121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Az amcsi store-os order témát hol lehet letölteni? Végignyomogattam, de semmi
  • TDC Geronimo
    From Gameinformer's podcast with Bruce Straley and Neil Druckmann:

"How hard would it be to achieve 60fps in Uncharted 4?" ND: Really fucking hard.

Úgy néz ki inkább választották a lockolt 30at jobb látvánnyal. Valahol számítani lehetett rá, hogy azt a minőséget nem fogják tudni hozni 1080/60al, hiába varázslók.
  • SweeneyTodd
    Nekem meg EZ a csoda van már 3-4 éve , hibátlanul működik, nagyon szeretem és kényelmes is. Anyi ,hogy ami nekem van az teljesen fekete.

Szép tiszta hangzás , mikrofon is nagyon pöpec jól hallanak sose volt gond ilyen téren.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 15:38:11
  • AntiHero
    Igazából 5 éves headsetem van ahol a mikrofonba mindenki vissza hallja magát. :D Ezért akarok cserélni. :) Razer Kraken mondjuk tetszik :)

Hát jó aza a vezetékes. Ha nem az lenne akkor baromi drága lenne, ha meg olcsó akkor az aksik nem bírnák sokáig.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.04. 15:35:55
  • SweeneyTodd
    Szerintem használd a pc-s fülesed ,ha már az bevállt és sporolok neked 25 ezret :D ha veszel egy ILYET

Nekem bevállt !

Jah pc-n is használnád... jó ma baj van a szövegértéssel.. mindjárt előtúrom az enyémet, philips , 10 körül volt. Gondolom akkor vezetékeset szeretnél
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 15:33:25
  • AntiHero
    Ps4-hez milyen headsetet ajánlotok? Max 25 ezerért.

Nem kell csicsa, 7.1 meg minden szar. Csak jó legyen a mikrofonja, ne legyen vízhang. Szép tisztán szóljon. (Pc-n is használnám)
  • SweeneyTodd
    Hány órakor szokott frissíteni a store európában ?
  • Mr Manson
    Tegnap megnéztem én is. Számomra szánalom. Ez sajna kimarad ...
  • Tatyla
    Ez a Hardline még debilebb érzés mint az alfa volt szerintem szarabb is lett ahogy fogja a karakter kitört csukloval a puskát, textúrák röhejesek stb...
  • darkSectorxxx #20963
  • Kongy
    Ilyeneket ne írj, mert meg leszel verve, hogyha jönnek azok, akik már tolják, azzal, hogy semmi baj nincs a "csúcsgépekkel" :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.03. 22:11:20
  • darkSectorxxx #20961
    Mindez 2015-ben "csúcsgépeken"
  • Kongy
    Nyugi XOne-on is baromi lassan jön.
  • Kandurex
    Ez jól hangzik!
  • darkSectorxxx #20958
    Ha így tölt a BF HL tovább hétvégére fel is települ.
  • darkSectorxxx #20957
    Ilyen nem létezik, de szerintem a sablon szöveg annyi a különbség mint eddig, most mindegy hogy lóháton vagy tevepúpon kell menni egy BF-ben a BF BF marad a CoD meg CoD. :D
  • SweeneyTodd
    Viszont kérek olyan embert akinek van összehasonlítási alapja, és nem cod vagy bf rajongó , neki melyik tetszett... nehéz döntés előtt állok
  • darkSectorxxx #20955
    :)
  • SweeneyTodd
    Annyi, ha nem találod honnan tölsd le a bétát akkor belépsz a Battlefield : Hardline deluxe csomagba, és azon belül van egy olyan opció ,hogy béta és onnan fogja engedni tölteni... legalábbis nekem így sikerült elindítani.

Jah töltöd, akkor semmi ,akkor a többieknek szól.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.03. 18:07:55
  • darkSectorxxx #20953
    Ja már ma....akkor tárgytalan az előbbi kérdés. :D
  • darkSectorxxx #20952
    Ja te vagy a hunyó. :D
    Te figy és mikor lehet effektíve játszani is? Holnaptól?
  • SweeneyTodd
    pikk pakk leszedte :) , én már nyomom neki pár órája... elsőre nagyon értetlenül áltam a csata tér közepén ,hogy mi a picsát kell most csinálni , hova kell menni kit kell lőni ,aztán pár kör után bele rázódik az ember.
  • AntiHero
    Én kezdtem el tölteni, azért szedi neked. Feb 8-ig tolhatod. :)
  • darkSectorxxx #20949
    Srácok automatán elkezdett tölteni a gépem egy Hardline Beta-t ez játszható lesz még ma?
  • TDC Geronimo
    Nekem megy minden gond nélkül
  • darkSectorxxx #20947
    Nekemis néha hibás volt az oldal...
  • Árpitallica
    Sziasztok egy kérdés! Nektek sem sikerül már jóideje belépni a SEN oldalára? Nekem se PC-ről se PS4-ről nem akarja magát a bejelentkező oldalt se betölteni! :( Valami ötlet? Előre is köszönöm!
  • AntiHero
    Nyócmillióhatszázhatvanhat trailer az orderből!

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.03. 14:15:40
  • Janey
    Nájsz....veri nájsz :)
  • Tikal #20943
    Pár napja pont ezen morgolódtam.... vajon lesz e Spotify valaha, meddig vergődik még a Sony a saját szarjával? :)

Lesz
  • Kongy
    2. gif elég beteg.
  • TDC Geronimo
    Kiderült csak USbe adnak témát :/
  • Mr Manson
    Hogy?
    Átnéztem az oldalt , marha jó lett.
  • TDC Geronimo
    gif veszély, megyek cserélem alsógatyát :D CSAKARAM!

• TDC Geronimo
    Videók tele vannak új jelenetekkel atyaég mi lesz itt :y
  • TDC Geronimo
    Új interaktív order oldal

Marha jó és lehet unlockolni egy PS4 témát is
  • partizan182
    Hehe, kösz, ez kellett így reggelre. "Sima orbitális monoton hent" ez mindent vitt.

BB-t mindenképp szerezd be, nincs jobb mint souls-szüzike friss halakra vadászni online. DS2ben napokig leragadtam a Bellfry Sol-nál és csak invadelgettem, nem tudtam megunni, hogy mindenki szupernúb és látványosan összefossa a gatyáját mimor megjelenek.

Nem azt mondom hogy nem lehet véleményed, de legalább játszanál azzal amiről beszélsz (30 percnél többet úgy értem). Praise the fucking sun!
  • TDC Geronimo
    Mindig is irigyeltem azokat akik így tudtak rajzolni

• darkSectorxxx #20934
    Amúgy én is pont így vagyok ezzel, ezzel sokkalta nagyobb kedvem van játszani.

Régen nem értették ha szeretem a HC játékokat küzdeni értük, a DS-t miért nem....és modndtam mert idétlen a játék, és ocsmányak a pályák,
    Nekem ez számít sokat, mikor egy sima orbitális monoton hent a játék, mert ez az, ez a stílus az.
  • TDC Geronimo
    Kérdésedre a válasz amúgy egy interjúban volt

"Masaaki Yamagiwa: There would not be a real time day/night cycle in the game however there would be levels that would be set in both night and day. Enemy behavior would also change with the time of day."