121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20772 Ja igazad van jaja, ez nem oldaná meg, de akkor ha így nézzük logikailag bukta, egy alapon mobilnetet nem tudsz egybe zsinórral konzolhoz kötni szerintem, hiszen oda vagy bedugsz netkábelt, vagy egy wifi egységet.
De a netkábel végén kell valami amibe mondjuk bedugnád azt a wifi ezközt (mobilnetet), ha jól értem.
Még annyit hogy egy képet azért tudsz dobni a kis kütyüről, gondolom USB stick lesz nem konnektoros nem? -
#20771 Aha, de amit írtam Totti-nak szerintem ez majd később peccselik a fenébe, volt ettől rosszabb is, azt is megoldották.
Vagy erre kicsi az esély? -
rezy89 #20770 Ezáltal nem tudom miben különbözne a mostani módszeremtől, tehát hogy wifin kapja a ps a jelet, igy csak egy router kerülne a gép és a net közé, javítsatok ki de nem hinném hogy gyorsitana rajta, habár nem vagyok képben ilyen dolgokban annyira. A célom az lenne hogy a hordozható kis biszbasz netet valahogy közvetlenül kábellal varázsoljam a ps4-re... valaki ötlet? :D
Utoljára szerkesztette: rezy89, 2015.01.28. 19:22:33 -
#20769 Konzolról beszélünk. Van v-sync csak adaptivet használ a játék, ami azt jelenti, hogy ha csökkenne a frém nagyobb mértékben, inkább dobja a v-synchet így törik a kép, de kisebb az fps csökkennés vagy semennyi. -
#20768 Nem erre van a V-sync, meg az az egyedi G-sync vagy mi az nvidia-nak?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.28. 19:09:44 -
#20767 Most nem tapasztalatból mondodm kisegítenek ha rosszul tudom, de ismerősnek volt Routere, az elvileg képes volt rádiójelet venni és azt továbbadni a kimeneti csatlakozókon....nemtudom jól írtam-e le, és érted mire célzok. :)
Ha igen ezt próbáld meg megvalósítani, lehet ez az újabb routereknek alapfunkció nem tudom.... -
#20766 Ilyen részletes és élő open worldöt rpgbe szerintem még nem csináltak. Legalábbis videó alapján amit láttam. -
#20765 tearingről beszélek még mindig. Amikor azok a kis vonalak mászkálnak a képernyőn fel-alá a videóba, na ott törik a kép. -
rezy89 #20764 Üdv! Remélem tud valaki segíteni, feltéve ha jó helyen járok... Most vettem egy Ps4-et, sajnos csak mobilnetem van és wifin keresztül nagyon lassú a letöltés PsStore-ból. Tud valaki valamilyen módot arra hogy a mobilnetet kábellel lehessen rákötni a ps-re? Ezáltal gyorsabb lehet? Feltéve ha létezik erre módszer, vagy bármiféle átalakító... Órák óta keresgélek de nem találtam választ a kérdésemre. Köszi!
Utoljára szerkesztette: rezy89, 2015.01.28. 19:05:45 -
#20763 Witcher 3-at néztem és télleg szép játék lesz, még ha nem is hozza egy "csőjáték" minőségét a sandbox játékmenet kategóriában gyönyörű. (legalábbis a gameplay videókban)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.28. 18:58:28 -
#20762 Biztos csak néha van gondolom peccselik a kis hibákat iddővel. -
#20761 Utána néztem közel 6 percig és 30 volt szinte végig és semmi baja nem volt. Lehetnek benne érszek ahol leesik, ennyi. -
#20760 Már az első 30 secben is szinte végig tearingel és majdnem mindig mikor fut a karival. Engem marhára zavarna. 25 fpsre a droppokat leszarnám, de azt nem tudom. -
#20759 aha.... -
#20758 6 perces gameplayban volt 20 sec ahol igen utána nem láttam. Stabil 30 volt az is, de nyilván lehetnek olyan részek ahol igen. -
#20757 Viszont boxon tearingel egy csomót úgyhogy azt bottal se... -
#20756 Szakadjanak meg...jó neked már van választásod, mire ved a multi címeket. :) -
#20755 Gondolom a lejátszott MP3-akat nem tudom a stream-el kiküldeni twitch-re mi? -
#20754 Dying lightba is hiányzik az AF ps4 verzióból. Nem értem miért van az, hogy a játékok 90%ban nincs AF PS4en. Mosottfos lesz minden talajtextúra 2 méterre karaktertől már. Érdekes boxon van.
