121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20250 Én használok ~ilyet(nem erre, vezeték nélküli füles tévére kötéséhez), de erre semmi szükséged nincs headsethez. Bele tudod dugni a kontrollerbe. -
#20249 Fórumlakók össze szoktak esetleg járni valami közös tevékenységre játékokban ? Mert akkor szívsen felvenném azokat az embereket majd :) -
#20248 Valaki használ esetleg ilyen audio converter , mert csak arra lennék kiváncsi milyen minőségben küldi a hangot... mert érdekes módon , ezt most fedeztem fel 3-4 év után, a tv-n nincsen hang kimenet (mielött bele kötne valaki IGEN bizots nincs..). -
sirpalee #20247 Nem tört bele semmibe sem a bicskám, csupán te nem tudod megérteni ami le lett írva. :) (pontosítok, nem akarod megérteni... szomorú)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy csak nem Mazsonkával barátkozol? Nagyon összeilletek, már a szövegét is kezded átvenni, csak nehogy úgy járj a végén mint ő.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.04. 01:25:13 -
#20246 Ejj-ejj Palika. Megen beletört az a kisbicskád az okoskodásba. Ki kéne belőle gyönni jól, csak nem megyen. Menj át szépen readonlyba, ahogy az elite topikban is teszed. Minden témában valami őrületes ámokfutásba sodor az inkompetenciád. Engedd ezt el. Nem jó ez senkinek. -
sirpalee #20245 Úgy látom nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. :)
Bár valami olyasmit írtál az Elite topicban, hogy vagy 20 óráig tanultad a játékot, nem? :) Ez után nem is csodálkozom. (nem emlékszem a számra, csak hogy röhejesen sok volt)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 22:02:32 -
#20244 :) -
#20243 Ez egy kifejezés volt ezt szokták mások is mondani, azért fogalmaztam így. :)(remélem ismerős!?)
Nem is mondtam hogy szar a ps4 mindenki el tudja ezt dönteni hogy az vagy sem nem kell ehhez az Én véleményem.Én 1 szimpla észrevételt írtam le egy hozzá tartozó hasonlattal.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 20:03:45 -
#20242 Nem hát. Egy kezdőnek warthog kell.
Vagy gamepad. Azazisten.
Vagy inkább vegyen játékot az irányítóhoz. Azmégjobbabb.
Ez a "palimegmondja" rovat hétről-hétre egyre jobb. Jövőhéten mire készüljek? Táplálkozási vagy kertrendezés tanácsok? -
sirpalee #20241 Ilyen gagyi kategóriás hotas? Nem igazán. :) Főleg nem olyan embernek aki még nem igazán repült.
De menjen át a srác az Elite topicba, majd ott jól megmondjátok neki, hogy mi van.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 19:16:05 -
#20240 Nem tudom mire vélni a szart.
Mi szar? a psn? lehet hibák vannak lehet, lehet hogy több mint live-on lehet?
És?
Ha nekem Uncharted 4 kell és az éérdekel, telibefosom hogy egy amúgy milyen vason fut, ha a másik állítólag nem szaron nem jelenik meg.
Szóval a szar kifejezés nem azt jelenti hogy PS4-et el kell adni, hiszen a játékok a fontosak ha az érdekel akkor a gép tulajdonságai már másodlagosak.
Még mindig épkézláb dolgot nem olvastam ami miatt a PS4 szarabb platform lenne.
Csak olyan érveket ami személyes szubjektív izlés alapján volt közzétéve. -
#20239 Ja technikailag amit kamatoztatott 3-4 játék? :) -
#20238 Jobb, mint a gamepad?
Mármint erre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:56:15 -
sirpalee #20237 A hotasok között a 13-as az ipari hulladék, nem érted meg? :)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:54:27 -
#20236 Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)
A félkettő gombos gamepad nem az. Úristenbazmeg... -
sirpalee #20235 Harc közben nem kell elvenni a kezed a gamepadról...
Egy 13k-s hotas meg kb ipari hulladék szint. :)
Mondjuk igaz, hogy olyan sokat nem repültem vele még, várom hogy haver szerezzen magának sticket, vagy hotast, aztán közösen repüljünk. (már amennyire lehet...)
A lényeg, felesleges hotas vásárlásra ösztönözni az embereket, ehhez nem szükséges. Maximum ha már nagyon-nagyon belejött, de az jócskán 50-100 óra után van. (meg őszintén, ha van hotas, akkor már rendes szimmel érdemes repülni, pl DCS)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.03. 18:36:23 -
#20234 Gamepad???
