121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19646 Hát ja a legtöbb erről szól. :D -
#19645 Ebben a játékban is csak a grafika jó. -
#19644 -
#19643 Ezt nem tudni, de érdekes azért. :D -
#19642 Miért villámlik orrba-szájba szakadó hóban? -
#19641 Fasza csak este alig látni a pályából valamit, faltól falig megyek. :D
Már csak a REPLAY funkció hiányzik. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 18:23:42 -
#19640 Menjél éjszaka :) -
#19639 Na bizzunk benne hogy kitalálnak valamit. -
#19638 MÉG nincs. Remélhetőleg a köv SKU már csak az alacsonyabb csíkszélesség miatt is kevesebb hőt termel majd. -
#19637 Ezeket a villámokat csak éjszaka hozza elő?
Meg oké hogy mindenhol esik eső, de havazás miért nincs?
Nekem a havas helyeken is csak eső esik. :D -
SlickAdam #19636 aha! szedjem elö a ps4-et azt mondod? :) -
#19635 Illyen nincs szerintem. :D
Én is szeretném, mert ugye kinek hiányzik a vinnyogás, nem is értem eddig úgy tudtam léteznek nem drága vastad lapátos ventilátorok aminek az a lényege hogy kis fordulattal mozgatnak meg nagy levegőmennyiséget, de ez úgy tűnik a konzoloknál nem téma.
Hát nem lehet mit tenni, megszoksz vagy megszöksz.
X1 lehet halkabb nem tudom, de PS4-nél visít a venti ha néhány komolyabb játékot futtatok, illetve ha játék alatt a háttérben tölt. Én ezeknéál érzékeltem hogy felpörög a ventilátor vagy ventilátorok.
Vagy még 1 megoldás hogy a gépet anyós szobájában hagyni és átvezetni a kábeleket a játszószobához. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 17:24:54 -
Ra1n #19634 Csavard be egy nedves törölközőbe és sosem fogod hallani. -
#19633 Na én viszont olyat szeretnék venni ami mindig halk. -
#19632 Lemezzel pl x360. :)
PS4 sem mindig hangos. -
#19631 Mesélj már nekem azokról a jóval hangosabb konzolkról picit :)) -
TomStorm #19630 Ha erősen rángatod akkor hallod igen.Ha csak mozgatod normálisan minden irányba,kézbe veszed leteszed fel-le fordítod akkor NEM szabad semmit hallanod.
Tehát normál használat mellett,normál mozgatásra ha hallod a kotyogást akkor küld vissza én azt mondom -
TomStorm #19629 Hát nézd.Volt jópár PC-m és konzolok amik mind jóval hangosabbak voltak PS4-nél.Ez nem elfogultság ez így van.Ezzel a zajszintel simán meg vagyok elégedve.
Most is Pause volt TLOU még nem voltam délben itthon,TV kikapcs és mikor hazaértem a gépnek a hangját nem hallottam már be akartam kapcsolni mikor is láttam,hogy világít DS4+a masina is. -
sublimaze #19628 De hallod ezt a "kotyogást" is ha megmozgatod? Mert nyilván a másikon is megtudom mozgatni "erőszakkal", azonban annál nem mozog annyira, hogy hangja is legyen.
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2014.12.08. 15:51:26 -
TomStorm #19627 Nekem 2 van.Mindegyiken minimálisan mozog HA úgy mozgatom de nem teszem.Ahogy írtad,működést nem befolyásol -
sublimaze #19626 Hát a 2.03-mas frissítés óta vannak touchpad problémáim, de az nem hardver hiba ugyebár... De egyébként, ha nagyon gáz lenne akkor nem lennék bizonytalan a dologgal kapcsolatban. Először amikor barátnőm a kezébe fogta és mondta, hogy lötyög, majd megkérdezte, hogy ilyennek kell e lennie, én is rámondtam, hogy szerintem igen, nem hiszem, hogy sérülés lenne vagy ilyesmi, azóta mióta többet forgattam a kezembe, majd összehasonlítottam a másikkal, azóta kezdett igazán zavarni. Az lesz, hogy még alszom rá egyet, aztán meglátom, hogy nekifutok ennek a cécónak vagy sem. Abban bízom még talán, hogy így az ünnepi szezon alatt talán készségesebbek az ügyfelekkel és talán kapok egy másikat, de mint mondtad az sem garancia arra, hogy az nem lesz ilyen... :S -
#19625 Nem, nem mindegyiken. K. nagy a szórás közöttük. Összesen 5 kontrollerem volt a 3 géphez, volt amelyikben úgy állt mint a szeg, volt amelyiken lötyögött, de egyiken sem működést befolyásoló módon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 15:38:37 -
TomStorm #19624 Mindegyik új DS4-en kicsit "laza" a touchpad.Ha rángatod erősen a kontrollert és hallassz kis tompa hangot az is a touchpad.Ilyen gyárilag.
