121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom még ezt is sikerült elkúrni. Van ami sose változik.
  • TDC Geronimo
    Na 4 hónap után jött új fw!!! Elég tartalmas lett

• Amiga
    Köszi szépen! :-)
  • Moby
    Jack dugóval biztos nem töltöd :)
    De ha jól tudom annak miniusb csatlakozója van. Veszel egy miniusb töltőt, vagy egy microsusb-miniusb átalakítót, és töltöd a telefonod töltőjével. Problem solved.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.17. 09:58:37
  • Amiga
    Van egy SONY Pulse wireless elite edition headset-em. Szerintetek ezt lehet jack dugóval kontrolleren keresztül is tölteni?

A másik kérdésem pedig, hogy ismertek-e PS4-hez jól működő USB-hubot? A két port kicsit karcsú, főleg, ha a headsetet is tölteni akarom (vagy az adaptert, vagy a kontrollert kell lehúznom, de ugye ha utóbbit is tölteni kell, az cumi).
  • Tikal #21531
  • Tikal #21530
    nem, hát erről beszélek. megjelenik, aztán el van felejtve és nem lesz több vinnyogás hogy ilyen hosszú meg olyan cső :DD
  • Totya42
    Én is imádom a God of War sorozatot és már nagyon várom, hogy folytassák ps4-re. Nekem tetszett az Ancestion. Sőt! Az egyik kedvencem az első és a harmadik rész után. Végre visszahozták benne a logikai feladatokat. A harmadik részben az volt az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy szinte semmi logikai feladat nem volt benne (spoiler on: egyedül a kertes rész volt az csak spoiler off), míg az Ancestion-ben jóval több volt. Tetszett benne, hogy kicsit emberibb oldalról is bemutatták benne Kratost. Egyedül a főellenfelek nem voltak túl jók benne, de persze kivétel a főbossz az jó volt. Szerintem összességében semmi baj nem volt az Ancesion-el és a multi is egész klassz volt benne. Remélem idei E3-on bemutatják majd az új GoW-ot.
  • Kongy
    Még ha 60 fps lenne, de van hogy még azt se tudják hozni :D
  • Moby
    Nem szabad vegzálni tovább a szériát. El kell engedni, csodás emlékekkel, és valami újba fogni. Stigék valamit reszeltek, mielőtt szétverték a fél bandát. Remélem azt fejezik be.
  • TDC Geronimo
    Én evolvezok
  • mucsácsó
    Igaz-igaz, de legalább Cory Barlog visszament a bandába. Én azért megvárom, mi sül ki belőle. Ha Ascension szint, akkor az tényleg szar. De én bízom benne, hogy odateszik magukat. :) Egyébként mit gondoltok, reboot lesz belőle? Az a baj, hogy már nem tudom hova lehetne folytatni/terjeszteni a storyt, már tényleg teljesen elcsépelt lett az egész... A görög mítológia is már lerágott csont (annak ellenére, hogy nagyon szeretem)... kíváncsi leszek...
  • mucsácsó
    Nem lenne rossz, és szerintem lesz is majd GoW3-GoWA együtt kiadva. :) Bár hozzáteszem, hogy én már sugárban okádok ezektől az újrakiadásoktól... :\ nem tudom miért kell erőltetni ezt a sok lastgen szart, attól hogy belezsúfolnak 1-2 plusz effektet, és 30 helyett 60 FPS van, még nem lesz jobb a játék, mint a kurrens-gen elődje... (tisztelet a kivételnek, pl. GTA V)
  • Moby
    A GOW3 atyja már ég nincs a stúdiónál. Stig Asmussen elengedhetetelen "kellék" volt ahhoz, hogy a gow3 olyan legyen amilyen lett. Az ascension nagyrészt ugyanezért lett fospermet. Sokat ezek után nem várok tőlük. Bármit csinálnak nem lehet rossz, de az átütően kreatív és produktív aranykornak ott már vége. Sokakat szélnek ereszetett a szotyi. Kulcsembereket.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.16. 22:08:33
  • Kongy
    Na igen, a GoW 3-ból érdemes lenne remastert csinálni! Nem Borderlandseknek meg Saints Row-knak kell csinálni basszus....... Eskü vennék PS4-et, ha megcsinálnák rá.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.16. 22:05:17
  • mucsácsó
    Nem rossz, de a GoW3 klasszisokkal jobb lett, minden téren.. :) Pont a minap játszottam vele, és szerintem az a durva, hogy a mai napig nincs szégyenkeznivalója a grafika terén, hihetetlen jól néz ki a játék...! Én elképzelni nem merem, hogy mit fognak művelni ezek PS4-re majd.... :D
  • Moby
    Mivel az egyik kedvenc szériám szégyenteljes, felejtenivaló, megerőszakolt, durván megalázó darabjáról van szó, a fospermet nagyon-nagyon finom kifejezés ezesetben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.16. 22:03:11
  • Kongy
    GoW Ascension-ön érződött, hogy már kifogyott a fantázia a csapatból, és eléggé közepes lett. De nekem pl tetszett, mert a GoW 3 egyik kedvenc játékom, all time fav-ok között van. Az Ascension jóval gyengébb, de megvannak azok az elemek, amik miatt imádom a GoWot.
  • mucsácsó
    Ha nem is fospermet, de tényleg nem lett az igazi GoW valahogyan... :\ Kratos erőtlen lófasznak érződik mindvégig. Valamint ennél a játéknál kaptam majdnem idegbajt, mert a Trials of Archimedes (normal fokozaton is, patch nélkül!) a legeslegundorítóbb valami, amit játékban láttam evör... :D ha 50x nem próbáltam, akkor egyszer sem...

