121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Érzékeny kis lelke van na... amúgy teljes mértékben igaza van egy darabig el lehet sétálni mellete ,hogy azért jön be egy két ember a topikba ráköpjön egyet a ps4-re aztán pedig a rá érkező játékra majd boldogan megy este aludni és erre veri ki ...
de egyszer mindenkinél elszakad a cérna...
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.16. 17:16:24 -
Nyugi már.. :D Nem hiszem el, hogy így fel tud baszni, amit mások írnak. Ignoráld, azt kész. -
Srácok puszilok mindenkit.
18+ magánvélemény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De akinek még MOSTANÁIG nem tetszik mondjuk az Order, annak kurvára itt van egy -------> EXIT.
Baszottul elég már ebből a napi szinten folyó faszságból.
Nem unjátok még de őszintén.
mindanyiótók ilyen idétlen szarfasz játékokkal játszik, ezeket veszitek csak sokkal balfaszabbakat is akár más név alatt.
KURVÁRA UNALMAS NAPONTA IDE JÖNNI ÉS 2 HÓNAPJA OLVASNI A FASZSÁGOKAT.
Legyetek már kicsit belátóbbak fuck.
én is le szoktam írni a nemtetszésemet, akár 2-3 napig, de utána kapom az ugatást.
ITT 2 HÓNAPJA MEGY EZ.
PL barátaim, ELÉG MÁR.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.16. 17:09:19 -
Hát pedig jó lesz, ha a fanbojok erre rendezkednek be . -
Véleményem van de nem megmondom milyen lesz, mint ahogy azt te teszed. Most is ahogy UC-ről írsz...S nem fanboy vagyok de ez a stílus ahogy írsz, irritáló, már ne is haragudj. Én például nagyon szívesen írnék ide is meg beszélgetnék de pont az ilyen emberek miatt teljesen felesleges, mint te. S szerintem ezzel nem vagyok egyedül. -
Az hogy jön a fikaáradat majd minden baromságra. -
Az ugyanez az mi? Hogy nem fognak mindenkit arconfigani lila köddel?
Há ja. Esélyes :) -
Neked nincs véleményed a még meg sem jelent játékról? Hm. Eddig miről posztoltál?
Hátakkorennyike. -
UCnél ugyanez lesz most szólok előre. Majd jön a downgrade szöveg meg a szokásos marhaság. Aztán meg a szájtátás miután végigtolta az ember... -
Nagy megmondó ember vagy. Akkor GoW, abba is tetszett a QTE. De úgyis lesz valami kifogás az ellen is egészen a végtelenségig.
Amúgy több a hate a játék körül, mint fanboykodás... (persze saját vélemény, nem kell cáfolni)
Egyetlen dolog zavar engem de nagyon, hogy itt valahogy mindig előre megmondja valaki a tutit, amikor még MEG SEM JELENT a játék.
:) -
Továbbra is azt mondom, hogy a hangulathoz tökéletesen illeszkedik a különböző filterek használata. -
> akkor miert megy allandoan a fika?
A fika nem játékRA megy, hanem az agyatlan fanbojkodásra, ami körülveszi. Vannak részleteket, aminél érthető, vannak ahol csak agyatlanság.
>Meg ha mar itt tartunk mi a gond a QTE-el? En kifejezetten szeretem, egyik kedvenc jatekom Heavy Rain.
Ha a hevirénben működik a QTE, attól még nem működik mindenhol és mindenben. Legalább olyan szélsőséges példa a hevirén QTE-vel pisilését idecitálni, mint a "DOOM-ot QTE-vel" lenne. A QTE nem egy cél, hanem eszköz az olyan cinematik játékoknál, ahol a készítőknek fontos, hogy pontosan az és ugyanúgy jelenjen meg a képernyőn, ahogy ők szeretnék. Nincs jobb eszköz. A Hevirénben nem a QTE-t szeretjük, hanem a hevirént. Ha nem QTE lenne, lehet, hogy még jobban is szeretnénk, de ezt sosem fogjuk megtudni,
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.15. 21:03:59 -
Tele van hideg, sötét színekkel. Remélem azért lesznek színesebb részek is ( Gear of War 1 volt ilyen, de a 3.ra már a világ minden színét s arcát megmutatták és az volt a legjobb )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.15. 20:58:33 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Még csak belekóstoltam, de rohadtjó -
nagyon jó! :) -
Life is Strange tolta már valaki? Vélemény? -
Oke. De ha nincs is ezzel semmi gond ahogy irod akkor miert megy allandoan a fika? Nekem megeri a penzt azok alapjan amiket lattam, nem sokat, mert spoilert nem akarok. Meg ha mar itt tartunk mi a gond a QTE-el? En kifejezetten szeretem, egyik kedvenc jatekom Heavy Rain. A multimania megint egyeni dolog, ebbol nekem pont nem hianyzik ahogy Unchartednal is max a nehany coop miatt volt jo. De az meg olyan keves volt, hogy kb nem volt ertelme beletenni. -
Kell is, hogy így legyen. Fontos szerepe van ennek a játéknak túl a fanbojkodáson, hisztin, és mindeféle emócionális megközelítésen: nyilvánvalóan ez lesz a trendszetter az egész generációra nézve grafikailag. -
Ráadásul ahogy olvasni a frém tökéletes, bugmentes és agyonpolírozott a játék. Ami a mostanában megjelent címek 90%ról nem mondható el... -
És a kezdetektől erről is volt szó. Akinek ez nem tetszik az skippeli. -
Persze. Én nem is akadtam ki ezen, pontosan tudtam mire számítsak: interaktív film, graforgia. És ezt hozza is 101 százalékosan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.15. 20:06:21 -
>Bár annyira nem igzat, mert CI,
Felejtsd el amit eddig láttál tőlük. Csodaszép, nem paraszt, működik mechaniukailag, van stílusa. Vétek kihagyni. -
Ra1n #21433 Azért írja le mert a videókból egyértelműen látszik hogy az egész egy csőlövölde, abból is játékmenetileg a gyengébb fajta tömve QTE elemekkel...Gyakorlatilag annyira szarráscriptelve hogy az MGS4-et megszégyenítően film az egész TPS létére...
