121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20088 ez egy viccc. most megint nem megy -
#20087 lol. Melyik adó volt ilyen jól értesült? :D -
#20086 TV-ben. Meghekkelték a Pléjsztésönt, ami több 1000 ( igen mondjuk akkor 2000 ? ) konzolt szolgál ki
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.27. 19:04:22 -
Kasthor #20085 Koszi ez bevalt. -
#20084 ÉN ezt a retket már csak akkor kapcsolom be ha bejelenik, hogy mindent helyrehoztak.. -
#20083 Nekem még mindig nem megy a psn, még így sem :( -
#20082 Nem is èrtem hogy a wwenek a mentèse milyen összefüggèsbe van a psnel.A játèk mentèse pedig majdnem 900megát foglal!...... -
#20081 Megint jatszok 2órát kikapcsolom a pst ujra bekapcsolom es eltünt a mentèsem..Kurvaannyukat basszák meg.4xkellene újrajekezdenem -
#20080 Az mitől van hogy eltünt a bf4 meg a wwe2k15 mentèsem is?Marmint megvan csak olyan mintha nullárol kezdenèm az egèszet...Wwe showcase modot elkeztem előröl elvittem addig ahol tartottam,ki jelenkeztem a profilombol utána vissza ès megint eltünt!!Kurva èletbe hogy lehetne visszahozni!? -
#20079 Akinek nem megy még PSN...
Go into your Network settings, and change your MTU setting to 1473, leave everything else however you had it. This change has worked for 10 of my friends, really random but try it!
-
#20078 Költsd el a meglévő sync pontjaidat. Egyébként a legtöbb coopot szingliben is végig engedi tolni, de én már csak akkor csináltam ezeket, amikor a főszálat végigtoltam. -
#20077 De nekem pont egy főküldetést el se indít, mert fejleszteni akar. E nélkül nem megy.
Coop -ozni nem tudok, mert nics PS+ -om. Akkor innen kapufa van?? Hogy legyen skill pontom? :( -
#20076 Skill pontokat (sync pontokat) kétféleképpen lehet szerezni: főküldetést teljesítesz vagy coop küldetést teljesítesz. A program azért írja ki, hogy fejleszd a skilled mert biztos meghaltál párszor és ez automatikus üzenet. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy csak újra kell próbálnod és menni fog.
A "nehézségjelző" az gondolom a rankodat jelenti fent, nem? Azt creed pontok szerzésével növelheted. Creed pontot kb mindenért kapsz, pl. air assassination, kivégzés stb. De ezekért csak tárgy upgrade-eket tudsz venni, ez skill pontot nem ad. -
#20075 Az AC-Unity -ben még a talán a 4. Sequence elejét tartok, de nem tudom indítani a fő küldetést, mert azt írja fejlesszem a Skill-t, vagy vegyek új fegyvereket a nehézség miatt.
A Skill pontom 0, és vásárolni sem nagyon tudok már. Hogyan lehet még skill pontokat szerezni? Ill. mi kell még neki? Pénz meg mi?
És a nehézségjelzőm jelenleg 1-es. Ezt hogy lehet növelni? Ha előző dolgokat megtudnám szerezni, akkor magától feljebb menne? -
#20074 mi volt? .. -
#20073 Lizard Squad interview with BBC imminent -
#20072 hát az oké, csak hogy a faszba lépsz be hogy megvedd a játkot ha nem megy az egész? :DD De értjük a poént ,semmi gond -
#20071 Nem tudom érdekel valakit, de a Lizard Squad behekkelte magát a PSN-be és most ingyenes pár játék (twitteren ezt írják).
Csak szóltam, hátha érdekel valakit :) -
Etelkozi Vata #20070 Kicsit már kezd tele is lenni a puttonyom.
Öcsémnél leszedtünk délután 360-on egy tonna demot gond nélkül, én meg nem tudok csatlakozni sem... -
#20069 azta k... -
#20068 Live már ezer éve megy. -
#20067 Shadow Warrior szerintetek megèr 5ezret??Valaki próbálta? -
#20066 Nem értek én ehhez, de lehetséges az hogy egy ilyet nyomtalanul megcsináljanak? hogy nem képes elkapni ezeket a szerencsétleneket senki? miért nem bérel fel a Sony egy hacker csoportot hogy kapja el ezeket a nyomoronc faszokat? -
#20065 nincs... állítólag a Live már megy -
#20064 Még mindig nincs PSN? Inkompetens töketlen banda. -
#20063 Profi DDOS-t nem igazán lehet megelőzni. Ha egy bothálózattal megcéloznak valamit, akkor az kifekszik kis ideig. Nincs mit tenni sajnos.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 12:44:23 -
#20062 Sok ember kapja meg boxot is meg pst és nem megy karácsonykor egyik hálózata se. Box még rosszabb, mert ott update nélkül még játszani se lehet offline. Nem tudom Sonyt is hányszor kell még feltörni meg hányszor kell a PSNt két vállra fektetni ahhoz, hogy komolyan vegyék és tegyenek is ellene valamit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.26. 10:32:23 -
heady #20061 Nalam mar jo egy fel oraja. -
#20060 Mèg mindìg szarakszik a psn? -
kutyakiki81 #20059 És ezt hol találom? -
#20058 és mindez egy film miatt ami ráadásul szar is?? sose bírtam ezt a seth rogent de most már végképp utálni fogom :)) -
Ra1n #20057 Szuper. És akkor fogom magam és megyek játszani valamivel Originen. vagy Uplayen. Nem egy szaros rendszerhez van kötve MINDEN játék és főként nem pénzért... -
#20056 Steam minden sale alatt kipurcan nem volt ez másképp pár napja sem. -
#20055 és ezt hogy kell beállitani?:) -
#20054 Folyamatosan rögzíti a PS4 a legutóbbi 15 percet. Ha rúgsz egy gólt, azt is :D -
#20053 Köszi, egy Wolfit behúztam. -
kutyakiki81 #20052 Üdv
Mint új PS4 tulaj szeretnék érdeklődni, hogy a share gombbal olyat nem lehet, hogy mondjuk bizonyos időt visszafele veszünk fel?
Mondjuk ha rúgok egy gólt a FIFA-ban, azt utólag nem tudom felvenni? -
Ra1n #20051 Ez oké,csak pc-n adott a lehetőséged hogy játékot válts,lévén nem egy rendszerhez van kötve minden.:)
Szarrá DDOS-olható minden, de míg konzolokon éves szitnen jópárszor szarakodás van addig pc-n igen ritka (sose volt) hogy egyszerre lebénuljon a Steam/Origin/Uplay/Battlenet/tökömtudjami.:) -
#20050 BF4 sem megy, ugyanúgy szarrá DDOS-olható minden... Ez a legszebb ebben a fajta támadásban, hogy nem kell hozzá feltörni semmit. -
Ra1n #20049 Azért meg kell hagyni egy dologra jól felhívja a figyelmet még ha az anyjukpi**áját is...
Az hogy EGY rendszertől függ az összes játékunk multija, és ez a rendszer még könnyen támadható is, valamint fizetni is kell érte ez így ebben a formában egy vicc.
Gyakorlatilag ha valaki ma multizni akart akkor bukó...Ugyan ezt ha pc-n csinálja mondjuk Originnel,akkor fogom és átmegyek Cod-ozni...Vagy Unity-zni...Vagy bárhova, és nem az összes játékom multiját "gyengíti".... Ráadásul olcsóbban és a multiért sem kell külön fizetni....
Mindenestre ezzel semmit nem ér(nek) el csak jogosan felb*ssza az embereket...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.25. 22:44:57