121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#21132 Kicsit gicsces lett nem? :DDD
Szerintem ez az az ugrás amit mindenki vár a mostani generációtól.
U4-Bloodborne-Order
Ezek durván néznek ki...amik egyértelműen elhatárolhatók a prevgen játékok minőségétől.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.06. 23:14:15 -
#21131 Mindjárt megkeresem azt a vadászos játék vidijt, annyira nehéz megjegyezni a nevét, meg mint szürke szamár a ködből úgy jött, nem is tünt fel míg véletlen valaki nem linkelte. és elég ígáretesnek tünik.
PT demo-ról azt hallottam a játék nem fog úgy kinézni, és csak egy techdemoszerűség. Vagy nem? -
#21130 "az avatar filmhez hasonló minőséget is akár elérhetik a konzolok.
Én inkább efelé hajlok ezekután."
-
#21129 Hunteres? Kojimas silent hill is nagyon jó fog kinézni legalábbis PT demo alapján. -
#21128 Mondjuk egy Silent Hill vagy Resident Evil-nek örülnék jobban ilyen graffal, de az odébb van még szerintem.
Bár az a Hunter loszarság (Cryengine-es) nincs annyira távol ehhez képest. -
#21127 Hát az hülye aki nem ámul, itt tökmindegy hogy csikos kép meg mennyire hoszzú meg kötött pályák meg átvezetők, ez még techdemonak is megállja a helyét basszameg nemhogy játéknak.
Én láttam milyen lesz, de bazdmeg mikor körbejár az azstalon és látom a külyüket azok a szerkezetek, villanykörték, anyagok, hihetetlen.
Ja ki is állította régen hogy nem lesz fejlődés ebben a generációban látvány terén? És majd játékmenetben lesz csak újítás?????
Na ki?
Letettek az asztalra egy etalon-t amit meg lehet ugrani.
Milyen játékokat adnak ezek ki a gen közepén vagy végén?
Mondjuk olyan mendemonda is volt régen ha emlékeztek hogy az avatar filmhez hasonló minőséget is akár elérhetik a konzolok.
Én inkább efelé hajlok ezekután.
Emlékszem még mikor régen csak évvégén lehetett rendelni elő a ps4-et és előtte E3-on ezt bemutatták mikor még meglepi volt, azt legyintettem egyet, mondom mi ez a fos videó, biztos valami idióta játék, (akkor még azt hittem CG videó. :D) , azt szép lassan ahogy hallottam infókat mondom ez vicc így nem nézhet ki játék. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.06. 23:05:39 -
#21126 Ahogy olvasom még a belsős Sony stúdiók is csak ámulnak azon, ahogy az order kinéz. Ez azért sok mindent elmond :) -
#21125 Hát érdekelni nem érdekel maga a játék, engem a grafika érdekel :D -
#21124 Én támogatlak, de ne adj el semmit hanem szerintem a meglévő x1 vagy pc mellé vedd meg.
Több platform több élvezet. :D -
#21123 Lószart nem érdekli. :D -
#21122 Háde téged nem is érdekel?! :p -
#21121 Kezd csöpögni a nyálam. Félek, hogy ebből Uncharted 4 előtt új PS4 lesz :DDD -
#21120 Call of Duty AW2? :D -
#21119 Azok a részletek...
