121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #22016
    A gond szerintem az, hogy ahányszor valaki valamivel kapcsolatban kifejti, hogy tetszik neki az Order-ben ez vagy az, akkor már jön is rá tőled a szapulás, hogy szar a játék, lószart sem ér stb. Mintha meg akarnád győzni újra és újra az illetőt, hogy tévedésben van: a játék nem jó. Pedig mindenki tudja, hogy neked nem jött be. De mégis.. újra és újra kapsz az alkalmon, ha valakinek tetszik benne valami.
  • Moby
    De mivel látom, hogy személyes sértének veszi, vagy legalábbis ekvivalensnek avval, mintha a drága anyukáját szidnám amikor az ordert rúgdosom: nem, semmi bajom azokkal akinek tetszik. Nincs róla negatív véleményem, vagy bármi ilyesmi. Attól, mert a játékot rossznak tartom, nem tartom annak, aki játszik vele. Én is játszottam vele. Nem lett jó véleményem róla, de az a vélemény, az enyém, és csak az.
    Én azt gondoltam ez világos.
  • Moby
    Mér teszel fel olyan kérdést, ami arra utal, hogy az elméd megbomlott?

/Sosem volt életcélom az átlagba tartozni, így az sem bánt, ha ez nem véletlenül sem jön össze, de ez nem tudom hogyan segít az orderen :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.21. 19:06:09
  • Totti5
    Oké, és dögöljön meg az akinek tetszik?

Viszont nem álltalános hogy milliók gépet vesznek 1 játék miatt 1 év alatt 4szer. Te így működsz, ami valjuk be totálisan ellentétes az átlaggal.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 19:04:40
  • darkSectorxxx #22012
    Hát jó én nem, nekem ilyen már rég volt egy játékban. az is PC-s warezban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 18:33:31
  • Moby
    Uncharted 3-ban nem egyszer kipottyantam a világból.
  • darkSectorxxx #22010
    Na itt a bug amit felvettem! :D

Végleges letöltés után szerintem már nem működik. :D

• Moby
    Próbáljatok meg kicsit racionállisak maradni, minnyá menni fog ez is.
    Attól mer valami szép, nagyon szép még automatikusan nem jó játék.
    Attól mer valami sony ex még automatikusan nem jó játék. Volt idő, amikor ez elég jó találati aránnyal működik, annak már nagyon rég vége.
    Attól mer valami tetszik, tetszik egy-egy része, még automatikusan nem jó játék.
  • Moby
    Szép a játék. Tényleg- Rohadtul szép.
    Írtam valaha mást?
  • TDC Geronimo
    MINDIG ezt csinálja. Észrevehetted volna már.

"Szarjáték, de játék, semmi több. "

Ez megint csak a saját egyéni véleményed
  • AntiHero
    De amugy no offens. Nem te voltal aki elsőnek játszott az orderrel itt?

Az elején mondtad milyen szép, kepeket is raktál fel.

Utanna péntekre teljesen megutáltad a játékot.
    Amit nem tudok hova tenni.

De lehet keverlek massal. Akkor bocs
  • Moby
    >Akinek meg tetszik az már egyből fanboy.
    Neeeem. Aki totális hülyeségeket rángat elő, csakhogy ne taknyoljon a hyptrain sínpárja közé. Hogy tetszik-e neki az order az irreleváns. Az csak egy játék. Szarjáték, de játék, semmi több.

>már játszanod se igen kellene
    Tény, hogy már nem vagyok a fókuszcsoport része, de rengeteg fantasztikus játékkal játszom szinte minden nap.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.21. 18:04:49
  • AntiHero
    Mit letudtok kinlódni ezzel az order-el. :D

Akinek tetszik jatszik..akinek meg nem eladja.
    Akinek meg nincs meg az hiába károg. Akinek meg túl könnyű..az tolja hard-on.
  • Paranoia
    Remélem nyár végére már az értékesítéssel lesznek elfoglalva
    Ha már tavaly júniusba "majdnem" kész volt...
  • TDC Geronimo
    Miért akarod a te véleményed rátukmálni másra? Észrevehetnéd, hogy itt rajtad kívül mindenkinek tetszik. Akinek meg tetszik az már egyből fanboy. Amúgy meg tényleg nem értelek. Neked egyáltalán nem való már konzol és amilyenek a játékok mostanában már játszanod se igen kellene, mert árad belőled a negatív cucc. Észrevettem mindennel így vagy. Elsőre szar, aztán mégis jó végére meg már szinte gyűlölöd. Ezt eljátszod mostanában szinte minden játékkal.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.21. 17:55:44
  • Moby
    A sonyt??? Nem a sony miatt lett olyan az order amilyen. Ez a RAD produktuma.
  • Csibe001
    Azt megnézném majd, vicces lehetett. :D:D
    Én még nem találkoztam buggal. De ez a filmszerű hatás bejön, mármint a csík alul-felül. Meg a történetmesélés is jól lett megoldva. Csak a marketing volt fos, mert rég be kellett volna harangozni, hogy nem hagyományos tps lesz. S ezért csalódott mindenki s utálják szerintem.
  • Moby
    Már nincs.
  • Moby
    Folytatódik a kínszarás a morpheussal. 4 órás event lesz a gdc neki. Ebből megint valami taknyolás lesz.
  • no1penge1974
    Csak hülyülök!
  • darkSectorxxx #21996
    Ne is említsd azt a részt.
    Ott volt egy piszoknagy bug, de utolag azt hiszem ez a bug csak azért volt mert még töltött a játék, 56%-osd volt.