-
#19623 Neked most még a sz*r is illatos.
Egy év hátrányom van. Én már sajnos érzem a szagokat :D -
#19622 Kb. Ha eredetit kaptál, és funkcionálisan amúgy tökéletesen működik, akkor maximum akkor próbálkoznék, ha be tudnék menni személyesen. Arról nem beszélve, hogy ha jófejek, és küldenek másikat, az is simán lehet ilyen (bár nem tudom mennyire gázos igazából). -
TomStorm #19621 Az én Japó gépem még mindig HALK!Ráadásul már 6 játékkal próbáltam és egyiknél sincs magas zajszint -
TomStorm #19620 Oké.WTB DriveClub:)
D3 Ultimate holnapra itt lesz,kiváncsi vagyok milyen Cur.gen-en mert eddig csak X360-on játszottam -
sublimaze #19619 Szóval azt mondod, hogy nem érdemes visszaküldeni, mert "semmi baja" címszóval ugyanezt fogom visszakapni? :) -
#19618 Currgen minőség.
-
#19617 Ezt meg tudom erősíteni, valami eszméletlenül néz ki. (az ablaktörlőlapátok által összegyűjtött víz egy-egy kanyarodás hatására folyik mindenfelé, be-fo-sok) -
#19616 Ja, még semmit nem állítgattam, csak egyből ps4-et indít és besza-behu. -
#19615 evo odarakta ezt az időjárást, eszméletlen
-
sublimaze #19614 Mondjuk a bontatlan csomagolás kizárja a cseredarab teóriám (rajta voltak a dobozon a kis átlátszó köralakú matricák is).
szerk.: Igazából azt sem tudom mennyire lötyöghetne a touchpad, az egyik az semennyire nem lötyög, a másiknak pedig olyan használatból eredőnek tűnő lógása van (nem az a mindjárt szétesik feeling, csak eléggé zavaró, hogy egy zsír új kontrolleren valami így "ki legyen kopva"). Azt sem tudom, hogy mitől lötyöghet egy ilyen, ha megbontanám, akkor ugye tutira buknám a garit... Ja, és igen, se leejtve, se megbontva nem volt(szóval külsérelmi nyom nem található rajta).
Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2014.12.08. 15:04:32 -
sublimaze #19613 Igen, egyedül a fóliát hiányoltam róla ami a géphez csomagolt kontrolleren van, de az elvileg a külön kaphatóakon nincs. Egyébként semmi más tekintetben nem tűnik használtnak (ha erre célzol). Arra gondoltam még, hogy esetleg én is egy cseredarabot kaptam... -
#19612 Bontatlan, eredeti csomagolásban jött a külön kontroller? -
sublimaze #19611 Üdv! Konzolok szervize nevű boltból rendeltem a gépem, illetve még egy DS4-et pluszba. Annak a DS4-nek amit külön rendeltem (tehát ami nem a géphez volt csomagolva) kissé lötyögős a touchpad-je ami elég zavaró, és mivel nem bp-i vagyok hanem postáznom kell nekik a cuccot, ezért kíváncsi vagyok érdemes e visszaküldenem, szerintetek kicserélik vagy fölöslegesen nélkülözöm (illetve költök a postai cécóra) a kontrollert? Van/volt már valakinek hasonló tapasztalata (esetleg másik bolttal kapcsolatban). -
#19610 Dekódoltam: felsőbbrendű duma, a szkásos . :) -
#19609 Na azt húznám is befele azonnal.
/Hacsak addig ki nem derül, hogy a BB-t eszméletlenül kipofozzák, és muszáj lesz visszaülnöm "idő előtt" :D -
#19608 fuck venném meg ezt is, de most már csak nincs olyan messze ps+ verzió...
-
#19607 Hát akkor 2 éves lesz már elképzelhető egy ps4 slim uc4 kombó. Azt hiszem megmozgatná eladásokat karácsonykor :D