Hamepad+bill maximum. Megoldható. Én sem mondtam, hogy kell. Aztmondtam sokat segít. Harc közben elvenni a kezed a gamepadról billezni nem vidám. Szerintem te sem toltad így sokat. 13k egy tm hotasx. Annyit bő nyállal megér kezdéshez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 18:28:48 -
sirpalee #20233 Rhinoval és box gamepaddal is toltam. Nem komplex annyira, hogy kelljen az a sok extra, amit egy hotas nyújt. Elég egy stick is. :) -
#20232 Nem nem trendi,csak vannak olyanok aki nem elvakultan tekintenek erre a témára és porcukrozva eszik a szart is!Viszont baráti hangulat fog fogadni az xbox one topikban,mert tele olyanokkal akik a szarról lefújták a porcukrot és rájöttek hogy annak tényleg szar íze van! -
#20231 1. Nem megbízhatóságról beszéltem. A felhozatalról.
2. Gyökkettő tapasztalatod van ps-ben. Tudod, hogy melyik volt jobb, miközben a geberáció végén ugrottál át.
Tehát nagyjából, összességében fing nélkül tolod. Van tapasztalatod boxban prevgenen, ps-en meg kb. sehol.
/persze ettől még kell is, hogy legyen véleményed, csak ne kössünk ott, hogy győzködsz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 17:49:29 -
#20230 Mennyit harcoltál nélküle?
Ha az energia a pajzsra, és a fegyverzetre van irányítva, 20-30 pixel magas tyúkláb az optimal speed.
Nyilván megoldható hotas nélkül is, csak jó nehéz berántani oda, az energiaelosztás átbizergálása meg rohadt lassú. -
#20229 én kimerem! :) Technikailag tuti :) -
#20228 Az előző generációra nem merném kijelenteni hogy a Microsoft szarabb lett volna a Sony-tól :) -
#20227 Xbox360om a megjelenés napjától volt! Mostanába váltottam ps-re, először 3, aztán 4 :)
Egyenlőre magasan kevesebb a gondom a sony gépeivel, mint előtte a microsoft csodáival ( 5 db 360am volt az évek alatt) :) -
sirpalee #20226 Azért egy hotas felesleges oda. Nem DCS az. :) -
#20225 Valami használható hotas sokat segít, ha van kéznél. -
Ra1n #20224 Óóó régi Elite-es (szó szerint régi,ezt az újat még csak videókban láttam) vagyok csak erről hogy ez 2014 végén megkapja a final-t megfeledkeztem totálisan.:)
Este esek neki, biztos lesz amin pislogni fogok de mennifog, ha nem majd sikítok,köszi! -
#20223 Sorry :)
A topikjában elég sok a segítő információ(aminek a legalább a fele félrevisz, mert mindenki másképp játsza), csak bányászkodás kinyerni. De ha kell, tudok segíteni kicsit, csak elég csirke vagyok még én is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.03. 15:50:28 -
#20222 Amennyiben a véleményed megalapozott, valós tapaaztalatokon nyugszik, úgy még bátorítlak is rá. -
#20221 Na ezt akartam írni egykutya, mindegyik ugyanolyan tökmindegy x1 vagy ps4 egyik sem jobb a másiktól max a fanok szájából hallani eltérő véleményeket. -
Ra1n #20220 +1 talán....
Bár ez Elite mögül (átok rád Moby) nem hiszem hogy kirobbantanak a nextgenek jóideig nem véletlenül... -
#20219 Egyik se makulátlan, de talán az idei év kínálata feledteti ezt. -
#20218 Ja hogy a konzol saját topikjában az a trandi hogy a konkurencia masináját kell dicsőíteni? :D
nah akkor megyek is a One topikba :D -
#20217 Nem, én ezt valójában egész másképp gondolom, ezt csak úgy írtam.
-
Ra1n #20216 Szerinte...szerintem...és még sokak szerint.:)
Fél év mulva negyedekkora sem lesz a lelkesedés,pàrszor bemutatkozik a psn, a support, meg a mesés plus kìnàlat...:) -
SlickAdam #20215 persze, hogy szerinte. ö irta a hsz-t, nem? -
#20214 Szerinted :D -
#20213 A konzolok aranykorának királygépéből vett mintavétel alapján beleültél a retekgeneráció szarabbik rendszerébe. Jó döntés! :D -
#20212 Te meg miről beszélsz? -
#20211 Nem is az, hogy akkora hulladék, inkább egy jellegtelen szar. Látszik, hogy mindent nagyobb játékokból koppintottak, se íze, se bűze.