121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #20128
    Mi közöd van hozza mikor játszom? Mi van ha kurvara tele vagyok mar a bejglivel meg töltött káposztával es mar rohadtul unom a reszkessetek betoroket? Mi van ha egyáltalán nem érdekel a karácsony? Mi van ha nem lehetek a családommal? Es meg sorolhatnám... Te tényleg valami Sony bérenc lehetsz...
  • SlickAdam
    teljesen egyszeru: ha elegedetlenek vagytok, adjatok el a PS-t a picsaba es vegyetek mas konzolt. ertem en, amit mondotok, igazatok is van a pofankopessel, telibeszarassal, de a forumrinyat senki nem hallja. szarjatok hat telibe ti is!
  • Ra1n
    Söt, a mi bk anyànkat!!!!! :D
  • SlickAdam
    es arra mi a kifogas, hogy karacsony alatt is a hulye online miatt fröcsög a nyalatok? nyomjatok offline valamit, vagy egyetek bejglit es nezzetek reszkessetek betöröket!
    jesszus...
  • Ra1n
    Az Ms-nek van korrekt supportja és figyelnek a jàtékosokra,valamint valòban fejlesztik a live-ot.
    A Sonynak meg van egy fortheplayers szlogenje amit elöszeretettel hasznàlnak miközben pofànköpik a vàsàrlòikat.
  • Tikal #20123
    Jo kifogás. Sony PR-os vagy?:))

Ezért kellene szakembereket alkalmazni és akkor lehet megoldódna az a probléma is hogy nem fel perc amíg elküld egy üzenetet a ps4 vagy éppen látom mikor lesznek online a barátaim... Ez is biztos csak azért nem sikerül nekik mert ok nem informatikai cég...pff
  • SlickAdam
    nos MS az egy informatikai ceg, Sony nem.
  • Tikal #20121
    Igen, az nem a Sony. De az elmúlt három nap a Sony-n múlt és nem a LizardSquad-on. 3 nap nem volt nekik elég arra amire a Microsoftnak 1 is elég volt.
  • Moby
    Az nem a sony.
  • Tikal #20119
    akkor a Live miért megy már? már 3 napja vége a támadásnak...pff. Nekem is csak az MTU trükközés miatt sikerült belépnem..
  • Kandurex
    Terroristákkal nem szabad tárgyalni.
  • vato loco
    Kim Dotcom állítólag leállíttatta őket.
    A kalózkirály rászólt a hackerekre, újra nyúzhatjuk az Xboxot és a Playstationt
  • TDC Geronimo
    Én egy új motorstormot akarok evotól ezzel az enginevel. Elég vad dolgokat tudnának csinálni ilyen graffal meg időjárás szimulációval.
  • vato loco
    Az nincs PS4-re. Látványra legalább nem rossz, csak kéne vmit vandálkodni benne. :)
  • Ra1n
    Elveszi minden idejüket a plus-ból befolyt pénz psn fejlesztésbe ölése.
  • Moby
    Kérdezd a lizardsqadet, vagy az anonimoust, rajtuk múlik, nem a sonyn. Az ő kompezenciájuk odáig nem terjed, hogy bármit tegyenek.
  • nnemes
    Sziasztok!
    Honnan lehet majd értesülni arról amikor végre megoldják a szerver kapcsolodási hibát és végre birtokba vehetjük a gépet amiért fizettünk?
    Köszönöm!
  • SlickAdam
    akkor a burnout a te jatekod.
    van aki meg a gt-ben is lokdosni probal, ami hat enyhen szolva is szani...
  • LoSA
    Sajnos nekem még mindig nem jó a PSN.... Próbáltam ezt a MTU-t vagy mit állítani, de semmi. Már kicsit azért unalmas!!
  • vato loco
    1. Még mindig nem onlineozok.
    2. Mert poén. :) Azért lehet így is trükközni, addig szorítom a másikat a fal mellé, amíg egy belógó akadálynál el nem hagyom. :D Azt utálom amikor csak menni kell körbe-körbe, le se szállok a gázról és ennyi a játék.
  • n000rbi
    >meg hátsókerékre rárántva a kormányt a másikat szinte lehetetlen megpörgetni

Miért is tennél ilyet? Pont az ilyen "fair" játékosoktól kapok agyvérzést online futamokon (már ha éppen működik:P)
  • vato loco
    Hiányolom hogy nem törnek az autók, csak karcolódnak, meg hátsókerékre rárántva a kormányt a másikat szinte lehetetlen megpörgetni. Pedig még egy GTA is tudja, ami nem kifejezetten autószim.
  • vato loco
    Játékfrissítésnél mindig be akar jelentkezni a PSN-re a gépezet, ha hagyom neki (akkor kreálni kell fiókot is), akkor nem fogja hozzárendelni a játékot az accomhoz? Mert gondolom az már utána nem továbbérékesíthető ha megunom.
  • Tikal #20105
    R kapcsolhatott volna, hogy ennek igy semmi értelme.. gondolom feltűnt nekik is hogy üresek a szerverek :D
  • kill3r21
    Igen arról szépen lemaradtunk
  • AntiHero
    Ki tud olcsón 12 hónapos PS+ előfizut? (magyar)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Nincs
  • Verseghy
    Van rá esély szerintetek, hogy frissítésben kijön a FIFA '15-höz magyar nyelv update? Bocsi, új vagyok :)
  • Narxis
    Volt törés, Anonymous tette.
  • Matth3w
    nekem is működik az MTU átírás

aki nem érti itt egy videó
    How to fix PSN
  • Tikal #20097
    mire megjavitják ezt a szart, már hó sincs a GTA-ban :)
  • TDC Geronimo
    Szerintem az megint nagy kamu. Egy valaki elkezdi terjeszteni és ugrik mindenki. Nem volt törés csak ddosolás.
  • SlickAdam
    az, hogy nem megy az online, csak a kisebbik gond. megint elloptak csomo infot felhasznalokrol, bankkartyaszamokat, kodokat, ...
    psn, live, amazon, ... tobb helyröl is.
  • Bachstein
    Hát igen, annyi lehetne bennük, hogy a PS plus-osok kapnának egy grátisz hónapot, vagy valami...
  • Tikal #20093
    hát akkor még sok ilyt kivánok nekik, remélem egy egész hónapra szétbasszák őket megint, aztán megyek PC-re játszani.. vicc az egész, a Live már megy két napja, mi meg itt szopunk. Hihetetlen hogy egy ekkora cég és ennyi töketlen barommal van tele. A kommunikáciojuk szintén 1-es.
  • TDC Geronimo
    Arra várhatsz. Nem lesz semmi ebből se. 1-2 nap és helyreáll és megy minden tovább mintha mi se történt volna.
  • Tikal #20091
    A Store megy, a barátaim látom, de a játékok online része még mindig nem megy.

Remélem visszatéritik a PS+ árát mert nem ezért a szarért fizettem
  • Bachstein
    Nekem ma reggel már jó volt.
  • Etelkozi Vata
    Nekem sem megy így se,
    PC-n be tudok jelentkezni az accountomba, de a konzolon nem.