121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    preorder UN-cancelled!
  • shaddam
    "During the course of the game, players can visit a brothel that depicts prostitutes with exposed breasts"
  • darkSectorxxx #21210
    Nektek is néha kis részletekbe tölt be az oldal? :D
    Ahogy görgettek lefelé?
  • TDC Geronimo
    Orderről

My favorite intros to games in more recent memory are Mass Effect 2 and The Last of Us. This is right up there with them.

Its doing very well as far as Pre orders are concerned nationally at our store, should sell very well.

There is some embargo that gets lifted today for this game, no clue what its for though. Maybe new footage.
  • TDC Geronimo
    Saját konfja lesz bethesdanak idei E3on. Úgy néz ki jön a várva várt új fallout rész.

• darkSectorxxx #21207
    Péntek reggel 9 óra.

Kértem szabit élőben fogok stream-elni...:D Nézzétek a melóhelyen. :D
  • AntiHero
    Péntek-szombat én is dolgozok sajnos igy premierkor nem stremalem. Max az elejéből csinalok egy "első benyomások" full hd-s videot youtubera. :D

Amugy penteken jatszhatunk vele vagy mar csütörtök hajnalba? (Usa accrol vasaroltuk meg)
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
    Hát azt remélheted, mert nem fog megtörténni :)
  • Kandurex
    Nagyon remélem, hogy éppen most alakítják át egy singler player központú játékká. Ez a csak multi halott ügy.
  • TDC Geronimo
    Ezzel a játékkal mi van azt senki se tudja. EU meg USbe még be sincs jelentve. Új DD jelenetek.

• Kandurex
    Ugyanez magyar felirattal!
  • Kandurex
    Remélem is, hogy minimum a Demon Soul's nehézségét fogja hozni! Már ha arra is hasonlít a legjobban.
  • partizan182
    Valami tényleg van, de szerintem nem akadás (frém nem droppol), a karakter mozgása kicsit fura, egy kis idő kell neki mire elkezd sprintelni de a lépcsők miatt mindig visszaesik normál sebességre.

Irányítás lehetne jobb, nekem egyenlőre bejön, most öltem le Apollót, elég epik volt.
  • TDC Geronimo
    Van egy olyan érzésem nekem is, hogy BBnek most sokkal nagyobb a hypeja, mint bármelyik souls játéknak. Eléggé rétegjáték volt az is, BBnél kicsit más a szitu, ezért sokan nem tudják mire vállalkoznak :)
  • Kongy
    BB-t többen fogják eladni. Sok noob megveszi, aztán felbassza, hogy nem könnyű a játék, és eladja :D
  • Kandurex
    Meglátjuk, meglátjuk, nincs előrendelve nálam, ilyen kiváltsága pl. csak egy BB -nek lehet, szóval ha sok eladó példány lesz, én csak örülni fogok neki... de kétlem, már csak az emberi természet miatt sem
  • n000rbi
    New game+-t hol olvastad, hogy nincs?
  • Tatyla
    Ennél 1 hét múlva sokan szabadulni fognak nincs multi New game+,stb...
  • Tikal #21193
    Apotheon-t nyomja valaki? Frame drop-ok vannak nálatok is, néha harc közben meg mintha csak úgy mászkálás közben is akadna, és rohadt idegesítőőőő.
  • n000rbi
    Pl. egy GTA-ra ez igaz, de itt egy sokak számára csak egyszer végigjátszós játékról beszélünk és ezekre inkább érvényes az, hogy gyorsan túladnak rajta picivel olcsóbban, amíg egyáltalán el lehet adni.
  • TDC Geronimo
    Összes gif meg videó alapján nagyon folyamatosnak tűnik a frém és ez is olyan 30 fpsnek néz ki, ami érzésre több.
  • Kandurex
    Pár nap alatt nem lesz olcsóbb, szvsz, inkább 1-2 hét, vagy 3....legalábbis tapasztalataim alapján...
  • TDC Geronimo
    fizika :d

• TDC Geronimo
    Spoilermentes order gif második felvonás. Továbbra se tudom elhinni, ahogy ez kinéz.

• n000rbi
    Minek, ha úgyse lesz gépben? Akkor pár nap múlva olcsóbban, ha már így alakult.
  • TDC Geronimo
    Starting today with our review of The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, Eurogamer is making the biggest change we've ever made to the way we review games. From now on, we will no longer be scoring games out of ten.

In place of scores, we'll have one-line summaries for every review, and a new recommendation system whereby some, but not all games will be considered Recommended, Essential or Avoid. As a result of these changes, we will no longer be listed on the review-aggregation site Metacritic.

We are also changing (or firming up) other areas of our reviews policy, with the intention of ensuring that we always review the same experience that you get when you buy a game. This means that we will only review from final retail versions and online games will be reviewed after they've launched.

Nagyon helyes. Ezt kéne már mindenkinek átvennie.
  • darkSectorxxx #21185
    Én előre kivettem szabit. :)
  • Kandurex
    attól berendelheted...
  • n000rbi
    Kva jó, tegnap derült ki, hogy 21-22-én is dolgoznom kell, így azt hiszem kimarad az day1 Order 1886.
  • darkSectorxxx #21182
    DMC Definitive, csak az ugye ismétlés lenne, akkor inkább már egy új játék. :)
  • AntiHero
    Okés. :D ugyis az lesz. :D mivel más játék most hírtelen nem nagyon ugrik be.
  • darkSectorxxx #21180
    Nem birom...hát figy várgyunk picurkát, úgyis márciusban gyün, aztán meglátjuk, elsőnek végigjátszuk az Order-t. :D
    De félek tőle hogy pre-order lesz. :)
  • AntiHero
    Nem birod ki mi? :D

Mi legyen Bloodbornt megvegyük?
  • darkSectorxxx #21178
    Arra céloztam hogy ez lesz a játékba vagy csak mutogatós grafika? :D
  • TDC Geronimo
    Azok az apró részletek vol. 2... ND mindig is elől járt ebben (is) másoknál

• zzeN
    Drake.
  • darkSectorxxx #21175
    Miez?
  • TDC Geronimo
    Na most egy kis ND black magic

Real-time rendered in game. This is not CGI or pre-render, which means all the shading features for skin, hair, eyes need to be written in code.

Using Disney Diffuse model, GGX Brdf model and Screen Space Subsurface.

Hair is using Kajiaya-kay Brdf model.

Frank Tzeng did the sculpting and texturing for his face and arms.

• darkSectorxxx #21173
    A First szó, egy kicsit Evolvedes lett. :D