121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19806 Azt èrtem, na de, hogy ennyire!? :D -
SlickAdam #19805 baromi kicsi jatek a Minecraft, lehet az az egesz.:) majd megnezem kesöbb mennyit foglal a gepen (digital vettem) -
#19804 Minecraft-tal kapcsolatban: ezt nem telepíti a ps4? Próbáltam még korábban xbox360on és ott tudom, hogy a lemezest NEM LEHET TELEPÍTENI. Most felmerült bennem, hogy talán itt se lehet? Beraktam a lemezt ès semmi telepítés nem volt. Egy frissítést töltött le és ennyi. A merevlemezen is összesen 300 mb-ot foglal. -
#19803 Nyextgen kvaliti. A legelső ps4-em tetejét papírlapokkal kellett kitömnöm, hogy ne kelepeljen mint a kurvaélet, ha lemez van bent. A harmadiknak a bekapcsológombja nem működött az első perctől kezdve.
Kvalitigeneráció. -
#19802 Megérkeztek a ds4-ek Kanadából. Új modellek, mattabb a felső műanyag burkolat, az analógok bevonata nem az a tapadós, mállós és az összeszerelés minősége is fényévekre van a launch ds4-emtől. Köszi VGP! -
TomStorm #19801 :DD -
:'D -
SlickAdam #19799 kiszamoltak az aljas tetvedekek! 365 and no more. -
#19798 Ilyenem nincs, tegnap viszont rest módban egyszer csak elkezdett búgni a táp környékén, rendesen megijedtem. Odamentem, hozzáértem a papírvékony recsegős burkolathoz és abbahagyta... Gondolom aktiválta magát az önmegsemmisítő, pláne, hogy holnap jár le az 1 év gar. -
SlickAdam #19797 ööö az elöbb jatszottam kicsit Minecraft-el es furi zajra lettem figyelmes. ilyen berreges szeru (NEM a HDD), neha meg pulzal is. a ps4-bol jön. plazma tv-m is nagyon hasonlo hangot ad ki (tipikus plazma buzzing), elöször azt hittem az lett eröteljesebb. fogalmam sincs, hogy volt-e eddig is. sztem nem, eszrevettem volna.
akkor hallani, ha megy valami jatek. nem csak jatekbol menube kipillantva, mint az alabbi videoban. tekerjetek fel a hangeröt, mert nem valami jo a srac mikije. en is felvettem fasza minösegbe, csak nem tudom hirtelen felrakni.
lecsekkolnatok unalmas perceitekbe, hogy nalatok is jelen van-e? jobb also sarokban (PS4 logo / USB portok körül) a legerösebb.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.12.13. 01:53:04 -
#19796 Van rá hatással, nem is kicsit.
SlickAdam #19792
Következő dlc-ben lesz ilyen event.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.12.13. 00:45:20 -
#19795 Pontosan. -
Ra1n #19794 Csesztem ránézni de a videókból nagyon azt szűröm le kajakra szinte semmilyen hatással nincs az autóra az eső?:) Oké hogy arcade cucc...De ennyire semmi? Simán megy mindenki a legdurvább vasakkal mintha fullszáraz úton nyomnák.... -
sirpalee #19793 Nem értetted meg. Sebaj, számítottam rá. :) -
SlickAdam #19792 jol sejtem, hogy a "career" modban nem fogok ilyesmivel talalkozni? random esö mellett nem mukodnenek a belött target idök. tehaaaaat SOHA nem lesz esö, hacsak el nem inditok amugy engem nem erdeklö modokat? -
#19791 Saját ömézing vedör videó (rohadt jó ez az új kanadai pálya)
-
#19790 Volt azóta jó AC játék, a 2. rész személyében, és a FC3 is pont királyul sikerült.. :) Rosszkor írtad őket le. -
#19789 Minden tiszteletem a kitartásodért. Én még anno az első Ac-vel próbáltam szerencsét. Majd két nap után vissza is adtam a havernak :)
Azután a FC2-vel is tettem egy próbát de azon is bealudtam.
