121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Meg. Nagyon jó irányt vett a játék. :)
  • arsmarci89
    Jelen állás szerint a driveclub megèr digitalisan 7600FT-ot?Az eddigi hibákat már kijavìtották??
  • AntiHero
    Konzolom nekem elég a 30is. Ha olyan szinten stabilan tartanák mint a Deiveclubban. Akkor szavam sem lenne.

Ott akarmit csinaltam eddig nem mozdult.
  • darkSectorxxx #21049
    Nalátod felesleges. Pc-n sincs gép ami mai játékokban tud stabil 60-at. Ott is vannak dropok. ;)
  • darkSectorxxx #21048
    Folyékonyabb nem minden engine-nél val akkora eltérés.
    Inkább szebb legyen mintsem az a hajszálnyi fps. PS3-on 60 fps volt?
  • TDC Geronimo
    PS4es last of usba valamit elkúrtak, mert ott a 30as lockal olyan volt mintha akadna, ps3as verzió mikor 30al ment sokkal simább volt. 30 és 30 között is óriási különbségek vannak. Driveclubbos 30 pl az egyik legjobb, amit valaha láttam érzésre.
  • n000rbi
    Ott lett elbaszarintva az egész, hogy idióta nyereményjátékok által lehetett csak hozzájutni. (bezzeg az angolok 20 fontért vihették az első nap darabját:P)
  • AntiHero
    Igazábol én is eladtam volna ha nyerek. Ha ennyiert elmegy akkor meg pláne.
  • n000rbi
    Két újabb szerencsés nyertes próbál megválni a gépektől (és kibontja kipróbálni bazzeg )

Nepper1
    Nepper2
  • AntiHero
    Ja és stream ugyileg.

Hitboxon röhögve tolok ki 720p-s képet...nem akadt meg egyszersem tegnap este a stream.

Ellentétbe a twitch szarral ahol a 480-ba is akad...
  • AntiHero
    Vicces ott is az a 60fps.

Volt azert ott is mikor még 30-se volt. :D
  • Kandurex
    inkább az utóbbi, szebb ritkán szokott lenni ;)
  • Tatyla
    Dehogy, sokkal szebb és folyekonyabb az egész...
  • darkSectorxxx #21039
    De csak ott van értelme.
    Tomb 60 fps. Mgs gz 60 fps és semmi elönyöm nincs más 30 fps-es játékban ugyanígy tudok játszani.
  • Tikal #21038
    60fps nem csak a multi miatt kell...
  • darkSectorxxx #21037
    Persze minden szép lenne 120fps-el de a 30-al én elvagyok, cserébe legyen a graf olyan hogy odafossak a tv elé inkább, nem fogok 20 órákat majd multizni vele csak egyszeri kaland. :)

/most azért írom mert nekem az U sorozat soha nem a multiért kellett. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.04. 22:26:46
  • Moby
    Nem is kérte senki. Ezt a fasságot ők kezdték el tolni, senkimás.
  • Tikal #21035
    hát nem tudom.. legutóbb kapcsolgattam a 30 és 60 között a The Last of Us-ban... inkább 60 :)
  • shaddam
    Mert nem tucatfos. Más
  • darkSectorxxx #21033
    Dicsérték, van aki dicsérte a wow-ot.
    Van aki a Minecraft-ot, mégsem tudok róla jókat mesélni. :D
  • SweeneyTodd
    Na csak ,hogy beszéljünk másról is.

Erről a Transistorrol tud valaki mesélni, eddig mindenki csak dicsérte, de miért is jó ez a játék ami ennyire elvarázsolja az embereket ?
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 22:00:55
  • darkSectorxxx #21031
    :)
  • SweeneyTodd
    Imádom a borderlands sorozatot, fel is csillant a szemem amikor egy két héttel ezelött láttam a hírt.
  • darkSectorxxx #21029
    Hát megértelek, abban ugye tudtommal csak coop van, mint Destiny-ben de egy csöppet talán és vicces hogy pont én mondom, de a BL többet ér mint a D.
  • SweeneyTodd
    Na jó , tényleg várok borderlandsig , az legalább bevált és most nézem ,hogy a 2. részhez minden dlc-t hozzá csaptak.

