121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Felesleges hát. A pontszerű fényforrás tükröződése 2014-ben vicc. Meg van mondval. Behold!
    Tényleg mázli, hogy mázlim van. Máskülönben kiderülne, hogy tolom a bullshitet ^.^
  • sirpalee
    The damage is already done. A mázlid az, hogy nem sokan értik miért is mondtál hülyeséget. Node erre tényleg felesleges több szót pazarolni. :)
  • Moby
    Ok-ok, na hess picsába, kkthxbye.
  • sirpalee
    Te inkább mondok valami hülyeséget, mert egyszer olvastam valamit, valahol szakmába tartozhatsz. :)
  • Moby
    Az "erreinkábbsemmitsemmondok" szakmáé? Nem, abban nem vagyok otthon :)
  • sirpalee
    Jajjjj... Erre inkább nem mondok semmit sem.

Ugye nem vagy szakmabeli?
  • Moby
    De még mindíg nem erről van szó, hanem arról, hogy ez szerinted 2014-ben vicc. Tehát szeretném látni ahol ez megoldott, tehát ami ezt körberöhögi. Mint vicc.
  • Moby
    Mivel a pontszerű fényforrás statikus, nem kell azt is renderelni. Ha a villámot kéne fényforrásként használni, azt be kéne renderelni az út síkjából, és azzal bevilágítani, ami nyilvánvalóan nem fér bele a 30 fps-be úgy, hogy a pocsolyák miatt ezt még a környezettel is meg kell csinálni.
  • TDC Geronimo

A betyárját de tolnám már ezt.
  • sirpalee
    A felfedezés örömét meghagyom neked. :)

De ha lusta vagy, akkor olvasd lentebb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://i.huffpost.com/gen/1591540/thumbs/o-VENEZUELA-LIGHTNING-facebook.jpg

Itt van pl egy kép. A probléma az volt, hogy horizontálisan el volt nyúlva a villám, és mégis egy "pontszerű" fényforrás tükröződött a talajon.

Az egész megint arról szól, hogy apróságokra nem figyelnek. Az Order 1886-nál sokkal jobb a helyzet, ott inkább csak hardver limitációk miatt kellett ezt, azt kikapcsolni, az alapja viszont teljesen rendben van.

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.11. 21:19:44
  • Kongy
    Ő kérdezte milyen autós játékra érdemes beruházni :D
  • Ra1n
    Nekem a TDU ELSŐ része annó bejött. A 2 szenny lett.. A CREW a szenny vonalat követi.
    Az egyetlen pozitívuma a hatalmas bejárható térkép. Ennyi,nem több. Mindenesetre tartalommal meg van tömve rendesen, csak ilyen grafika és ilyen kivitelezés (rém ostoba tuning rendszer, P2P online) mellett ízlések és pofonok én nem kérek belőle.

A DriveClub pedig egy pár napos szórakozás ha nem fekszel neki rögtön és nem tolod végig egy fél nap alatt. A grafika frankó a sebességérzet frankó,kihívás van. De rövid,tartalmatlan,és erősen techdemó az egész.

Mindenesetre ha választanom kéne inkább DC,mert élményt azért ad szépen.
  • Etelkozi Vata
    Akkor jól tudtam.
    Így már csak kettő közül kell választani, és közeleg a karácsony...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    forza itt nincs, kongy beszedett valamit :D
  • Etelkozi Vata
    Köszi a tippeket... :) 3 embertől 3 vélemény, hogy tulajdonképpen mind jó... :)
    Nekem tetszett anno a TDU, tehát lehetne a Crew... De el kérne kerülnöm...
    Akkor DriveClub?
    Azt hittem a Forza az csak boxon van... A PSN-en sem látom, hogy árulnák (na nem mintha onnan akarnám megvenni, elég drágák...)
  • TDC Geronimo
    Isten ments, hogy ps4 is megkapja azt a lassú kesze kusza interfacet :p
  • Harlekin
    Nyugi gőz erővel megy a fejlesztés és vannak már körvonalak!Ki is került 1 beta tester videó!

• Kongy
    Forza Horizon 2-ben nem fogsz csalódni.
  • Totti5
    Ha tetszett a TDU 1-2 neki akkor a Crew is fog ( TDU 3 csak címet váltottak ).
  • TDC Geronimo
    crewt messziről kerüld el. DCt már elég jól helyrepofozták, ahogy néztem és más alternatíva PSre nem is nagyon van úgyhogy inkább azt.
  • Etelkozi Vata
    Üdv!

Újdonsült PS4 tulaj vagyok (sőt ez az első konzolom), és most azon tanakodom, milyen autó játékot lehetne rajta játszani.
    Eddig a The Crew és a Drive Club került felszínre, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a jobb játék, melyikre lenne érdemes beruháznom?
    Videók alapján nem tudok dönteni.
  • Moby
    A szájkarate helyett nyomasd a képeket. Ki akarom röhögni a lenti képet.
  • sirpalee
    A pár random egymás után vágott szakszó után többet nem is vártam tőled. ;)
  • TDC Geronimo
    "egész jó" yeah right
  • Totti5
    Hogyan kellene festenie egy teljesen elmosott ( mozgás miatt ) levő felületen a villámnak?
  • Moby
    >Mikor kb triviális.
    LOL. Háperszehogyaz...
  • sirpalee
    Nah ez már egész jó. Persze megy még itt-ott a spórolás (főleg a letterbox gáz), de összességében a ütős.
  • TDC Geronimo
    Na megjött az orderből 15 perces direct feed B-roll videó

Készítem a zsepit :y
  • sirpalee
    A villám tükröződése a talajon. :)

A vicc főleg az, hogy beleöltek ennyi melót, erőt, és egy ilyen apróságot nem képesek megcsinálni. Mikor kb triviális.

Mert kb a játék maradéka rendben van. Kb, kivéve a sok-sok antialiasing parát. Legalábbis megjelenés után elég gáz volt. :/ Nemtom azóta javítottak-e rajta.
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.11. 17:57:18
  • TDC Geronimo
    Az a videó egy összeollózott valami, party interface is 2.0 előtti, notificationok is rég átkerültek bal oldalra. Sajnos lófasz se jön nemhogy friend notification -.-
  • Moby
    Nem sajnos. Komolyan gondolja. Ami nem baj, csak ha ez akkora vicc, akkor gondolom záporoznak a szebbnél-szebb ezt sárbatipró, környezetre mappelt texture lightning bázisú játékok. Lássuk hát őket ^.^
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.11. 17:38:14
  • Tikal #19734
    OMG

talán mire kifut ez a generáció lehet majd üzenetet is küldeni mint PS3-on? ...
  • Ulthane
    Jön a friend notification
  • Kongy
    szerintem irónia
  • Moby
    Muti a szebbet!
  • TDC Geronimo
    mi vicc?
  • sirpalee
    Ez azért 2014ben vicc kategória. Dat lightning.

• TDC Geronimo
    eh jobban megnézve a party interface a régi és a party join üzenet se az ami most van, gondolom egy összerakott ui csak gg...
  • TDC Geronimo
    0:10nél friend login notification?

Hamarosan jön úgy néz ki, ideje volt...