121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tavaly az egyetlen fps ami kijött és jó singleje volt és hosszú is az a wolfenstein. Ott viszont nincs multi. -
daario01 #22054 Hali, nemsoká szeretnék venni egy olyan játékot (FPS) aminek az egyszemélyes kampány színvonala hasonlít a Last of us-hoz, valamint multiplayert is találok benne (mert ahogy így nézegettem, a The Order nem éri meg annyira az árát, hogy tartósan el legyek vele)
A COD:AW meg háát..nem tudom hova tenni -
Ez meg a másik :)
Amúgy meg aki fanyalog megnézi ezt a küldetést azt eldönti, tetszik e neki vagy sem.
Nem játszottam még végig, de ez a küldetés baromira tetszett. Iszonyat hangulat volt benne.
-
Meg azért a két játék a polírozás két kategóriája
Khm -
Na ez az. :) Állítom, hogy az Unity se hosszabb mint ez (csak fő story). Csak ott elbasztad az időt minden kis mellékes dologgal. :)
Amúgy unity is jó volt szerintem. Igen is tetszett Ps4-n! Nekem nem is szaggatott. -
5 óra alatt letudtam én is
Cinematic "steampunk" tps-t vártam (utóbbi időben egy csomó Vernét is olvastam :D ) beszaratós grafikával, és azt kaptam. Nyilván sokkal jobb játék lenne ha gta5 módra külön küldetés a lovaskocsi lopás meg tuningolás hogy lehessen vele menekülni, meg szabadon bejártahó London 100 összegyűjthető tollal.
Ürölök hogy távol maradtam a gameplayektől meg szpojlerektől, mert így pár helyen kellemesen meglepett. A rivjú írók nem tudom mit szívtak hogy más játékot vártak -
Ez a mai játékostársadalom. Ezt látod a neten is. Egy elkezd valamit kántálni, a többi meg mondja utána. -
Most se lenne, csak ugye 5 óra, mert egy, 1, EGY yutubakármi annyit mondott ( innentől kezdve hogy 10 másik nem mondott ilyet ignore ). Az internet embere egy csoportba, tömegbe, hordába csapódva egy hangként okádta a szart a játékra. Mondhatni a szokásos, sajnos ez kivédhetetlen, minden hónapra jut egy ilyen. Talán majd elmúlik egyszer ez is vagy még drúvább lesz:( bár az hogy egy játékot ( filmet pl Star Wars ) úgy osztani h nem játszottál vele, nem láttad annál lejebb már nem igen van. -
Értem. Szóval elérkezett a topik arra a szintre, hogy legtobb ember meg kozelébe sem volt a játéknak és fikázza...
Vicc.
Hangulatos, szép és nagyon egyben van az egész Order. Egy hibat lehet felróni neki az pedig a rövidsége.
Miert rövid? Azert mert ahogy eszre vettem nem akarták felesleges időhúzásokkal kitolteni. Megyünk előre..adjak a kezünk alá a dogokat és nem azt tervezzük 2 küldetésen keresztül, hogy jussunk fel pl a léghajóra.
Meg nem kell gyűjtögetnünk, craftolni, skill pontokat pakolaszni. Rendeben is van így. Mert legalabb kaptunk egy jó és érdekes storyt, gyönyörű látvánnyal.
Csak lenne hosszabb :/
Amugy ha teszem azt kapunk egy 20 órás játék időt fele ennyi sírás nem lenne. -
21:9es monitoron cinema módba
-
Ahogy a tárgyakról is visszaverődik a fény az is eszméletlen. Itt is látni a fotón, ahogy megtörik a kép. -
Jaaaaaaaaa
fasza...na most kapcsoltam ki a gépet ebben a pillanatban. -
Bizonyos story szituációban nem lehet atvaltani direkt -
Csak úgy mint a Ninja Theory. -
Igen megvan.
Van 2 opció és a Default, de a felsőnél nem látok változást, az alsónál is csak a fegyver tünik pirosnak.
Baszott sok értelme volt ennek a DLC-nek. -
Semmibe, csak nekem másmennyit ér. -
Külön le kell tölteni majd armory -
Srácok nektek sem adja be az Order-nél a piros ruhát? -
Miért, az Ordert fele annyit ember csinálta mint más játékot? fele annyi pénzből mint mást? fele annyi idő alatt mint mást? fele annyi szakértelemmel mint mást? Csak fele annyira AAA mint más?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 22:17:38 -
"Az Order nem ér teljes árat ezt mindenki tudja, csak nem vállalható kimondva mindenkinek."
