121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Mother of god... ruhafizika is elég keményen adja.

• Moby
    Tök mindegy hogy nézne ki. Most azonnal venném. Felhúznám a kabátom, beülnék az autóba, és itt, most, prompt adnám ki az árát, ami (azért ésszerű keretek között persze :D ) lehetne bármekkora.
  • Kongy
    Jól nézne ki az az N7-es gép :)
  • Moby
    Az nyilván, de hogy mé? :)
  • vg
    Nem igazi, neogaf-on volt valamelyik topicban
  • Moby
    ?
  • vg

jó játékot.
  • Ra1n
    Problem solved.
    Legalábbis 24 órára.
  • Moby
    A shareplay csak ps4-ps4 között működik? A ps TV nem jó erre?
  • Tatyla
    Réjn meg Dark, álljatok le mert minden hozzászolást innen törölni fogok!
  • Ra1n
    "nem kellfelesleges sértődés."

"ésF2 tartalomban több, de minden mást ebből kellene átvinni oda."

Akkor ne írj le ordító baromságokat olyanról amiről fingod sincs.... Szokásos.....

Persze megint 4 oldalnyi magyarázkodással aztán ha valakinél szakad a cérna rohansz az adminokhoz....
    És köszi bírd ki hogy NE VÁLASZOLJ erre újra feleslegesen.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.08. 23:53:21
  • DarkSector
    Jó hagyjuk, ezt senki nem mondtam amúgy, ne menjünk bele, mert megint kezdődik a felesleges belemagyarázás, szokásos téma.
    Megjegyzek valamit,és mindent a fejemhez vágnak, vagy vágtok amit NEM MONDTAM KI, NEM ÍRTAM LE.

Nincs is értelme viitázni, személyes magánvélemény, hogy egybe kéne gyúrni a 2 játékot, most a faxomat nem érdekelhogy ki mit hisz el abból amit mondok, meg ki tudja jobban nálam hogy mivel játszom, max arról lehet szó, hogy ti megjegyzitek, nekem valahogy így:

"Szerinted, szerintem meg bla...bla....bla"- ésleírjátok a saját vélemményeteket.
    Nem az én érzéseimet kell megmondani.

Ne vegyétek magatokra persze ha nem ingetek, nem kellfelesleges sértődés.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 23:29:28
  • Kongy
    X360-as verziónak köze nincs az X1-oshoz........
  • TDC Geronimo
    Most nem linkelem be őket, de PS youtube csatornájára töltik fel a paneleket folyamatosan, akit érdekel valamelyik ott megtalálja.
  • DarkSector
    Persze te jobban tudod mivel játszottam életemben.
    Elnézést kérek , elfelejtettem hogy te vagy az Orákulum, hogy mire alapozod amúgy azt megnézném.

Ne zavarjon hogy x360-ra megvan demo, x1-en meg másnáljátszottam/kipróbáltam, most azért mert nem az én tulajdonomban van a gép meg a játék az itt most jelentéktelen részlet.

Amúgyis nem értem mi a probléma, DC-ben az egész mozgása a kocsinak full más mint a Forzában de nem csak a FH2-ben.
    De felesleges itt irogatnom ezügyben, nem érdekel.

PS4 topik, nem érdekel a FH2.

Tudod ahogy a X1 topikban senkit nem érdekel a DS4. :)
  • Moby
    Nagyon-nagyon szép a villámlás globális bevilágítása. Még csak hasonlót sen láttam játékban.
  • Moby
    >Játszottam F2-vel X1

A mi társalgásunk ezen ponton végetért. A hülyeségeid elviseltem, a pitiáner hazugságokra már nem vagyok kíváncsi.
  • DarkSector
    Azért mert 4szögletű a kép nem? :D
  • Moby
    Letöltöttem ezt a 4 gigás uncsi directcapturet, de valami evvel nem kerek.
  • DarkSector
    Már kezdek megijjedni, te meg pár ember folyton azt mondja hogy én mikkel mennyit hogyan játszottam, had tudjam már én jobban csezdmeg. :D
  • DarkSector
    Játszottam F2-vel X1-X360. Igen nem játszottam végig, de ki állította hogy végigvittem és mi olyat mondtam amihez kell full végigjátszás? Ebből látszik, hogy rám vagy állva és csak belekötsz minden szarba.

