121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20210 Én nem azért raktam a Mortal után hogy milyen a grafika, azt most félretettem, szerintem egyszerűen a hangulata és a stílusa brutális, a sebesség i fontos, az ilyen lomha verekedősektől ma már hányok mint a Tekken, régen még valamiért nem piszkált most már igen, de valszeg ez csak inkább az én rigojám, persze nincsen egyértelmű első helyezet, max népszerű meg nem népszerű, annyi hogy a Mortal Kombat látványosan kedveltebb a többitől, de ezt is az MK9-nek köszönhetjük.
Amúgy szerintem sem nevezhető FTP-nek. De ezt döntse le mindenki maga.
Mármint KI.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 11:35:02 -
Ra1n #20209 "Annyira volt free to play, hogy havonta 1 karakter bárki számára elérhető volt, tehát 1 év alatt mindn karakteren végigment a dolog."
"nem a f2p"
Köszi.
Na nem mintha ez lenne a gond vele, a fő gond az hogy egy hulladék.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 11:17:20 -
#20208 Tegyük tisztába a dolgokat.
Annyira volt free to play, hogy havonta 1 karakter bárki számára elérhető volt, tehát 1 év alatt mindn karakteren végigment a dolog. Ez egy demó, trial, próbaleség nem f2p. A játék üzleti modellje annyi hogy egyben is megveheted és külön is a dolgokat. Szezonokra van osztva a játék. Első szezon teljes egészében nagyon jutányos áron megvsárolható lemezen is ( 20 dollár, itthon 4-5 ezer körül megy ). Most készül a szezon 2 folyamatosan jönnek a karakterek és tartalmak, a játék is grafban, és minden területen fejlők, amit teljes egészében meg lehet venni most is, vagy külön, vagy megvárni a lemezes verziót. Epizódikus a legjobb megnevezés erre, ami bomba biztosan készül hónapról hónapra és nem a f2p.
-
Ra1n #20207 KI-t mindenhova tenném csak a Mortal mögé nem. Messze nem. Szipiszupi hogy hűdenextgen csak amióta kipróbáltam csak megerősített abban amit a videókból megmondtam. Egy gagyi fos, a régi KI cím alázása.
És Igen bizonyos szinten F2P akármennyire csűrjük csavarjuk. Naponta (vagy hetente? Nem jötte rá,ennyire foglalkoztatott) változik az ingyé választható karakter,végig lehet tolni velük. Mindemellett ha mindent akarsz akkor perkálnod kell.Vártam hátha lesz valami akcióban 500 forintért a KI pakk,nem lett...Kb annyit megér társas szórakozás miatt,ennyi. -
#20206 Nem free to play. Nézz utána mielőtt ilyet írsz le... -
#20205 szegény farkas.. mindenki jól elgyepálja :) -
#20204 Huh az nagyon is durva gém, régen is iszonyat volt.
Nézd meg pl ez:
1:48-tól :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy ezt:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:54:05 -
#20203 Azt nem is veszem játéknak, egy free to play hulladék. -
#20202 Jaja az nagyon odavág.
Iszonyatdurva az a hang ami van a játékban az a kommentár. :D
Ultra kombónál olyan mintha egy dallamot alkotnának az ötéshangok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.03. 00:37:42 -
#20201 Már van egy teljes mértékben kurrens verekedős úgy hívják Killer Instinct. -
#20200 Ezt aláírom. Ettől még élvezetesebb.
Én még igaz exclusive de a Killer-t is szorosan MK mögé tenném. -
#20199 MK balansz, mechanika téren casual vonal a Tekken és SF-hez képest. -
#20198 Tekken régen szupi volt, most gagyi érzés látni ezt a lomha bunyós stílust.
SF5 meg a rajzos grafika miatt nem annyira jön be, amúgy nincs vele gont.
MK magasan mind felett áll, és nem csak látványban. -
#20197 Nemrossz, nemrossz, de egy prevgen játék. Az első igazán ütős "nextgen" verekedős játék az új MK lesz (remélhetőleg).
Eléggé hanyagolják a zsánert amúgy, a NetherRealm kb uralja a piacot, jó ott a Capcom a SF4-el, amiről már a 100-adik bőrt is lehúzta, meg ugye jön a SF5, ezen kívül a Tekken 7, de az inkább arcade játék.. -
#20196 Na jó az még aránylag oké persze ha érdekel az ilyen bunyos, de ebben nekem kizárólag a MK üti meg a lécet. :)
De jo legyen az még oks.
Meg régen volt asszem az Outlast talán. -
#20195 Szerintem sem, én kifejezetten elégedett vagyok a mostani és a múlt havi felhozatallal. -
#20194 Injustice azért nem rossz :) -
#20193 A Plus egyenlőre szerintem szart sem ér. Nem sok mindent adnak kis fos arcade-okat, most van egy Infamous FL, de ezelőtt szinte semmi, ezután is idő szerintem mire lesz ingyen kacat amiért a Plus megéri.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 21:14:16 -
#20192 Mindenféle képen szeretném majd a last of us-t , egyenlőre anyagilag gatyába rázom magam , aztán majd nyártól vásárolgatok , addig élvezem a plus nyújtotta ingyen játékokat.
