121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Este 6kor BB első 18 perce NYAMM.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 14:17:39
  • Kongy
    Witcher 3 mellett nálam az év másik legjobban várt játéka :) Meg még ott az Uncharted 4 ugye. És pont szülinapomon jön a MKX ! :DD
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.02. 01:12:04
  • Tikal #20890
    annyira nem csigáz fel ez a játék... talán a világa, de majd biztos lenyomom.
  • darkSectorxxx #20889
    :D
  • darkSectorxxx #20888
  • n000rbi
    Jöhetnek a hírek, videók, csak jelenleg leginkább read only-ra van időm :)
  • TDC Geronimo
    Új élőszereplős orderexposed videó

Jópofák ezek :D

Bár nem tudom minek linkelem olyan mintha csak én lennék itt meg dark :(
  • TDC Geronimo
    Nagyon jó kis bunyós cucc lesz. Netherrealm egyre jobb játékokat csinál. MK9 is nagyon jó volt, utána az injustice is és ahogy látom minden újítás megy át MK Xbe. Első napos vétel lesz ez is.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.01. 22:05:10
  • darkSectorxxx #20884
    :D
  • TDC Geronimo
    Hosszabbat persze, azt utána meg csődbe megy a sony. 30 secnél nem szokás ott hosszabbakat tolni, ez is egy vagyon
  • darkSectorxxx #20882
    Ja full ezt tólják azt hittem valami hosszabbat. :D

• TDC Geronimo
    Reklámot már linkeltem ide minek kell ehhez a meccs :D
  • darkSectorxxx #20880
    Hát a reklám miatt. :D
    Nem a sport.
  • TDC Geronimo
    Mit tudom én okádék egy sport az NFL úgyhogy nem is érdekel :D
  • darkSectorxxx #20878
    Lehet online nézni ezt a meccset?
  • TDC Geronimo
    Hardline PS4 beta stream
  • darkSectorxxx #20876
    2.5 milliárd forintnyi pénzből illett volna inkább demozni.
  • TDC Geronimo

Holnap jön első videó. Az első 18 perc.
  • darkSectorxxx #20874
    nemhogy kibasznának egy demot inkább
  • TDC Geronimo
    Ma lesz superbowl döntő, az alatt fogják benyomni 30 seces order reklámot. Bődületes összegbe fog kerülni, de cserébe 100+ millió ember látja.
  • darkSectorxxx #20872
    A jó játékok mind hónap közepe felé jönnek? :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Pörög a marketing

• darkSectorxxx #20869
    Ja én sem...:D
    Ja én az x360 US vs HU árára írtam hogy kb 70% :D
    durva. :D
  • TDC Geronimo
    990 ft onera is az első rész PS4re meg 1500. Ez nem -70% :p

Továbbra se értem PS store miért mindig drágább, mint a live, oh well...
  • darkSectorxxx #20867
    X360-on a Life in Strange ~70%-al olcsóbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(PS3-PS4 tekintetben is érdemes megválogatni)
  • TDC Geronimo
    PS4 BF hardline beta stream

Rengeteg apró kis dolgot pakoltak be, ami BF4ből hiányzik és apróságnak tűnik, de aki játszik sokat BFel tudja, hogy mennyit is számítanak ezek. Nézem fél órája streamet és eddig nagyon tetszik, amit látok. Sokkal polírozotabbnak is tűnik, mint BF4 anno bár ez nem nagy érdem :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.31. 17:23:57
  • darkSectorxxx #20865
    Csináltam erről a furcsa jelenségrűl egy kis videót, kemény lehet így végigjátszani a játékot. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.31. 17:24:17
  • darkSectorxxx #20864
  • Tikal #20863
    Na de melyik Aston? :)

Az hagyján, hogy mikor Time Trial-t nyomok és néha elveszti a szervert, de mikor versenyeznénk, és folyamatosan szétdobálja az egy lobbiban lévőket, vagy csak kidob valakit, vagy laggol mint a k. élet, na az basz fel...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.31. 17:24:42
  • SweeneyTodd
    Nálam most amúgy is kimerül az említett drive cluban az autókázás meg gta , ha pedig kivégeztem az evilt akkor megpróbálom elboltolni egy cod:aw-ra , hogy legyen egy kis lövöldözős móka is.

