121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Na megvettem DCt én is. 10%os kóddal 6900ért megérte.
  • darkSectorxxx #20690
    Van még mit megcsinálni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.25. 12:04:29
  • darkSectorxxx #20689
    Ja mindenképpen, máshol évekig tartana, mert ott a szerencsén múlik csak a dolog.
    Mondjuk pár főellenséget lazán gond nélkül ki lehet iktatni, de van legalább 2 amit iszonyatkemény lenne.

Most Chris-el csináltam meg Jill-el könnyebb lenne. (másképpen alakulnak a dolgok)
    Majd legvégén mikor mindennel végzek lehet megnézem (Real Survivor-on, de egyenlőre ez is elég gombocot okozott a torkomban). :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.25. 11:35:13
  • Tatyla
    Very easy?
  • darkSectorxxx #20687

• TDC Geronimo
    Már nem lesz beta. Pár napja vége lett és kérdeztem kell-e valakinek PS4 kulcs, mert volt egy felesleges kulcsom. Feb 10én megjelenés, más esély már nem lesz a kipróbálásra.
  • daario01
    Nem tudjátok, hogy az Evolve Playstation 4 vagy Pc-s változatra osztogatnak-e béta vagy alfa kulcsokat? (nem tudom most melyikbe van:D)
  • Harlekin
    Lehetne már kedd,mert Itt figyel 1 hete a hdd-n.
  • TDC Geronimo
    Attól mert ezt mutatták még nem jelenti azt, hogy csak itt leszünk. Talán GIba volt infó, hogy lesz egy csomó változatos hely. UC2 meg 3 is sok helyen játszódott.
  • Kongy
    Én hasonlót képzelek el, mint a legutóbbi TR-ben.
  • Tikal #20681
    Egy kicsit félek ettől a szigetes térképtől...mennyire lesz vajon változatos... Last of Us-ban rohadt jó volt hogy sokfelé jártál a játék során...
  • TDC Geronimo
    Még több sandbox gameplay várható U4be. Ezt kezdték el last of usba is. Egyre jobban hangzik U4

Cambier pointed out that past Uncharted games, as well as The Last of Us, started to move toward a more sandbox approach, but explained that Uncharted 4 is moving things even further forward with regards to player freedom.
    "I think our goal with the layouts in some of these spaces is that there's not that golden path," Cambier told Game Informer. "You turn this corner, you're going to find something surprising. Or maybe this way you're going to use your potions; the mixup of your different tools. There might be a shimmy ledge this way, there might be things that break this way; so every path has that action, that tempo that you want."

Cambier, who previously worked on The Last of Us, added that Naughty Dog's task with Uncharted 4 is "figuring out how to design on this new scale" that the power of the PS4 provides.

"Because you want to go bigger in this jungle layout that we have," he said. "You can see just all the avenues that Drake has; these new tools. You give the player a tool like the grappling hook. Then you realize how much space you need to fulfill that and how far you can go. How you design a space that has that size and that epicness, but is still understandable, digestible."
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.24. 14:10:50
  • TDC Geronimo
    Borderlands 3 heavily teased at PAX

• TDC Geronimo
  • Ra1n
  • TDC Geronimo

Hétfőn jönnek previewk meg új videók
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.23. 20:39:37
  • darkSectorxxx #20675
    Jók ezek a controls videók mostanában a sony szinte minden exhez kiad ilyent. :)
  • Moby
    Nyilvánvalóan fake. Mondjuk ezt a notebookhűtéses agyrémet amúgy is száműzni kellene. Nem kisebb kell belőle, hanem halkabb.
  • AntiHero
  • kill3r21
    Ps3on próbáltam, nem ér egy forintot se :S
  • TDC Geronimo
    ránézésre elég ótvar cucc.
  • arsmarci89
    Az Ùj Saints Row-ról mi a vèlemènyetek?a Third nekem nagyon bejött a 4 már kevèsbè de azèrt boxon kijátszottam.Kèrdès megèr-e 5400ftot az új kieg?:)
  • kill3r21
    Na erre voltam kiváncsi :) Köszi
  • TDC Geronimo
    Majd megjelenés előtt pár nappal vonja csak le.
  • darkSectorxxx #20667
    Igen ez így müködik, percre pontosan számol vissza, és ha lejár elindul a játék, ésd 2-3 nappal előtte tölti majd le. :)
  • kill3r21
    Akkor most nekem levonta az Order, mert nem úgy tünik, kiadott ilen payday dátumot vagy mit és most visszaszámlál
  • darkSectorxxx #20665
    Azonnal vonja....steam-en nem ismerős? :)
  • kill3r21
    Srácok, a store preorder mikor vonja a pénzt? Most ha rányomok vagy mikor megjelenik a game?
    Szerk: új kérdés: hogy lehet visszavonni az előrendelést? :)
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.23. 15:52:59
  • Kongy
    Majd talán 4-5 év múlva max.
  • darkSectorxxx #20662
    De odabasz, nekem tetszik. :)
    Aranyos és kics.

Engem az alapgép mérete is meglepett.:)
  • n000rbi
    Ha ekkora lenne, akkor már csak pár szárny kell rá és repülhet is. Oké, hogy kisebb hőtermelésű új chip lehet benne, de azért ez túlzás. Vagy mégse? :) Meg az oldalán eszi meg a lemezt? Fura.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.01.23. 07:45:55
  • darkSectorxxx #20660
    Még a mostanitól is kisebb? :)
  • shaddam
    Vagy fake vagy nem :D

képek
  • TDC Geronimo
    Nem az :)
  • sirpalee
    Én toltam a betát PC-n és nagyon jól sikerült. Jó kis csapatmóka, mindkét oldalon poénos. Úgyhogy bezsákolom, de csakis pc-re... Rémálom lehet ps4-en célozni, főleg eltalálni kábitó lövedékkel a menekülő szörnyet medic-ként.
  • kill3r21
    Kell Kell Kell, de drága nagyon :D
  • Kandurex
    Ja, ja érdekes a store -ba jár a

Pre-order today and get:
    • Fedora Messenger Skin.
    • Bandages Messenger Skin.

Ilyet nem adnak a magyar üzletek?
  • TDC Geronimo
    Nem a vérre gondoltam, hanem a leszakadó végtagokra meg a lemálló húsra, amit a kezében felrobbanó gránát szed szét...
  • TDC Geronimo
    Felkerült preorderbe storeba BB is. Érdekes, hogy a sony exek "normális" áron vannak fent, ugyanannyiba kerülnek, mint boltba, de néztem dying light 21k. evolve 22... nevetséges. Nem tudom mért nem változtatnak már a digitális üzletpolitikán.