121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20732 Fasza. :) Kár hogy 2 éve egy kibaszott játékdemo nincs store-on. :) -
#20731 US storeban igen -
#20730 ja az egész 7k....ja 3.5 fejenként....asszem ebből pc lesz...
Ahogy mondod nem ér szerintem sem ennyit inkább veszek dlc-ket a lóvéból.
Köszönöm a választ.
Amúgy ahogy játszom és mentegetem a játékokat, fasdza hogy a mentéseket könynedén lehet másolgatni külső forrásra és tárolni több helyen hogy ne vesszen el.
Tudom volt ilye X360-on de ott a Xbox360 mappa egy rejtett fájl volt egyben.
PS3-on meg szerintem sokkal kacifántosabb volt és én legalábbis nem tudtam multiban másolni (több save-t egyszerre)
Ez most itt nagyon tetszik nekem. :) Igaz ehhez ki kell lépni a játékból teljessen. :P -
#20729 7k az egész szezon. Videók alapján budge kategória, majd egyszer ingyé jó lesz. -
#20728 Ja oks, mert akkor gondoltam beleölök 7k-nak a felét de inkább PC-n lenyomom ha olyan huzós, több tízerret nem fogok érte adni.
THX. :)
Most jut eszembe ez ma jelenik meg nem? :D -
#20727 lehet egybe is season passal -
#20726 Minden részt külön kell megvenni? -
#20725 Driveclubban? ezt hogy sikerült fényképezni? -
#20724 Megjelent? -
#20723 poor man's last of us
-
#20722 Evolvet akkor senki se veszi? -
#20721 DC növényzet :o
-
#20720 Stabil 30fps ahogy látom nem rossz de kicsit mást vártam hogy mit azt még nem tudom -
#20719 Milyen a dying light? frém? nem tearingel? -
#20718 DC negativum: örültem volna, ha az autók statisztikája nem csak egy csík, hanem legalább egy 10-es skála, így elég szar összehasonlítani őket :( -
Lassan teljesen fasza lesz ez a játék. Az AI-n is javítottak sokat, nem? Mert régebben azt olvastam, hogy nagyon szarul mennek, de most ezt nem tapasztalom, néha belém jönnek, de semmi vészes, azt is leginkább akkor ha kikényszerítem, eléjük vágok stb, szóval annyira nem bénák.. -
nayrobi #20716 GAF-en írta az egyik készítő, hogy kész van lényegében a replay és már tesztelik, hamarosan elérhető lesz mindenki számára. -
#20715 Ígérték. Szerintem 1-2 hónap és benne lesz. -
#20714 DriveClub-ban nem lesz valami Replay funkció később? Ígérnek ilyet vagy nem? :) -
#20713 durva :O
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.26. 18:15:09 -
#20712 Ha 5 terrát hagysz neki akkor is 29 giga lesz........ -
#20711 oks én 70 gigát hagytam neki, mondjuk 50-nél tbb nem lehet mert akkor szerintem 2 bluray-en lenne
:)
-
#20710 Annyi van odaírva? Akkor annyi :p -
#20709 akkor az 30gb lesz? -
#20708 -
#20707 1 terrás winyón tegnap lecsorgott a dying light és mindig van a rengeteg játék mellett 340g giga szabad helyem... -
#20706 Ami oda van írva annyi a játék. Itt nincs telepítés. Mióta van PSed? :D
Amiről beszélsz az a playgo rendszer, hogy mennyit kell először leszednie, hogy egyáltalán elinduljon. -
#20705 PS szerverekről ez 6 hónap kb. -
#20704 Van 70 gigám, nem lesz talán gond, nem drámázok, csak az volt furcsa hogy ennyit kell tölteni. -
#20703 Nem hót mindegy? Letörölsz 1-2 játékot, amivel nem játszol, ha nem fér fel... nem kell ezen drámázni. -
#20702 Egyrészt nem figyeltél a szövegre, nem tudják teleptés után mennyi lesz.
Igen egyrészt mint telepítő iszonyatnagy, de ha ez a végleges játék telepítve akkor nem.
Mindenesetre érdekes mert ők úgy mondják a szövegben hogy letölteni ennyit kell. -
#20701 Azt írta telepítő, meg ennyit tölt le, a letöltött mennyiség nálam mindig 10 gb alatt volt. -
#20700 Már megint egy GS hír fogadok. Csak azok ilyen dilettánsok, hogy CIKKET csinálnak abból, hogy 30 gigát foglal egy játék XD Már nem azért, de ezek egy barlangban éltek eddig? :DDD Vannak ennél jóval helyigényesebb játékok is. -
#20699 Ott van leírva. 29.4 gb. Mitől lenne 60 :D -
#20698 Remélem nem lesz 60GB felett!!!!!!!!!!!!
Egy 40GB-os játéknál eddig max töltött 8-10GB-ot mint telepítő.....
"A PS4 exkluzív akciójáték szép helyet követel, most kiderült, hogy a The Order: 1886 letöltéséhez mekkora méretekben kell gondolkodnunk.
Nemrég frissítették a PlayStation Store adatait, és ezzel együtt frissült a The Order: 1886 oldala is, amin most már fel van tüntetve, hogy a digitális verzióhoz 29,4 GB-nyi adatot kell letölteniük a vásárlóknak.
Az átvezetők nagy részéért az Order motorja a felelős, így még sikerült is helyet spórolni, persze azt még nem tudjuk, hogy a telepítés során mennyi extra helyre lesz majd szükség.
Mindenesetre érdemes lesz elkezdenetek kitakarítani a PlayStation 4 háttértárát, ha letöltenétek a The Order: 1886 digitális verzióját, ami egyébként február 20-án jelenik meg, kizárólag a Sony új konzolján lesz játszható. -
#20697 Úristen -
#20696 "Jó" lett az SR4 konzolos remasterje. Elvileg 1080p, de olyan, mint az okádék.
-
#20695 Hát még tanulgatom a vezetést :) Jobban megy, mint első pár körben az tény. Durván néz ki a cucc az biztos. -
#20694 Azt hittem már a múltkor megvetted, de ezek szerint akkor csak eljátszottál a gondolattal :) Ha lesz klubod és beférek még, szólj! -