Márciusban pedig mint valalmi hülye kisgyerek várni fogom a hónap végét , (gyüjtögetem a borravalót bent a boltban meglátjuk mennyi fog össze jönni és ha úgyvan akkor egy Nightmare kiadást behúzok) Bloodborn miatt.
  • darkSectorxxx #20861
    Jah csak annyi hogy olcsó, de én sme autózok ám csak a szám nagy sokszor. :)
  • SweeneyTodd
    AntiHero #20859 Aztaa, ez így kimerítő volt. Kiváncsían várom már játékban miképpen fog lepörögni :)

darkSectorxxx #20857 Jó persze, de ezt minden egyes játéknál , nap mint nap felhozni , na jó itt be is fejezem :) Nem pazarolok több karaktert ilyen dolgokra.

Amúgy annyira nem hoz lázba a NFS, néztem róla egy két videót... Inkább akkor drive club, tudom más stílus ,de nagyon tetszik. Már csak a szerverek stabilitásán heggeszthetnének, tegnap is van 4-5 pályacsúcsot állítottunk fel driftben cimborámmal Aston martin nagyon jól adja
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.31. 17:07:18
  • AntiHero
    Valaki egyszer leírta a történetet:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszer volt hol nem volt, túl az Óperenciás tengeren ahol a láncfűrészes Keeper túr, élt egyszer a Victoriano család. Apuka, anyuka és a gyerekek (Ruben és a nővére Laura). Ez a tehetős család nemrég érkezett az újvilágba és felvásárolt nem kevés földet. Az apuka rendes hithű férfiú, aki templomnak nyújt adományokat sőt még a Beacon Mental Hospital-t is támogatja (Jimenez doki nagy megelégedésére). A kisfiú Ruben pedig különösképp okos és tehetséges fiatal legényke (bár mentálisan talán kicsikét instabil). A fiú kísérletezgetése nem kerüli el a jó doktor figyelmét és összehaverkodnak.
    Egy nap a két gyerkőc a pajtában játszadozik. A környék "Redneck"-jei meg úgy gondolják megleckéztetik a gazdag uraságot galád földvásárlásaiért és jól felgyújtják a pajtát (benne a gyerekekkel). Az imádott lánytesónak, Laurának sikerül kimentenie az öccsét, ám ő maga a lángok martalékává válik. Sajnos a kis Ruben is szörnyen megég. Olyannyira, hogy a faterja úgy látja jónak, hogyha jól elrejti a családi kúria alatti pincében a mentálisan is sérült gyerekét. Még az anyának sem árulja el, hogy a fiú életben maradt. Rubent annyira megviselte szépséges nővére elvesztése, hogy néha látni véli itt-ott. Az sírdogálását meg az anyja halja folyton a pincéből.
    Végül a pincében való elzárás, a megégés és mentális sérülés oda vezet, hogy Ruben kinyírja a szüleit aztán átveszi a családi kúria is egyéb ingóságok vezetését. A Beacon Mental Hospital juttatott adományokért cserébe tesztalanyokat kap a kísérleteihez, amit doktor Jimenezzel folytat. Tárgya az emberi elme megismerése. Közben valamikor a nevét is megváltoztatja Rubenről Ruvikra. Szép (és kétes) eredményeit a jó doki sajátjaként publikálja, ami kedvenc Ruvikunknak (aki amúgy egy briliáns elme) persze nem tetszik, de hát neki nincs orvosi végzetsége, rangja, neve szóval ezt a békát le kell nyelni. Ám kapcsolatuk innentől fogva megromlik. Együtt melóznak egy projekten – név szerint STEM – a korház alatt kialakított kísérleti laborban (mert a kuriáját is leégeti a srác), amikor vége előtt a doki elárulja Ruvikot. Az embereivel lefogatja és felhasználja végső tesztalanyként a projektben. A STEM valami olyasmit csinál (de javítsatok ki), hogy összekapcsolja az emberi elméket átvezetve érzelmeket, tudatot, stb.
    Ruvik elárvulva kiutat keres és talál is Jimenez doki betegének személyében, aki nem más mint Leslie.... ez a része nem teljesen világos. Azt hiszem vissza akar térni fizikai formában valahogy Leslie segítségével, mert hát jelenleg csak valahogy kivetíti magát amolyan szellem formába a való világba (mert hát csak az agya van meg bekötve a gépbe). A Leslis terveihez a STEM gépet akarja felhasználni. Na mindegy. A lényeg, hogy Ruvik szellemként megjelenik a korházban és jól kiírt mindenkit. Ehhez az esethez hívják ki főhősünket Sebastian. Őt jól nyakon szúrja egy injekcióstűvel és beköti a STEAM STEM-be, meg a haver rendőröket is. Kezdődhet is a BULI!
    Végig szórakozzuk a játékot, mígnem elérkezünk oda, hogy Ruvik manifesztálta világban is bejutunk a STEM labor megfelelőjébe. Itt van némi intermezzó a detektív csajjal, aki többet tud az esetről mint kéne, sőt valami ismeretlen cégnek (a karján lévő jelvény szerint a S.T.A.R.S.-nak heheheh) melózik igazándiból Jól ki akarja nyírni Lesliet, hogy megakadályozza Ruvik tervét, ám Sebastian megakadályozza. Ruvik folyosítja Lesliet és a főhősnek meg kell küzdeni Ruvik manifesztációjával. Jól kinyírja, magához tér, Ruvik agyát kikapja a gépből és nemes egyszerűséggel a "végére jár" a problémának. Játék vége. Vége? Nos látjuk még Sebastian szemszögéből elblatyogni Lesliet.

