121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Háááát...from cuccal csak úgy "ellenni" nem lehet. Vagy kidobod tényleg, vagy beránt (megúnni egyébként meg lehet, de az már csak később).
  • partizan182
    1-2 óra után nemcsak a játékot de az egész gaming rigedet legszívesebben felgyújtanád majd. Adj neki 5-6 órát, minimum annyi kell hogy az ember ráérezzen a ritmusára. Utána viszont nemereszt.
  • AntiHero
    Kiváncsi leszek én, hogy fogom élvezni.

Nálam kimaradt a démon soul, dark soul.. meg minden ilyen játék.

Streamen anno néztem DS2-tőt. akkor úgy tetszett. de játszani nem játszottam soha vele.

De valamiért a BB megfogott. Aztán lehet 1-2 óra múlva majd dobom a szemétbe :O :D (nem amúgy, elleszek én vele :) )
  • Moby
    Nemtudom mennyire véglegesek ezek a döntések, azt tudom, hogy az elmúlt időszakban is balanszolgattak rajta( a parry eléggé biztosnak tűnik, nehéz mást belelátni). Egyelőre nem kell magam szedálni, jó ha addig végzek az éppen futó játékokkal.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 11:36:24
  • partizan182
    Nálam 300 körül állt meg a DaS (1), egy évig csak ezzel toltam. És igen a Bloodborne nehezebb lesz, úgy tűnik az összes cheese-lehetőséget kivették belőle:

- pajzs mögött teknősködöl? - elvesszük a pajzsot
    - az ellenfél körül körözöl backstabre vadászva? - nincs backstab csak stagger után amihez meg nagyon rizikós charge-up támadás kell
    - parrymaster vagyole mindenkit one-shotolva? - fogyóeszközzé tesszük a parry-t a shotgun töltényeivel
    - ha betalál valaki azonnan visszavonulsz healelni / újragondolni a taktikádat - jól elveszted ezzel a visszanyerhető életerőt
    - haverral trükköztetek a coop-hoz a sign ügyes lerakásával? - már nem te választod kit idézel meg csengetsz, azt' jön valaki

Még egy hónap, legszivesebben hibernálnám magam addig. DS2 hatalmas csalódás volt, vissza kell állítanom a hitem a FROM-ban.
  • SweeneyTodd
    Igen ,sajnos PC-n nagyrészt mmo és lövöldözős játékok mentek, valahogy kimaradt ez az ág, de soha se késő bepótolni :)
  • Moby
    Dede :)
  • Moby
    A 20-25 órából úgy tippelem a soulsok kimaradhattak :)
  • mucsácsó
    Nemááááááááá.... akkor majd co-opban :$ :D
  • SweeneyTodd
    Ohh ... akkor elnézést kérek, meg mertem sérteni a kedves céget , szűk 20-25 órával... Nekem sincs több szabad időm a napi játékokra. Főleg úgy ,hogy ha barátnőm is otthon van és úgy van szabadidőnk akkor együtt játszunk (diablo , lpb, hots majd borderlands) akkor egy darabig meg lesz az elfoglaltságunk vele.

Ennek mondjuk kifejezetten örülök :)
  • Moby
    >Talán Wticherig végzünk vele

Nekem napi 1-2 órám van játszani nagyon-nagyon max. A Ez lesz vagy 100 óra, és nem csak ezzel játszok.
    Szóval remélem mégsem, mert az azt jelenti, karácsonyra jön csak a W3 :)
  • SweeneyTodd
    Alig várom. Nagyon pofásak a videók amiket kidobnak nyálcsorgatás gyanánt.

Talán Wticherig végzünk vele Mondjuk azért remélem nagy lesz az újra játszhatósági faktora eddig nem volt dolgom a DSrészekkel , ott nem tudom hogy volt
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.24. 10:43:59
  • Moby
    > (már pedig eddigiek alapján annak tűnik),

Nope. A hírek szerint az eddigi legidegtépőbb szemétgeci lesz :D
    Viszont az ajánlat bárki számára nyitott a Bloodbornera :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 10:41:46
  • mucsácsó
    Szintén workwork, majd válaszolok később/délután, csak most énis pattanok vissza melóba.
  • mucsácsó
    Rendben, azért köszönöm! :) BB-vel én várok picit, csak reménykedni tudok, hogy nem lesz olyan idegtépő szemétgeci játék (jöhetnek a kövek :D), mint a DS. Ha egy picivel is lájtibb (már pedig eddigiek alapján annak tűnik), akkor tuti vétel, mert iszonyúan tetszik. :)

