121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20812 -
#20811 Ja bocs, valamiért azt hittem tavasszal jelent meg... -
#20810 1 éve? Azért ennyire nem repül az idő :D -
#20809 Miért nem lehet saját versenyt indítani, ahol én állítom be a paramétereket... miért nincs Bajnokság, ahol pontokért küzdünk?? stb... ez így egy nagy semmi. -
#20808 Driveclub multi egy fos. Egy évvel a kiadás után még mindig... -
#20807 az egyetlen előrendelésem amivel nem várom meg a kritikát... -
#20806 -
#20805 A tranzisztor zseniális -
#20804 -
#20803 It's official: the Battlefield Hardline beta will run from Feb 3-8.
5 napos lesz csak -
rezy89 #20802 Köszi, le fogom tesztelni a dolgot! -
partizan182 #20801 PS gomb sokáig nyomod és Turn off helyett rest mode-ot választod. Sárgán világít a led olyankor a gépen, nincs bekapcsolva de letöltéseket szed meg a kontrollert is tölti pl.
Előtte valahol a settings-ben engedélyezni kell, hogy rest mode-ban szedhessen update-eket és akkor menni fog a letöltés. Nálam égés föld, tölteni minding rest-ben szoktam.
@Gero: Transistor jófajta, még a karácsonyi akciókban zsákoltam be. Kicsit tömény elsőre, bele kell jönni, még én is csak tapasztalgatom. -
#20800 Én azt mondom 90% hogy nem lesz jobb mert kábellel megy....:S
Store is egy lofasz. -
#20799 Durva, ez a 13mega nekem a T-home-nál volt a 15 megás netnél, meg a 20 megásnál.
és érdekes mikor váltottam telefont WDSL-re átcsatlakoztattak mert kiderült rossz portba voltam vagy mi, most a 20 megás hirtelen 24 lett. :) -
rezy89 #20798 Huhh köszi... a rest mode az mit takar? :D -
#20797 februári ps+
Thief nem tudom ps4re miért nem jött pl, de transistor azt hallottam nem rossz
February: Apotheon (PS4)
February: Transistor (PS4)
February: Thief (PS3)
February: Yakuza 4 (PS3)
February: Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy)
February: Kick and Fennick (PS Vita) -
partizan182 #20796 Tedd ki rest mode-ba a PS-t, nekem akkor szépen jön (pikpakk lennvan minden), míg ha bekapcsolva a háttérben tölt a 200k-t karcolgatja alulról.
Utólagos download: amit ps+-ban egyszer elkezdtél letölteni (akkor is közben kinyomtad) az bekerül a game library-dba és bármikor letöltheted utólag (persze amíg aktív ps+ tag vagy). Letöltést tudsz folytatni, shutdown időt szerintem nem lehet neki megadni, de nincs előttem a gép, hogy ellenőrizzem. -
rezy89 #20795 Érdekes hogy filmet vagy akármi mást szed 1,6 mega körül, itt meg párszázzal, nem faszányos valahogy :S -
#20794 Neked szerintem 10 megás neted van.
Arra szoktak ráhagyni néha, nekem a 20 megás net lemérve 23.xx -esnek mutatja, mert kicsit ráhagynak gondolom.
Ha túlterhelt a szolgáltatód, este pl nem véletlen akkor lemegy a garantált 5 megára......feleannyi szokott lenni a garantált.
Namármost a kábeles összekötés miatt sem lesz jobb sajnos..... -
rezy89 #20793 Őszintén szólva nem tudom mekkora, 5 és 13 között szokott mérni mindent :P éjjelre van 100 giga letöltés, nappali az csak 12 :S sajna csak ilyenre van lehetőségem... az éjszakai viszont csak éjféltől 6ig tart és ha 100 és 500 kb/s között szed psstore-ból ahogy tegnap néztem, akkor ennyi idő alatt nem tudom leszedni egyszerre pl. a most aktuális Infamous-t hiába van ingyen...letöltést folytatni végülis lehet talán, viszont azt sem tudom hogy azt be lehetne e állítani, hogy mondjuk reggel 6ig töltsön, utána leálljon... más: mintha olvastam volna, hogy a ps plusos játékokat később is le lehet tölteni nem csak egy adott hónapban hanem mondjuk az azutániban... erről esetleg tudsz valamit hogy hogy lehet megoldani? Most januárban már nem igen lesz időm bíbelődni vele, viszont a First Light az érdekelne!
