121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    rohadtul jó lenne coop bele
  • Moby
    Igen, abban csodálatos a mblur. Bár azt tudjuk, hogy az csak akkor működik tökélketesen, ha olyan stabil framepacing van, mint az atomóra. De gondolom ezzel sem lesz baj az ordernél.
    Viszont a bloodborne továbbra is tragikus ilyen szempontból.
  • TDC Geronimo
    Ordernél ilyen gond nem lesz, mert olyan motion blur van benne, hogy azt mondták PSX eventen messzebbről olyan volt, mintha 60 fpsel futna, de videókon is látszik, hogy mennyire "smooth"
  • TDC Geronimo
  • partizan182
    Azért ne túlozzunk, nekem kb 10-15 órám van eddig a DC-ben és még a közelébe sem vagyok hogy megunjam. Ilyen Pagani szintű Supercar-okhoz még közöm sincs (már ami az eredményességet illeti), az 50-es szint messzemessze, alap tour-nak kb csak fele kész.

Amit senki sem említ pedig szerintem kiváló: a pályavezetések. Az ívek, kanyarok, lankák, kb ilyen Spa-Szuzuka szinten faszályosak. Öröm betanulni egy-egy pályát.
  • Moby
    Végére...ma sincs kész. Soha nem lesz az :) Talán egyszer eléri azt a szintet, ahol ki szabadott volna adni, ahol pénz lehetne érte adni. Majd egyszer. Valamikor. Talán.
    Nem hogy az fh2-höz nem lehet hasonlítani, hanem semmihez. Talán a bedőlt/elkúrt kickstarter projektek vannak hasonló szinten mint ez.
  • Moby
    Sajnos a graf nem tesz bele játékot a kontentbe. Itt kúrja el a szoni is. Egy darabig lehet bele kűdeni a teknót, aztán vége. Kimúl. Kifingik. Elfogy. Belezuhan a nihilbe. Ráadásul ennek a driveclubnak az előélete, és minden momentuma olyan szinten komikus, hogy akkor se lehetne komolyan venni, ha valami istentelenül jó játék lett volna a végére. De kurvára nem lett az (sem) :)
  • Moby
    Fingodsincs. Toltad a 360-as verzát, ennyit értesz hozzá. Hány órát toltál ebbe a fosba? Négyet? Ötöt? Mennyi idő kellet, hogy ráunjál? LOL
    1-1. Az.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.12. 14:55:57
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #21287
    A Microsoft meg ilyet nem tud, látvány terén meg vezetési élmény.
    1-1
  • Moby

Az első 18 perc videójában olyan stuttering van végig, hogy epilepsziás rohamot kap tóle a néző :D
  • TDC Geronimo
    Új videókban már egyáltalán nem gáz
  • Moby
    Sajnos túl sokat ront rajta :(
    Nos igen, az fh2...a szívem csücske. Rengeteg remek órát töltöttünk együtt. Hihetetlen, őrületes, döbbenetes, sokkoló a tény, hogy a szotyi évek óta nem bír kihajtani hasonlót SE a stúdióiból :(
  • partizan182
    YT?

Teknó nem egy nagy szám, szép, de néhol refefice, eső jófajta de az meg a kampányból hiányzik ugye. Nem mondanám nagyszerűnek, kb a Motorstorm szint, el lehet vele lenni, meg jól pumpálja az adrenalint.

Elcserélném azonnal a FH2 -re ha lehetne.
  • Moby
    Annyira szeretném, ha nem lenne elviselhetetlenül szar az fps :( Vagy legalább az art feledtesse végig.
  • Moby
    >7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.

A köpetemet sajnálom ezektől a tetvektől, nemhogy a pénzt :D Majd 1 év csúszás-hitegetés után kijön egy félkész fos, amiből máig nincs demó.
    Még jó, hogy ez egy nagyszerű játék. Milyen lenne, ha nem lenne nagyszerű? :) A grafikán kívül egyetlen nanoszekunduma nem érdekel. Taszít bármi, ami ehhez a "produktumhoz" kapcsolódik, kizárólag teknó szempontból érdekel.
  • partizan182
    Nem azt mondtam hogy jól, csak hogy működik :)

Ez a random event-driven browsing nekem bejön, de megértem, ha custom game-et akarsz csinálni akkor frusztráló. Connection droppom még nem volt, de olyan sokat nem toltam online. A napsütés/eső dolog mókás lehetett, a haverodnak rendesen csúszkált is a kocsija emiatt? Lol.

• Tikal #21279
    működő multi? A multi még mindig béta, ráadásul egy darab fos az a megoldás ahogy működik. Nem tudok pályát választani, időjárást, semmit, minden random, még az autók kategóriája is. Állandóan szétdobál haverokkal, volt hogy nálam sütött a nap, másnál meg esett az eső :D ... dehogy működik.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Néztem gafon pár gifet, de nem, én nem hiszem el ahogy kinéz még mindig. Remélem nagy siker lesz order és sony megveszi RADot is. Aztán megoszthatják a techet belsős fejlesztőkkel, mert valami elképesztő
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:11:02
  • TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:07:43
  • Tatyla
    Tegnap én is felraktam az LG G2-mre a remote playt de a upc-s 120-as netemmel is elég nagy a késés ráadásul betölti teljesen a képernyőt az irányítás
  • Totti5
    Az meredek hogy a ps+ verzió szép lassan az enyészeté lesz. Jól csinálják mindenki nyelt egy nagyot és lépnek tovább, hiba hazudtak láncs óta róla.
  • partizan182
    Nekem kellemes meglepetés volt a DC, pláne a sok fika után amit megjelenéskor kapott. Sokat változott a játék launch óta: dinamikus időjárás, új tour-ok, működő multi, pályaelhagyás büntetések drasztikus csökkentése stb.

