121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Boldog karácsonyt és exkluzívokban gazdag új évet!
  • daario01
    #partizan182: Ami azt illeti azon is gondolkoztam, azonban játszottam PC-n a Prototype 1 és 2-vel (ami szerintem színtiszta ugyanolyan mint az infamous vagy a saints row) ahol a játék közepe fele annyira belefulladt a monotonitásba a játék, hogy egyből ment a lomtárba az egész.
    Leginkább az open world játékok érdekelnek ezek közül ami most folyamatban van: Watch Dogs, GTA V és a Destiny
  • Harlekin
    Minden játékosnak platformtól függetlenül Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!

• Rdinho10
    koszonom szepen,valamit osszehozok:)
  • partizan182
    A tv kepjavito algoritmusait kapcsolja ki, gyak 1:1ben azt latod amit a panel alapbol tud. Cserebe sokkal gyorsabb a valaszido ami ugye gamingnél nem árt.

Motionplus, dinamikus kontraszt, digitalis zajcsokkentes : ezeket en minden modban kinyomom mert idegesito. Ami nalam be van kapcsolva (2009es 6os szerias Samu) az a black kiemelés mert szebb feketéket ad (cserébe a részletek eltűnnek a sötét részeken). Jatek modban ezt ugye nem lehet, erdemes vele jatszadozni mire megtalalod az optimalis beallitast.
  • Rdinho10
    megtalatam koszi.viszont azt irja ki ra h gyengulhet a grafikai minoseg vay ez csak sablon szoveg?
  • n000rbi
    Awaiting Christmas :)

Boldog karácsonyt srácok!
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.24. 13:09:31
  • Rdinho10
    valahol multkor mar megtalaltam de most nem talalom valami utbaigazitas h kb merre lehet az az opcio?:)
  • partizan182
    Tedd át játék módba, elvileg minden postprocessing szirszart kikapcsol.

@daario01: Infamous esetleg? Játékmenetben szétpicsázza az ACt mégha nem annyira tartalmas is.
  • Rdinho10
    Kellemes unnepeket Mindenkinek! a napokban vettem egy smart samsung full hd mindrn tv-t:D az lenne a kerdesem h valami extra bealitast esetleg tud valaki mert a fifa 15 kozbe ha bealizom a tvn a motion.blur vagy mi akkor mintha a labda huzna csikot maga utan de ha kikapcdolom akkor meg mintha recesebb lenne ..vki valami otlet esetleg?nrm olyan gaz de ha mar ilyen tvm van szeretnrm fullon kihasznalni es bocsi ha kicsit ossze vissza irtam:)
  • AntiHero
    Hát Ps4 akkor sincs benne sajnos, pedig most ünnepekkor tolnék egy kis GTA-t . :(

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
  • Moby
    Boldog karácsonyt!
  • Tatyla

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Gamernek platform függetlenül!
  • TDC Geronimo
    Kellemes ünnepeket mindenkinek
  • daario01
    Köszönöm szépen a gyors választ Ra1n!:)
    Ez esetben szétnézek a GTA 5 és a Watch Dogs környékén
  • Ra1n
    "AC: Blackflag amit nem kevesen mondtak, hogy sokkal jobb a játékélménye mint a Unity-é"

Hogy kevésbé bugos és jobban fut azt aláírom. De a játékélménye a játékmenetből kifolyólag messze gyengébb mint a Unity-é. Egy repetitív monoton dögvész az egész casualoknak való harcrendszerrel.
  • arsmarci89
    Sziasztok! Az mitől van hogy lett az accountomon 1500FT wallet?Mikor csak kártyáról vásárolok?Ez ajándék lehet?:D
  • arsmarci89
    Magyarra is tolhatnának be normális akciókat...
  • daario01
    Sziasztok, nem olyan régen kaptam Playstation 4-et (Last of us Remastered + AC Unity van jelenleg) de ugye ott van az AC: Blackflag amit nem kevesen mondtak, hogy sokkal jobb a játékélménye mint a Unity-é valamint kevésbé bugos ellenben a grafika ugye..
    Van aki szerint megéri megvenni a jelenlegi AC mellé vagy inkább felejtsem el tekintve, hogy eredetileg nem ps4-re készült és nem annyira next-gen?
  • Tatyla
    Ott a lista van PS4 meg PS3,ha van + további kedvezmény jár
  • LoSA
    De itt csak PS3-n van, nem?
  • Tatyla
    US store utolsó heti akció!
  • LoSA
    Honnan tudnák venni (legolcsóbban) egy GTA V-t?
    thx
  • n000rbi
    Jó volt megnézni, kösz a linket!
  • TDC Geronimo
    Játék közben érezhetően jobb, mint volt, de még mindig elfogadhatatlan.
  • SlickAdam
    assszondja finally performace boost. P E R F O R M A N C E !
  • TDC Geronimo
    Utolsó pár mondat...Nóti neve ma egyenlő minőséggel. Végére majdnem egy könnycseppet is elmorzsoltam :y
  • TDC Geronimo
    Heh Nóti PS2ről PS3ra váltásnál majdnem tönkrement. Ezt nem is tudtam. Hála az égnek nem így történt, másképp jó pár remekművel lennénk szegényebbek.
  • Moby
    Jaja. Nekem is berakja egy év múlva drake a fa alá.
  • TDC Geronimo
    Estimese

• SlickAdam
    en is tegnap adtam el a ps4-et, mert nincs kihasznalva. drake-el fog erkezni egy masik, addig wiiu es baratai.
  • Harlekin
    Volt egy pár aki ps4 ről x1 re váltott!
  • Moby
    Az eladási adatokat nézve nem reprezentálom a többséget.
  • sirpalee
    Tehát: neked kell az ex húzócím, hogy megint vegyél ps4-et, nem? :)

Amúgy meg eladom, és másik konzolon játszom az eléggé váltásnak hangzik, ha csak egy konzolt tartasz.
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.12.23. 16:48:03
  • Ra1n
    Feltettem egy egyszerű kérdést nem ködösítést várok hanem azt hogy kifejtsd miért is nincs jól befejezve a Tlou.:)
  • Moby
    Nem váltottam. Most épp nincs ps4-em. Nincs értelme ugyanazokra a címekre két gépet tartanom. Majd lesz megint, ha lesz engem érdeklő ex.
  • sirpalee
    És meg is vagy elégedve mindennel? Várj, nem te váltottál X1-re? Vagy az másik itteni figura volt?
  • sirpalee
    Én meg ilyen hsz után nem csodálkozom, hogy nem látod a problémákat a TLOU-al. Nembaj, mások az igények. :) Van akinek a crysis 1 is elég. :D
  • Moby
    >a ps4-nek meg létkérdés bármilyen húzócím.

Hát...én ennek épp az ellenkezőjét látom. Nincsenek húzócímek, egyáltalán. És dübörög a hypetrain, szárnyalnak az eladások, eladási rekordok dőlnek.
  • Kongy
    Én szívesebben tolok végig 20adjára egy Crysis-t, mint akármelyik Far Cry-t. Mert ott a sandbox-ság nem arról szólt, hogy mindenféle hülye activity-t csinálhattál, hanem hogy többféle módon közelíthetted meg az ellenséget.