Régóta szemezek a last of us-al , mindig is szerettem az ilyen játékokat , nem tudom ki emlékszik még ps2 volt a Freedom Fighter nevű játékra na azt milliószor végig játszottam. -
#20191 PS3-al nekem egyetlen hibám volt a telepítési és törlési idő de valszeg mint kiderült az lehetett a baj hogy én először 12GB-os változattal ismerkedtem meg ami a HDD-sekhez képest ezekszerint lassabb mert most a 40 GB-os gyorsabb ugye. Csak akkor azt hittem a gép ilyen.
Rain-nek annyiban szerintem jogos a véleménye hogy a játékokból a régi generációkhoz viszonyitva kevesebb cím van ahoz képest hogy 1-2 éve kint van, de én hiszem azt hogy beindul idővel, és ez valahol érthető is ha azt vesszük hogy mindenki nagyot akar domborítani és egyre több idő egy komolyabb játék fejlesztése, szóval kevesebb a AAA cím talán de érthető valamelyest miért.
Persze az hogy ezekre megéri-e várni és megérte-e ráfeccölni az időt, az egyéni izlés dolga, vagy vélemény.
De én összeségében elvagyok bőven a géppel.
Nem minden felhőtlen, de hol az? peccsekkel javítják a hibákat, ez van ... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 21:12:22 -
TomStorm #20190 Grat,jó döntés volt!
Mind2 játék remek lesz így elsőre.Kb megvettél minimum 500 óra szórakozást:))
The Last of Us Remastered még mehet majd hozzá ha eddig nem játszottad. -
#20188 Ps2 volt , imádtam. Rég óta vágytam egy konzolra, remélem majd jön hozzá a grandturismo egyik kedvenc játékom. -
#20187 Csak tőled függ mennyire bánod meg, én tudtam mi hogy lesz, nem lesz warez milyen játékok lesznek, jó az szar hogy avi-s filmeket nem visz de tulélem, és nem bántam meg.
Jó meg a demo-kat is kevéslem, régen sokkal több volt. De nem bántam meg hogy megvettem.
Szóval tőled függ , mert ha érdekelnek a játékok hozzá és fogsz áldozni valamennyi összeget rá nem fogsz csalódni. -
#20186 jó lesz ez -
#20185 Igen megmarad.
és gratula a konzolhoz! -
#20183 Amit a plus ad játékokat ingyen és hozzá adom a könyvtáramhoz akkor az megmarad ?
Jah amúgy sziasztok !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ra1n #20182 A 3 éves gép mit takar? Csak mert ha teszem azt egy jobb amd (fx 8350 körül vagy fölötte) vagy intel (2500K vagy fölötte) proci figyel a gépben egy vga csere és máris ismét a topon vagy. 30-40K egy jelenlegi konzol tudását bíró vga a számítógépbe. 50 fölött már mind alázza a "nextgent".
Igazából az alaplapodtól és procidtól függ mit érdemes. Konzol exkluzívok nagyjából 2015 év végén érkeznek system sellerként. Hacsak nem kifejezetten az a 2-3 exkluzív érdekel (szó szerint 2-3 játék nem több), a pc a jó választás. Olcsóbb, megbízhatóbb, minőségibb szórakozás.
Én mindig tartottam konzolt a pc mellett az exkluzívok és pár multiplatform miatt. Ezidáig EZ a generáció az első ami NEM éri meg és mocskosul bánnám ha nem a pc lett volna az elsődleges. Ha pedig a konzolok mellett maradsz, vagyis inkább direktbe szopatnád magad azzal hogy minden drágább rajta és a multiplayerért is fizetned kell, a 3 gép tulajaként én azt mondom inkább a One-t válaszd már csak a régiózás miatt is, PS4-en továbbra is vicc kategória, ahogyan az online szolgáltatás is.. Vagy ha társas szórakozás a lényeg barátnővel,haverokkal akkor ami még baromi jó megoldás az egy pc fejlesztés + Wii U feltéve hogy érdekel a kínálata, exkluzív tekintetben überel.....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.02. 20:41:27 -
#20181 Én azt a 3 éves gépen hagynám, vennék konzolt (nem hiszem hogy ebben az évben bánkodnál a játékok végett).
De nincs warez.
Ezért 2 profil legalább ajánlott, sokszor előfordul hogy akciók terén a magyar store-ban ft-ban olcsóbb valami, pl mint most az AC FC.
De premier elővásárlós játékokra US profilt, dollárban ugyanis 60 dollár egy elővételben vett alapjáték max ára.
Csak akkor nem ha valami más egyébb kiadás vagy bundle csomag. Valamint akcióknál is találni nagyon jó áron játékokat. (amazonon vásárolhatsz kártyákat vagy paypal)
Pre-order azért érdekes mert ilyenkor megkapod néhány játék prevgen változatát, ami azért nem egy utolsó szempont.
Mert ilyenkor 3 ember játszhat 1 címmel, 2 ember ps4-en és 1 ember a ps3-as változattal.