Mellékvonla a detektívünk magánélete: dióhéjban, Sebastián összejön a kolléganőjével Myra-val. Összeházasodnak és lesz egy gyerekük Lisa. Amikor kb 5 éves a kislány a házuk kigyullad és a kislány bentég a dadájával együtt. Értehtően mindkét szülőt megviseli az eset. Myra nyomozni kezd és rájön, hogy a tűz nem volt véletlen. Nyomozásai során eljut a titokzatos eltünéses esetekhez (aminek valószínüleg a STEM-hez van köze) és kiderít valami gonoszságot, amit jól nem árul el nekünk, de ez miatt neki is nyoma veszik. A férj, azaz kedvenc detektívünk eközben vedel mint a kefekötő. Azonban ez felrázza némileg és maga is nyomozásba kezd, oly keményen, hogy ez már a felettesei figyelmét is felkeltik. (na kb ennyire jutottam az ő sztorijában).
  • darkSectorxxx #20858
    Ha már bugok.....

Tudtátok hogy a minap tök véletlen észrevettem , mikor le akartam fényképezni a játékot acsiszerzéskor a fénykép funkció újraindítja az acsi kijelzőt....vagyis magyarul egy acsi ha előtünik , megnyomjuk a fénykép gombot (mikor kintvan még az acsi-csík!) majd elmegy és megint felvillan!!!!! (a végtelenségig persze!)
    haszontalan de jópofa! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.31. 16:09:45
  • darkSectorxxx #20857
    "Nagylevegő.. és inkább nem írok semmit , utálom amikor emberek a csilliárdos gépükkel hadonásznak mert azon milyen szép."

Nincs baj, csak nem anyagi helyzettől függne a dolog, csilliárdosként én sem biztos hogy nem vennék egy bivaly gépet 5 monitorral.
  • SweeneyTodd
    Nagylevegő.. és inkább nem írok semmit , utálom amikor emberek a csilliárdos gépükkel hadonásznak mert azon milyen szép.

Na és akkor egy kis élmény beszámoló The Evil Wtihinről , röviden tömören : nagyon jó. Bővebben pedig aki szereti az ilyen elmebeteg agyf...sz történeteket ,ami kesze kusza és érthetetlen azoknak mindeféle képpen csak ajánlani tudom, a játék közepén tartunk kb. tehát még a végkifejlet messze van ,hogy össze rakjuk a kirakóst mi merre hányméter, néha olyan érzésem van mint a Vihar Sziget című filmben.
    Változatos helyszínek , kicsit tényleg ez a lopakodós ,de még is van benne lövöldözős rész is, survivor az elérhető legnehezebb fokozaton vágtunk bele, vannak helyek ahol izzadunk azért rendesen, de nincs benne lehetetlen.

Egy két kósza buggal találkoztunk , annyira nem veszélyes , checkpoint rendszer teszi a dolgát, szóval nagy veszteség nem ért bennünket. Egyedül ami rohadt bosszantó tud lenni az a kamera nézet az esetek nagytöbbségében azért halunk meg olyan szarul pozicionál,hogy nem tudsz tőle célozni , de ettől eltekintve (szerintem) egy egész szerethető játék.
  • darkSectorxxx #20855
    Uh jóvan nah értem már a problémát, jo nem figyeltem te a demot a Trange-re írtad. :D
  • TDC Geronimo
    jájj istenem de fogalmatlan vagy :p

Erre katt és try free demo
  • darkSectorxxx #20853
    US-ben!

Need for Speed Rivals COMPLETED! 15 dollár/~4120ft (2x ~2060ft!!!!)
    ----> Best Buy?