121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Nem vagy nagyon képben a játékvilágban, igaz? 2013-ban mindenki épp temette a wii u-t. 2014-ben aztán meg meglepetésből visszajöttek. A konzol pedig azért tűnik jónak, mert tele van exkluzívval. Értsd: azt máshol nem játszhatom. Bayonetta 2-től a nintendo saját játékaiig. Dragon age-t, ac-t, cod-ot, shadow of mordor-t, evil within-t, far cry-t stb. mind játszhatok pc-n is.

Mivel most ért véget az év, ezért erre az elhatározásra most jutottam.
  • Totti5
    Kívánom h akkor csak WiiU-n játszál 2 évig. Naugye... WiiUegy másik világ, ha azok a gémek tetszenek és valaki azt tartja a legjobbnak akkor nem értem miért nem nem Wii és 3DS kombóval rohangál. Ilyet írni hogy a legjobb?! hát akkor miért nem az a konzolod van?! ha a legjobb... nyilván akkor a rosszabbikon játszol.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.06. 19:22:19
  • lwb
    Hűbazmeg alatt a meglepetést értettem, hogy ezt hogy a fenébe tudták eddig titokban tartani. Jan. 6-án pontosan tudjuk, hogy idén mi és még azt is, hogy mikor fog megjelenni. Kis indie-izék persze jöhetnek meglepetésként, de egy AAA játékot nem hónapok alatt fejlesztenek le és a legnagyobb titok mellett is előző évben el kell kezdeni a marketinget. A last of us volt a legnagyobb ilyen durranás, aminél tényleg az utolsó pillanatig vártak a reveal-el. Ezért a példa.

Az év nincs leírva, de tény, hogy nincs annyi exkluzív. Ami baj, mert kb ez az egyetlen oka annak, hogy konzolt vettem. Ez volt az oka az előző generációban is, csak akkor meg is érte. 2013-14 nagyon nem és 2015 is csak kicsit látszik jobbnak ebből a szempontból.
  • Moby
    Egyébkênt tényleg nem volt jobb se rosszabb a lineup a korábbi geneációkban sem. Pontosan ezért kiábrándító ez a kirobbanó siker. Csakamerketingszámít.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.06. 19:19:47
  • lwb
    Vicces, de tavaly a legjobb konzol toronymagasan a wii u volt. Erősen gondolkozom, hogy vegyek egyet.
  • Totti5
    Én nem tudom hogy mennyire lesz hűbazmeg az a játék amivel egy másodpercet nem játszottam, de biztos nekem vannak csak reményeim és elvárásaim. Ez mondjuk új hogy jan.6án már az egész év előre le van írva :) mindig lehet fokozni.
  • lwb
    Egészen pontosan tudjuk, mi lesz 2015-be. Amit az idei E3-on bejelentenek, az nem fog idén megjelenni. A legnagyobb hűbazmegek egyike a last of us 2012-es meglepetés-bemutatója volt. A játék 2013-ban jött ki.

Olyan legendák, amik az előző generációnál ilyenkor voltak a láthatáron sincsenek. Amik jók vagy multiplatformok vagy régebbi franchise új darabjai. Ez van, mindenki a tutira játszik és senki nem mer fejleszteni, újdonságot a piacra dobni.
  • Totti5
    2015-ben hogy mi lesz és milyen lesz azt nem tudjuk. Majd 2016 elején erre visszatérünk és összemérjük a 2007-el.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.06. 19:09:10
  • lwb
    2005+2 = 2007. 2013 + 2 = 2015. Szívesen.
  • Totti5
    Xbox 360 meg 2005ös gép volt.

Sunset Overdrive kikúrtjó játék. Igényes, minőségi, ötletes, újszerű, tartalmas, perfektül optimalizált és GYÖNYÖRŰ.

Titanfallal 1 hete játszottam és tömve volt a szerver végig 2 órán át csapattuk.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.06. 18:59:51
  • lwb
    Hát, launchkor elég kevés dolgot tudtunk, hogy mi lesz. Nem tudom, hogy az előző generációnál mi volt a második évükben, de ha jól tudom 2007-ben jött mass effect (exkluzív), 2006-ban Gears of War és 2007-ben Uncharted 1. Ezek mindegyike akkor platform exkluzív volt (GoW és ME később jött pc-re is), új IP, egy legendás franchise kezdődarabja egyenként és konzolseller minden játék egymagában is.

Ma lóf.sz van. Titanfall, amit már év végére kb mindenki elfelejtett meg Sunset Overdrive, amit még megvenni is elfelejtettem. A többi meg multiplatform.
  • Moby
    És a vicc: magamon kívül 0 azok száma, akiknek vokt valaha ps-e. Mind pc-ről meg 360-ról csaptak bele. Asse tudják mik a platform címei.
  • Moby
    LOL
    10 emberből akik körülöttem ps4-et vettek talán kettőnek volt halvány fogalma arról, hogy egyáltalán mi lesz, vagy mi volt rá. Azért vesznek, mer más is vett.
    Mint az okostelefon.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.06. 18:36:26
  • Ra1n
    Konzolon? Annyi. A multiplatformokat pc-n tolom. Így igen 2-3 játék. Azok is inkább 2015 év végén ha nem csúsznak.

Az meg hogy hűdesok játék volt 2014-ben. Sajnos 1 kézen számolható a minőségi tartalmas darab...Jóindulattal 2 kézen.
  • darkSectorxxx #20276
    Nem tudom nem emlékszem javítsatok ki ha tévednék régi generációban ennyi idő után mennyivel jött ki több ex?
  • darkSectorxxx #20275
    Ilyen fejlesztési idők mellett nem számíthatnak jobbra az emberek, vagy lehet évente összecsapni valamit.
    Persze PC csúcsgép mellett max az exclusive-ok lehetnek hívogatók.

