121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #21615
    gg
  • Totti5
    jatekaim.hu

7kért vannak
  • TDC Geronimo
    megy a preload azt írják.
  • TDC Geronimo
    Én azt még mindig nem toltam. Eddig nem is nagyon volt még akciózva liveon bár lehet dobozosan kéne beszereznem, mert 5* annyi ideig szedném, mint amennyi ideig tartana, mert valami 40+ giga :y
  • darkSectorxxx #21611
    Nem tulajdona, de nekik kalapolnak.
  • darkSectorxxx #21610
    Bántás nélkül mondom ez annyiban durvább szerintem amiket többször is emlegettek hogy a környezet is egyöntetűen durva, míg a Ryse minden pályájában látni durva kilógóbb részeket, amikre mondjuk úgy kevesebb energia ment.
    most joggal jöhetnek hogy ja ott van erdő itt meg városok, de hát ettől még igaz hogy itt szinte nem látni gagyibb kidolgozottságú tárgyat, részletet.

Én elleszek vele az biztos, legnehezebb fokon fogom kezdeni. :)
  • TDC Geronimo
    RAD nem a sony tulajdona. Lehet ha sikeres lesz order, akkor megpróbálják felvásárolni őket, de ahogy hallottam RAD szeretne egyelőre független maradni.
  • TDC Geronimo
    Rengeteg idő ment az új IP és a grafikus engine megépítésére. Egy esetleges második résznél fókuszálhatnak a gameplayre, simán lehet egy UC1-2 szintű ugrás.
  • Totti5
    Minden képen a Ryse-t látom, abban is ilyen vót. Úgylátszik ezek teljesen cinematik testvérek és egyre járt a fejlesztők gondolkodása amikor ezt a koncepciót választották. Kell egy PS4, akarom játszani!
  • darkSectorxxx #21606
    Szerintem a sony őket fogja utoljára feláldozni a ND-ékkal együtt. Annyira jó helyük lesz a cégnél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.18. 19:11:14
  • darkSectorxxx #21605
    Erről van szó, ráadásul az első nagykonzolos játékuk, naná hogy elsőre nem biztosd hogy RPG szintű játékkal rukkolnak elő, főleg uj ip-nél.
    Ez egy kezdeményezés és ezt most támogatom hogy legközelebb már a minőség végett nem fogok aggódni ha kiadnak egy újabb játékot, és akkor lehet nyomni ezt 20 órába. :)

Amúgy igazat ír, lehet rövid de itt szerintem a grafikán van a hangsúly a legszebb játék, ami egy játék nem demonstráció.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ready at Dawn: The internet is the new playground for bullies
  • TDC Geronimo

• Totti5
    Rosszúl játszod. Futni kell előre h 5 óra limit meglegyen!

Amúgy mindig megtisztelem a készítőket azzal hogy megnézek mindent. AC Unitíban nagyon sokat nézelődtem, mert brutál volt minden kidolgozás és alaposság. Aki ezeken csak úgy átmegy annak a fenének kell a grafika...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.18. 17:47:54
  • TDC Geronimo
    Evolvet nem bírom abbahagyni. Elején agyvérzés kerülgetett, mert annyi volt az inkompetens ember a csapatban, de így hogy 20+ felett olyanokkal sorsol össze sokkal jobb már.
  • darkSectorxxx #21599
    Driveclubhoz mi ez a 7 gb-os pack.
  • kill3r21
    Hát előtöltés nuku , még nálam :)
  • TDC Geronimo
    Hát ránézve tényleg az :D
  • n000rbi
  • Moby
    Nem vagyok erről meggyőződve. Meg se tekeri a gépet, szinte alapjáraton megy a venti. Nem is értem egyelőre...
  • Moby
    Ennyi időm volt. Majd este... :)
  • kill3r21
    Végre rendes gyümölcs :D
  • TDC Geronimo
    Mivan má nem is tolod? :y
  • TDC Geronimo
    azt írták mindenhol hogy az fps 30+nak érzi az ember és nincs drop
  • n000rbi
    Azért ahogy látom elég szépen fut. Tükröződve már benézne 30 alá biztosan. Fekete keret nélkül meg...áhhh. :)
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet vámpírok azért :O
  • Totti5
    Mer low beállítások mellett megy, majd Pcn ultrán!!4
  • Moby
    És a tükrökben sem.
  • n000rbi
    NEMTÜKRÖZŐDIKAKIRAKATÜVEGÉNAKARAKTER!!!
  • TDC Geronimo
    elképesztő. Ezt mondtam hogy videók meg képek alapján nincs kilógó rész. Én is így fogom amúgy tolni ezért se lesz 5 óra :D
  • Moby
    Dítélz

És megint dítélz
  • TDC Geronimo
    :O

dat gfx :y
  • Moby
    A pocsolyaszimuláció olyan szinten van kimaxolva, ahonnan már nics tovább hova
  • Moby
    20
  • Kandurex
    Mennyibe is fájt?
  • Kandurex
    Még ma...
  • TDC Geronimo
    Holnap küldheti is :)
  • Moby
    Okka! :)
  • n000rbi
    Szólj, ha végeztél, átveszem. (komolyan)