Utoljára szerkesztette: rezy89, 2015.01.29. 16:37:53 -
#20792 "Jó lenne, ha ez lenne QD következő projectje és nem csak egy techdemo maradna."
Ugyanezt gonodoltam anno a Kara-ról...úgy néz ki, hogy abból nem lesz már semmi :( -
#20791 Még mindig az egyik legimpresszívebb nextgen demo. Jó lenne, ha ez lenne QD következő projectje és nem csak egy techdemo maradna.
-
#20790 Ma lesz hivatalosan BF beta bejelentés meg trailer este, de elvileg 3tól indul. -
#20789 én ledemoztam pcn. Nem rossz, de a voice acting meg a writing bődületesen szar :D
Egyedül a főszereplőnek van jó szinkronja, ez az keleti akcentusos angolt én ki nem állom. -
#20788 Ma kipróbáltam a zombi módot, nagyon hangulatos, a zombi ugyan úgy fejlődik vannak skilljei szóval beszarás durva, ezzel elleszünk egy darabig -
#20787 matchmaking biztos javítva lesz már írták is hogy rengeteg fix megy betaból livera majd ez volt az egyik oka a betanak. Kár, hogy nem tetszett :( -
#20786 Mit nem értesz azon, amit írtam? :D -
#20785 Nem,senkinek nem jött be, matchmaking meg még jobban megutáltatta... -
#20784 Ha eladod rögtön nem húszezer,...egyébként meg inkább 18k
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.29. 06:41:48 -
#20783 1emberrel tutinhogy lehet mert mi is úgy csináljuk,csak kèrdès hogy mèg 1el lehet-e.Amùgy igy lenne logikus. -
#20782 DS hangszórót is használja
-
#20781 Evolvet ti nem tervezitek megvenni? -
#20780 Kevesebb, mint egy hónap és...
-
#20779 Erre a válasz engem is érdekelne! Itt figyel a ps4 és bakker sajnálom a játékra a 18ezer ft-okat, hiába van +-om is, nem elég :D Havi 1 játék pedig simán beleférne, de azért na, egy játékért majd 20.000 Ft? Én is ezt az osztozkodást tervezem, ezért érdekel. -
#20778 *Termèszetessen a 2.haver vennè a játèkokat. -
#20777 Sziasztok az lehetsèges hogy:Van 1profilom ami nekem másodlagos,haveromnak elsődleges.Igy veszünk(veszek) játèkokat.De 1másik haverral is össze akarok állni.Ő oda adná nekem az accountját ami nálam eslődleges lenne nála másodlagos.Az lehetsèges akkor ugye hogy mind2 haverral tudjak játèkot venni? -
#20776 Nekm 2 kellene. ) -
#20775 A képeknél lentebb van egy doboz amibe be van dugva és ott szerintem az pont olyan kütlü ami neked kell és kivezethető ethernettel.
De az hogy gyorsabb lesz-e, megkockáztatom neked hogy nem, mert nem tudom mekkora neted van, milyen routered, de mielőtt beleölsz "százezreket" tudd hogy a mobilneted hacsaknem brutálgyors akkor nem lesz megoldás a kábel, illetve érdemes tudni hogy a PS4 szervereiről letöltés nem egy nemzetközi szabvány. :D
Van játék ami 50%-ban úgy csordogál hogy sokszor leszaladnék egy kurbliért, van meg mikor rendesen megy.
Példa.
Nekem van neten 24MB-os vonal.
Kábellel 16-17-et lát, wifin 13-14.......ha neked 10 vagy az alatti a mobilneted, és rám hallgatsz pénzkidobásnak vélem ezt a műveletet amit eszközölni szeretnél.
Mekkora amúgy a mobilneted? csináltál egy számigépen tesztet (sebesség), majd utána PS4 menüben net sebességteszt?
ha azokon jó az érték akkor nyugodt maradhatsz nem lesz megoldás a kábel. :) -
#20774 Valaki egy limitált ps4-et? -
rezy89 #20773 Valamiért nem enged képet tölteni de ilyen a cucc: Net