121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én meg péntek óta be se léptem. Nem azért mert nem tetszik, csak mindig van mivel játszani. Vagy a Dying Light vagy az új kedvencem ami PS4re is van (bár itt nem tudom van e benne magyar nyelv, ha van akkor megveszem ps4-re).
ez:
Ordert meg folytatom majd ha..nem tudom mikor. Annyira tetszik az is, hogy inkább nem játszom vele most. :D -
BRIT SZOFTVERELADÁSOK, FEBRUÁR 15-21.
1. The Order: 1886 (ÚJ)
2. Call of Duty: Advanced Warfare (+3%)
3. Evolve (-66%)
4. Far Cry 4 (+28%)
5. Grand Theft Auto V (+0%)
6. FIFA 15
7. Minecraft: Xbox Edition (+31%)
8. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (-70%)
9. Minecraft: PlayStation Edition (+27%)
10. Destiny -
Nézegetem itt order videókat meg hallgatom OST-t. Holnap nekiállok megint :D -
"A megjelenéssel elülni látszik a The Order: 1886 körüli vihar, de a kérdés maradt: vajon hogyan teljesít a játék a boltokban? És az erős kezdés után milyen második hetet zárt az Evolve?
A múlt héten kevésbé a megjelenés körüli csinnadratta, sokszor inkább a játékidő miatt volt beszédtéma a The Order: 1886, az idei első nagy PlayStation-exkluzív játék szempontjából pedig a legfontosabb kérdés az volt, mennyien gondolják az elégedetlen hangok ellenére, hogy érdemes beszerezni a játékot.
Úgy tűnik, csak kevesek lelkesedését sikerült letörni, ugyanis a Ready At Dawn játéka annak ellenére, hogy csupán egy platformra jelent meg, elég példányban fogyott ahhoz, hogy a második helyre kerüljön. A szintén a múlt héten megjelenő, a sorozattól megszokott módon PC-exkluzív Total War: Attila a negyedik helyig jutott, míg a múlt heti listavezető Evolve egészen a kilencedik helyre csúszott vissza a kezdeti roham után.
Új játékok:
1. Counter-strike: Global Offensive
2. The Order: 1886
3. FIFA 15
4. Total War: Attila
5. Grand Theft Auto V
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Need for Speed: Rivals
8. Titanfall
9. Evolve
10. NBA 2K 15" -
Egy kis Little Big Planet akit érdekel egy kis bénázás , hárman local coopban :D -
raulmazsi #22170 Sziasztok, csak nekem cicereg a gép kikapcsolt állapotban vagy másnál is ilyen? Picit nyekereg halkan, mintha a tápból jönne. -
-
Zenéje is nagyon ott volt a játéknak. Tökéles zeneválasztás volt mindig az adott szituációhoz. -
Na mind1. -
Előző genben nem kompromisszumok mellett csináltak bármit is? fix hardwer, kompromisszum nélkül nem is lehet rájuk fejleszteni. -
De ezen a generáción, amellett hogy ezt a látványt is kompromisszumokkal érték el? -
Megállt valaha is a technikai fejlődés? nem, nem létezhet, hanem kötelező és természetes folyamat. -
Szóval egy 240pixel magas, 4/10-es műremek?
Bizsereg a kontrollerem!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.23. 16:19:08 -
Érdekes, most azt hallottam hogy a RAD nyilatkozott olyat hogy ha lesz egy következő játékuk az Order 1886 után az még egy lépéssel szebb lesz.
Ez létezhet? :D
Mondjuk nem zárnám ki, lévén hogy ezt sem gondoltam volna szemály szerint hogy ilyet látok majd. -
Lehet, de egyszerűbb pcn -
Srácok, ps4 twitch streamnél hogy lehet chatbe kommentelni? Lehet egyáltalán? -
Ja nekem most van holiday :D
Boldog vagyok hogy holnap mehetek dolgozni és végetér a hétvége meg a játék meg a móka. Végre vissza melóba a nyugalomba. :) -
Kicsit elkéstél :D -
-
Ha valaki játszott netán a Ground Zero-val, miért van hogy összeszedtem az összes fox szar emblémát és a menüben nem kaptam meg a Deja-vu missziót???????
