121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jó tanács. Ne rohanj te se. Mondták hogy sok apró dolog van elrejtve, ami a storyhoz kapcsolódik és a karakterek előéletéhez stb. gyalogolj, szívjad magadba az atmoszférát és nézz be minden sarokba :)
-
xycmyémklcasdkéfjasdFASDÉCMSLÉCMSLÉ
Rohadjámeg!! 4 :D -
Na pupákok, egy órán belül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
soon...
-
Paranoia #21571 share factoryhoz? -
Új ingyenes order téma nagyon jó, vannak új hangok, dinamikus háttér, ikonok és nagyon jó zene. Vigyétek vegyétek! :) -
reality 
de jó
-
-
Találó :) -

Én a fizetőset megvettem US-ben. -
:D -
Mindig 2 nappal előtte, Reggel 9-től elvileg! (-48 H) -
Ma délután már 100% -
Ez nagyon jó. :D:D:D -
order 1886 - airship dynamic theme ingyenes magyar storen. van még egy új a whitechapel az már fizetős. -
Bevallom ezen azért jót röhögtem :D
-
PSen 1 nappal előtte kb. Nem igazán értem ezt se, mert konkurens platformon már hetekkel előtte lehet tölteni. Nem tudom itt miért várnak vele eddig. -
18-át írja a ps4 emlékeim szerint -
Mikor szokott kezdődni az előtöltés? :) -
Ezt is nagyon várom már, jöhetne valami új média belőle :(
-
Ó ennyi számjegy felesleges! :P -
3 nap és indul a móka. Alig várom <3
-
Az lehetséges, hogy szoftveresen el tudják kúrni az érintős eject gombot? 2.0 után alig érzékelte az ujjam és simogatni kellett végig többször is, hogy kiadja a lemezt, sokszor inkább szoftveresen adattam ki vele. Mai frissítés után pedig 10ből 10* érzékelte egyből. Ilyenre is csak a sony képes? :D -
-
-
Annyira j amit eddig mutattak hogy hihetetlen FF13 után megkapjuk a szabadságot.
Tiszta Jurassic Park. -
Zsír. -
-
4 -
Final Fantasy 15-öt várom nagyon. -
Hányan mehetnek csapatban ? -
partizan182 #21544 The real Bloodborne starts here :) Nincs is annál jobb mikor 20 perce tisztítod a pályát és megjelenik az "xy invaded your world" felirat.
Pulzus az egekben, tenyér izzadságcsatornái maximális áteresztésen, pánikszerűen forgatom a kamerát, hogy hol tűnik fel a rettegett vörös aura. Nincs is ennél jobb, maradjon csak az unfair invade rendszer, amit a DS2 javított (akárkit lehet invadelni) azt jól el is rontotta máshol (nincs végtelen invade item, csak fogyóeszköz), egész red eye orb-ot a népnek! -

Azé csak ne lehessen már csak úgy be invade -lni!

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.17. 12:44:57 -
partizan182 #21542 Nagyon remélem hogy nem lesz hollow védelem, a DS2 egyetlen igazán jó újítása az volt, hogy priorizálta a hollow-kat az invade-re :)
Nincs menekülés, aki online az szopni fog (énis), ez így van rendjén :) -
Elején volt gond, mikor rászabadultak updatere rengetegen. Szerencsére általában mire én felkelek addigra a US közönség már "leteszteli" updatet, mert itteni idő szerint hajnal vagy kora reggel jön mindig. Viszont 4 hónap után ez megint nagyon karcsú. Hol van már a friend notificationom sony??? A rakatnyi más ficsőrről nem is beszélve, de nem kezdem ezt megint el, mert már párszor körbejártuk ezt a témát is. -
Tuti "élőholt"? (Lesz ilyen?) alakba leszek, hogy még véletlenül se támadjanak be
, viszont abba biztos vagyok, hogy jó néhány boss -nál rázni fogom a kis kézi csengőt (elméletbe így lehet segítséget kérni)
, mert tuti, hogy nem lesznek egyszerűek!
Egyébként én csak 25. estétől leszek, akkor viszont már egész héten! Alap, hogy a szabadság már be van rá tervezve! -
partizan182 #21539 Váá, megőrülök még több mint egy hónap.
03.25-29 Szabi kivéve, asszony-gyerekek lepasszolva. Lesz még valaki aki végigtolja a launch időszakot? Mehetnénk majd együtt (by együtt I mean majd jól szétinvadelek mindenkit :) -
Ne rakjátok fel egyelőre, ha nem muszáj. Állítólag sokakat nem enged fel netre a frissítés után (bár valaki szerint már megjavult, de én egyelőre jegelném a témát). -
Átnyálazgattam a IGN Bloodborne leírásait és egész jó pofa újítások vannak/lesznek :). Különösen tetszik, hogy amikor megölnek elveszítjük a Soul/Blood -ket, akkor egy arra járó szörny felveheti és olyankor a szeme látványosan izzani kezd és jóval keményebbé válik. Ez kissé fel fogja dobni a visszaszerzést! Vagy, hogy a legtöbb pályán változik a nap/éj és ennek megfelelően változnak az ellenfelek is!
-
Ahogy olvasom még ezt is sikerült elkúrni. Van ami sose változik.