121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Hát izé...gliccsek azért vannak ám itt is :)
  • Ra1n
    8-10 órás csőakciós interaktív mozit nem nehéz probléma mentesen kiadni főként ha multi sincs mellé.:)
  • Moby
    Akkor is sok. SOK. Nem jó az ára. Akkor már százszor inkább 38-ért a nightmare. Csak az már elmebeteg.
  • Kandurex
    Tudom, sajna, ezért kérdeztem tőled az Ordert, az bameg kijött 20k -ból :/, igaz itt van azért pluszba egy artbook is!
  • Moby
    Ha valaki esetleg társat keres digitvételre...:)
  • Moby
    Ha eddig megosztó volt, a megjelenés utánméginkább az lesz :D
  • AntiHero
    5 óra játék idő amiből 6 óra QTE meg átvezető meg stáblista.

Tényleg uncsi ez a hány óra. 1 napot csak kibírunk már. Holnap meg mindenki kussol a a gép előtt akinek meglesz úgyis. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 10:49:47
  • Moby
    25 a CE
  • Kandurex
    Bloodborne story trailer, minden képkocka borzongós! Új jelentek is!
  • mucsácsó
    Édesjóistenem, ez az 5 óra már... :D menjen a picsába kállofdátizni meg AC-zni aki ez egész "rémhírt" kitalálta meg hangoztatja, az biztos sokkal hosszabb, jobb s tartalmasabb... :)
    Kíváncsi leszek még meddig kell ezeket olvasgatni a "tényleg ilyen rövid/megéri megvenni?" kommenteket néhány helyen... :D
  • Moby
    >5 órát emlegettek

Ami egy baromság.. Biztos végig lehet rohanni speedrunban 5 óra alatt, de én olyan hármat vertem bele, és most vagyok a negyedenénél se. Mondjuk sokat nézelődök, de mivel a "Játék" semmi másról nem szól, minthogy néztelődj, ha ezt kihagyod, elindítani is kár.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.19. 08:31:19
  • shaddam
    Múltban élnek a fejlesztők. Se multi, se bejelentés előtt hónapokkal kész dlc-k, season pass, több gigás 0 day patch :D
  • darkSectorxxx #21682
    Most ugye poénkodsz.

Ez a legrészletesebb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.19. 06:58:07
  • sirpalee
    És emellé még baromi rövid is. 5 órát emlegettek, úgy hogy ebből 2.5 óra az átvezető. :) Ezt az arány még Kojima is megirigyelné. :D
  • AntiHero
    Ja már lehet is tölteni. 1 nap 8 óra múlva meg indul is. :)
  • TDC Geronimo
    The total size of the game is about 31.6 GB and the pre-load before starting the game is around 6.44 GB. You also need to download the day 1 patch, which is around 30 MB in size. The patch notes don’t point to anything major just the usual “This update contains various bug fixes and improvements” like most pre-release games.

