121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    is, reddit is.
  • Moby
    Gondolom neogaf :D
  • TDC Geronimo
    Az a nevetséges, hogy olvastam vagy 3 oldalon order véleményeket és alig találkozok olyan emberrel akinek ne tetszene. Na én is folytatom most chapter 2től végre nyugalomba :)
  • Moby
    Nincs ebben semmi szomorú. Engem ez nem bánt, sőt...örülök ha olyanok nem kínlódnak valódi videojátékok készítésével, akiknek ez nem való.
  • Paranoia
    Engem szórakoztat,és a grafika is előre mutató.Sőt remélem irány mutató lesz SONYéknál...Engem megvettek ezzel.
    Igen szomorú,de hát ez van.Én már csak ilyen vagyok.
  • Moby
    Jajistenem dehogy kötelező...egy jelentéktelen semmi, vagy még attól is kevesebb. Az egyetlen amire emlêkezni fognak a cirkusz ami körülvette. Hálisten ennek is vége, lapozhatunk. Kerüljön a megérdemelt helyére: a feledés sötét homályába.
  • darkSectorxxx #21930
    Nm. :)
  • darkSectorxxx #21929
    Igen nem kell gyüjteni semmit, ez egy BŐVEBB techdemo.

16 fejezet van, a 16-ból 8 kb ami rövidebb, de vannak hoszabbak.....nekem kb 11 óra volt. Ebből 30-40 perc töltögetés.
  • Paranoia
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első komolyabb akcióban,rögtön az uncharted jutott eszembe szvsz.
    Ez a közelharc dolog is kb ugyan az.Érdekes,h ha valakinek neki rusholok nem lő le(hardon játszom)!Oda rohanok és le karatézom,ha para van...

Szeretek kószálni,meg benézni minden sarokba,de miután tudatosította a játék velem,h itt lóf@szt se kell gyűjtögetnem,így megyek mint egy lama egyenesen...(hangfelvételeken kívül,nincs semmi?!)Megnézek minden fényképet,papírt forgatom jobb balra,néha kommentálja a dolgot.Kratos-s(?!) poszter befigyel a metró aluljáróban,meg sackboy (littlebigplanet) más érdekességet nem találtam még.

VI. fejezetnél abba hagytam,mert így nagyon gyorsan elfogy és a project cars-ig még nagyon sok idő van...

Mindenesetre egy kötelező darab!
    Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.02.21. 11:04:22
  • yesname #21927
    Ok. Köszi.
  • darkSectorxxx #21926
    Mindegy, vedd meg ahol olcsó és azt a profilt tedd elsődlegesnek a gépen, és akkor a többi profilnak is lesz PSN+ multi elérés. :)
    Max kedvezményes vásárlás nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 10:56:32
  • darkSectorxxx #21925
    Order-ben tipikusan ez amit tegnap káromkodtam rész ilyen, ennyire kurvára nem izgat a játék, hogy szopjak ilyeneket hogy a szar pálya és ellenfelek elhelyezése meg a karakter irányítása miatt szopjak, nem sokon múlt hogy otthagyjam.
    Egyszer minden sikerül, csak érdekel-e hogy iylen áron megnézzem a játék többi részét az a kérdés, azt mondják, egy játék legyen nehéz, de szórakoztasson.
    Tegnap nem szórakoztatott. :)
  • yesname #21924
    Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg (kedden jön meg a PS4-em) melyik régióban érdemes accountot csinálni és melyikben előfizetni PSN+-ra?
    Az account, illetve annak a neve az globális vagy az is régiónkénti?
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.21. 10:55:27
  • darkSectorxxx #21923
    Na most kabbe. :D
    Most The Last of us dlc-t kéne bepótolnom , mert ég a pofám hogy nem vittem végig.
    Erre itt nézem a filmet (Ütközetben eltünt 1+2)

Meg kezd beszippantani kicsit a LBP3 is.
  • darkSectorxxx #21922
    Jó basszus. de értetted miről beszélek csak akadékoskodó. :D
  • Moby
    Told le mégegyszer az ordert gyorsan, attól megnyugszol. Megérdemled! :D
  • yesname #21920
    Van normál mód bennük. A hard az később érhető el. :D