Oké. Innentől kezdve nem lehet téged se komolyan venni már. Nyugtasd csak magadat ezzel. Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy idén hány játék volt ami sokkal inkább nem érte meg a teljes árat. Order nem ezek közé tartozik. Ha ismered azt a szót, hogy "production value", na itt ez az egeket csapkodja. -
Meg is veszem. Egy vállalható áron, amire belőttem a kritikák alapján. Amikbe nyilván nem teljesen, de azért megbízva letudom szűrni az információt, ha nem így lenne, minden szemetet megvennék, hisz ki tudja!? Szubjektívan bármi bejöhet! Na ez az amikor bilibe lógna a kezem, ami nem lóg és nem is fog. Az Order nem ér teljes árat ezt mindenki tudja, csak nem vállalható kimondva mindenkinek. -
Most pörög a credit. Hideg kirázott utolsó pár fejezetbe, a látványtól, zenétől, voice actingtől. Vége az... mondjuk azt hogy egyértelműen több részre rendezkedtek be ezzel az új IPvel, rengeteg elvarratlan szál maradt. Én azok véleményét meg se hallgatom, akik látatlanba fikázzák -
Én ma fejeztem be olyan 8-10 óra volt és szerintem nagyon jó kis játék lett ha úgy állunk hozzá ahogy kell sajnos sokan vakon mint ahogy te is a kritikák alapján ítélkezik és amit sokan mondanak az Szent és sérthetetlen,én egy filmet is magam megnézem és eldöntöm én hogy tetszik e minden kritika másodlagos... -
Fuss neki még1x. :D -
Persze, ...nagyon jó. Attól, hogy nem kóstolom a szart még tudom, hogy nem vállalható! Azért ne legyenk már illuzióink, a fél net erről zsong, és olyan emberek is akiknek a véleményére adok! Attól, hogy páran megpróbálják a vásárlási bizonyítványukat magyarázni és olyat is belegondolni ami nem létezik az nem az én problémám. Egyébként pedig érdekel a valódi értékében. -
Akinek bejön annak simán megéri. Semmivel nincs kevesebb tartalom benne, mint mondjuk egy unchartedban. -
:DD
Miért beszélsz úgy mintha már játszottál volna vele? Order amit képvisel azt iszonyat magas szinten teszi. Majd ha letoltad akkor mondhatsz róla reális véleményt. -
Nem hát, ezért felezzük meg. :D -
Igen, single a legfontosabb szerintem, de azért vannak igényeim annak kidolgozottságára. Akárhonnan nézzük, szerintem az Order nem ér teljes árat, de még egy általános hónapokkal a megjelenés utánni 10-12k -t sem! Van már tapasztalatunk egy játék minőségéről megjelenés után, és itt a helyzet elég siralmas, a játék nem jó, ezt le kell írni. És ennek fényébe árazom be magamnak. -
Volt már 9.9-ért is. Bundle gondolom. Ahogy az várható volt. -
> és felesleges köröket járod amivel az itt jelen levők nem igen fognak egyetérteni, sem megérteni.
És akkor ettől kevésbé releváns a véleményem? Vagy ez nekem akkor rossz? Nem, egyikben sem hiszek. Ha nem feleslesleges leírni, hogy ilyen render sehol nincs, akkor nem felesleges ezt megcáfolni sem. Hogy az idejárók szóhasználatában és fejében a render, szép, jó, gameplay, igényes, stb mind-mind ugyanazt takarja, jelesül, hogy az order egy fasza játék, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Szorgalmaznám, hogy akit VALÓBAN érdekel a téma, az próbálja meg a posztokat, az abban szereplő kifejezéseket pontosan értelmezni. Ha nem megy segítek neki. -
Ja 5 órás, holnap meg 4 lesz. :) -
5 órás a single. -
10 órás storyra fókuszáló single 6kt ér csak szerinted? Érdekes ezt pont tőled hallgatni, aki mindig singlet akar és a multit ki nem állja. -
huh 9-10-11 fejezetbe jól felpörögnek az események. Egyik dolgot sejtettem, másikról viszont fingom nemvolt. De jó, hogy nem spoilerezte el RAD ezt. -
Na, a játékaimon felbukkant az Order már 12-13k körül, megy ez még lentebb is. Majd 6k körül (talán egy hét?
) amikor közelít az ára a tartalmához be is zsákolom. 5-7 órás agyhalálnak kiváló lesz.
-
Imádom a shotikat itt
-
Nincs gond, de mindig ugyan oda lyukadsz ki, és felesleges köröket járod amivel az itt jelen levők nem igen fognak egyetérteni, sem megérteni. Pont te írtad h az Order nem volt zsákbamacska. Told le add el s kész. Meglepetést nem okozott, a grafot megkaptad. Amúgy neked bőven elég lett volna Uncharted 4hez venni a 4. vagy akárhányadik konzolt. Orderre géming szempontból semmi szükséged nem volt, ha bencsmarkra vetted akkor meg nyilván megkaptad azt. -
:D
-
A gond szerintem az, hogy ahányszor valaki valamivel kapcsolatban kifejti, hogy tetszik neki az Order-ben ez vagy az, akkor már jön is rá tőled a szapulás, hogy szar a játék, lószart sem ér stb. Mintha meg akarnád győzni újra és újra az illetőt, hogy tévedésben van: a játék nem jó. Pedig mindenki tudja, hogy neked nem jött be. De mégis.. újra és újra kapsz az alkalmon, ha valakinek tetszik benne valami.