121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Oké-oké, de 1, vagy 2 cím/év az nem sok, inkább kevés. Ettől még a microsoft is jobban erőlteti magát, meg a stúdióit. -
Deeee akkor minek van pécéd? :D -
farkam nem cipeli át a gépet az előtérbe, hogy rámotyózzam a TV -re, ...hosszú kábel nincs, nem is lesz :D
...genyóra elvagyok már kényelmesedve, be a lemezt azt kész...MÉG ÚGY SE!, hogy nem kellene kipengetnem zsét a játékért
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.19. 14:51:44 -
Legkésőbb év végén, mikor jön az új UC -
Ezt most ugyan nem tudom értelmezni, de a te dolgod :D (ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy a jobb verzában tolnád, olcsóbban, őt ajánlom :D )
Gero: adhattak volna pénzt új hangokra is....
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.19. 14:50:57 -
BB az réteg játék. Nem mindenkinek jön be sajnos. Minden estre azt is megvásárolom. :D
Talán Witcher 3 lesz idén egy darabig, amire 10 pontokat fognak szórni és a magyarok is csak istenítik majd. (magyar felirat miatt, meg elvileg nagyon tartalmas játék lesz) (csak hát ez multi cím)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 14:49:15 -
Nem volt,....hm, hm... de csak a PS4 játszik most, a PC -hez lusta vagyok, meg ott ugye van warez, és bár nem komálom...de nem vagyok a magam ellensége... szóval PS4...
[megy nézelődni jatekaim -ra] -
Fizetik keményen meg segít a sony is nekik fejlesztésben úgyhogy azt nem fogod más platformon látni. -
Hát az annyira sony, mint a nagyanyám. Megvették valami aprópépnzért az exkluzivitást, amúgy közük nincs hozzá. Azon se csodálkoznék, ha csak időre.
Meghát a BB kurvára rétegjáték. Akik most hypolják a nagyrészük 3 perc után dobta a soulsokat. Na ezt 7 után fogják. Addig kitart a grafbuzulás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.19. 14:47:35 -
Dying Light megvót? Gecijó*. Amint végzek az orderrel megyek rá vissza (meg a driveclubra) :)
/*5k-ért lőhető nvidia kuponon
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.19. 14:44:21 -
...maybe BB...next month..
-
Szinte biztos, hogy megveszem használtan, mert jövő hónapig nincs semmilyen játék, és mondjuk már 1 hónapja nem toltam semmit :/ Kíváncsi vagyok mire árazza be a piac. -
Így van. Én azt mondom aki teheti, ne hagyja ki. Miért tenné? Bármennyire alig-játék, egy darabja lesz a videójátéktörténelemnek.
De ennek kapcsán nem győzöm újra és újra elmondani, hogy mostmár NAGYON ideje lenne a sonynak jó, tartalmas, igényes, széleskörű igényeket kielégítő játékokba tolni a pénzt. A Sunset Overdrive elhajítása hihetelen nagy balfaszság volt. Ilyenekre lenne szükség. -
US-nél írja :) De ha gyorsan profilt váltasz elfog indulni 01:00kor szerintem. Ez múltkor is bevált :D
Amúgy meglátásom szerint:
Kapunk egy szép "film"-et. Végigjátssza mindenki utána el lesz felejtve. (úgy mondom, hogy még nem játszottam vele) Aki játszik vele élvezni fogja, aki nem az meg csak fanyalog. Minden esetre hatalmas hiba, hogy Co-op nincs benne legalább.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 14:36:53 -
Ahogy olvasgatom a reviewkat, nagyrész egyetértek velük/~kb ugyanazt írják, amit én. -
Mellesleg a pontozásnál visszafele is igaz a dolog. Lehet 90%-ra értékelni egy közepes játékot is. -
Nem olvastam :) de amúgy a sajtós kritikára gondoltam, csak idebent le van minden küldöldi gamer site tiltva (why...) :( szóval majd otthon.. -
kutyakiki81 #21718 -
De még nem láttam mindent. Szóval majd a végén. Egy biztos: ilyenkorra a a ryse-al már kaszaboltam mint a gép. Öltem és haltam. -
Itt leírtam mindent. -
Moby kritikájából nem volt gyanús?
"Játék: hát az nincs benne. "
"kipeckelt kontrollerrel végigjátsza magát, " -
Ebben még annyi sincs? (bár még csak nem láttál mindent) Visszautalhatod a pénzem :D -
Engem se érdekel egyáltalán, Zombiut is lehúzták anno, knacket is. Én mindkettőt imádtam. Van aki viszont csak ez alapján vásárol, ezt mondjuk sose fogom megérteni. -
Jaja, a knack különösen vicces. Most hogy volt akcióban, boldog-boldogtalan behúzta, és meglepő, de kiderült hogy jó játék! :DD -
Nem, nem ryse. A ryseban van valódi játék, és kihívás, mégha viszonylag alacsony dózisban is. -
Knack óta szarom le a pontokat. Amúgy én meg a Ryse-t is előveszem a mai napig egy kis barbárgyilokra szép környezetben :D -
Baszki, de ennyire?! IGN 6, GameSpot 5... kíváncsi lennék erre a fikára... :D -
Lett egy újabb Ryse...majd leszoknak róla. -
Csak hogy ne érje szó a ház elejét jöttek a reviewk is. Ahogy számítani lehetett szétszedik. 5-6 pontok. Hátha valakit érdekelnek még a pontok. -
-
Remélem elhagyják a pay2win faszságot -
"Egy interjúban a Capcom szerepjátékának producere elhintette, hogy a Deep Downt nem kaszálták el, csak "teljesen más formában" érkezik, mint azt korábban bejelentették. Még egy jó darabig várnunk kell rá."
Ahogy várható volt, csak multival kijönni manapság....single, még pedig vadállat single kell ide! -
Bár lehet mert te magyar accounttal nézed. :) -
Érdekes akkor nem reggel 9-kor indul? :) -
Ripláj is ment. -
soon... -
Dobcsiztam egy üzcsit :) -
A másik dolog, hogy nekem 11 órát mutat még az unlockig. :) -
Már streamelik is :D
Le is bannolták xD
Viszont folyamatosan tolják sokan :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 12:22:49 -
Persze, rém egyszerű lehet ilyen minőséget lerakni.