Bármennyire is nehéz lesz több videót én nem nézek meg innentől kezdve. Ez szerencsére egyáltalán nem volt spoileres főleg, hogy olaszul se tudok. -
#21118 De volt. Nekem még van 2 darab müködik is. :) -
#21117 Mi az a 4:3as TV? nincs már olyan. -
#21116 Ebben egyetértek, 4:3-as tv-n oké de a 16:9? -
#21115 Filmekben ( DVD-BR ), csak is azért van fekete csík, mert elbaszott retró mozi képarány így fest 16:9es TVn, akkor amikor csak abban forgatják le. Szerencsére nem mindent, így lehet nézni filmeket úgy hogy az egész TVt kihasználja, hisz azért vetted a nagy képernyőt hogy elejétől a végéig legyen rajta kép. Az ég világon semmi feelingje nincs a fekete csíkoknak, egy elbaszott dolog hozadéka, ami filmeknál károsítja az élményt. Játékoknál még jobban. -
#21114 Majd jönnek a fikázó semmit mondó emberek és megszakértik ,hogy szar... szerintem amúgy elég jó feelingje van ennek a széles vászonnak, tényleg mintha egy filmben lennél, Evil Withinben is jól ki van találva ,csak tényleg lehetne hátrébb az a rohadt kamera mert ha rád fut egy mocskos szörny , egyszerüen nem tudod lelőni mert átlóg a textúra rajta és a falat lövöd ráadásul vakon mert semmit se látsz.
Kiváncsian várom már ,hogy streameljétek akció közben is nézni mit dolgozik a cucc.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.06. 21:08:54 -
#21113 "nincs semmi kilógó cucc"
igen na ez az ez a fontos!
Utálom az inkozinsztens szarfasz produkciókat. -
#21112 Konkrétan szerintem ilyen grafikai minőségű játék még nem igen készült. Itt MINDEN kibaszott jól néz ki, nincs semmi kilógó cucc. Modellek, árnyékok, textúrák, effektek, render. Komolyan, ha nem lehetne irányítani a játékot én akkor is szívesen nézném ezt órákon át :D -
#21111 Jaja, meg megfigyeltem a tárgyak árnyékát, mikor forgatja az asztalon vetett árnyéka a tárgynak is fasza...eléggé cg minőségnek tűnik...durva látni ezt.
Quantic Dream játék? :D -
#21110 +1
5 óra my ass :D -
#21109 Az az anyaghasználat... Ez nekem jó hosszú játék lesz, mire mindent végignézek :D -
#21108 Aztaaaa nagyon szép és nagyon jó.
Amint lehetőségem lesz rá beszerzem , nyár fele ezt is. -
#21107 Az tuti, mikor szétnéz az asztalon a tárgyak közt, te jóságos gamer isten. -
#21106 Képminőség is bődületesen szép lesz. Eddig megjelent konzoljátékok között messze a legjobb grafika és IQ lesz a játékban -
#21105 Ehhez a képarányhoz tökéletesen passzol -
#21104 Physically Based Rendering -
#21103 Jó de ez túlzás mintha egy nemtudom milyen lencsén át néznék, fura ....:D -
#21102 PBR ez mi? -
#21101 Annak ellenére, hogy a fekete csík egyértelműen performance dolog miatt is van, kétségtelen, hogy a szinematik magyarázkodás se annyira bullshit, mert a prezentáció tényleg filmes és magas a FoV is, nem úgy ,mint evil withinbe, ahol a kamera is túl közel volt és a fov is jó kicsi. -
#21100 Hát ja valamit valamiér. :)
Talán majd legközelebb. -
#21099 Ja írták is hogy ezzel sokat foglalkoztak, döbbenez, nincs egy kis kolásdoboz sem ami kitünne hogy arra nem figyeltek volna oda. -
#21098 Grafika csodaszép, de ezek a fekete csíkok :( -
#21097 PBR rendering. Idén már jön pár cím, amik ezt használják, Battlefrontba is ilyen lesz. Eltűnnek crossgen címek szerintem egyre több veszi ezt át. -
#21096 Félelmetes ahogy az anyagok (fém, bőr stb) kinéznek. -
#21095 Aztakurva nem rossz. :D Bár fura ez a fokusz. :D
Fov 120? :D -
#21094 Hát már olaszoknál is kint van úgy néz ki. Internet off 2 hétre :D
-
#21093 Hotwire mód iszonyat fun. Ezek a ritka újratöltés animok is :D