-
#20753 Hát ez a DC elég keményen néz ki. Sebességérzet meg félelmetesen jó, rendesen fosok mikor jön a kanyar és 200al repesztek előtte :D
-
#20752 Megnéztem, még a PC-s wareztól is elment a kedvem. :D -
Ra1n #20751 Ez valami rossz vicc akar lenni?:)
-
#20750 :DDDDD
Látod csak veszem a játékokat de hogy mit azt nem tuddom. :D
Amúgy Order-nél is egy beszélgetés során tudtam meg hogy előrenddelői DDLC van hozzá. :D
Alapjátékot nézem meg azt hogy Crossplay-e azt ennyi. :)
Infamous SS most 5990FT (2x 3000FT)!!!!!! :) -
#20749 Azt tudom :)
A ps azt irja: AntiHero played The Evil Within Season pass -
#20748 IGEN? az szép nem is figyeltem, annyit tudok, hogy az Order-t DLC-vel kapjuk. :) -
#20747 Atyaég... :) -
#20746 -
#20745 Legnehezebb fokozaton játszok. :D
Amugy nem az, hogy nehez, de 1x már megoltem azt a luvnyát..aztan most megint ott van kb ugyan ugy kell kinyirni csak most még jobban kell figyelni hova lősz. :)
Egy ideje jegeltem, mert ott kifaradtam..majd 1x vegigtolom..mondjuk mikor majd jön a dlc. Amugy ahogy nézem mi a seasonss pass-os verziót vettük meg anno. -
#20744 egyszerre fog -
#20743 Ha egyszerre indul a béta akkor: 2015.02.03 akit érdekel!
-
#20742 Várjuk szeretettel. :)
Én egy ideig vittem azt most egy darabig pause amíg a brutál cuccokat tolom le. :)
Residdent Evil Remastered-ben 10x most még minimum 7-8x végig kell vinnem. :DD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.28. 16:11:07 -
#20741 Lara Croft andd Tedmple of Osiris most 3000ft (2x 1500ft)!!!
Ha valakit érint a dolog.
Szerintem van olyan jó mint a régi ha nem jobb. :) -
#20740 Szeretem a kihívásokat, végre valami ami talán fejtörést okoz... nemsokára neki is ülök egyik cimborámmal, holnap szabad nap, szóval lehet a végére is érünk na majd írok élménybeszámolót , milyen volt. -
#20739 Ennyire nehéz? -
#20738 Nekem nagyon tetszett. Nem az a kifejezetten fosatós horror, de kellemesen hosszú, jó változatos. -
#20737 Tipikusan az a játék ahol szopat a játék. Nagyon jó amugy, de nekem a 12. Chapterre az lett az erzesem, hogy legyen mar vége..
Ugyanis sok az olyan fő boss ahol ha elkap instant halal. Viszont kinyírni meg nem olyan egyszerű. Menekulni, tüzet rányitni, menekulni, lőni..ha egy kanyart elrontasz mehet előröl. -
#20736 Jólvan , kettőkor végzek melóval... addig még utána járok. Last of us remasteden gondolkozom erősen, de "reménykedem" hátha valahol valami akció keretében be tudom szerezeni.
Most nézem Konzolvilágnál a Lord of the Fallen 8k volt,de már elvileg elfogyott (azért írtam nekik , hátha)... még arra mentem volna rá, de sebaj, majd március végén Bloodborn -
#20735 Ja, de egyébként nem kimondott mészlősz. Lőni kell, de nem resi 4-5-6 szinten. -
#20734 Már majdnem vegignyomtam, gondolkodni max azon fogsz tudni, hogy tudsz a legjobban spórolni az adott helyzetben az ellenfelek kinyírásán. A hangulat viszont jó, a pályák is frankók. Resident Remake-nél nem lesz jobb a műfajban soha, szóval ne keress hasonló minőséget. -
#20733 The Evil Withinről milyen érzések jönnek elő , mármint érdemes játszani vele, imádom a horror játékokat, viszont az utobbi időben nem találtam olyan igazi horrort. Szóval olyan játékot keresnék amiben van egy kis kihívás, gondolkodás... nem a mészlősz-mészlősz-BOSSlősz és így tovább kategoria.
Videókat néztem róla , vagyis bele kukkantottam ,nem akartam sok spoilert mert szeretném magam felfedezni a játékot.