121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sőt, szerintem csak a te retináddal látva jön ki minden részlete. LOL
-
Persze mindenki az aki élvezi a játékot. :D -
Szerintem tévedés áldozata lettél :) -
Igen, ez a lényeg TV-n, stream-ben a színek is teljesen mások. -
no1penge1974 #21971 Sziasztok!
Az Ordert szerintem csak az fikázza, aki még ki se próbálta.
Megvettem,játszok, a 8-ik pályán vagyok és minden percét élvezem!
Az igaz ,hogy drága de melyik PS4 vagy One játék nem az!
És remélem ezután minden játékfejlesztő megpróbálja legalább ennyire igényesé tenni a játékát.
Ezt úgy Íróm, hogy 40 éves vagyok,volt eddig vagy 6 konzolom /mind más/.
üdv: mindenkinek
-
Amikor toltam a DaS1 és bejött egy új boss, csak tátottam a számat, hogy milyen hangulatosak és látványosan mutattak 47" -esen...szóval ezt nem szeretném el spoilerezni. -
Van. Komolyan mondom most is csak tátott szájjal ámultam. Leírni nem lehet amit ez kirak eléd látványba, folyékony frém mellett. Látni kell, normális tvn. -
Ne elemezd a mozgását. A kinézetében mi a spoiler? :D -
Miért ne lenne?
Ja ez nem Alien Isolation, ha arra gondolsz. -
Mondjuk egy új boss -t az eddig látott 3 után már nem nagyon akarnék látni. Szóval igen. -
sirpalee #21965 Van egyáltalán nappali jelenet az orderben? Éjszakában, félhományban nagyon sokmindent el lehet ám rejteni...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.21. 16:26:49 -
Mi ebben a spoiler? Enemy neked annak számít? Akkor ne nézz semmit BBről :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.21. 16:25:27 -
Elmondaná valaki, aki megnézte, hogy mennyire spoileres, meg szeretném nézni, de nem akarok több mobot, pláne bosst látni. Eddigi trailerekhez képest van új? -
Miért az Order-nek van ?
Akkora faktor kijelenteni az Order-ről hogy a legszebb, mint azt kijelentened hogy a Sunset O. különb bármilyen másik openworld urgálós játéktól.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 16:19:18 -
A fanbojbait faktora kisebb, ez tény. -
Megy másoknak is, akkor hadlám, de sneki nem mondta hogy nem lesz szebb, hanem eddig a legszebb. -
Szépek a képek, csak közenincs az Order-hez. -
Mondjuk ez ilyen eyecandy verseny. a kettőből nem jön ki sajnos a fél jó játék, deeeee nehogymár azt gondoljuk, hogy a RAD találta fel a melegvizet, meg hogy ezt csak 4x4 méterben lehet megjeleníteni. Há nekik ennyi jött ki. Abban ott szép, csak na...megy ez másnak is, talán még jobban is.
Játékot meg majd csinálnak mások, nekik meg az megy :) -
Köze nincs hozzá, de most lehet itt mondogatni bármit, az Order a legszebb ma létező játék, a wow is lehetne olyan szép ha nem lenne 6 világ benne meg kismillió karakter egyszerre a képen, a lényeg hogy lehetne, mindegy hogy hogyan, a legszebb játék azt ennyi, ezen nincs mit magyarázni, nekem is megvan a Unity. :) -
Nem az a szint. PONT!
LOMPFPFHHFFFFF. Ezt mekkora csíkban kitolnia az ordernek, hogy még ma lerenderelje :D -
Amúgy jah. Kár hogy azt elkúrták. Igazán igyekezhettek volna jobban is :( -
Renderbe nincs párja, pont. Szép nagyon a Unity, de nem order szint. -
Awww , most olvasgatom a GameStart The Witcher 3 -ról van benne egy ilyen kis előzetes... meggyőztek ,hogy ez már pedig kelleni fog.
A széria elődjeivel nem játszottam, lehet érdemes lenne pótolnom... -
Több, itt meg a szépségről van szó. :) -
Mielőtt ilyen meredek fanboybullshitbe kergetnéd magad, azért nézzél már rá pécén a unityre. Talán nem használták ki ennyire jól az engine képességeit, de ezt most nézzük el neki, egyetlen képernyőn több objektum van neki, mint az order 16 chapterében. Szumma. -
Kórházas rész most volt, brutál hangulatos ez is -
Érdemes megnézni. Mai nap ennél technósabb játék sehol nincs, még PCn se.
-
Be kell állítani a devicenél "all audió"ra. -
Ha beledugok egy fejhallgatót a DS4-be, akkor azon miért nem jön hang? -
Aktív az a menüpont? Mert nekem tegnap nem volt az. -
menübe van the armoury néven egy menüpont, ott lehet ruhát váltani. -
Mondjuk ezt akartam énis kérdezni, de a játékban semmi menüpont, meg semmi, nagyon úgy sejtem hogy ez majd utólag lesz, mint az Assassins Creed-ben, sőtt SOUNDTRACK SINCS.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 13:47:48 -
Akartam kerdezni, hogy az elorendeloi dlc-t hol lehet megszerezni. Elvileg kaptunk, de chapter 5.ig nem találkoztam vele. -
Amúgy ez az Order rosszkor jelent meg az ilyen játékokat szerintem sokan a generáció végére remélték. :) -
Ja, töltés csak elhalálozáskor van...Még fejezetek váltásánál sincs. Ez nekem is feltűnt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 13:07:01 -
A másik döbbenet hogy az orderbe NINCS töltési idő. Hogy a fenébe csinálták nem tudom. másodperc alatt vált helyszíneket a játék, az első betöltés se több 3 secnél. -
Az igénytelen moslékgeneráció létjogosultságát exkluzívról-exkluzívra leigazolják a tömegek, igen. Ebben egyet értünk. Redditestől, neogafostól, rekordeladásostól. Egyben van a pakk. -
Szerintem is, ezt megbeszéltük :p -
Akkor jó is! :) -
is, reddit is.