121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    "credit card information not valid"
    két napja ezt írja, ha PSN-en keresztül a gépről vagy webről vásárolni akarok. Magyar account, UK shop. Mi lehet, nektek is előjött?
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem meg nagyon jól van balanszolva. Néztem statot majdnem 50-50% a monster/player win arány.
  • Ra1n
    Én toltam,és a véleményem nem változott. Ballanszolatlan rakás szar,nulla hangulattal. A mozgás az akció inkább komikus. Haverokkal poén pár órára,ennyi.
    Majd steamről akcióban 1000-ért egyszer. Ennyit ér nem többet (nemhogy 20-at vagy mennyiért vesztegetik nextgenre)...
  • TDC Geronimo
    Mindjárt kezdődik evolve test. Boxon tolom már 2 napja és elhamarkodottan ítélkeztem. Na ezért nem kell videó alapján szakérteni. Mondjuk eléggé függ a játék fun factora a csapattársaktól meg a monstert irányító játékostól, de még premade party nélkül is volt 1-2 elég élvezetes kör. Kipróbálom PSen is, mert leszedtem.

Első monster köröm elég jól sikerült :)

TLDR: ezt a játékot sokkal nagyobb élvezet játszani, mint nézni. Sokan voltak így a sunset overdriveval is boxon. Mondjuk aki nem szereti multi mókát annak mindegy.

• darkSectorxxx #20528
    A leírás még ezen modban is érdekes számomra

"Sir Galahad-ként, egy elit lovagrend tagjaként csatlakozunk ebbe az emberiség és a Félvérek között évszázadok óta tartó háborúba. Különleges fegyverarzenál lesz segítségünkre kalandjaink során, a csáklyás pisztoly mellett többfunkciós kombófegyver, villámokat lövő íjpuska és a termit karabély is a túlélésünk fontos kellékei lesznek.

A The Order: 1886-ban minden soft-body fizikával lett lemodellezve, ennek köszönhetően a tereptárgyak és a karakterek valósághűen reagálnak a rájuk ható erőhatásokra, erős mágneses hatásra a fém elhajlik, vagy egy rozoga fal akár valóságszerűen össze is omolhat. A fejlesztők már 2009 óta dolgoznak a játék motorján, amely teljes egészében kihasználja a Ps4-ben rejlő lehetőségeket."

Miaz hogy elhajlanak a fémek pl? Minden rombolható lesz? Mert az érdekesnek tünne ilyen látvány mellett.
  • darkSectorxxx #20527
    Dobozosnál ellenben nem látok extra előrendelői cumokat, US-ben ír valami DLC pakkról.

Valamint a LEÍRÁSBAN EZ VAN!
    "Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltűntetett specifikációk a megjelenésig változhatnak."

Store-on ilyen nincs!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.17. 13:59:56
  • darkSectorxxx #20526
    Akkor az nem mérvadó, én 260ft-os dollárral vettem. Kb 2 hete.
    Akkor még nekem megért annyit, illetve vettük Anti-val.
  • Wanted
    Az US store-ból történő vásárlás hogyan éri meg?
    Az Order pl. 60 dollár, ami 16.800.- Ft (OTP-s átváltás).
    Itt pl. 17.400.- Ft a lemezes változat.
    http://www.gamesoft.hu/ps4-the-order-1886-p-1658.html
  • darkSectorxxx #20524
    Ismétlés.

• SweeneyTodd
    Haza érek , adlak is hozzá :) Én is ismerkedek még az irányítással és a pályákkal.

Esetleg valaki pörgeti még itt a Diablot, nagyon jól eltalálták ,barátnőmel és a cimborámmal nagyon rákockoltunk( 3 controllerrel ), marha jó az egész világnak a hangulata , most fogjuk elérni a lvl70-et aztán kezdődhet a móka.
  • darkSectorxxx #20522
    Pontosan, februárban semmi.
    Márciusban DMC Definitive.
    Áprilisban MK X.

Előrendeltem. Ha egyszerű is a játékmenet akkor is részzese akarok lenni eme nagy kalandnak, még a képarány sem hat meg. Megértem mondjuk hogy ennek a látványnak ára van. Mert ez nextgen látvány.
  • partizan182
    Na, olcsóságra való tekintettel bezsákoltam a Driveclub-ot, viszketett már nagyon a kezem egy kis autókázásra. Még szokom a fizikai modellt, de bejövős, aki csapatja vegyen fel :)
  • Kandurex
    Ettől a gyökériségtől meg hányni tudnék, inkább lenne 900p! Vagy 800...de ne ez! Gusztustalan!
  • Kandurex
    No problemo, valszeg előfogom rendelni, mert nem igazán van más februárban - márciusban (ugye március végén jelenik meg a BB, ami a legfontosabb cím az évben, ill. az egyetlen cím amire már most van előrendelésem), de attól még azt mondom, hogy amit eddig láttam, az bár mutatós, de...hát nem sok
  • TDC Geronimo
    Te se gondolod komolyan, hogy majd azt fogják mondani, hogy sovány a konzol hozzá sry. Mindenki tudja, hogy a cinematic kifogás bullshit.

