121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    DS art stílusa nekem nem jött be, de ennek viszont brutálisan jó. Menü is sokkal letisztultabb.
  • darkSectorxxx #20931
    Még ha nem DS fan esetleg nem csodálom ha konzolt vesz, most pc-n ilyen mászkálós játékokból max a multi címekkel tud tólni. :)
  • darkSectorxxx #20930
    Mint minden játék, nemrég másik topikban kidumáltam mert fennakadtak pl az Uncharted 4-en, nem értették miért különb a bemutatott éjszakai vizes Drake a mostani legujabbtól.....

Mert egy játék sokkal szebbnek tünik ha éjszaki fények vannak és csillogás fénylés, pl vizes felületek.
  • darkSectorxxx #20929
    Én továbbmegyek, szinte egy DS3.

Hangok ajtónyitás, topogás, jellegzetes lámák (DS-ben kardok voltak). A menü stílusa, szinte a csíkok stílusa és színe....döbbenet. Nagyon kicsit tér el, annyiban hogy más a grafika.
  • darkSectorxxx #20928
    A stílus része, ahogy a resinek a csak lövök vagy csak megyek dolog.
  • TDC Geronimo
    Érdekes játék. Noir stílusban "survival horror"

• Kongy
    DS-ban is ugyan így mozgott :D Ez hozzátartozik :D

/nemtom érdemes-e leírni, de abszolút nem vagyok elragadtatva a játéktól, és most függetlenül a Form software játékok utálatától./
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.02. 22:18:32
  • kirol
    A főhős mozgása, ahogy "úszik" a parkettán az elég tré.
  • TDC Geronimo
    azinterneten!
  • Kandurex
    Na, akkor viszont nem szóltam! Egyébként hol írták, hogy változik a napszak?
  • TDC Geronimo
    Változik a napszak majd. Mondták lesz olyan hely ahol csak éjjel lesz, lesz ahol mindkettő.
  • Kandurex
    Passz, mindenesetre nem értem miért kellene ez a nappali világosság, 5x hangulatosabb volt éjszakába.
  • TDC Geronimo
    Korai, értsd nem végleges :)
  • Kandurex
    Akkor minek írnák ki, hogy korai build? 1,5 hónappal a megjelenés előtt.
  • SweeneyTodd
    Én azt számoltam ,hogy az első 18percben míg ő meghalt 1x én meg fogog vagy 10x

Nagyon brutál lesz... pont most beszélgettem egy vásárlóval aki darksoul fan ,hogy most nagyon gondolkozik egy ps4 vételén , mert hát ez is DS gyerek és ő ezt nem akarja kihagyni.
  • TDC Geronimo
    Hát olyan korai nem lehet, de frémet elnézve komolyabb gond videó alapján már nincs. From játékhoz mérten meg egyenesen tökéletes :D
  • Kandurex
    Fasza lesz. Bár kicsit furcsa volt a napsütés, ezeddig éjszakai pálya volt, még a bétába is. Remélem tényleg egy korai build, ahogy írta az elején.
  • darkSectorxxx #20915
    Amikor a véres tócsából kimászik a farkas az faszán néz ki. :D
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #20913
    Nekem tökéletes volt. csak zizegett a képen a textúrák éle.
  • TDC Geronimo
    Letölthető videó 1.1 GB
  • TDC Geronimo
    Najó megvárom youtube linket mert itt nézhetetlen...
  • TDC Geronimo
    BB első 18 perc

Egyelőre ez az okádék IGN lejátszós link van csak.
  • sirpalee
    Bizonyos dolgokat kijavíthattak, de volt benne pár koncepcionális hülyeség is. Mármint hülyeség, egy Battlefield-hez képest. :)
  • TDC Geronimo
    Nem, ugyan olyan maradt. Gondolom 8 hónap alatt nem csináltak semmit...
  • sirpalee
    Az első bétája igazi ipari hulladék volt... Azt a játékmenetet tanítani kéne: srácok, így multit sose csináljatok. (egy tár 5.56-al felrobbantható autók, vagy a 3 perc alatt befejezhető meccsek ésatöbbi)

Kíváncsi vagyok azóta rendberakták-e....
  • SweeneyTodd
    Na sebaj , addig is pörög majd az Evil
  • TDC Geronimo
    PS storeba lesz simán demo résznél. Szerintem valamikor estefelé indul csak holnap.
  • SweeneyTodd
    Ohhh, bocsánat , nem akartalak megsérteni ... akkor lehet csatlakozok majd hozzád. Ilyen gameplayek után elgondolkoztam , hogy nem ragaszkodom a CoD-hoz . Na de majd a holnapi nap dönt a sorsáról, esetleg van valami időpont már ,hogy mikortól lehet nyomni a bétát vagy pontban éjfélkor nyitják a szervereket ?

A letöltést azt majd hol keressem ,ps storon belül , tudnál segíteni ilyenben , vagy regisztrálni kell valahova kulcsért elötte ?
  • TDC Geronimo
    Én 2142 kivételével minden BFet vettem úgyhogy ez nem kérdés :)
  • SweeneyTodd
    Ezt vegyem úgy ,hogy te veszed ?:D
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #20900
    18 percet a főmenüben is el lehet tölteni. :D
  • SweeneyTodd
    Szerencsére ,pont holnap van szabadnap, valószínüleg rongyosra játszom viszont a Cod : Aw-t nem próbáltam ,csak jót hallotam róla... majd azért meg kérnék valaki akinek volt/lesz szerencséje kipróbálni mindkettőt , hogy valami kiinduló pontot adjon, neki melyik és miért tetszett jobban.

Hardline abból a szempontból nagyon tetszetős ,hogy kicsit payday feeling :)
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.02. 16:02:49
  • TDC Geronimo
    Nem lehet előtölteni PSen :/

10+ giga lesz nem értem miért nem lehet leszedni most és tolni holnap. Meló előtt időm se lesz meglesni, mert nekem 5+ óra mire leszedi.
  • SweeneyTodd
    ééés tényleg, holnap jön az open béta, remélem este már lehet kezdeni tölteni :)

Már csak az lesz a nagy kérdés , hogy CoD : AW vagy BF : Hardline
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.02. 15:55:38
  • TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 15:44:51
  • SweeneyTodd
    ÁÁááááá......
  • ppista
    Ezért vettem PS4-et. Nem is tudom mi lett volna ha ez X1-re jött volna ki. Letargia?
  • Kandurex
    Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.........