121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • samsung123
    Uh tényleg, jó hogy szóltál miatta, adom is el a picsába a játékot!

Csak megsúgom, így imitálják hogy az esőcseppek szétfolynak teljesen azaz eltűnnek, és helyükre új kerül, nem pedig egy esőcsepp "akadozik". Mindenhol így van megoldva, más játékokban is. (nem is értem az embereket mit várnak egyesek)
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 10:02:28
  • n000rbi
    LOL
  • kirol
    Az oldalsó ablakon az esőcseppek akadozó elfolyása elég gáz. :D
  • samsung123
    Eső hangok, elég beteg!

Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 02:28:20
  • TDC Geronimo
    Amerikába megy a PS now
  • Kandurex
    Stream
  • Ra1n
    A Cloudot amúgyis feldughatják.... Szart sem fog érni játék szempontból.
  • Totti5
    Klúd hol van most? nagy elánnal be lett jelentve, aztán azzal a lendülettel úgy eltünt h szó sincs róla.

Amúgy meg a kötelező online miatt is ment a világháború, mi lenne ha kötelezően strímelni kellene a gémeket?

Én abból nem kérek. A digitális letöltés okés, de bérlés, stream köszönöm nem. Akkor megoldom PCvel majd a géminget, vagy Nintendóval:DDD
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.20. 21:08:57
  • TDC Geronimo
    Sony Vice President Says PS5 Might Be Cloud-Based

Sony meg az ő stabil hálózata. Biztos vagyok benne, hogy a következő gép is fizikai egység lesz. Ez még mindig túl korai és 4-5 év múlva is az lenne főleg a sony fostaliga hálózatával.
  • Ra1n
    Ez a Dying Light is olyan lesz hogy egynek jó....Fejlődött némit a Dead Islandhoz képest de szerintem ugyan az lesz a hibja,dögunalomba fog fulladni....

Ellenben! Ha jön PS4-re majd a Forest (ha elkészül) ajánlom mindenki szíves figyelmébe. Steamen benyomtam az EARLY ACCESS-re mert baromira felkeltette az érdeklődésem. Még csak 0.11-es verzió, de ez a játék ZSENIÁLIS!
    Ha kijön jövőre simán a túlélőhorrorok királya válhat belőle. Egyszerűen nem bírok róla lekattanni.:)
  • TDC Geronimo
    Dying light dev stream most kezdődött
  • TDC Geronimo
    Jött új DC patch. Kerültek be új hangok esőbe

"The new added sounds are amazing.

thunder, rain, lightning striking objects, the windscreen wipers. oh lawd."
  • Tatyla
    nem
  • tomi890125
    Hali!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mentést tudom valahogy másolni profilok között? Mert az a helyzet hogy pluszos lettem de ahhoz magyar profilt csináltam, viszont a mentések az uk profilon vannak ami nem pluszos. Próbáltam másolni a copy usb device funkcióval, de a másik profilomba azt írja nincs mentés az usb-n, pedig rajta van. Valakinek van valami ötlete?
    Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.12.20. 11:57:37
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19913
    A nap által történő bevilágítás érdekes lett. :)

Legalábbis eddig nem tünt fel hogy ilyen lett volna.
  • Janey
    Napi DC (fapfapfapfap) :D

• TDC Geronimo
    Futottam pár kört patchelt ACvel. Ami egyből feltűnt, hogy eltűnt a hatalmas input lag, ami volt, combatba is meg menübe, az fps is valamivel jobb lett és mintha a kép is élesebb lenne, nem tudom lehet piszkálták AAt. Na nézem tovább..
  • darkSectorxxx #19910
    Huh akkor felejtsd el a NFS-et.
    Fék az GT-Forza-DC.

NFS-ben mindegy mert falnak megy a kocsi mindenképpen, vagy mintha bicikliznél akkor olyan tempoba kell araszolni.

Nekem pc-n valahogy az irányítás nem tünt fel hogy ilyen lenne, de biztos mert szaggatot a játék a gépemen. Nem éreztem hogy most az alapon gond lenne. :)
  • Etelkozi Vata
    Közben belenéztem, nekem ez túl arcade, én jobb szeretem az olyan játékokat, amiben a féket is kell használni.
    Eddig a Crew vezet a listámon, azon gondolkodom (a DC ellenében).
    Más asszem nincs is...
  • darkSectorxxx #19908
    Ha shared-be átadom a játék irányítást, arra gondoltam hogy próbáljuk ki müködik-e. :D
    te irányítanád a játékot. :D

darkSectorHT
    ez a ps id-m asszem jelölj meg azt gyors megnézheted, 22:00-ig vagy ha ma nem akkor holnap délután.

