121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#20972 Az amcsi store-os order témát hol lehet letölteni? Végignyomogattam, de semmi -
#20971 From Gameinformer's podcast with Bruce Straley and Neil Druckmann:
"How hard would it be to achieve 60fps in Uncharted 4?" ND: Really fucking hard.
Úgy néz ki inkább választották a lockolt 30at jobb látvánnyal. Valahol számítani lehetett rá, hogy azt a minőséget nem fogják tudni hozni 1080/60al, hiába varázslók. -
#20970 Nekem meg EZ a csoda van már 3-4 éve , hibátlanul működik, nagyon szeretem és kényelmes is. Anyi ,hogy ami nekem van az teljesen fekete.
Szép tiszta hangzás , mikrofon is nagyon pöpec jól hallanak sose volt gond ilyen téren.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 15:38:11 -
#20969 Igazából 5 éves headsetem van ahol a mikrofonba mindenki vissza hallja magát. :D Ezért akarok cserélni. :) Razer Kraken mondjuk tetszik :)
Hát jó aza a vezetékes. Ha nem az lenne akkor baromi drága lenne, ha meg olcsó akkor az aksik nem bírnák sokáig.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.04. 15:35:55 -
#20968 Szerintem használd a pc-s fülesed ,ha már az bevállt és sporolok neked 25 ezret :D ha veszel egy ILYET
Nekem bevállt !
Jah pc-n is használnád... jó ma baj van a szövegértéssel.. mindjárt előtúrom az enyémet, philips , 10 körül volt. Gondolom akkor vezetékeset szeretnél
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 15:33:25 -
#20967 Ps4-hez milyen headsetet ajánlotok? Max 25 ezerért.
Nem kell csicsa, 7.1 meg minden szar. Csak jó legyen a mikrofonja, ne legyen vízhang. Szép tisztán szóljon. (Pc-n is használnám) -
#20966 Hány órakor szokott frissíteni a store európában ? -
#20965 Tegnap megnéztem én is. Számomra szánalom. Ez sajna kimarad ... -
#20964 Ez a Hardline még debilebb érzés mint az alfa volt szerintem szarabb is lett ahogy fogja a karakter kitört csukloval a puskát, textúrák röhejesek stb... -
#20963 -
#20962 Ilyeneket ne írj, mert meg leszel verve, hogyha jönnek azok, akik már tolják, azzal, hogy semmi baj nincs a "csúcsgépekkel" :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 22:11:20 -
#20961 Mindez 2015-ben "csúcsgépeken" -
#20960 Nyugi XOne-on is baromi lassan jön. -
#20959 Ez jól hangzik! -
#20958 Ha így tölt a BF HL tovább hétvégére fel is települ. -
#20957 Ilyen nem létezik, de szerintem a sablon szöveg annyi a különbség mint eddig, most mindegy hogy lóháton vagy tevepúpon kell menni egy BF-ben a BF BF marad a CoD meg CoD. :D -
#20956 Viszont kérek olyan embert akinek van összehasonlítási alapja, és nem cod vagy bf rajongó , neki melyik tetszett... nehéz döntés előtt állok -
#20955 :) -
#20954 Annyi, ha nem találod honnan tölsd le a bétát akkor belépsz a Battlefield : Hardline deluxe csomagba, és azon belül van egy olyan opció ,hogy béta és onnan fogja engedni tölteni... legalábbis nekem így sikerült elindítani.
Jah töltöd, akkor semmi ,akkor a többieknek szól.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.03. 18:07:55 -
#20953 Ja már ma....akkor tárgytalan az előbbi kérdés. :D -
#20952 Ja te vagy a hunyó. :D
Te figy és mikor lehet effektíve játszani is? Holnaptól? -
#20951 pikk pakk leszedte :) , én már nyomom neki pár órája... elsőre nagyon értetlenül áltam a csata tér közepén ,hogy mi a picsát kell most csinálni , hova kell menni kit kell lőni ,aztán pár kör után bele rázódik az ember. -
#20950 Én kezdtem el tölteni, azért szedi neked. Feb 8-ig tolhatod. :) -
#20949 Srácok automatán elkezdett tölteni a gépem egy Hardline Beta-t ez játszható lesz még ma? -
#20948 Nekem megy minden gond nélkül -
#20947 Nekemis néha hibás volt az oldal... -
Árpitallica #20946 Sziasztok egy kérdés! Nektek sem sikerül már jóideje belépni a SEN oldalára? Nekem se PC-ről se PS4-ről nem akarja magát a bejelentkező oldalt se betölteni! :( Valami ötlet? Előre is köszönöm! -
#20945 Nyócmillióhatszázhatvanhat trailer az orderből!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.03. 14:15:40 -
#20944 Nájsz....veri nájsz :) -
#20943 Pár napja pont ezen morgolódtam.... vajon lesz e Spotify valaha, meddig vergődik még a Sony a saját szarjával? :)
Lesz -
#20942 2. gif elég beteg. -
#20941 Kiderült csak USbe adnak témát :/ -
#20940 Hogy?
Átnéztem az oldalt , marha jó lett. -
#20939 gif veszély, megyek cserélem alsógatyát :D CSAKARAM!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20938 Videók tele vannak új jelenetekkel atyaég mi lesz itt :y -
#20937 Új interaktív order oldal
Marha jó és lehet unlockolni egy PS4 témát is -
partizan182 #20936 Hehe, kösz, ez kellett így reggelre. "Sima orbitális monoton hent" ez mindent vitt.
BB-t mindenképp szerezd be, nincs jobb mint souls-szüzike friss halakra vadászni online. DS2ben napokig leragadtam a Bellfry Sol-nál és csak invadelgettem, nem tudtam megunni, hogy mindenki szupernúb és látványosan összefossa a gatyáját mimor megjelenek.
Nem azt mondom hogy nem lehet véleményed, de legalább játszanál azzal amiről beszélsz (30 percnél többet úgy értem). Praise the fucking sun! -
#20935 Mindig is irigyeltem azokat akik így tudtak rajzolni
-
#20934 Amúgy én is pont így vagyok ezzel, ezzel sokkalta nagyobb kedvem van játszani.
Régen nem értették ha szeretem a HC játékokat küzdeni értük, a DS-t miért nem....és modndtam mert idétlen a játék, és ocsmányak a pályák,
Nekem ez számít sokat, mikor egy sima orbitális monoton hent a játék, mert ez az, ez a stílus az. -
#20933 Kérdésedre a válasz amúgy egy interjúban volt
"Masaaki Yamagiwa: There would not be a real time day/night cycle in the game however there would be levels that would be set in both night and day. Enemy behavior would also change with the time of day."