Sebességérzetet, vezetési modellt imádom, minden autó máshogy viselkedik és élmény korrigálni mikor el-el dobja magát a kocsi egy elnézett féktáv vagy bukkanó után. Disclaimer: csak belső nézetből játszom, külsőből elég sótlan.

7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.
  • Amiga
    Szerintem a DC-t érdemes megvenni és megtartani, főleg, hogy elég sok extra tartalom elérhető és lesz is még hozzá.
  • Moby
    A szoni leszophat. Ennyiért vettem inkább lemezest. Sokáig úgysem lesz meg, sajnos ilyen módon kell megdemóznom a jelentéktelen 1 éves csúszásban lévő fost. Boxon azonnal megkaptam a pofámba az fh2 demót, meg is vettem teljes áron. Meh...
  • Amiga
    A DC full upgrade megadja a teljes játékot, ez a csapott árú lehetőség a Sony kompenzációja a pluszosoknak, amiért nincs korlátozott ingyenes verzió.

Mivel az eredeti ingyenes ajánlatban kizárólag Indiához lehetett volna hozzáférni, ez szerintem korrekt ajánlat, mert egy nagyszerű játékot kapsz elég olcsón a pénzedért. Jobb, mint egy ingyenes csökkentett mód, amire aztán teljes árat fizetsz az unlockért (ettől persze az elmaradt plusz verzió komoly szépséghiba).
  • TDC Geronimo
    Az a teljes játék, de ps+ kell a megvételéhez, azért olcsóbb
  • darkSectorxxx #21268
    :D
  • Moby
    kéNE! :)
  • darkSectorxxx #21266
    Megveheted, kell a szaros pénzed nekik. :D
  • Moby
    Tehát megvehetem placeholdernek a vinyón? Ezek időközben már nagyon mélyre süllyedtek...
  • darkSectorxxx #21264
    Csak egy tartalom ami majd egy nemlétező alapra épít. :D
  • Moby
    Mi a tököm ez a DC full game upgrade ha nincs is belőle psplus??? Mit upgrade-el?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.11. 21:35:32
  • darkSectorxxx #21262
    Nyugi nem sértettél meg csak mondom, nem a kor számít egyenlő felek vagyunk, (na jó én mindenki felett állok, de lényegtelen :D).
    Eladni én is el tudom, csak mivel én részletezném az X1-et is, nem kell ugye gondolkodnom eladásokkal. :) Milyen fasza lenne már csak x1 hiányzik PC-X360-PS3-X1-PS4. :)

Hát érdekes ha nincs thome-os ajánlat nem egyhamar lett volna PS3-am meg PS4.
    Ezért is furcsa most hogy 2 polcon csak konzolok vannak. :) ráadásul a PS3-ból 2 is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:51:55
  • Kongy
    Ez csak egy manapság igen elterjedt szófordulat.. tata :D

Én azért fizettem volna ki egyben, hogyha olyanom van, és kell a pénz mondjuk egy X1-re, egyből el tudjam adni :)
  • darkSectorxxx #21260
    32éves leszek mint töki. :D
    De bizonyos megoldással mehetne 2 előfizetés párhuzamban.
    Amúgy a PS4 részlet idén szeptemberre végetér, mert 12 havira van. :) Kifizethettem volna egybe, részlet csak azért ment mert kamatmentes, és minek fizessem ki egybe akkor? :)
    Amúgy a PS3 volt 24 honapra havi 2500, az meg most jár le, március vagy május. :D

Van ebben egyfajta megszokás, maszekolgatok és abból havi 6700 a részlet, max 1-2 ezerrel potlom havonta, és így látom hogy na ennyit flre a részletre, és nem költöm el kajára, pizza meg ilyenek.
    Most ha egybe megvettem volna akkor ez a maszek pluszba égette volna a zsebem valszeg és elköltöttem volna. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:37:20
  • Kongy
    Minek neked X1? :D Még a PS4-et se fizetted ki töki :P
  • darkSectorxxx #21258
    Aha én nem láttam eddig olyan bundlit ami érdekelt volna ha nem részletre vettem volna, bár régen a Killzone elgondolkodtatott volna.
    Meg a Destiny, de csak mert fehér színü a cucc, nem a játék. :)

Régen volt X360 thome-nál, most nemhogy nincs X1 de még x360 sincs....basszus most hogy veszek majd x1-et? ;(
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:04:16
  • Moby
    Eddig mindig bundlit vettem. Most is vettem vóna, ha lett vóna (dc), de nemvót.