De elmegy a kedvem ettől a fosszar metal univerzumtól egyre inkább ahogy eröltetem ezt a szart.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.22. 21:48:16 -
Ezeddig nem volt túl sok spoiler, nem több amit a béta alapján ne lehetett volna tudni, viszont az utolsó bemutatón már rezeg a léc (mobs and bosses)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.22. 21:28:08 -
Lesz benne, és feleslegesnek sem mondanám, mert egy nagyon más játékot csinál majd belőle, csak engem az a része még nem vonz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.22. 21:19:40 -
Szerintem pvp nem is lesz benne vagy inkább felesleges... -
Valahogy ebben a pvp egyelőre rohadtul nem izgat. Majd egyszer lehet hogy fog, de az soká lesz. -
partizan182 #22151 Gondolom marad a 3, mindig is annyi volt. Nem is értem a DS2-be miért tesznek 6 fős multit most, semmi értelme szvsz, egy 6 fős parti kb 3 perc alatt vegez egy palyaval.
PVP-t még a megjelenés után is csak ízlelgetni fogja mindenki, eltart egy ideig míg kialakul a metagame. Nagyon szurkolok h az invasionök újra focusba kerüljenek a konszenzusos dual-al szemben ;)
Szerk: akko 4, teljesen ignorálom az IGN first-öt, DS2 jelentos reszet is sikerult elspoilerkednem magamnak meg megjelenes elott.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.22. 21:04:10 -
4. De amúgy elég sok infó kiszivárgott. Ez például elég jól összefogja, hogy mit is tudunk eddig. -
Kicsit tolom az Order-t, akit érdekel. -
BBbe hány fős coop lesz? Láttam rohangálni 3 huntert egyszerre, de többet nem. Érdekes, hogy PvPről sincs még semmi infó. Jó sok mindent visszatartanak itt is megjelenésig. -
Most olvastam végig. Sebészi pontosságú. Talán az egyetlen, ami nem megy el szélsőséges érzelmekbe se pro se kontra. Tökéletesen azt írja le, amivel én is szembesültem, csak én nem tudok ennyire tárgyilagosan hozzáálni. -
csak a negatív pozitív részét olvastam, de az tökéletesen összegezte. -
Gecijó review. Én nem akartam írni, más megtette helyettem, tökéletes pontossággal. -
Te igen. :D -
Jó topikban vagyok? -
Hát kipontozhatom a nevét a hsz-omban ha gondolod, más alternatív szót nem tudtam kitalálni. -
-
Ez egy olyan teszt ami nem az internet altal kitalalt baromságot szajkózza. De nem is megy el a hibák mellet. -
Nekem semmi játékkal nem szabadna játszanom, mert mindig az éppen aktuális játék buzgárfanboja leszek, ha Infamous-ozok akkor az, ha DC akkor az, ha Order akkor az, nem merek Blood-oni sem ezekután, vagy titokban max. -
Az előző posztodban zártad ki az ordert a beszélgetésből, majd a következőben visszacincálod.
Jó vagy ebben is
"Ki a faszt érdekel az Order most?" LOÁLSADJASJDJHGSDASD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.22. 20:31:34 -
Nem én hajtogatom napi szinten az Order-t, ebben most egyetértünk ezegyszer...másban tuti nem fogunk.
-
>Attól hogy írsz még nem lesz nem jogos, és nem igaz amit írtam
Nem attól lesz ignoráns baromság bármi amit a témában leírsz, mert én felhívom erre a figyelmed. Igen. Ezt jól látod. Azért az, mert segglehelleted sincs ezekhez a játékokhoz. A megértés csírája nem fejlődött ki benned ehhez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.22. 20:29:21