F2-ből csak a nyitott pálya kell meg a sok verda.
    A többi nem érdekel.
    Hiába kaparsz itt azzal hogy itt folyton szardobálsz rám. :D
    Ennyi PS4 topik ennyit a F2-ről.
  • Moby
    Értettem elsőre. Okoskodsz egy kérdésben, amiről ismét fingod sincs. F2-be, mi? Neked az egy youtube videó. Má olyan szinten hiteltelen bármi amit írsz, hogy tényleg csak vicccsinálásra alkalmas.
  • Moby
    Nemgyenge.
  • DarkSector
    Mivan?
    A F2-be amúgy az egész forza sorozatba az irányítástól kezdve időjárást stb kéne átemelni, és összegyúrni a 2-őt.

Mit nem értettél ezen elsőre? megint összevissza hadonászol a kardoddal, hátha megszúrsz vele.

Azért írtam hogy én a DC-ről beszéltem, mert kezded kavarni megint a 2 dolgot.
    Mintha én elemeztem folna a forza játékokat.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 22:29:52
  • Moby
    Tehát a dc-ből kellene átvinni a dc-be a minden mást? Imádom, amikor a saját agylágyulásodba csavarodsz bele. Epik! :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 22:26:00
  • DarkSector
    Miről beszélsz? Mert én a DC-ról beszéltem.
  • Moby
    Mi hiányzott belőle az a nulla alkalommal, amikor nyomtad? Mesélj róla picit!
    Nézted youtubon, berregtél hozzá, toltad balra a hüvelykujjad, és nem adta? LOL
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 22:22:20
  • DarkSector
    Ja hallottam a rossz hírt, csak nektek mutogattam, ha le akartok rá csapni, nekem nem fog kelleni ez már biztos, mert túl sok más számomra fontos jelenik majd meg. :)
    Igazából ha ti meg akarjátok venni, szerintem jó játék lesz megéri, csak én még a 2. részt sem fejeztem be. :D
  • AntiHero
    Witcher 3, május 19.-re csúszott :\
  • DarkSector
    Ja és most nézem a GTA5-nél PS3 mellett X360 karaktert is enged átvinni PS4-re. :)
    Ha valakit érdekelne majd és nem tudta volna.
  • DarkSector
    US Store: (akit érdekel még)

Tomb Raider Definitive Edition $18
    és
    Lara Croft and Temple of Osiris PRE-ORDER $18 (10% off és Bonus Hitman themed skins)
    valamint
    The Witcher 3 Wild Hunt $54 (10% off)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.08. 21:54:39
  • DarkSector
    Wattafukk. :D
  • TDC Geronimo
    Szélvédőn érdemes megfigyelni a vízcseppek viselkedését :o

• DarkSector
    Igen a vezetési élmény azért kárpótol, ésF2 tartalomban több, de minden mást ebből kellene átvinni oda.
  • AntiHero
    Érdekes, engem nem aggaszt ez. Nem mondom, hogy világ legjobb autós játéka, sőt! (inkább Forza H2-znék a tartalma miatt) Viszont, nem szarozom le ezt sem. Mert a vezetés élmény nagyon jó benne. Tartalmilag meg szépen lassan bővül. Halasztani kellet volna még fél évet és akkor nem így állna mindenki hozzá. Ez egy jó játék, rossz indítással, kevés tartalommal. De kinövi még ez magát.
  • DarkSector
    Heti játékeladás:

1. FIFA 15
    2. Call of Duty: Advanced Warfare
    3. Grand Theft Auto V
    4. Far Cry 4
    5. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
    6. The Crew
    7. Assassin's Creed Unity
    8. Minecraft Xbox Edition
    9. Minecraft PlayStation Edition
    10. Driveclub

Driveclub a 10. wtf. :D?
  • DarkSector
    Mondjuk azt hogy a tartalomhoz képest drága.
  • Ra1n
    Naja, akik játszanak vele és Sony hájog van a szemük elött azok nem ezt mondják.... A játék jó LENNE ha a klub része és az időmérők rendesen működnének valamint ha a tartalom nem lenne erősen foghíjas. Gyakorlatilag ha valaki nekiül fél nap alatt megvan az összes csillag ha már volt dolga autós játékokkal....
    Egy techdemó az egész játék nem több, és az sem éri még mindig el az 1.0-s változatot, csak közelít felé....
    Kár érte, mindenesetre ettől a kókler szar játékfejlesztőtől (főként a nevetséges kompenzációjuk után) nem várom a folytatást...
  • Kongy
    Én játszottam vele, nekem hihetsz :D Nevetséges a játékmenet. Mindenért levonást kapsz, amiről nem te tehetsz azért is...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.08. 19:49:25
  • TDC Geronimo
    Hát akik játszanak vele nem ezt mondják.