Szokásos Sony techdemó....
Nincs ezzel gond,kell ilyen is, konzolon (only) úgy néz ki a legszebb játék is lesz, de egy 10-12 órás (és az nagyon a max) interaktív moziért úgy hogy még multit sem tettek mellé hiába a csilivili grafika és hangulat 16-20 pénz baromi sok....
Tele fogja tömni a használt játék piacot napokkal a megjelenés után. -
Nem fogsz csalódni nagyon jó lett és nem fogod érezni hogy CI termék -
Let me try to keep it simple. Games are interactive and audiovisual, so that's all I'll be giving thoughts on out of respect for RAD. So, here we go.
First off, the obvious. Visuals & Presentation:
The Order 1886 is has a very explicit goal. That is, to be an authentically cinematic experience, complete with richly detailed period "sets", "wardrobe", "props", expert cinematography, lighting, etc. The team at Ready At Dawn have succeeded in every respect in recreating all of these elements which ultimately come together in a way never before seen in a video game. No detail is left unrefined, everything has such an expert level of craftsmanship and polish that it quite simply sets a new standard for production values and artistic integrity. Needless to say, both the film industry and the games industry would do wise to look at The Order as the current shining example of what the medium can achieve.
Now for more sobering thoughts. Gameplay:
Every notion of what some of you may consider to be proper game design has to be suspended. The game will hold your hand. It will walk you through areas. It will funnel you. It will bombard you with simple context sensitive button prompts and loads of sharply directed and acted cutscenes. For many, this is the bane of "cinematic" games, and that's the divisive crux in The Order. But for all those criticisms which can fairly be leveled against it, The Order succeeds because the physicality and feedback of the gameplay sections (which are by no means scarce) are so well executed and consistent with the games overall quality, that not allowing it its quirks would be to completely miss the point. Personally, I think it harkens back to Metal Gear Solid in terms of pacing, to Killzone 2 for its gunplay theatricality, and to Vanquish, for its replayability. It is by no means a short game, either. It's pacing is dictated by the unskippable cutscenes and expository quasi-interactive sections.
Concluding remarks:
The Order 1886 is for lovers of old fashioned single player experiences. For those who want to see strong efforts in storytelling-focused games make a comeback. It's a highly curated museum piece for old-timey, story driven videogames, and if you cherish having a collection of finely produced games, then that's the value of The Order in a nutshell. If you're excited for a strong new IP with endless possibilities and want to see RAD put out new iterations of this level of quality, then give them the nod. I already have.
Amire rámentek, azt az előzetes vélemények alapján 100%osan valósították meg.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.15. 20:00:08 -
Elég egyértelmű h mire mentek rá és mire ment el a lové, idő. Mivel mindenki a grafikai miatt van oda, most arcába kapja. Ryse is arcba tolta, most ezt is. Ott is volt hiszti itt is lesz. Majd jönnek olyan címek amik nem erre lesznek kiélezve, hanem meglesz a balansz pl Uncharted, Tomb Raider, valszeg a Quantum Break is.
Persze COOPot tehettek volna bele, arra nincs mentség, ha már multi nincs.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.15. 19:57:31 -
Jövőheti Xbox One leárazásnál 9 dollár lesz, sztem berántom. Bár annyira nem igzat, mert CI, de ennyi rizikót bevállalok. -
Nekem mind1. Jobb lett volna, ha elspoilereznek mindent mint pl Uncharted3-nal tettek? -
Nemtudom. Tán van realitásérzékem?
Soha egyetlen fejlesztői interjú, egyetlen videó, vagy sajtóanyag sem szólt a játékrészéről. Innentől csak az agyatlan fanbojoknak nem volt világos mik voltak a prioritások. Én soha egy szóval nem mondtam, hogy ez nekem kezelhetetlen probléma, sőt. Mindvégig azt mondom: a helyén kell tudni kezelni. -
Persze megvan szerintem jó lett bár könnyebb mint a Dark Souls játékok de művészileg szép és igényes játék. -
Jaja. LotFallent toltátok? Kurvajó az is, bár épp szopok vele... -
Nem tudom miert irod le ennyire a jatekot amikor meg meg sem jelent. De persze lehet jo megerzesed van. Mondjuk remelem most nem jon be. :) -
Hát...az majd az uncharted lesz. Remélhetőleg. -
Na azt várom mindennél jobban... -
Nem tudom mit szenvedtek, en mar nagyon varom, hianyzik mar egy jo nem open world lovolde. A sok negativ ember meg...nekik soha semmi nem eleg jo. Tojni rajuk. :) -
Ra1n #21420 Jó lesz ez,használt piacról féláron pár hónap múlva., Kb annyit ér.
A Bloodborne-t tolnám már.... -
AZ oké, de ebbe találomra beletekergettem, és szinte bárhol állítom meg vagy qte van, vagy cutscene. Pár óra "valódi" játék lehet benne összvissz. Coop nincs, se semmi más. Hát ez ilyen... -
Nem feltétlen kell multi mindenbe. Amúgy meg...
-
amellett meg kitolták gafon még vagy 3an és mindegyiknek 10 óra felett volt...