Nem én döntöm el ki a célközönség, hanem az ember maga, hogy Ő az-e és jelenleg Te magad mondod, hogy ezeknek a játékoknak nem Te vagy a célközönsége. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.21. 10:52:33
  • darkSectorxxx #21919
    Hát ja a hülyeségeteket megmagyarázni nem lehet....:)

Igazatok van csak ti és kész mindenki más menjen a picsába. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 10:50:35
  • Moby
    Pocsékba megy minden leütött karakter :D
  • darkSectorxxx #21917
    "Ki kell ismerni az ellenfeleket, mozdulataikat, mikor mit csinálnak és ki kell használni azokat."

egyel lejebb irtam...EZ KIBASZOTT FUSZTRÁLÓ.

Mit nem értesz azon hogy LEGYEN más lehetőség?
    Mond meg mivel vagy többre ha te végigszenveded más meg nem tudja, mert beleun?
    És mivel vagy kevesebbre ha lenen Hard helyett normál mod?
    Nem leszel keményebb töle, mintha lenn normál, és ugy mondanád hogy végigvitted Hard-on....az Acsi bizonyítja, te nem vesztesz semmit vele.

Csak ugye mivel ti végigszenveditek mást elszartok, mrt csak nektek legyen jó.

Én vagyok a célközönség. Ne te döntsd el kinek milyen játék való.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 10:48:08
  • yesname #21916
    Ahogy mondtam: nem Te vagy a célközönség. Nincs ezzel semmi baj, kihagyod. Vannak más játékok is, melyek érdekelnek. Ne erőltesd ami nem megy, amihez nincs türelmed. Aki úthenger akar lenni egy játékban gondolkodás, megfigyelés és türelem nélkül, legyen az. Csak akkor ezt máshol kell keresnie. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.21. 10:48:45
  • darkSectorxxx #21915
    Biztos, mert az nem csalás ha benne hagynak 1-2 kicsit könnyebb modot, nem 2 ütéses halállal, de ne úgy mint Dark Souls, hogy nem ismered a játékot, és az első 10 halál csak a próbálkozásokra megy el mert nem is tudod milyen támadásokra kéne majd védekezned.
    És megunod mielőtt rájönnél kivel harcolsz.
  • yesname #21914
    Akkor nem neked valók a kihívást jelentő játékok. Ennyi.
    Itt most nem a rejtvényekről van szó. Ki kell ismerni az ellenfeleket, mozdulataikat, mikor mit csinálnak és ki kell használni azokat. Figyelni rájuk, koncentrálni.
    Tömegjátékokban nincs semmi kihívás és a győzelem ízét teljesen kiölték belőlük. A DS-hez hasonlókban nem az van, hogy átszaladok a mobon, mint egy úthenger. Itt jelentősége van annak, hogy mivel, hogyan és mikor mit csinál a mob és Te is.
    Ez a játékmenet pedig nagyon megsokszorozza egy-egy győzelem és a fejlődés (ahol a játékos fejlődik ténylegesen, nem csak a ruha, a tárgyak!!!), siker ízét.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.21. 10:46:33
  • Kandurex
    Lehet rosszul magyarázom, hogy nem érted meg. :\
  • darkSectorxxx #21912
    Amúgymeg előttem szóltak igazat az acsikkal lehet péniszt növelni.
    A nehézség választását meg meg kell hagyni a játékosra akinek a pénzéből készülnek a játékok.
  • yesname #21911
    +1 :D
  • darkSectorxxx #21910
    Te csalásnak hívod én szórakozásnak, a csalás nálam az ami a gyári játékot modosításokkal tesz könyebbé.
    Nekem mindegy akkor hívd csalásnak, full mindegy.
  • darkSectorxxx #21909
    Igen, valszeg tele lesz rejtvényekkel...
  • Kandurex
    Nem nagyon érted. Olyan nincs, hogy beállítok valamit, mert nem akarok küzdeni. Amiről te beszélsz azt úgy hívják, hogy hendikep, amit minden játékban tiltanak (tudom ez párnak nagy talány lehet, meg értelmezhetetlen fogalom), rosszabb esetben meg úgy, hívják, hogy csalás.
  • Moby
    Tartok tőle, hogy akárcsak a soulsok, a BB is egy megfejthetetlen talány lesz sokaknak :D
    Gyúrjatok rá LotFallennel. Az valamivel könnyebb.
  • darkSectorxxx #21906
    Miért mit kell gondolkodnod benne?
    Vannak rejtvények a toábbjutás érdekében?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 10:16:25
  • Moby
    >Ész nem kell hozzá, csak max kitartás