30 megás day 1 patch és nem több gigás. Na valaki kiad még kész játékot?
  • TDC Geronimo
    30gb
  • kill3r21
    Már illő lenne ha tényleg 50gb+
  • AntiHero
    Szoljatok, ha lehet szedni az ordert ;)
  • Moby
    Nem tudok képeken átadni semmit. Semmit abból, ami itt lényeges és fontos.
  • Moby
    Tökéletes, stabil framepacing+mblur. Az mblur viszont fura, mer pont olyan poszt-interpolációs mint a tévékben, és pont ugyanúgy hibázik is, de amikor nem, akkor meg csodás.
  • TDC Geronimo
    frém tényleg olyan jó ahogy írják?
  • kill3r21
    Én elfogadnám esetleg zippelve azt a sok képet :D
  • Moby
    Nem mintegy film, hanem EZ AZ. Könnyen lehet, hogy ez az új iránya a filmeknek, vagy egyfajta köztes réteg a film és a videójáték köztt, egy olyan film, ahol tempó, és a színpad felfedezése oda van adva neked.
  • TDC Geronimo
    Mondták lassan indul be, de pont erre számítottam. Amit meg látványról írtál... sokan mondják, hogy szinte művészien "megrendezett" az egész jelenetről jelenetre szinte, tényleg mint egy film.
  • Moby
    No, lőttem egy vagon képet, de nem teszem fel őket. Bele fogtok fulladni a látványba, nincs rá szükségetek, higyjetek nekem! Nem ad vissza semmit a kép.
    Szóval first impression (óvatosan, sokaknak nem fog tetszeni):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A grafika: a legszebb, amit konzolon valaha láttam. Mindenhol a látvány miliméterre megtervezett, akárcsak mondjuk az uncsikban. Viszont az, hogy sehol "nem lóg ki" nem igaz. Vannak bakik, elnagyolt dolgok, stb. Általában nagyon korlátoztt a látható világ, mégha a látótáv néha igen nagy is, bár álltalában egy szűk helységnyi. Az effektekről, anyagokról korábban már írtam, bombasztikus. Mocap minősége természetesen kategórián felüli. Irtózatosan jó irány ez a grafikát tekintve, de mindent egybevetve, egyszerűen a komplexitás miatt a unity felé billen a mérlegem(természetesen a pécés, fullfullfulllverzáról beszélünk), bár tény: effektek terén az order agyonveri.
    Játék: hát az nincs benne. Mármint egyáltalán nincs benne. Ez egy sétálószimulátor. Hardon nyomom, 3 chapterben szerintem összesen húszszor hűztam meg a ravaszt, akkor is minek. Vannak platform részek, szintén minek. Kihívást nyomokban sem tartalmaz, elrontani semmit nem lehet, szerintem egy kipeckelt kontrollerrel végigjátsza magát, és ebben csak nagyon kicsi túlzás van. Aki nem erre készült, annál tutira ki fogja verni a biztit, hozzáteszem: nem fogom azokat érteni továbbra sem.
    Holnap folytatom, pénteken meg már tolja úgyis mindenki.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.18. 23:07:45
  • TDC Geronimo
    wraith ellen baromi unalmas játszani. 15-20 percig szinte nem is látod, utána meg bedarál ha bena a csapat. Hankel simán lehet hozni meccseket, főleg a geneárort be lehet nagyon jól védeni meg egy fokuszált csapattársat az orbital barrageval, durvát sebez
  • Kandurex
    Tényleg élethű az anyag.
  • mucsácsó
    Lehet túl egyszerű vagyok, de nekem assault fekszik legjobban. :) Igazából a healer kivételével elvagyok mindegyikkel, azzal még szerintem nem is voltam egyszer sem, még a béta alatt sem.. :D Előbb volt egy rohadt nagy mákom, supporttal lehoztam a meccs végét egyedül teljesen :D:D

Amúgy wraith pofátlanul túl erős szerintem :| legalábbis ha az elkezd gyepálni stage3-on, akkor aztán tényleg nem tudom hogy mivan és hova nézzek, és ott szinte 100% hogy véged van... :D
  • JaSoN HuNTeR #21665
    Google keresőn még nem találtam pontos információkat róla.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 22:32:58
  • darkSectorxxx #21664
    Simán googleban megnézhető...de télleg nem bántás. :)
  • darkSectorxxx #21663
    Tudtommal egy R7 265X kb. Vagy ez már R9-es nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.18. 22:27:08
  • JaSoN HuNTeR #21662
    Mi a PS4 specifikációi?

Azt olvastam hogy a 8 mag minimum 1.6 ghz pörög . Mennyi a maximum?

Igaz hogy egy módosított AMD radeon 7850 van benne?

Ramok tényleg 5500mhz mennek?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 22:27:20
  • TDC Geronimo
    yxc,myx,c najó befejezem :y

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Mivel szoktad leginkább tolni? Nekem még hátra van a wraith meg parnell kiunlockolása, supportot szeretem legjobban, aztán medic, de a többivel sincs gondom.
  • darkSectorxxx #21658
    Sok a beszéd , kevés a gameplay. :D
  • TDC Geronimo

• SweeneyTodd

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.18. 20:56:37