De az eladások összegzése nem elővásárlásról szól akik megvették máig a PS4-et a legalább 50%-uk tisztában volt mit vesznek, mennyit kell várni a játékokra.....

Eladásokban pc-t kár értelmezni ilyen téren vagy bevonni a dologba.

Bár Kongy szerintem egészen másra gondolt.
  • Totti5
    De hát nem volt játék!! Idén is bőven lesz cím, de nem látom h mitől lenne annyira dúrva. Oké nem láncs exek jönnek, hanem már olyan címek be vannak reklámozva és fanszervíz. Ezen kívül nem lesz hetente AAA gigaex.
  • lwb
    Konzolt két okból vesznek az emberek: 1. mert nem akarnak drágábban pc-t felépíteni, 2. az exkluzívok miatt. Mi, akiknek van már egy jó gamer pc-jük is, mi nem vagyunk hanyatt esve ettől a generációtól, mert nekünk csak a 2. játszik és exkluzívok terén egyelőre harmatos a ps4 és xbone is. Van mindkettőm, tudom.

2015 jobbnak tűnik, tomb raider, uncharted, order, quantum leap pl. Ezek jóknak látszanak. A többi, ami jó, meg multiplatform, ahogy idén is, ami jó volt konzolon, az volt pc-n is.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2015.01.06. 18:26:22
  • darkSectorxxx #20272
    Jött csak ahogy írtad izlés kérdése. :D
  • TDC Geronimo
    Én nem panaszkodom. Sok játékkal játszottam és majdnem minden nap ment a gép.
  • TDC Geronimo
    2015ben 2-3 játék? Hát nem tudom milyen ízlésed van akkor de ennyi "papíron" jó játék már nagyon rég jött egy év alatt...
  • Ra1n
    Még több eladott ps4 lesz és még jobban döglődő psn mert grétnesz van.:)
    Amíg ez megy addig csak a szarcukrozás fog történni ahogy eddig.....Nameg a reklámgyár...

2015 nagyon jó lesz mert ahogy nézem a konzolokat nagyjából 2-3 játék miatt veszem le a polcról, feltéve ha nem szorulok meg pénzzel és nem adom el a francba őket...
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 16:42:11
  • darkSectorxxx #20268
    "a semmire"

Mire gondolsz a semmi szó alatt?
  • Kongy
    mindenki azert vett gepet mert fel lett hajpolva a semmire hogy greatness awaits.
  • darkSectorxxx #20266
    "Nincs mögötte semmilyen valós teljesítmény. Semmilyen. Szó szerint. Nem arról van szó, hogy megérdemlik-e. Persze, hogy megérdemlik. Jól tudnak eladni."

Nincs hát.
    Mindenki azért vett gépet hogy az eladási statisztikák növekedjenek.
  • ppista
    Vagy csak a SNES óta telitődtem ezekkel az édi-bédi, tündi-bündi cukiságokkal. Galaxy 2. volt jó időre az utolsó Mario-m, Zelda-tól meg TP közepe táján csömörtem meg.
    Nem vagyok játékos? Úgy tudom ízlésről nem szokás vitatkozni.
  • TDC Geronimo
    Nem vagy játékos :(
  • ppista
    A szemem!!!! :)
    Mario, Donkey, Zelda, Yoshi nevektől vagyis a Nintendo családtól sikítófrászt kapok, legyenek ezek bármennyire is jó játékok.
  • Tatyla
    2015 nagyon jó lesz már első fél évben lesz minden hónapban egy játék amit megveszünk tutira...
  • SlickAdam
    ugy am! :)
  • ppista
    Csak a szokásos Sony-szindróma. Egy-másfél év után kezd beindulni rá a játékdömping, lásd PS1-3. Mondjuk az X1 sem tudta legalább egy picit is megszorongatni őket, ezért sem kapkodták magukat agyon a Japánok. Na, majd 2015.-ben el leszünk kényeztetve, és a gatyánk is rámegy a játékokra.
  • Moby
    Nincs mögötte semmilyen valós teljesítmény. Semmilyen. Szó szerint. Nem arról van szó, hogy megérdemlik-e. Persze, hogy megérdemlik. Jól tudnak eladni.
  • SlickAdam
    azt lehet tudni, hogy mennyi Boner ment el ugyanebben az idoszakban? mert nagyon mutogattak az amcsi chartokat, hogy "ezt figyu mennyi gepet adtunk el az arcedulat 300 dollarra lecsapva".
    na nem fanbojkodok. ennyi eladott gepet nem erdemel meg a Sony. igy csak a bullshit fog tovabb pörögni.:(
  • Kandurex
    na igen, majd a Bloodborne, Uncharted 4, Order trió fog odabaszarintani...
  • TDC Geronimo
    Sony has announced 18.5M PS4s sold through worldwide to date, including over 4.1M between 11/23-1/4. 10.9 million PS Plus subscribers.

Mother of god... Nagyon megy a szekér. Mi lesz itt ha jönnek a system seller címek meg majd az árcsökkentés... bár erre sonynak nem igen van most szüksége.
  • Moby
    Analóg bemetű 5.1-hez valami hasonlóra van szükséged.
  • Moby
    Ezt a problémát egy új tv sem oldja meg. A tévéken sincs 5.1 analog kimenet.
  • SweeneyTodd
    Na jólvan akkor , majd ősz fele úgyis tervben van egy új tv is... addig kibírom :) és köszi a választ.
  • Moby
    Na az ezzel nem fog menni. Valami pécés 5.1 hangszóró? Ahhoz DD dekóder kéne.
    Illetve fog menni, de sztereoban .
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.04. 10:34:11
  • SweeneyTodd
    5.1-et szeretném rávarázsolni.