121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
partizan182 #21292 Azért ne túlozzunk, nekem kb 10-15 órám van eddig a DC-ben és még a közelébe sem vagyok hogy megunjam. Ilyen Pagani szintű Supercar-okhoz még közöm sincs (már ami az eredményességet illeti), az 50-es szint messzemessze, alap tour-nak kb csak fele kész.
Amit senki sem említ pedig szerintem kiváló: a pályavezetések. Az ívek, kanyarok, lankák, kb ilyen Spa-Szuzuka szinten faszályosak. Öröm betanulni egy-egy pályát. -
#21291 Végére...ma sincs kész. Soha nem lesz az :) Talán egyszer eléri azt a szintet, ahol ki szabadott volna adni, ahol pénz lehetne érte adni. Majd egyszer. Valamikor. Talán.
Nem hogy az fh2-höz nem lehet hasonlítani, hanem semmihez. Talán a bedőlt/elkúrt kickstarter projektek vannak hasonló szinten mint ez. -
#21290 Sajnos a graf nem tesz bele játékot a kontentbe. Itt kúrja el a szoni is. Egy darabig lehet bele kűdeni a teknót, aztán vége. Kimúl. Kifingik. Elfogy. Belezuhan a nihilbe. Ráadásul ennek a driveclubnak az előélete, és minden momentuma olyan szinten komikus, hogy akkor se lehetne komolyan venni, ha valami istentelenül jó játék lett volna a végére. De kurvára nem lett az (sem) :) -
#21289 Fingodsincs. Toltad a 360-as verzát, ennyit értesz hozzá. Hány órát toltál ebbe a fosba? Négyet? Ötöt? Mennyi idő kellet, hogy ráunjál? LOL
1-1. Az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.12. 14:55:57 -
#21288 -
#21287 A Microsoft meg ilyet nem tud, látvány terén meg vezetési élmény.
1-1 -
Az első 18 perc videójában olyan stuttering van végig, hogy epilepsziás rohamot kap tóle a néző :D -
#21285 Új videókban már egyáltalán nem gáz -
#21284 Sajnos túl sokat ront rajta :(
Nos igen, az fh2...a szívem csücske. Rengeteg remek órát töltöttünk együtt. Hihetetlen, őrületes, döbbenetes, sokkoló a tény, hogy a szotyi évek óta nem bír kihajtani hasonlót SE a stúdióiból :( -
partizan182 #21283 YT?
Teknó nem egy nagy szám, szép, de néhol refefice, eső jófajta de az meg a kampányból hiányzik ugye. Nem mondanám nagyszerűnek, kb a Motorstorm szint, el lehet vele lenni, meg jól pumpálja az adrenalint.
Elcserélném azonnal a FH2 -re ha lehetne. -
#21282 Annyira szeretném, ha nem lenne elviselhetetlenül szar az fps :( Vagy legalább az art feledtesse végig. -
#21281 >7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.
A köpetemet sajnálom ezektől a tetvektől, nemhogy a pénzt :D Majd 1 év csúszás-hitegetés után kijön egy félkész fos, amiből máig nincs demó.
Még jó, hogy ez egy nagyszerű játék. Milyen lenne, ha nem lenne nagyszerű? :) A grafikán kívül egyetlen nanoszekunduma nem érdekel. Taszít bármi, ami ehhez a "produktumhoz" kapcsolódik, kizárólag teknó szempontból érdekel. -
partizan182 #21280 Nem azt mondtam hogy jól, csak hogy működik :)
Ez a random event-driven browsing nekem bejön, de megértem, ha custom game-et akarsz csinálni akkor frusztráló. Connection droppom még nem volt, de olyan sokat nem toltam online. A napsütés/eső dolog mókás lehetett, a haverodnak rendesen csúszkált is a kocsija emiatt? Lol.
-
#21279 működő multi? A multi még mindig béta, ráadásul egy darab fos az a megoldás ahogy működik. Nem tudok pályát választani, időjárást, semmit, minden random, még az autók kategóriája is. Állandóan szétdobál haverokkal, volt hogy nálam sütött a nap, másnál meg esett az eső :D ... dehogy működik. -
#21278 -
#21277 Néztem gafon pár gifet, de nem, én nem hiszem el ahogy kinéz még mindig. Remélem nagy siker lesz order és sony megveszi RADot is. Aztán megoszthatják a techet belsős fejlesztőkkel, mert valami elképesztő
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:11:02 -
#21276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:07:43 -
#21275 Tegnap én is felraktam az LG G2-mre a remote playt de a upc-s 120-as netemmel is elég nagy a késés ráadásul betölti teljesen a képernyőt az irányítás -
#21274 Az meredek hogy a ps+ verzió szép lassan az enyészeté lesz. Jól csinálják mindenki nyelt egy nagyot és lépnek tovább, hiba hazudtak láncs óta róla. -
partizan182 #21273 Nekem kellemes meglepetés volt a DC, pláne a sok fika után amit megjelenéskor kapott. Sokat változott a játék launch óta: dinamikus időjárás, új tour-ok, működő multi, pályaelhagyás büntetések drasztikus csökkentése stb.