Az Ubi játékok innentől kezdve csak a két Rayman epizódra korlátozódtak nálam :D -
#19788 Na most pörög az AC4BF creditje. Tudom már több mint egy éves, de még nem olyan régen szereztem be a ps4-et, így csak most jutottam el idáig :D Volt most pár napom itthon és kb 3-4 nap intenzív játék után értem a végére. Összegyűjtöttem minden kis szart, felfejlesztettem a hajót is, craftok is fullosak lettek. 92% lett a vége(pár abstergo kihívás, pár kincset nem kerestem meg a térkép alapján, illetve legendás hajót sem sikerült legyőznöm(pedig kétszer próbáltam:D))
Maga a kalózosdi bejött, bár a vége felé már untam kicsit, szóval csak, akkor csáklyáztam meg a hajókat ha javítani kellett egy csata közben a hajóm, azon kívül csak elsüllyesztés után lootoltam. A főküldetések meg pofátlan módon kimerültek a kövesd/lokalizáld/öld meg küldetésekből. Azt hittem már sose érek a végére. A mellékküldetésekkel végeztem már jóval a story előtt, szóval az utolsó 4-5 órám már csak a főküldetésekre ment el. Összességében tetszett a játék, de biztos nem veszem elő jó ideig. Már már hányingerem van a gyűjtögetéstől meg azoktól a főküldetésektől :D Pár apró zavaró dolog: nem hiszem el, hogy a lőfegyvereimet csak akkor tölthetem újra, ha már mind a 4 kiürült.. néha már csak azért lőttem még egyet, hogy aztán újratölthessem és persze, hogy tudjak felvenni lőszert. Hihetetlen, hogy ezt nem lehetett megcsinálni. Másik, hogy a maya ruhán nincs kapucni, de minden átvezetőanimációnál felhúzza a fejére a semmit :D A legidegesítőbb meg az össze vissza felkapaszkodás mindenre amit nem akarok, de ha valamire szeretnék, akkor arra az istenért sem enged felmenni.. áááhhh. Na mind1. Első és jó ideig az utolsó AC játékom volt, de a pénzét megérte. -
Ra1n #19787 Az a baj hogy a DA:I komoly rpg rajongóknak kevés. Akciórpg-seknek meg sok....Szó szerint.:)
Így hiába a jó értékelések,nagyon belőttek a kettő közé....
Én szeretem mindkettőt, így elvagyok nagyon. De az RPG elemeket bizony én is keveslem. Ugyanakkor hentelést meg nem lehet rendezni mint más akció rpg-kben max casual szinten (van aki úgy játsza???), sokszor elég korrekt kihívás van, és a feladatok pedig inkább rpg szerűek mintsem akció rpg-sek....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.12. 13:34:32 -
#19786 -
SlickAdam #19785 dehogy. van csillio szin es matrica, csak elöre be kell oket allitani (na ez tenyleg hulyeseg), hogy valaszthatoak legyenek verseny elött. -
#19784 Hál'isten. -
#19783 Hacsak ő nem igazolja miért vicc a sokszor említett kép 2014-ben, úgy kösznem, kihagynám. A totál célt tévesztett, out of context bullshittornádóból a tied untig elég volt. -
Ra1n #19782 Talán majd a 2. rész csak én ettől a kókler szar bandától nem várok semmit többé. -
#19781 hát azért egy kis váltó, fék stb beállítások lehetnének, ez igy tényleg csak techdemo :( -
Ra1n #19780 Nooonononono....
Tuning az nulla ahogy optikai elemek is nulla...Ellenben szín és matrica az nagymennyiségben van.
Egyébként épp emiatt döglik meg a játék,semmi egyediséget vagy mókolást nem tudsz csinálni az autón. Adott az a 15-20 pálya és kategóriánként 5-10 autó, ráadásul ezekben a kategóriákban mindig van egy amivel a csúcsidőket lehet nyomni tehát a többivel teljesen felesleges foglalkozni....
