121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #21252
    Mi, új gépek vannak már vagy mi?
  • darkSectorxxx #21251
    :D
  • Moby
    Ennek valami egész magas a verziószáma: 116 a vége, de a kontroller kurva nagyott változott az összes eddigihez képest. Olyan szar anyagból van, mintha legfosabb madcatz utángyártott kontroller lenne, a gombok meg teljesen sík felületűek, és olyan rossz anyagból vannak, hogy nem merem megnyomni.
    LOL
  • Moby
    A népem :D
  • darkSectorxxx #21248
    Maszterrész? az mi? :D
  • Moby
    Dehogynem. Majd ha jönnek a fasza exkluzívok. Más nem érdekel konzolon, minden másra masterrace :)
  • Kongy
    Nembaj.. :D
    Én majd karácsony-fele tervezek PS4-et venni, valami jó kis akcióban, Orderrel, Uncsival együtt.
  • darkSectorxxx #21245
    Ja akkor már soha nem fogsz xboxozni? :)
  • Moby
    Arra most nemnjön grafbuzulós exkluzív :(
  • Kongy
    Ahelyett, hogy XOne-on home-okoznál velem... :P cöh
  • Moby
    A gecik!:)
  • TDC Geronimo
    volt akcióba 7kért, de szerintem annak már vége. PS+ verzió meg majd akkor jön, amikor a last guardian
  • darkSectorxxx #21240
    Ha fizetsz érte akkor igen. :D

Abból nem lesz semmi. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 16:43:01
  • Moby
    Plusszosoknak van má driveclub?
  • darkSectorxxx #21238
    Sok játékosdnak ez is kell, egy jó "akciófilm" nem csak a portal 2 téma. :P
  • Moby
    Dehogynem. Szvsz uncsi is ezen fog futni. Vagy az ötödiken :D
  • darkSectorxxx #21236
    Igen PS 4-re van :P
  • TDC Geronimo
    BBig meg se marad? :)
  • n000rbi
  • Moby
    Order grafbuzulás. Mimás?:)
  • TDC Geronimo

oszt mire vetted? :D
  • Moby
  • darkSectorxxx #21230
    Ahogy nézem az az elsődleges primary aktiválás szerintem arra kell ha távolról akarod elérni és nem belső wifi hálózaton.
  • darkSectorxxx #21229
    :P

jóaz feleannyinak
  • TDC Geronimo
    Makulátlan képminőség, 0 rece

• Kongy
    Akkor azért volt 18 óra, mert percenként meghalt.
  • darkSectorxxx #21226
    Nem abszurd, mert hardon tólta, az semmit nem jelent. :)
  • Kandurex
    hype train -el vigyázni, könnyen fel lehet rá kapaszkodni és sok féle fals információt szállít...
  • TDC Geronimo
    Redditen azt írták újreg írta úgyhogy esélyes. 18 óra az amúgy is abszurdnak hangzott :D
  • n000rbi
    Ez most vagy BS vagy tényleg nem lesz rossz :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.02.11. 13:02:13
  • TDC Geronimo
    The Order: 1886 takes 18 hours to beat on hardest difficulty and more

With early copies of The Order: 1886 out in the wild it was only a matter of time until somebody beat the game. A user with an early review copy did just that, finished the game on the hardest mode in 18 hours.

What can I say? Game is amazingly well-crafted in practically all aspects. Gameplay is tight, visuals are amazing and oh boy, alternate London setting is just overwhelming. Yes, the cinematic feeling is there from framing to lighting to narrative, but the gameplay is as good as any other good old classic TPS game, even better. I’m a big fan of Gears Of War, loved all four entries (Judgment too, had a blast playing it a year ago), but.. this.. THE ORDER 1886, is the superior game. For me, it is the defining TPS of this generation, can’t see any similar game doing better in the next few years at least. Kinda bitting my tongue here but, get ready for plenty of surprises because non of the trailers tell much.
    RoswellRAD
    He also has nice things to say about the OST:

Forgot to mention one core aspect of the storytelling: EPIC SOUNDTRACK. and I mean GOOSEBUMPS EPIC.
    RoswellRAD
    He continues to talk about enemies, characters and replay value:

A.I.: Hardest mode was… that, it was hard. A.I. is interesting but could’ve been improved. Some enemies try to escape, that was a nice touch.
    Characters: They’re fantastic. Though there’s room for more character development in further entries.
    Replay: Yes, yes it is, especially if you first played it on an easier difficulty.
    RoswellRAD
    The Last of Us still reigns supreme:

Overall narrative and gameplay blend pretty good. I don’t think it reaches the levels of TLOU but The Order was good enough IMHO. There are alternate pathways but it depends, some acts are quite direct and linear, but there are some with big enough areas to explore, and different ways to approach enemies.
    RoswellRAD
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.11. 12:45:02
  • darkSectorxxx #21221
    Amgy ez csak otthon megy vagy bárhol?
  • darkSectorxxx #21220
    Huh tegnap pont egy megosztatlannal prbáltam. Ezt nem tudom sajnos.
  • darkSectorxxx #21219
    Jó egyértelmű hogy vita mellett gagyi, de ez akkor fontos ha nincs vita-d. :)

Picit akad nekem Y330-on. De ha nem is játszom mert valamiért nem tudja a kontrollert párostani, egyébb dolgokra jó hogy ne legyen a tv lekötve.
    Böngészés store-ban , vagy a menüben kalibrálás. :)
  • Tatyla
    Azt olvastam osztott accon nem működik igaz ez?
  • shaddam
    Kipróbáltam én is a kínai telefonomon. Simán megy, de vita mellé minek :D
  • darkSectorxxx #21216
    Teszteltem.
    MÜKÖDIK!
  • darkSectorxxx #21215
    Beszarok! :D

• darkSectorxxx #21214
    "Far Cry 4 demó - elmúltál 18? Fizess, hogy bizonyítsd!

Érdekes módon gondoskodik a Ubisoft arról, hogy a Far Cry 4 „demójával” csak 18 év felettiek játszhassanak.
    Japánban még csak közel két hete, január 29-én jelent meg a Far Cry 4, és ott is érvényes az ajánlat, hogy a PS4-en a Keys to Kyrattal bárki behívhatja barátját co-opozni, még ha nieki nincs is meg a játék. Csak annyi a trükk, hogy fizetni kell.
    Viszont most nem a lehúzás a cél, hanem egy sokkal fontosabb dolog. A játék Japánban a CERO szerinti legmagasabb, Z korhatár-kategóriába került (melybe egyébként ritkán sorolnak bármit), ami azt jelenti, hogy csak 18 éven felüliek játszhatnak vele. A demóknál nincs ellenőrzés (míg mondjuk egy boltban kérhetnek személyit), ezért a Ubisoft kitalálta, hogy mindenkinek, aki le akarja tölteni a Far Cry 4 „demóját”, 10 yent kell fizetnie. Tudjátok, mennyit ér 10 yen? Jelenlegi árfolyamon 23,19 forintot.

Mivel csak bankkártyával lehet vásárolni (még akkor is, ha a felhasználó PSN fiókjában van ennyi pénz), ha egy 18 éven aluli elkéri a szülei kártyáját, onnantól már a szülő felelőssége, ha a gyermekből a játékhatására vérengző tömeggyilkos lesz. Az összeget egyébként pár napon belül vissza is térítik.
    Szerintetek hosszútávon működhet ez a módszer? Mit gondoltok, szükség van erre egyáltalán?"
  • TDC Geronimo
    Egyik order dev

"Andrea Pessino
    ‏@AndreaPessino
    Today I met the first journalist that had finished the game - I was moved by how much he liked it and he "got" it all. We talked a lot... ❤️"

Mondjuk róla van szó, lehet nem mert mást mondani :DD