121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #21092
    Gratula.
  • Kongy
    fasza volt az Injustice sztorimod csak az elore renderelt videok voltak gagyik. remelem itt nem igy lesz. amugy az elozo reszben is jo volt a sztorimod, ott is csak az atvezetok minosegevel volt baj
  • TDC Geronimo
    Új mortal videó. Story módra kíváncsi leszek, már injusticeba is elég jó volt, mint egy DC film. Itt is elhangzik ez.

• SweeneyTodd
    Március elejére tervezem majd leadni konzolvilágnál, Borderlandsal együtt

Addig is szerintem 2-3 nap és végzek Evil Withinnel ,de már találtam is embert akivel eltudom 1-1ben cserélni LBP3-ra.
  • Kandurex
    Mindenesetre Bloodborne -ra visszatérve:

"Tisztelt ******Zoltán!
    A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.
    Köszönjük megtisztelő bizalmad!"

• TDC Geronimo
    Olvastam és igen, biztos vagyok benne hogy mindegyiket azért halasztották, hogy be tudják fejezni rendesen. 2014be volt elég blama ebből és egyik se akar úgy járni, talán még a witcher készítői ezt is nyilatkozták valahol...
  • darkSectorxxx #21086
    Witcher május, szerinte a Bloodborne,al cserélted fel a dátumot véletlenül.
    Amúgy egy ideig én is azt hittem előbb jön. :)
  • n000rbi
    Jelenleg mindhárom konzolgyártó gépével rendelkezem, így elég bombám van :) (a pc néhány éve kimarad, előtte meg csak az volt)
  • Kandurex
    he, nem március? eskü az volt a tudatomba! egyébként, az, hogy nem érinti az így nem igaz, mivel jelentős átjárás van "fő" a platformok között és nem célszerű egy bombával versenyezni... szvsz

szerk. és tényleg a Witcher 3 May, a tököm, pedig tényleg azt hittem március
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.06. 13:57:13
  • n000rbi
    A Witcher májusban jön, GTA PC pedig nem érinti a ps4 tulajokat.
  • Kandurex
    olvasod is amit írtam? A Witcher 3 vagy a GTA semmi? azokat is febr. -> márch. csúsztattak....tök véletlenül azokat is meg kell "rendesen" csinálni!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.06. 13:38:34
  • n000rbi
    Én örülök neki, mert így akkor talán a new3DS is meglesz a hónapban (meg persze az Order :))
  • TDC Geronimo
    Nyilván üzleti okból csúsztatták el olyan hónapba, amikor semmi se jelenik szinte meg és nem azért, hogy esetleg befejezzék rendesen
  • AntiHero
    Aaah jokor :D pont 1 honapja vettem 365 napost 15ért :/
  • Kandurex
    Hát, igen, MA jelenne meg!! A Bloodborne,....ha nem csúsztatták volna. Természetesen csak is üzleti okból, nyilván nem hiába csúsztatták márciusra a Witcher vagy a GTA -t is.
  • Gaeb_HU
    Sziasztok!

Edigitalnál most akciós a PS+

90 napos 3890.-

365 napos 11900.-

A PS3 kiegészítőknél kell keresni.

Üdv,

Gaeb
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #21075
    Ja bocs. :P
  • Kongy
    Őőőő... izé, ez a Mortal Kombat X-es videóra ment. Az Order nem hoz lázba.
  • darkSectorxxx #21073
    Én sem Linket gyors a stream-hez! :D
  • Kongy
    Istenem, nem bírok várni! :D
  • TDC Geronimo
    francia order streamből 3 fosminőségű kép. Egyik se spoileres, de ettől függetlenül abba rakom

• SweeneyTodd
    nagyon durva.
  • TDC Geronimo
  • SweeneyTodd
    wánderfúúll, játékaim.hu-n találkoztam LBP3-nál, majd arra szeretném elcsencselni Evilt...

Keresgélek az ajánlatok között, aztán sokadjára szúrt szemet ez a verzió.
  • Totti5
    Médiumoknak kiadott játékok, promózás, demózás, bemutatók készítése, tesztek írás céljából.
  • TDC Geronimo
    Sima snassz borítója van meg a lemez is az, de tartalomban ugyanaz mint a másik. Elvileg ezeket eladni se lehetne, rá is van írva :)
  • SweeneyTodd
    Segítsetek ki.... nem tudom értelmezni , mit takar az ,hogy PROMOS játék ?! Értem én ,hogy oda írja : teljes értékű bla..bla.. sőt, tokban is van... de itt a promo szót miért kell kiemelni ?
  • SweeneyTodd
    #21063 , #21062 én meg majd nézem
  • darkSectorxxx #21063
    Énis. :D
  • AntiHero
    Hat en vegig streamelem majd premierkor. Aztan majd kiderül. :)
  • darkSectorxxx #21061
    Máskülönben istenkáromlás lenne.
  • TDC Geronimo
    Na kellett emlegetni. Új order videó az engineről. Most nézem én is

• TDC Geronimo
    Az a tag végig se vitte még mint utóbb kiderült. Amúgy meg ja, én is úgy fogom tolni, mint last of ust, gyalogolva, kamerát forgatva, ahogy a trailerekben van :D
  • darkSectorxxx #21058
    Egyetértek.
  • n000rbi
    G365-ön meg 5 órát linkeltek szintén gafról. Mondjuk ez szerintem rohadtul mindegy, az én tempómban lesz az 12 is :)
  • TDC Geronimo
    Gafon van már 1-2 ember akinek volt szerencséje az orderhez. Azt írták átlagos játékosnak 8-10 óra a végigjátszás. Ebben a stílusban ez szerintem tökéletes
  • SweeneyTodd
    Magyar es kell lennie plusnak.
  • zzeN
    Melyik Store-on ilyen olcsó?
  • darkSectorxxx #21053
    Vagy infamous. :)