LOLMPFSAASAADFDDGGDDDA

Hűbazmeg...ez betonkemény. :) Nem csodálom, hogy putriidiótára van butítva minden fosban a játékmenet. Ez lett az átlagszint.
  • darkSectorxxx #21904
    De várom már!

• darkSectorxxx #21903
    Amúgy érdekes játék az Order, a taktikádhoz mérten küld ellenfeleket!!!!!!

Érdekes dologra figyeltem fel, mikor a játékban nagyon lapítok a háttérben és visszahúzodom, olyan mintha direkt erősebb ellenfeleket küldene.
    Hard-on legalábbis.

Egy esetben mikor nem mente ki harcolni hanem bent maradtam hátrébb egy folyosón, nekem rontott mindig egy sörétes, páncélos.

Mikor utána kirohantam, érdekes nem jött, helyette az alap katonák jöttek ugyanugy és 2 másik erősebb kaszt, de nem söréttel, hanem eggyel könnyebb tűzerővel....érdekes!
  • darkSectorxxx #21902
    Pontosan azok vannak erre, meg a nehézségi fokozatok, nem véletlen találták ki.
    Order-ben is kis hijja volt hogy Hard-on elegem legyen, holott érdekel a játék, de nagy nehezen sikerült.
  • darkSectorxxx #21901
    2 külön témáról van szó, erre vannak a nehézségi fokozatok.
    Aki nem olyan pro az is végig tudja játszani ha már kifizette az árát.
    Te a játékmenetre gondolsz hogy mennyi játék van ami megvezet, itt meg sima harcban való elhalálozásról beszélünk, a 2 dolog nem ugyanaz.

Kandurex-nek nincs ebben igaza, egyeltalán.

Azért mond ilyeneket, mert ő biztos érzett elég erőt vonzalmat a játék iránt hogy végigszenvedje, én nem.
    Én a Resiben nyomtam le minden nehézségen, meg mondjuk DMC-kben ő nem, kíváncsi lennék ha csak a legnehezebb fokozat lenne azokban akkor is így vélekedett volna.

Ez a Bloodborne, nem lesz több mint egy Tomb Raider, kaszabolás ész nélkül, max 1-2 kulcsot kell megkeresn, ne téveszen meg a nagy pálya.
    Ész nem kell hozzá, csak max kitartás, de a kitartás nekem csak azokban a játékokban van amik annyira érdekelnek, nem az hogy nem lennék képes végigszenvedni, hanem annyira nem érdekel hogy a melom mellett évekig baszakodjak 3 patkánnyal.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 09:52:54
  • SweeneyTodd
    Most az igazi játékot lecserélték csillivilli trófeákra amivel az online péniszed növelheted.
  • Kandurex
    Ezért lett sikeres a souls, mert egyszerűn a valódi játékra épít, nem fisem-fosom játékelmélet meggyalázására való dolgokra. Ezért olyan amilyen most a játék ipar, azért szenved és pocsolyába ragadt és unalmas.... Mert kiírtották belőle a győzelem ízét!
  • SweeneyTodd
    Abbn viszont igaza van ,hogy elkényelmesedett a játékos társadalom és nem szeretik a túlbonyolított játék mehanizmust, kicsit törni kell a buksit akkor már jön a hiszti, Tomb Raiderben volt még sok ilyen fejtörő ,azokat de szerettem :)
  • Moby
    Válaszoltam :)