Ennyi az össz """"tuning""""
-
#19779 mi, viccelsz? :) Minden autó 5 színben?? :D -
#19778 Ja és cod meg prevgen port első 2be. DA meg sehol. GG... -
#19777 1.) Call of Duty: Advanced Warfare (360, XBO, PS4, PS3, PC)
2.) Grand Theft Auto V (PS4, XBO, 360, PS3)
3.) Super Smash Bros. (NWU, 3DS)
4.) Madden NFL 15 (360, XBO, PS4, PS3)
5.) Pokemon Alpha Sapphire (3DS)
6.) Far Cry 4 (PS4, XBO, 360, PS3, PC)
7.) Pokemon Omega Ruby (3DS)
8.) NBA 2K15 (PS4, 360, XBO, PS3, PC)
9.) Assassin's Creed: Unity (PS4, XBO, PC)
10.) Halo: The Master Chief Collection (XBO)
AC csak 9. lett. Eddig minden rész első helyen nyitott szinte és rekordokat döntögetett. Ubi leszállóágban van, ahogy a sorozat is. -
#19776 "Cumulative PS4 & Xbox One sales are now almost 80 percent higher than the combined total of PS3 and Xbox 360 sales after 13 months..." -NPD
"Call of Duty: Advanced Warfare was the best-selling game in the US in November. GTAV, Smash, Madden, and Pokemon are 2-5." -
#19775 Semmi tuning, még színből is csak 5 van.... :DDDD -
#19774 DC-ben mennyi tuning lehetőség van, van mód a motor fejlesztésére, más gumik stb, esetleg finomhangolásra a váltóban, vagy semmi, csak beülsz és vezesd a gyári gépet. -
sirpalee #19773 Neil deGrasse Tyson beszélt a gravityről, elmagyarázta mi vele a baja, és hogy miért szedi szét darabokra. Hallgasd meg, és akkor *talán* megérted miről van szó.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.11. 23:47:02 -
#19772 Nem, egyáltalán nem jó látni. Amikor már ilyen irracionális igények vannak szemben olyanokkal, hogy tartalom meg játszhatóság, az rohadtul nem jó. Megcsinálták az evosok a videojátéktörténelem legszebb időjáráseffektjeit, mostmár igazán a tartalmat kéne nyomni...és nem. Nem, mert a pontszerű fényforrás tükröződése egy villámra vicc 2014-ben.
Kifolyik az agyam a fülemen. -
#19771 Nagy kár pedig ömlik belőle a nagybetűs hangulat. Én imádom a kort is meg a stílust is. Story/karakterek is érdekesnek tűnik, ehhez hozzájön még tesla + a fegyverei, a misztikus lények meg storyelemek és a hibátlan voice acting. Sony PR aki orderért felel elég fakezű banda, mert az embernek megint ezekből a leakelt videókból jön meg a kedve hozzá és nem a hivatalosan kiadott médiaanyagtól. -
#19770 Isten őrizz! Én csak egyetlen képet várok még mindig egyetlen játékból, ahol nem pontszerű fényforrás tükröződik az úton :)
(Prerendered nem ér) -
Ra1n #19769 Jó látni hogy egy autóversenyes játéknál ahol futam közben igazából fel se tűnnek az ilyen dolgok azon megy a vita hogy a villám nem rendesen tükröződik...:D
Nemmelesleg szerintem érthető hogy az ilyesmin spórolnak és inkább abba fektetnek többet amit verseny közben látványos.
A generációra jellemzően egyébként a szarráeffektelést kelti a bődületes látványt (meg az hogy fotómódban megjön az AA)...
Íme mindenféle efekt nélkül a DriveClub....:D
-
#19768 Kár, hogy be vagyok oltva steampunk ellen, de ez csodás. -
sirpalee #19767 Hess-hess kölyök, ne szólj bele a nagyfiúk dolgába. :)