• Ra1n
    Ezzel az alul felül feketecsíkkal pedig kapásból egy jókora mínuszpont....:)
  • Ra1n
    ÉRTED?:)
  • SlickAdam
    kurva jol nez ki, de a 21:9-re tovabbra sincs elfogadhato magyarazat. ha annyira a plejerekert vannak, akkor mondjak meg, hogy "basszatok meg gyerekek, ha nincs a szelesvaszon, akkor vagy 20 fremet kaptok, vagy csunyabb kepminoseget". a cinematic-erv eleg gaz...
  • TDC Geronimo
    Honnan tudod, hogy itt nem lesz más csak hent? Azt mondták lesznek nyomozós részek is nem csak végig lövölde... Tényleg semmit nem tudni még a játékról, kár előre leírni. Ráadásul a kor/világ szerintem marha jó, a történettel a látottak alapján meg nem lesz gond.
  • Ra1n
    Hát persze.:)
    A könyökömön jönnek ki (még ha egyedül lennék de egyre többen és többen húzzák rá a szájukat,na persze nem ez a hulladék játékosgeneráció aki tapsikol minden hype szarra) a cső coverlövöldék amikben semmi nincs csak hent. Mintha a COD-al játszanék TPS nézetben. Köszi. De kösz nem.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.17. 12:06:32
  • darkSectorxxx #20512
    Most néztem a videót, baszottj.
  • Totti5
    Nem. A mechanika, COOP és a multi ( persze a graf, single, story is jó volt )
  • Ra1n
    A GeoW-ot két dolog emelt ki. Az újszerű profi tálalása, és az Xbot hype. A második ér harmadik része már dögvész volt, köszi egy elég volt belőle.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.17. 12:01:45
  • Ra1n
    " van 30 perce hogy meggyőzzön"

".Nehéz lesz, a videókból lerí hogy mindkettő...."

Vagyis AZ EDDIG LÁTOTTAK ALAPJÁN...
  • Totti5
    Mit mutassanak? mész és lősz, nagyon nem lehet mást amikor egy TPS. Változatosság, hossz, tartalom, multi, mechanika elemeknek a finomsága , tartóssága, pontossága lesz az érdekes és az fogja a játékot kiemelni ( lásd Gears of War ) vagy megy a süllyesztőbe.
  • TDC Geronimo
    Nagyrésze az engine készítésére ment el. Amúgy meg, amit totti ír.

Új videó. Vannak új jelenetek is és még mindig döbbenet jól néz ki

• Kandurex
    Nem is tudjuk, azt mondjuk amit eddig elénk raktak.
  • Totti5
    Ki játszott eddig az Orderrel, hogy a hosszát, tartalmát, változatosságát már előre megszagérti az sg fórum embere?

Lehet hogy 6 óra lesz, lehet hogy 12. Lehet hogy unalmas lesz, lehet hogy epikus. Lehet hogy jó lesz a story, lehet hogy gyenge.

Cover TPS a stílus, azzal az ég világon semmi gond nincs, ha jól van megcsinálva.

A játékfelesztést sok koncepció, ötlet, terv előzi meg, nem csak úgy kipattan a semmiből. 5 éve még nem volt PS4 devkit, de volt papír és ceruza.
  • Ra1n
    Én szépen lecsattogok kedvenc boltomba, benyomjuk és van 30 perce hogy meggyőzzön hogy nem egy techdemó, és nem egy ostoba csőhent játék.....Nehéz lesz, a videókból lerí hogy mindkettő....
    5 évig..Lol.... Ennyien csinálták és ezért, vagy ennyire gondot okozott ez az igen bonyolult játékmenet főleg a jobbszélsőnek?
  • Kandurex
    5 évig? És sikerült egy faléc bonyolultságú játékot készíteni? Vagy ezt 2X kezdték újra?
  • Wanted
    Érdemes megvenni elővételben?
    A megjelenés utáni árak magasabbak szoktak lenni?
  • darkSectorxxx #20501
    Megvettem és US dollár.
  • TDC Geronimo

wow... 5 évig csinálták majdnem.
  • Wanted
    Ki, honnan szerzi be az Order-t?
    Melyik store-ból érdemes?
  • kill3r21
    Kiderül hamarosan én meddig leszek el vele :D
  • TDC Geronimo
    Order arany lett. Trófea lista. Nem spoileres és csak 22 van, rém egyszerűnek néz ki kiplatinázni. Story trófea nincs is, érdekes.
  • Rage47
    unalomtenger ez a dying light
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.01.16. 17:23:41
  • sirpalee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van már "negyedik" is. Átlagban hasonlóak az értékelései mint a CoJ 2-nek.

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.16. 17:11:10
  • Kongy
    egyetertek... csak most dying light a neve, de ugyanaz az egesz. nem ertem miert nem dobnak ossze inkabb egy normalis call of juarez-t... a 2. resz kiraly volt, a 3. katasztrofa, de itt az ideje bizonyitani.
  • sirpalee
    Ez is olyan unalmas fos lesz mint a Dead Island sorozat.