Sebességérzetet, vezetési modellt imádom, minden autó máshogy viselkedik és élmény korrigálni mikor el-el dobja magát a kocsi egy elnézett féktáv vagy bukkanó után. Disclaimer: csak belső nézetből játszom, külsőből elég sótlan.
7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért. -
#21272 Szerintem a DC-t érdemes megvenni és megtartani, főleg, hogy elég sok extra tartalom elérhető és lesz is még hozzá. -
#21271 A szoni leszophat. Ennyiért vettem inkább lemezest. Sokáig úgysem lesz meg, sajnos ilyen módon kell megdemóznom a jelentéktelen 1 éves csúszásban lévő fost. Boxon azonnal megkaptam a pofámba az fh2 demót, meg is vettem teljes áron. Meh... -
#21270 A DC full upgrade megadja a teljes játékot, ez a csapott árú lehetőség a Sony kompenzációja a pluszosoknak, amiért nincs korlátozott ingyenes verzió.
Mivel az eredeti ingyenes ajánlatban kizárólag Indiához lehetett volna hozzáférni, ez szerintem korrekt ajánlat, mert egy nagyszerű játékot kapsz elég olcsón a pénzedért. Jobb, mint egy ingyenes csökkentett mód, amire aztán teljes árat fizetsz az unlockért (ettől persze az elmaradt plusz verzió komoly szépséghiba). -
#21269 Az a teljes játék, de ps+ kell a megvételéhez, azért olcsóbb -
#21268 :D -
#21267 kéNE! :) -
#21266 Megveheted, kell a szaros pénzed nekik. :D -
#21265 Tehát megvehetem placeholdernek a vinyón? Ezek időközben már nagyon mélyre süllyedtek... -
#21264 Csak egy tartalom ami majd egy nemlétező alapra épít. :D -
#21263 Mi a tököm ez a DC full game upgrade ha nincs is belőle psplus??? Mit upgrade-el?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.11. 21:35:32 -
#21262 Nyugi nem sértettél meg csak mondom, nem a kor számít egyenlő felek vagyunk, (na jó én mindenki felett állok, de lényegtelen :D).
Eladni én is el tudom, csak mivel én részletezném az X1-et is, nem kell ugye gondolkodnom eladásokkal. :) Milyen fasza lenne már csak x1 hiányzik PC-X360-PS3-X1-PS4. :)
Hát érdekes ha nincs thome-os ajánlat nem egyhamar lett volna PS3-am meg PS4.
Ezért is furcsa most hogy 2 polcon csak konzolok vannak. :) ráadásul a PS3-ból 2 is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:51:55 -
#21261 Ez csak egy manapság igen elterjedt szófordulat.. tata :D
Én azért fizettem volna ki egyben, hogyha olyanom van, és kell a pénz mondjuk egy X1-re, egyből el tudjam adni :) -
#21260 32éves leszek mint töki. :D
De bizonyos megoldással mehetne 2 előfizetés párhuzamban.
Amúgy a PS4 részlet idén szeptemberre végetér, mert 12 havira van. :) Kifizethettem volna egybe, részlet csak azért ment mert kamatmentes, és minek fizessem ki egybe akkor? :)
Amúgy a PS3 volt 24 honapra havi 2500, az meg most jár le, március vagy május. :D
Van ebben egyfajta megszokás, maszekolgatok és abból havi 6700 a részlet, max 1-2 ezerrel potlom havonta, és így látom hogy na ennyit flre a részletre, és nem költöm el kajára, pizza meg ilyenek.
Most ha egybe megvettem volna akkor ez a maszek pluszba égette volna a zsebem valszeg és elköltöttem volna. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:37:20 -
#21259 Minek neked X1? :D Még a PS4-et se fizetted ki töki :P -
#21258 Aha én nem láttam eddig olyan bundlit ami érdekelt volna ha nem részletre vettem volna, bár régen a Killzone elgondolkodtatott volna.
Meg a Destiny, de csak mert fehér színü a cucc, nem a játék. :)
Régen volt X360 thome-nál, most nemhogy nincs X1 de még x360 sincs....basszus most hogy veszek majd x1-et? ;(
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:04:16 -
#21257 Eddig mindig bundlit vettem. Most is vettem vóna, ha lett vóna (dc), de nemvót. -
#21256 Na várj. Standalone?
Úgy értsem játékmentes?
Nekem is ez van. -
#21255 Van változás. Standalone gépet vettem, most először, de mán ez is kínai -
#21254 Mármint azt hittem változások vannak a csomagokat illetően nem maga a hardver tervezésére értettem. :)
-
#21253 Nyugi nem, arról majd értesülünk, ha kijön a slim.