121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jó tanács. Ne rohanj te se. Mondták hogy sok apró dolog van elrejtve, ami a storyhoz kapcsolódik és a karakterek előéletéhez stb. gyalogolj, szívjad magadba az atmoszférát és nézz be minden sarokba :)

• TDC Geronimo
    xycmyémklcasdkéfjasdFASDÉCMSLÉCMSLÉ

Rohadjámeg!! 4 :D
  • Moby
    Na pupákok, egy órán belül...
  • TDC Geronimo
    soon...

• Paranoia
    share factoryhoz?
  • TDC Geronimo
    Új ingyenes order téma nagyon jó, vannak új hangok, dinamikus háttér, ikonok és nagyon jó zene. Vigyétek vegyétek! :)
  • Kandurex
    reality

de jó
  • Kongy
  • Moby
    Találó :)
  • darkSectorxxx #21566

Én a fizetőset megvettem US-ben.
  • darkSectorxxx #21565
    :D
  • darkSectorxxx #21564
    Mindig 2 nappal előtte, Reggel 9-től elvileg! (-48 H)
  • darkSectorxxx #21563
    Ma délután már 100%
  • yesname #21562
    Ez nagyon jó. :D:D:D
  • TDC Geronimo
    order 1886 - airship dynamic theme ingyenes magyar storen. van még egy új a whitechapel az már fizetős.
  • TDC Geronimo
    Bevallom ezen azért jót röhögtem :D

• TDC Geronimo
    PSen 1 nappal előtte kb. Nem igazán értem ezt se, mert konkurens platformon már hetekkel előtte lehet tölteni. Nem tudom itt miért várnak vele eddig.
  • shaddam
    18-át írja a ps4 emlékeim szerint
  • kill3r21
    Mikor szokott kezdődni az előtöltés? :)
  • TDC Geronimo
    Ezt is nagyon várom már, jöhetne valami új média belőle :(

• Moby
    Ó ennyi számjegy felesleges! :P
  • TDC Geronimo
    3 nap és indul a móka. Alig várom <3

• TDC Geronimo
    Az lehetséges, hogy szoftveresen el tudják kúrni az érintős eject gombot? 2.0 után alig érzékelte az ujjam és simogatni kellett végig többször is, hogy kiadja a lemezt, sokszor inkább szoftveresen adattam ki vele. Mai frissítés után pedig 10ből 10* érzékelte egyből. Ilyenre is csak a sony képes? :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #21550
    Annyira j amit eddig mutattak hogy hihetetlen FF13 után megkapjuk a szabadságot.
    Tiszta Jurassic Park.
  • darkSectorxxx #21549
    Zsír.
  • Kandurex
  • Kandurex
    4
  • darkSectorxxx #21546
    Final Fantasy 15-öt várom nagyon.
  • darkSectorxxx #21545
    Hányan mehetnek csapatban ?
  • partizan182
    The real Bloodborne starts here :) Nincs is annál jobb mikor 20 perce tisztítod a pályát és megjelenik az "xy invaded your world" felirat.

Pulzus az egekben, tenyér izzadságcsatornái maximális áteresztésen, pánikszerűen forgatom a kamerát, hogy hol tűnik fel a rettegett vörös aura. Nincs is ennél jobb, maradjon csak az unfair invade rendszer, amit a DS2 javított (akárkit lehet invadelni) azt jól el is rontotta máshol (nincs végtelen invade item, csak fogyóeszköz), egész red eye orb-ot a népnek!
  • Kandurex

Azé csak ne lehessen már csak úgy be invade -lni!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.17. 12:44:57
  • partizan182
    Nagyon remélem hogy nem lesz hollow védelem, a DS2 egyetlen igazán jó újítása az volt, hogy priorizálta a hollow-kat az invade-re :)

Nincs menekülés, aki online az szopni fog (énis), ez így van rendjén :)
  • TDC Geronimo
    Elején volt gond, mikor rászabadultak updatere rengetegen. Szerencsére általában mire én felkelek addigra a US közönség már "leteszteli" updatet, mert itteni idő szerint hajnal vagy kora reggel jön mindig. Viszont 4 hónap után ez megint nagyon karcsú. Hol van már a friend notificationom sony??? A rakatnyi más ficsőrről nem is beszélve, de nem kezdem ezt megint el, mert már párszor körbejártuk ezt a témát is.
  • Kandurex
    Tuti "élőholt"? (Lesz ilyen?) alakba leszek, hogy még véletlenül se támadjanak be , viszont abba biztos vagyok, hogy jó néhány boss -nál rázni fogom a kis kézi csengőt (elméletbe így lehet segítséget kérni) , mert tuti, hogy nem lesznek egyszerűek!

Egyébként én csak 25. estétől leszek, akkor viszont már egész héten! Alap, hogy a szabadság már be van rá tervezve!
  • partizan182
    Váá, megőrülök még több mint egy hónap.

03.25-29 Szabi kivéve, asszony-gyerekek lepasszolva. Lesz még valaki aki végigtolja a launch időszakot? Mehetnénk majd együtt (by együtt I mean majd jól szétinvadelek mindenkit :)
  • mucsácsó
    Ne rakjátok fel egyelőre, ha nem muszáj. Állítólag sokakat nem enged fel netre a frissítés után (bár valaki szerint már megjavult, de én egyelőre jegelném a témát).
  • Kandurex
    Átnyálazgattam a IGN Bloodborne leírásait és egész jó pofa újítások vannak/lesznek :). Különösen tetszik, hogy amikor megölnek elveszítjük a Soul/Blood -ket, akkor egy arra járó szörny felveheti és olyankor a szeme látványosan izzani kezd és jóval keményebbé válik. Ez kissé fel fogja dobni a visszaszerzést! Vagy, hogy a legtöbb pályán változik a nap/éj és ennek megfelelően változnak az ellenfelek is!
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom még ezt is sikerült elkúrni. Van ami sose változik.