Vegyél fel addig.
    Kölcsön kaptam a játékot, de asszem hamar visszakerül a gazdihoz.
  • Etelkozi Vata
    Köszi!
    Asszem belenézek a megosztott lejátszásokba, persze abból pl. az irányítás nem fog kiderülni.
    Az elmúlt években PC-n a NFS folyamatosan alul múlja magát, azért vagyok még leárazás mellett is bizonytalan.
    De már szeretnék egy jó autós játékot a gépre.
  • darkSectorxxx #19906
    Nemrég írtam US-be 30 dollár a Complete.
    Nekem itten van lemezesbe, szerintem nem ér ennyit de demozz shared-be.

Ha kell megpróbálhatod asszem át tudom stream-elni, az irányítás részemről kutyfasza. (értsd úgy ogy irányíthatatlan szinte)
  • Etelkozi Vata
    Most akciós a NFS Rivals.
    Szerintetek megérné?
  • darkSectorxxx #19904
    SSS még Primary mellett sem mi? :(
  • TDC Geronimo

• AntiHero
    Akkor kenjék a hajukra regiózárat. :D Várok majd valami 25$ leárazott játékra inkább. :D
  • deep
    Nem fog menni.
  • Verseghy
    Hello
    Valaki próbálta már ezt?
    Kommentekben senki nem írt rosszat, de azért mégis szkeptikus vagyok.. Túl egyszerű.. :D
  • darkSectorxxx #19899
    Hát ha hazaértem kéne nézni valami olcsó dlct meglévő játékhoz és tesztelni :)
  • AntiHero
    A DriveClub Season pass-t akarom behúzni mert az US accon 15$-ból meglenne (10$ ugye kaptam csak úgy).

Csak hát a Driveclub-ot meg magyaron vettem így nem tudom, hogy ha külön a seson passt amerikain venném felismerné e... :D
  • Ra1n
    Én úgy tudom hogy a SOny megtartotta az ostoba régiolockolást,tehát ha eu-s játékod van cseszheted az usa-t dlc-t...
  • darkSectorxxx #19896
    Hát ha engem kérdezel, szerintem nem , a játékok meg a hátterek nem egyformák. Ha van 2 profil és ugyanazt a játékot megveszem 2x fogja letölteni. Csak mert próbáltam már. Szerintem akkor szólj megveszem, nálad akkor primary lesz és akkor elvileg engedélyezi majd.

Ha akarod tesztelhetjük valami filléres dlc-vel ha hazaértem. :)
  • AntiHero
    Ha USA storon veszek megy 1 dlc-t. Akkor az a dlc fog menni a magyar profilomon is?
  • darkSectorxxx #19894
    Igen , nekem amúgy a CoD tetszik dizájban.
    Order-t megnézem majd ha marad egyik vásárlásomból 2 dollár vagy 610ft.
  • TDC Geronimo
    FC téma egy sima háttér, semmi mást nem változtat meg... Eddig a 20as szülinapi témán kívül mind egy nagy nulla.
  • darkSectorxxx #19892
    Theme:

HU:

Far Cry 4 theme (PSN+ kell) érdekes ezt más régióban nem látni
    + valamint megkaptuk a Destiny és Cod AW témákat, asszem ezek hiányoztak eddig
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.17. 23:41:06
  • darkSectorxxx #19891
    Közben kutakodtam neten tényleges információnak véltem felfedezni egy 26-30 FPS értéket egy tesztelő elmondásából. (régen állítólag, vagyis a 1.04-es előtt meg 20-22 volt)
    Nekem kb 20 perc és végre lejön.

(írták hogy szinte az egész játékot megváltoztatja, sejteni lehet hogy miket eszközöltek az fps növeléséhez, lehet csonkább látvány lesz most, vagy kisebb látótáv stb)

Magamban (hangosan) mérgelődök most:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Istenem ez a nextgen sávszélkiszolgálás, nem értem.

PC-n a steam szerverek ezerszer nagyobb terhelést kapnak és bírják, nem értem itt meg 24 megás nettel töltök 3-400kb-al.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.17. 23:16:16
  • TDC Geronimo
    Azt mondják sokkal jobb. Holnap kipróbálom én is.
  • Ra1n
    Epizodikus játék....

Pedig jópofának tűnik....