121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mennyivel lett rövidebb, hány másodpercel? -.- nem nem azért tetszett jobban a kettő, hanem mert jobb volt. A 3. is majdnem olyan jó, de csak majdnem. -
Nekem a 3. tetszett a legjobban főleg a változatos szép színes helyszínek végett, de tudom mindenki a 2. részt tartja a legjobbnak mert a 3. rövidebb lett. -
-
Uncharted 1 kissé repetetiv hentelde volt, a helyszín miatt. Sokkal jobban zavaró volt a hordákban hullámzó enemyk mint a 2-3ban összesen. 2. részre mindezt palástoltál, kiküszöbölték. Aki szerint nem, ott felmerül a kérdés h játszott e vele... -
Ra1n #21492 Letoltam így, és az 1.
Részemről egy lejtmenet az egész széria, a 3-at kétszer szereztem be mert elsőre nem volt ingerenciám végigvinni.
-
Ja oké. Akkor toljad le az 1et meg a 2őt pl egymás után és majd meglátjuk melyik fog jobban tetszeni -
Ra1n #21490 "Mennyit is fejlődött az UC sorozat 3 rész alatt minden téren?"
Játékmenetileg negatív irányba pont az ostoba tömeghentelős lövölde irányába, tele agyonerőltetett jelenetekkel....:)
Egyébként sikeres lesz, de a használtjáték piacot is ki fogja alaposan tömni pár héten belül. Ha lesz folytatás annál talán már nem követik el a coop és multi hiányának hibáját. De nagy változás nem lesz, ha csak kicsit is nyitottabbá tennék a világot összefosná alatta magát a ps4 ezzel a látvánnyal...A "filmes" csíkok sem véletlenek, így rá lehet hazudni az 1080p-t (már annak aki elhiszi)....
-
Egy kis UC4 hír
The latest issue of PlayStation Official Magazine UK revealed some information regarding the long-awaited Naughty Dog’s exclusive, Uncharted 4. The “sandbox” features is confirmed, to the point that Naughty Dog “aims for a level of openness Naughty Dog hasn’t courted since Jak 3“; there will be the opportunity to explore the maps and find small extra information about the plot. The article talk also about one of the new feature, the use of the grappling hook or axe: climbing will not be easy, in fact you run the risk of falling to a minimum imbalance, if Nathan will not attempt to maintain balance while climbing. In reference to the much-talked frame-rate, developers admit that the demo available (for the magazine editors) ran at 30 frames per second, but the ultimate goal is to reach 60 without decreasing gameplay quality, which remains the absolute priority for the team. Finally is reconfirmed texture quality that would have a resolution four-times better than the previous chapter, and there will be differences between the texture of the characters shown in the cut-scenes (that even in this chapter will be shot with the game graphics) and and the textures in-gaming. -
Mennyit is fejlődött az UC sorozat 3 rész alatt minden téren? Na ugye. Itt csináltak egy új IPt, érdekes világgal, karakterekkel és hatalmas potenciállal. Ha sikeres lesz, akkor majd lesz min javítani a következő résznél. -
Lehet akármilyen steampunk, a lényege ugyanaz :) -
Ha nem így nézne ki akkor nem erről a játékról lenne szó. Azért néz ki így mert ez kezdetektől a koncepció része volt. Imádom ezt is mint amikor leírják nagy elánnal, hogy ha nem ez lenne a címe akkor jobb játék lenne. Ha nem forogna a föld akkor mi nem lennénk itt... -
Videók meg képek alapján pont a hangulat az amire egy rossz szót se lehet mondani. -
Ra1n #21484 Az általad említett UC sem épp az openworld-ről híres,mégis képes volt olyat mutatni amire csettintettem annó. Ez nem mutat semmit. Nextgenen (egyedül) No1 grafika, és a világ látványterve nagyon frankó. De ennyi. Édeskevés ahhoz hogy az UC szériához hasonlitgassuk.....
-
Hány sztímpánk lövölde is jelenik meg mostanában? -
Mondjuk egy kis hagnulatos horror játék összejöhetett volna, az előzetes videók a farkasokkal elég penge volt. -
Szabadságérzetre vágysz töltsd be valamelyik open world cuccot és játsszál azzal -
Nem szereted a scriptelt "szinematik" sztoriközpontú sútereket akkor továbblépsz és nem foglalkozol vele. Én se erőltetem azokat a játékokat, amiket nem szeretek. -
Ra1n #21479 Gyakorlatilag a COD-okban nagyobb a szabadságérzet mint ebben a játékban az alapján amennyit megnéztem belőle...És ez azért nagy szó...:D -
Szinte tudtam, hogy ez lesz a reakció, és tök felesleges megkérdezni, mert tudod a választ :)
Ha félreteszed a hype-ot és logikusan belegondolsz: ne nézd a grafikát. Miben más ez mint a többi 10 ilyen lövöldözős játék? De úgy őszintén :) Na ugye, hogy semmiben
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.16. 20:33:18 -
Ra1n #21477 Ott a végigtolós gameplay videó tele QTE eventtel és totál átlag lövöldözéssel.