38-ért egy kurva játék... nemnormálisak amúgy :D mondjuk én még a a 20at is sokkalom... :D
  • SweeneyTodd
    Akkor zavarok , dobok mindjárt egy pm-et csak pont dolgozok és jön az áru
  • Moby
    Én pécére vettem (mint minden multiplatformot), ebben én nem tudok partner lenni. Ellenben Bloodborne-re kapható vagyok, ha már 38-ért nem veszek nightmare-t :D
  • mucsácsó
    Ha már Dying Light, akkor még mindig él a felezős (azaz jelen esetben ár negyedelős) buli részemről. :) (store-os ár feléért árulja egy srác a kódját, amit ha tovább felezünk, akkor 5-5k fejenként). Nem csípem a nemdobozos kiadásokat, de ennyi pénzért elgondodtató. :) Akit érdekel, az nyugodtan zavarjon priviben. :)
  • SweeneyTodd
    Na mind egy. Ígyse csábított el, továbbra is a borderlandsal veszem párba
  • SweeneyTodd
    Érdekes , 576, konzolvilág , konzolok szervíze mindenhol néztem és akkor még 60rugért volt kiírva azért lepődtem meg.

#20987 Igen mondjuk ez még hónap elején volt.

Konzolvilágot szoktam legtöbbször nézni, ott meg akkor most lett átírva az ár.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.24. 09:47:13
  • Moby
    Rossz helyen nézted. Sohasehol nem láttam annyiért. Két hete is ennyi volt.
  • Kandurex
    Ha lett volna benne szobor, azonnal vettem volna!
  • Kandurex
    CE lesz nálam. Számold ki a költséget: 7 ezer + a különbözet, egy jó artbook manapság 4-5k bármelyik könyvesboltban, a fémtok meg 2k. Ott az ár, mi a problem?
  • gibson9
    Nagyon tetszik ez a kiadás, de ennyi pènzt sose fogok kiadni egyetlen játèkèrt sem :D kivève ha valami csoda folytán meggazdagodnék, akkor csak collectors mindenből :D
  • SweeneyTodd
    1-2 héttel ezelött még 60ezerért árulták mindenhol.
  • Moby
    Eddig is annyi volt. De ahogy azt már korábban is elmondtam: jobban megéri, mint az összvissz artbookot tartalmazó CE 25K-ért.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 09:31:56
  • SweeneyTodd
    Hoppáá ! Észbe kaptak, most már csak 38ezer
  • Moby
    Dying Light. Nem győzöm eleget promózni. Aki eddig kipróbálta, mindet berántotta :)
  • AntiHero
    Köszi ;)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.23. 22:33:28
  • daario01
    Áh köszi,nyomok is egy feliratkozást a csatornára!:P
  • AntiHero
    Nem jó a stream akad most. :\ itt egy videóm belőle inkább. :)

• daario01
    Szívesen megnézném :)
  • AntiHero
    Próbáltam, de annyira nem fogott meg. De azt mondják az is jó, főleg más játékába belépni és vadászni rá. :D

Amúgy ha akarod streamelem neked a Dying Lightot Ps4-ről.
  • darkSectorxxx #22182
    2 homloegyenest más játékról beszélünk, a DL single tartalomban nagy, a cod meg az egymás elleni multiban erős.
    Döntsd el melyiket akarod jobban, aszerint fogsz jól dönteni.
  • daario01
    Köszönöm a válaszokat!
    Be The Zombie módot egyébként próbáltátok már?
  • AntiHero
    Dying Light! Egyértelmű!. Iszonyat mi tartalom van benne és milyen jók a mellék küldetések is. Nagyon eltalálták az egész játékot. nem fogod megbánni.
  • TDC Geronimo
    DL egyértelmű, CoD multiba megennének, ha nem tudod rendesen használni a kontrollert. DL meg jó és tartalmas is és ott nincs szükség pontos célzásra.
  • daario01
    Srácok kérhetnék egy kis véleményt?
    Kettő játék közül szeretnék választani, de nem nagyon jutok dűlőre..Dying Light és COD: AW közt gondolkozok
    Mindkettőnek egészen jó a sztorija és a színvonala is, valamint a multijaik sem elhanyagolhatók, azonban ott a baj, hogy a Last of us még nem igazán szoktatott rá a kontrolleres lövöldözéshez főleg egy pörgős multi esetében mint a Cod.
    Igazán hálás lennék ha segítenétek a döntésben
  • Kandurex
    Na erről van szó kérem, egy cég aki nem nézi jó szemmel, hogy kiírtják a küzdelmet a mai játékokból....hogy vissza kell térni a kihívásnak!
  • n000rbi
    Coil-whine, pl. az enyém is csinálja, nem vészes. Ha teljesen áramtalanítod abbahagyja.