belesétálhattam a falba és a másik felén kimászva a levegőbe mentem a pálya meg ellenfelek feje felett. :P
    Felvettem videóra. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 17:39:45
  • Csibe001
    Én mediumon tolom, akkor csak nekem tűnt úgy. Viszont az fasza amikor Lafayette lerohan s mondja, majd onnan írtja a népet, s kb minden második shotgunost felengedi. :D:D
  • no1penge1974
    Rájöttem! Had fogyón ne maradjon másnak.Igaza van, azt kell mondjam.
  • darkSectorxxx #21993
    Imidzsépítés, csak forumon utálja. :D

Szerintem fél hogy netán bármiben egyetértenénk valaha. :D
    De amúgy télleg megvan neki a játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 17:37:45
  • darkSectorxxx #21992
    Sehol nem végtelen max azt hiszed mindenhol elfogynak, egész egyszerűen ennyit küld rád a gép, de mondom a harcstílusodtól függ szerintem mert ha fedezékben habozol valóban több és helyenként izmosabb ellenfeleket küld a gép, de egyszer kifogynak az tuti.
    Hard-on vittem ott nem volt végtelen. :)
  • no1penge1974
    Nem értem! Ha rühelli a Sonyt miért veszi meg a játékát. Ez csak 1 kérdés!
  • Csibe001
    Én V. chapternél hagytam abba tegnap, de imádom, kicsit zavaró, hogy a legtöbb elem statikus a játékban de ennyi bajom legyen. Illetve a lövöldözés szerintem kicsit fura, meg ha nem nyomulsz előre akkor a végtelenségig jönnek az ellenfelek. De néhol álleejtős, viszont sok helyen olyan, hogy is mondjam, üres talán a megfelelő szó. Viszont stabil, a qte cuccok tetszenek, eddig 4 órám van benne. S szeretem olvasni az újságcikkeket benne, meg easter eggek mókásak, nem írom le melyek, mert találja meg mindenki maga. :D
    Nem bántam meg, hogy előrendeltem.
  • darkSectorxxx #21989
    DDark jó helyen jár, az egy dolog hogy te rühelled a sony-t meg minden játékukat, nincs ezzel baj. :)
  • no1penge1974
    Igaz ilyen képet bárki tehet föl úgy,hogy nincs meg a játék. Ez csak egy vélemény.
  • Moby
    Az okés, hogy nem esett le, gondolom ez volt az első posztod a topikban, de dark úgy nem jár a téma közelében*, hogy itt vergődik azzal a rakás szarral minden nap :D

*mit a közelében, kerületekkel odébb csapkorászik :)
  • no1penge1974
    Ja bocs.Akkor tévedtem.
    Neked nem jött be.Megkövetlek.
  • darkSectorxxx #21985
    Nem értem mire gondolsz, az stream minőség, még igen az én 720p-s tv-men is jobb a kép, mint az 1080p-s monitoron mert semmi köze a monditos felbontásához, mivel stream...nincs jelentősége a stream-et hol nézed. :)
  • no1penge1974
    Hagyd rá! A boltban is átverték!Azt mondták 4k ,elhitte hazavitte, kibontotta, erre,
    Junoszt-402 szovjet tv.
    Ne mond el neki!
    Megsértődik.
  • Moby
    Nemtudom, csak inkább nem fejteném meg miért nem volt olyan a monitorodon mint a tévéden. Ezek a kérdések mindig meszsire vezetnek :)
  • Moby
    Ok, legyen, adok megoldóképletet, mer látom magas volt léc:
    >Az Ordert szerintem csak az fikázza, aki még ki se próbálta.
    Ha jól rémlik itt a topikban épp nekem volt meg elsőnek.
    >Szerintem tévedés áldozata lettél :)

Így megvan? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.21. 17:22:06
  • darkSectorxxx #21981
    Most miről beszélsz? :)
    Ki hozta szóba a HD tvket? Nem arról beszéltem hogy az én HD ready-s tv-men szebb mint a te fél millás gépeden. :)

Belelovaltad magad az Order fikába, nem látod már lassan mire írsz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 17:20:43
  • no1penge1974
    Ennek semmi köze a /fanbojkákhoz/
    Arról meg nem tehetek ,hogy valaki leragadt a commodore 64-nél,én is játszottam vele,csak váltottam.
    Untam a turbót betölteni. /régi szép idők/
  • Moby
    Jaj...dark...JAJ! Még mindig a hd-ready tévé a hitech nálad? Azon tolod? Inkább hagyjuk ezek a teknókérdéseket, mer megint csak sértődés lesz :D
  • Moby
    >Az Ordert szerintem csak az fikázza, aki még ki se próbálta.
    >Szerintem tévedés áldozata lettél :)

Fanbojkák...
  • darkSectorxxx #21977
    Igen, csak az enyimmel, vagy a monitorom szar, mert egymás mellett futott a stream meg a tv-n realtime a játék.
    Stream sokkal fakóbb volt.