Szóval akkor várunk
  • darkSectorxxx #21027
    +1 nekem ez a beta végén már megvolt (monotonitás)
  • Kongy
    Destiny-nek kétszer álltam neki, mindkét alkalommal beleuntam, annyira monoton. De pvp része egész jó amúgy, csak a kampány egy önismétlő fostalicska.
  • darkSectorxxx #21025
    ja még az. :)
  • darkSectorxxx #21024
    Destiny nálam személyszerint a beta igéretes volt, aztán valahogy lemondtam róla idővel.

BF4 elején bajos volt ahogy hallottam, szerintem mostani áron nem rossz. Digiben 15 dollár körül mozog akciókban.
  • Kongy
    Mondanám, hogy Halo MCC, de az sincs PS4-re... :) Pedig 4 Halo játék multijai között válogathatnál :)
  • SweeneyTodd
    multi is lényeg lenne :) , de aztán lehet tényleg megnyugszom... és majd borderlands 2-re rágyúrok.
  • Kongy
    ja tényleg, ez kimaradt, hogy Titanfall nincs PS4-re... :D De akkor sem venném meg a CoD-ot, inkább megtartanám a pénzt.

Ha minden áron lövöldözni akarsz akkor Metro Redux. 2 játékot kapsz dobozosan 6000 Ft/darabjáért. Igaz, csak single, de jó game mindkettő.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.04. 20:47:19
  • SweeneyTodd
    Destenynél , ami most egy picit elbizonytalanított, olvasgattam a dlc-k után picit lehúzták a dolgot.

Most a konzolvilágnál egész baráti áron van a BF4... talán még lehet is rendelni belőle.
  • darkSectorxxx #21019
    MoH rég kiesett a listáról szerintem, helyette belépett a Crysis.

Titanfall
    Destiny
    CoD
    Crysis
    Battlefield.

Ennyi van. :)
  • SweeneyTodd
    Jólvan , köszi mindenkinek,amúgy engem is csak ez a rengeteg megvásárolható tartalom tartott vissza a codtól... ez már pofátlanság netovábbja... már ugye a megjelenésnél is kevert a biztosítékot a dlck ára... titanfall meg ugye nincs ps4re...

És milyen elfogadható fps van amit érdemes megvenni ?! Forr a vérem valami jó lövöldére és igen konzolon akarom játszani, nem érdekel ,hogy szar/játszhatatlan az fps konzolon , én szerettem mindig is kontrollerel lövöldözni :)
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 20:41:43
  • darkSectorxxx #21017
    Helyette legyen a Titanfall ami kiegyensúlyozatlan többnyira , botokat ölsz többnyire és az égvilágon semmivel nem jobb mint a cod, mert ugyanaz, csak nagy mech-ek vannak benne.
    Na? :)
  • Ra1n
    Nyugodtan kihagyhatod, első fellángolásra valamivel többnek tűnik mint az eddigiek aztán szépen leülepszik a fellángolás és szemet szúr hogy pontosan ugyan azokkal a hibákkal van tele mint az eddigiek, és pontosan ugyan az az idestova 10 éves motor hajtja ami az eddigieket...Az ugrabugra idegesítővé válik és inkább olyan szerverekre mész be ahol ez nincs,le van tiltva (hagyományos szerók).

Ameddig a COD-ot hülyegyerekeknek gyártják és beépített wh-t meg egyéb szarokat raknak bele,miközben fejlődés helyett visszafejlődik folyamatosan minden (hitreg,recoil,stb), nem igazán van értelme COD-ot venni...Főként amíg P2p szemétdomb az egész....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.04. 20:37:29
  • darkSectorxxx #21015
    Annyira jo ez a cod mint a többi. :)
  • Kongy
    Ezt a CoD-ot kihagyhatod, semmi kiemelkedő nincs benne, ha ugra-bugrálós multi játékot akarsz, akkor ott a Titanfall, az pl szerintem sokkal jobb, és viszonylag olcsón hozzá is lehetett jutni egy időben, szóval sokan is játsszák, a közhiedelemmel ellentétben :)

Ha a kampány is érdekel a CoD-ban, ott is megnyugtatlak, semmi olyan nincs benne, amit eddig ne láttunk volna.
  • SweeneyTodd
    Én is, félre ne érts.. csak szemen ütött ,hogy szépen fel lett árazva.

Ahhh gyenge vagyok.. ezt a codot nem kéne kihagyni , csak a season pass ára zavar piszkosul.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.04. 20:19:50