Bájdövéj, Evolve-ozik innen valaki? Ma beszereztem a játékot, de jó lenne együtt magyarokkal játszani! :)
  • darkSectorxxx #21517
    Ha rájöttem akkor írok pm-et. :)
  • Moby
    Fogalmam sincs mi tetszik abban, amikor épp análisan vegzálják az egyik kedvenc sorozatod. Sok széria megengedhet magának egy kínosan középszar részt. Kiivéve a gow, meg még 1-2.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.16. 21:38:02
  • darkSectorxxx #21515
    Jó most kabbe. :D
  • darkSectorxxx #21514
    Ja kb így gondoltam énis, nem az hogy fos, csak nem akkora nagy szám mint ami változást tapasztaltak előtte a játékosok, nem hat annyira újnak, többnek.

De xboxra mondhatnám a GeoW-ot is.....legutolsó rész?
    Mekkora gyökérség, ugrál összevissza (időben és emberek közt), komolyan az trágya lett.
  • Moby
    Szerintem ebben a világon semmi érdekesség nincsen :P
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.16. 21:31:37
  • Totti5
    A nem olyan nagy szám degradáló amiről szó nincs. Felvázolom pontokkal. Uncharted 2 10/10, Uncharted 3 9/10 ennyi az eltérés.
  • darkSectorxxx #21511
    Érdekes nekem az is tetszett.
  • Moby
    Az Ascension egy fospermet. Konkrétan.
  • darkSectorxxx #21509
    Szerintem nem arra értették hogy elfelejted hogy volt egy Római gladiátoros Cryteck játék, hanem hogy végigviszed azt ennyi. :D
    Nem lesz mit beszélni.

nem olyan mint egy RPG mondjuk hogy 1 év után is az lesz a téma hogy:
    "a Boglius bolygón van egy titkos láda megtaláltátok-e már"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.16. 21:29:29
  • darkSectorxxx #21508
    Jó az AC Unity más generáció azért ezt tegyük hozzá.

Ja de sokan vélekednek úgy akikkel beszéltem akiktől olvastam hogy a 3 nem olyan nagy szám, mint a GoW-nál, hogy az Ascension egy adalékanyag a 3. rész mellett.
  • SweeneyTodd
    Nekem 16.5 óra volt Evil :)
  • Totti5
    Miért kellene?
  • Tikal #21505
    és még mindig beszélgettek róla az xbone topikban??
  • Totti5
    Ez is lehet egy cél. Mondták nekem hogy a Ryse is múló hóbort, de máig megvan minden részlet annyira jó volt. Nem sajnálom h foglalja a memóriát.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.16. 21:16:49
  • Tikal #21503
    már alig várom hogy megjelenjen aztán elfelejtse mindenki a picsába..
  • Totti5
    AC2őt nagyon nem tartom a legjobbnak már, mert a Untiy alatt az összes előtte megjelent ACnél jobban élveztem az assassinoskodást. AC2 mellette már nem egy kategória 2015ben. Remélem a London még sokkal jobb lesz.

Uncharted 3 ugyan olyan perfekt mint a 2ő.
  • darkSectorxxx #21501
    Te ez egyértelmű. :D
  • darkSectorxxx #21500
    Azt írták rövidebb 1-2 órával legalább, persze nem a játékidő miatt, de nem azt mondtam hogy neked hanem sokan ilyenekre fogták.
    Az egy dolog hogy ott történt meg az ami az Assassins Creed-nél hogy a másodikat csiszolták egy ékkővé, és utána ugyanaz az ékkő már nem csillogott szebben. Ezért az fontos számunkra.
  • TDC Geronimo
    Hát a downgrade kártyát már ellőtték, kellett valami új. Amúgy itt vannak a gafos emberkék listája akik letolták

OsirisBlack - 14 hours Hard
    Theman2k - 12 hours Hard
    Verendus - 10 hours Hard
    Periniumlick - 10 hours Hard
    Rapier - 9 hours Normal
    ReNeGaDe124 - 9 hours Normal
    Nbkt - 9 hours Normal

Average is 10 hours 43 minutes.

Biztos mind hazudik, de ebben a témában ez volt az utolsó hszem.
  • Totti5
    Ha 9 akkor 9. Yutub nem téved. Le vagyunk maradva, most ez lesz ebben a genben az új őrület? istenemsegíts...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.16. 21:00:20
  • TDC Geronimo
    Most néztem youtubes evil within végigjátszást. 9 óra. Nos nekem az volt 18. Akkor most én hazudok vagy mi a szitu? :(