Kb ennyi amit hozzátennék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 17:15:38 -
#20180 hm, csak nekem zavarja a szemem, hogy ezen a listán nem szerepel az FFXV? -
#20179 Jó lesz ez!!!Hála istennek lesz benne 1 tonna 5-10-15 dolcsis játék,már előre boldogság van számomra!!!Mi majd 20-25 órákat elleszünk velük és majd szakadunk a röhögéstől ahogy nyomják a mindig elégedetlenek a fikát,hogy na má megint 1 zs kat szar fos!!! -
Ra1n #20178 Eddig sem volt másképp de vidulj csak.:)
-
#20177 Szerintem nem fogsz. Annyi, hogy itt ugye mint mondták, nincs warez.
Sok pénz ez a "hobbi". Kicsit letudsz belőle faragni, ha egy másik játékossal közösen vesztek digitálisan játékot. Akkor 7-8k körül megúszol egy premier játékot.
Én általában PS4-n játszom, de van, hogy előveszem a pc-t is. Bár Pc-n csak az olyan játékokkal játszom ami pl nincs ps4-en. (Forest, Dayz..stb)
Tv fontos. De ha már Full HD akkor jó (minimum 82cm). Én most váltottam egy 106cm-es tv-re és nem bántam meg. :) Nagyobb élmény. -
TomStorm #20176 "PC-n jobb minőségben"ahha:DD
Az összes k...a nagy game lesz!! -
#20175 Mióta megtehetem , vásárolom a játékokat, visszamenőleg is megvettem pár címet , amiket nagyon élveztem.
82cm hdtv van, amint kipengettem majd a ps részletét , majd követi egy nagyobb tv.
Legalábbis ezek a terveim.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.02. 09:19:30 -
#20174 A jó ég tudja, alapvetően a legfontosabb, hogy van e otthon egy min. 102cm+ fullhd TV? Másrészt mekkora huszárt tisztelhetünk benned? Mert ugye itt nincs warez. Egyébként ha fenti ként pont teljesül pozitív, utóbbi negatív irányba, akkor érdemes konzolt venni játékra.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.02. 09:15:15 -
#20173 Helló sziasztok !
Először is buldog új évet mindenkinek ! :)
Szóval tehát új év új remények... most múlt 3 éves a kompúterem és ráférne egy kis "felújítás" viszont , nagyon kacsingatok a ps4-el , utoljára ps2 volt , imádtam évekig nagy játszottam rajta. Aztán lett pc-m és elfelejtettem a konzolokat. Tehát első kérdésem az lenne , megéri-e váltani pc-ről konzolra, ha volt már valalki hasonló cipőben, utólag nem bánta meg ?!
Keresgéltem ,hogy a kamerához milyen játékok vannak ,de nem sokat találtam gondolom bővül majd esetleg várható valami ütős megjelenés rá ?
Valószínüleg otthoni coopban szeretném majd használni barátnőmmel, haverokkal. Diablot kinéztem már , nagyon meggyőzött a Gamestaros teszt/videó.
Esetleg tudnátok még ilyen otthoni coopra alkalmas címeket ajánlani ?
Sok oldalt vissza olvastam és akkor jól értelmeztem ,hogy érdemes több régióban is felhasználói fiókot tartani az akciók miatt és azokon kersztül vásárolni, megosztani a "fő fiókkal" és úgy játszani ?
Úgy hirtelen ennyi ami eszembe jutott, szóval csak arra vagyok kiváncsi ,nem fogok mellé nyúlni ,ha váltok pcről , konzolra. -
Ra1n #20172 Na persze azok után hogy a Far Cry 4 kritikailag is felsőkategóriás pontokat kapott meg a nép is kajálta,gyakorlatilag bármilyen moslék szemét hozza legalább a középkategória szintet, ehhez viszonyatva bizonyára tele leszünk "csúcs" játékokkal.... -
Ra1n #20171 Division TALÁN elvégre Ubifost cím és mint tudjuk ők azt mutatják és azt adják amit a bemutatótok, a repetitívség pedig tőlük áll a legtávolabb.:)
MGS 5 alap. Witcher 3 alap. Rise of TR alap. Quantum kiderül. UC4 kiderül. Bloodborne kiderül. Mk X kiderül.
és egyelőre nagyjából ennyi a jövő évi érdekeseb lista. Orderen videóról videóra egyrejobban látszik hogy a szokásos hype szemét lesz szép graffal. A többi cím pedig vagy középkategóriát fog érinteni (esetleg meglátjuk) vagy azt sem. Jobb évnek indul mint amekkora hulladék év a 2014 volt az biztos, de az érdekes címek színe java továbbra is multiplatform és inkább tolom pc-n jobb minőségben.
A Witcher 3 szinte garantáltan ütni fog mindent ahogy az első kettő is üt a mai napig.
MGS5-nek pedig már rohadtul nem ártana egy megjelenési dátum...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.02. 02:17:46 -
#20170 Max bejelentés. Szerintem 2016 előtt nem jön új Rockstar játék. -
#20169 Read Dead Rdemption nem lesz? :)