121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #19888
    Na jobban fut az Assassins Creed?
    Mert tegnap kiadták a pöccsöt.
  • AnuluWork #19887
  • Ulthane
    Ha áramszünet van, akkor ki.
  • Ulthane
    Én meg is vettem.
  • darkSectorxxx #19884
    Amúgy a Need for Speed Comlete US Store-on 30 dollár (7500ft).
    Gondolom ez tartalmaz minden dlc tartalmat.

Meg ubi budle packok vannak 90 dollárért, ami igencsak jó ár az eredeti 120 helyett.
  • darkSectorxxx #19883
    Aha és a 8 halvány kihagyott részbe akkor nem lehet feloldani még 1-et ezekszerint.
  • Tatyla
    Ennyi az egész még sok is...
  • darkSectorxxx #19881
    Ezt esetleg még valaki tudná?

Tomb Raider-ben mennyi alap ruha van és mennyit lehet külön esetleg feloldani vagy megvenni?
    Valaki tudja?

Csak mert elkezdtem a Definitive-et, és mondom ennyi ruha nem volt mikor pc-n tóltam, ez tartalmaz minden kiadott dlc ruhát? Ami amúgy fizetős? Ez a max öltözék a TR-ben az a 9 ami a DE-ben van?
  • darkSectorxxx #19880
    Rendben köszönöm, mondjuk még így is fasza ahoz képest hogy a játék stabil futását így sem gátolja meg.

#19878 persze a 60 csak vicc volt annyi nem hiszem hogy lesz, kb mint Evil Within volt a peccs után szerintem.
  • TDC Geronimo
    belső felvevő csak 720p 30fpsel vesz fel
  • TDC Geronimo
    ha 3-4 fpsel jobban futna már elfogadható lenne, legalábbis mostani állapotnál sokkal jobb.
  • darkSectorxxx #19877
    Kérdés:

PS4-en ha videó rögzítés megy akkor a videót fel lehet venni 60fps-el ha a játék annyival fut vagy csak 30fps-el vesz fel minden esetben? (magyarul automatán 30-al rögzít mindent?)
  • darkSectorxxx #19876
    1080p fix 60 lesz gondolom. :)
  • TDC Geronimo
    CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 18 mp18 másodperccel ezelőtt
    We have a saying here at Sony: "Hack me once, shame on you. Hack me twice, shame on me. Hack me 500 times, then I must be Sony"

:DD
  • TDC Geronimo
    6.5GBos AC patch kijött... Elvileg ez javítja performancet. Majd nézem fórumokat mennyit javult az átlag 23 fpsről....
  • Ra1n
    És gondolom mindezt ingyenesen kapja mindenki aki megvette nextgenre a GTA 5-öt,hamár direkt megvárták vele a nextgen változatokat és nem raktál bele a prevgenekbe..:-P
  • darkSectorxxx #19872
    US:

Theme:
    UFC 181: Hendricks vs. Lawler II (free)
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19870
    "A Capcom megerősítette, hogy jövőre a Devil May Cry 4 is tiszteletét teszi a legújabb konzolokon a DmC feltupírozott változata mellett."
  • Ra1n
    Baromi jó DLC volt, de azért volt két idegölő hibája (igaz grounded-en toltam ki).....

Az egyik amikor a vízzel teli teherautógarázsban scriptre ugrottak ránk a szörnyek, semmi értelme nem volt a lopakodásnak akármit csináltunk mindig kiszúrtak és mindet meg kellett ölni kötelezően.... A másik pedig amikor Joel-hez akar bejutni a banda....És megintcsak mindenkit le kell darálni Ellie-vel...
    Az ilyen dara részek nyugodtan kimaradhattak volna főként ha már "csal" is a gép....
  • Kongy
    Az a DLC tényleg nagyon erős volt. :) Jogos az elismerés, kb best DLC ever :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.15. 23:04:46
  • TDC Geronimo
    "Left Behind (TLoU DLC) wins Gamespots PS3 Goty"

Nóti minőség. DLC is olyan erős, hogy goty díjat nyer :)
  • darkSectorxxx #19866
    Ahogy nézem az US akciót ($30) még nem érték utol. :)
  • TDC Geronimo
    9k az evil within most PS storeba 2 napig. Nagyon jó ár érte.
  • kirol
    Elég király lesz! :)
  • TDC Geronimo
    "which requires that we refurbish the Paris "

Jön az ubi downgrade miért érzem én azt? Mindegy is mondjuk én végeztem vele majd DLCt, amit ingyé adnak letolom még.
  • TDC Geronimo
    Aki várta AC patchet

"Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.
    As stated last week, we’d expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve promised. We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve.
    Thank you very much for your understanding and continued patience.
    -The Live Update Team"

Bekezdés legelején sírva röhögtem.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.15. 20:21:05
  • darkSectorxxx #19861
    Jut eszembe ennyire ráének a Hellblade mellett vagy ezt más emberekkel végeztetik el?
  • Ra1n
    na EZ még érdekel igen csaknagyon.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19858
    Igen a birtokomban van x360-on.
    Én most egy Remastered-et néztem volna meg, ez egy sima felskálázott HD minőségű anyag. (bár akkor meg más azt mondaná ugyanazt minden generációban eladják stb....stb)
    Így is többre értékelem mint a DMC 5-öt 1080p és 60fps mellett. :) (DMC 2 nekem a fekete bárány)

Hozzátartozik azért hogy végignyálaztam a játékot kivűlről-bellülről, minden nehézségen PC-n.
    Ezt olcsón megveszem "vesszük" minden bizonnyal, de olyanokra vágynék remake vagy remastered vagy bármi címszó alatt, mint ahogy a Resident-nél.

Isten áldja őket hogy nem a RE 5 vagy 6 vagy atyaég mentsen meg ORC helyett a régi klasszikust adják ki és egyből jobban lenyelek érte egy 8k-s (mert japán x360 változat ha jól számoltam 8k) árcédulát. :)
  • Totti5
    Tökéletesen jó:

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.15. 17:56:04
  • darkSectorxxx #19856
    "Értem én.
    DMC-ből egyszerűbb 1080p-t csinálni, de én örültem volna egy DMC 1 vagy DMC 3 remake-nek is, normál felbontás és FPS mellett."

"De most egyre többen akarnak megélni abból hogy még1x vagy 2x eladják a régi játékaikat.
    Ez nem is probléma ha a klasszikusokkal nyomulnak értékelhető minőségjavítás mellett, de szerintem a DMC reboot, eléggé közepes minőség a sorozatot nézve."
  • darkSectorxxx #19855
    Kezdheted.
    Még nem szemétkedésből, csak kiegészítésképpen a muszály az muszáj, de nyugi ezt nem csak te téveszted el, hanem sokan mások is. (én is régebben egy ideig mindig rosszul írtam. :) )
  • Totti5
    Naaa, jöjjön csak X1re! Azonnal venném!
  • Kongy
    Az egy király játék volt, nagyon jó, hogy jön :)
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    Nyugodtan kezdheted
  • TDC Geronimo
    Újabb "definitív edisön" ...

DmC: Definitive Edition coming to PS4: http://bit.ly/1GHZedz Rebalanced, running at 60fps, 1080p, all DLC included
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Megrendeltem egy PS4-et karácsonyra és ajándékba kaptam egy InFamous : First Light-ot is.
    Történetileg számít, hogy ezzel vagy a Second Son-al kezdek? Mert most lehet nem költenék arra, ha nem muszály.