121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20932 DS art stílusa nekem nem jött be, de ennek viszont brutálisan jó. Menü is sokkal letisztultabb. -
#20931 Még ha nem DS fan esetleg nem csodálom ha konzolt vesz, most pc-n ilyen mászkálós játékokból max a multi címekkel tud tólni. :) -
#20930 Mint minden játék, nemrég másik topikban kidumáltam mert fennakadtak pl az Uncharted 4-en, nem értették miért különb a bemutatott éjszakai vizes Drake a mostani legujabbtól.....
Mert egy játék sokkal szebbnek tünik ha éjszaki fények vannak és csillogás fénylés, pl vizes felületek. -
#20929 Én továbbmegyek, szinte egy DS3.
Hangok ajtónyitás, topogás, jellegzetes lámák (DS-ben kardok voltak). A menü stílusa, szinte a csíkok stílusa és színe....döbbenet. Nagyon kicsit tér el, annyiban hogy más a grafika. -
#20928 A stílus része, ahogy a resinek a csak lövök vagy csak megyek dolog. -
#20927 Érdekes játék. Noir stílusban "survival horror"
-
#20926 DS-ban is ugyan így mozgott :D Ez hozzátartozik :D
/nemtom érdemes-e leírni, de abszolút nem vagyok elragadtatva a játéktól, és most függetlenül a Form software játékok utálatától./
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.02. 22:18:32 -
#20925 A főhős mozgása, ahogy "úszik" a parkettán az elég tré. -
#20924 azinterneten! -
#20923 Na, akkor viszont nem szóltam! Egyébként hol írták, hogy változik a napszak? -
#20922 Változik a napszak majd. Mondták lesz olyan hely ahol csak éjjel lesz, lesz ahol mindkettő. -
#20921 Passz, mindenesetre nem értem miért kellene ez a nappali világosság, 5x hangulatosabb volt éjszakába. -
#20920 Korai, értsd nem végleges :) -
#20919 Akkor minek írnák ki, hogy korai build? 1,5 hónappal a megjelenés előtt. -
#20918 Én azt számoltam ,hogy az első 18percben míg ő meghalt 1x én meg fogog vagy 10x
Nagyon brutál lesz... pont most beszélgettem egy vásárlóval aki darksoul fan ,hogy most nagyon gondolkozik egy ps4 vételén , mert hát ez is DS gyerek és ő ezt nem akarja kihagyni. -
#20917 Hát olyan korai nem lehet, de frémet elnézve komolyabb gond videó alapján már nincs. From játékhoz mérten meg egyenesen tökéletes :D -
#20916 Fasza lesz. Bár kicsit furcsa volt a napsütés, ezeddig éjszakai pálya volt, még a bétába is. Remélem tényleg egy korai build, ahogy írta az elején. -
#20915 Amikor a véres tócsából kimászik a farkas az faszán néz ki. :D -
#20914 -
#20913 Nekem tökéletes volt. csak zizegett a képen a textúrák éle. -
#20912 Letölthető videó 1.1 GB -
#20911 Najó megvárom youtube linket mert itt nézhetetlen... -
#20910 BB első 18 perc
Egyelőre ez az okádék IGN lejátszós link van csak. -
sirpalee #20909 Bizonyos dolgokat kijavíthattak, de volt benne pár koncepcionális hülyeség is. Mármint hülyeség, egy Battlefield-hez képest. :) -
#20908 Nem, ugyan olyan maradt. Gondolom 8 hónap alatt nem csináltak semmit... -
sirpalee #20907 Az első bétája igazi ipari hulladék volt... Azt a játékmenetet tanítani kéne: srácok, így multit sose csináljatok. (egy tár 5.56-al felrobbantható autók, vagy a 3 perc alatt befejezhető meccsek ésatöbbi)
Kíváncsi vagyok azóta rendberakták-e.... -
#20906 Na sebaj , addig is pörög majd az Evil -
#20905 PS storeba lesz simán demo résznél. Szerintem valamikor estefelé indul csak holnap. -
#20904 Ohhh, bocsánat , nem akartalak megsérteni ... akkor lehet csatlakozok majd hozzád. Ilyen gameplayek után elgondolkoztam , hogy nem ragaszkodom a CoD-hoz . Na de majd a holnapi nap dönt a sorsáról, esetleg van valami időpont már ,hogy mikortól lehet nyomni a bétát vagy pontban éjfélkor nyitják a szervereket ?
A letöltést azt majd hol keressem ,ps storon belül , tudnál segíteni ilyenben , vagy regisztrálni kell valahova kulcsért elötte ? -
#20903 Én 2142 kivételével minden BFet vettem úgyhogy ez nem kérdés :) -
#20902 Ezt vegyem úgy ,hogy te veszed ?:D -
#20901 -
#20900 18 percet a főmenüben is el lehet tölteni. :D -
#20899 Szerencsére ,pont holnap van szabadnap, valószínüleg rongyosra játszom viszont a Cod : Aw-t nem próbáltam ,csak jót hallotam róla... majd azért meg kérnék valaki akinek volt/lesz szerencséje kipróbálni mindkettőt , hogy valami kiinduló pontot adjon, neki melyik és miért tetszett jobban.
Hardline abból a szempontból nagyon tetszetős ,hogy kicsit payday feeling :)
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.02. 16:02:49 -
#20898 Nem lehet előtölteni PSen :/
10+ giga lesz nem értem miért nem lehet leszedni most és tolni holnap. Meló előtt időm se lesz meglesni, mert nekem 5+ óra mire leszedi. -
#20897 ééés tényleg, holnap jön az open béta, remélem este már lehet kezdeni tölteni :)
Már csak az lesz a nagy kérdés , hogy CoD : AW vagy BF : Hardline
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.02. 15:55:38 -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.02. 15:44:51 -
#20895 ÁÁááááá...... -
ppista #20894 Ezért vettem PS4-et. Nem is tudom mi lett volna ha ez X1-re jött volna ki. Letargia? -
#20893 Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.........