Több ebből nem kell, egy mezei csőlövölde szénnéscriptelve.
Te azért véded nyilván mert sok a fika. Én meg akkor azért fikázom mert sok a hozzád hasonló ömlengés (ezek szerint te már játszottál vele).:)
-
"Játszottál már vele?" -
" totálisan középszerű játékról van szó "
Játszottál már vele? Én személy szerint azért védem az ordert, mert példátlanul sok fikatenger veszi körül a játékot. A stílus és a világ nekem nagyon tetszik, remélem sikeres lesz és egy új IP kezdete. UC1 is hogy indult anno és mi lett a szériából... -
Ha nem így nézne ki a játék mindenki leszarná kb, grafikát leszámítva totál érdektelen az egész :D 12 egy tucat lövölde, ezt lássuk már be. -
Ra1n #21473 Személy szerint jobban unom azt a csöpögést amit körényomnak egyesek, miköben egy totálisan középszerű játékról van szó megint egy jókora adag sony és fan hype-al.:)
És persze bármiféle negatív vélemény jön, szóljon az buta AI-ról,full script játékmenetről, csőpályákról, 5-6 órás végigjátszásról, az "fikaáradat".:)
-
De nem, meg miért. Mindig ez a rohadt negatív hozáállás. Csak a rossz, azt jól felnagyítani és mehet az internet flém. Most komolyan senki nem játszott még vele, de 1 yutub videó alapján mindenki annyira szekértő lett mint ha már letolta volna. Érthetetlen. PCs topikban megy a szakértés az Orderre... nincs is PS4ük, sem Orderük nem is lesz, de jobban tudják milyen a játék már mint bárki a világon. És csak pörög a sok szar. Soha az életbe nem volt olyan hogy 1 végigjátszás nekem 6 óra amikor 6 órát mondtak rá azok akik warezba ledarálták. Nyilván a yutub gémernek megvolt a motiváció, minél gyorsabban letoltni és felpakolni sok sok nézettséget hozva. Ez tényleg mérvadó lenne???? -
Megvárjuk a pénteket, bár ez a dugjuk a homokba a fejünket hozzáállás nem tetszik. -
Direct feed képek, fekete csík levágva.
-
De egy baromság alapján. Olvastam 4 vagy 5 véleményt már akik végigtolták. Leírom az időket. 9-10-12-14 óra. Egyik se volt 5. Manapság mindig van miért siránkozni. Vagy a grafika szar, vagy rövid, vagy lineáris vagy ez vagy az. Unalmas már. -
A vice city is csak 4 óra komótos speedrunban 100%-ra tolva -
Véleményt mondtam, nem fikáztam. Ezt már csak lehet nem? :\ -
Egyelőre konkrétumot csak a walkthrough -ba lehet látni, nem kapkodós, nem rohanós. Kinek lenne érdekébe 8-10 órákat mondani? De majd nyilván péntek után leszünk okosabbak.
...viszont egy valamibe egységes a vélemény, technóba üt...bár a Ryse is ütött... -
Szerintem másfél csak. Legalább itt ne ontsátok ezt a BAROMSÁGOT. Nem tetszik? Nem kell megvenni, csókolom. -
És ha nem 5 óra? mert valakinek 8-9 vagy 10.
-
Ertem. Nem neztem meg őket sirekt. Minden esetre akkor én hardon kezdem majd. -
Youtube walkthrough? -
Honnan az info? -
Order... szóval 5,5 óra...és ebből cutscene kb. 1,5....vagyis 4 óra... Őőő....ez még használtan se jó ajánlat, csak az a baj, hogy 1 év múlva se lesz 3000 Ft környékén kb. ez lenne a reális játék érték
ez lehet kimarad, nagy kár, ez volt az egyik tervem a BB előtt 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.16. 19:32:09 -
Én azért izlelgetni fogom mint a finom falatokat amiket nem akar hamar lenyelni az ember... -
Nyugi már. Hétvégén kipörgetjük 3x, hétfőre nem is emlékezünk rá. Átszalad rajtunk, mint a nyári hasmenés
-
Na meg jött a kis LBP3 , szerencsém volt és kihozta ma a posta, azt hiszem este bele merülök. Holnap meg szabadnapos vagyok , kivnácsian várom már mit tud ez a játék , de 10ig melózok addig a tokot csodálom , meg youtubon videózok