121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Felesbe ?

Legalább építenek nekünk egy zombi biztos házat :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:59
  • Moby
    Fogalmad sincs hogy néz ki a DeS. Ahogy azt sem, hogy a DaS-ok dsfixxel.
    Nem tudsz te erröl az egészről semmit. Fingodsincs.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:14:09
  • Tatyla
    100 milla az ha nem fake...
  • darkSectorxxx #22252
    occó nem drága. :)
  • AntiHero
    aki még nem vette meg a Dying Ligh-ot az most megteheti. ócsó pár milla :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:06
  • darkSectorxxx #22250
    nem értelek.
    A hozzászólásból azt veszem ki hogy olvastál tőlem olyat hogy a grafika végett majd ezt a játékot én végig fogom vinni.
    Rosszul olvastad...nem nem ezt írtam eddig. :)

A helyes fogalmazás az hog ebben FOG VALAMI INSPIRÁLNI HOGY MEGPRÓBÁLJAK SZENVEDNI A GYŐZELEMÉRT....(ez személyes vélemény)

Egy szóval nem mondtam hogy garancia lesz hogy végigviszem, ha lesz elég időm próbálkozni, és nem lesz nehezemre az irányítás, akkor akár.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:10:45
  • darkSectorxxx #22249
    What?
    Ja hogy nehéz megállípítani szerinted egy játékról hogy hogy néz ki...oké. :D
  • yesname #22248
    Azért, mert nem maga a játék érdekel, hanem a grafika. Ugyanúgy dobod majd messze magadtól 1-2 óra után ebben biztos vagyok. Hiszen nem is oly rég fejtetted ki mi a bajod a hasonló játékokkal (konkrétan DS-sekkel) és nem a grafikáról volt szó. Nem baj, legalább egy jót röhögünk majd rajtad visszaemlékezve és kérdezve: hogyan is volt? :)
  • Moby
    Nyugi, ez a veszély nem fenyeget :) csakhát a souls témában annyira hiteles bármilyen posztod, hogy adhatnék billentyűzetet egy cerkófmajom kezébe is :) Bár ha jól emlékszem a driveclub is túl nehéznek bizonyult :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:04:46
  • darkSectorxxx #22246
    Ezt bóknak veszem. Ennyire nem érdekel a videójáték. :)
    nem azért játszom hogy matyi legyek utána.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:00:07
  • Moby
    Te egy szégyen vagy a videojátékokra nézve. Mármint nem ezekre a retkekre, amiket ma annak adnak el. Az igaziakra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:00:17
  • darkSectorxxx #22244
    Szakért, mert ebben az én vélemény volt és azoké akik ezt tapasztalták a játékról, értelemszerűen nem azokét akinek egy kopár sivatag 4 fával csodaszép tájnak számít.
    Ezzel ellentétben, részedrehajlóan kihangsúlyozom, MI akik megállípították hogy a DS egy gecironda játék, mi szebbnek és változatosabbnak és részletesebbnek véljük a Bloodborne-t, ami egy ilyen stílusnál számítana elvileg.

És ez ad okot hogy esetleg érdekeljen maga a játék, hogy kalndozzak kemény bosszok ellen harcolva, mert engem és a hozzám hasonlókat akik velem voltak egy véleményen nem maga a nehézség tántoritott el egymaga, hanem egyben a játék, hogy nem kap ingezt az érzékszervem hogy inspiráljam magam a végtelenbe nyúló küzdelmekre, miközben retinám érzékeli a hányingert keltő körítést.

Mondhatod hogy nem csak a látvány számít ja, persze vannak ilyene játékok, csak itt egyeseknek az is kellett volna, hogy ez végett keményebb csávó aki ezt a visszaöklendezett szart végigvitte és most itt matyit játszik másnak , hogy "ja te gyenge szar vagy , menj matchboxozni" meg "fingodsincs miről beszélsz" kommenteket nyomjon, arra igen, pont tökéletes volt régen
  • darkSectorxxx #22243
    Nem...köze nincs a mondandódhoz szokás szerint. :D De ezt te jól tudod.
  • Moby
    >ami ott csúnya, gagyi, monoton, érdektelen

Dark szakért. Betonkeméééény :DDSasas nyugi te ezt is másnap fogod eladni :DDD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 17:25:33
  • Ra1n
    FC4 egy túlértékelt szemét, egy mezei FC3 újratextúrázva...Még az animációk is ugyan azok, pc-n semmivel sem szebb mint az előd maximum a nextgenes szemeknek tetszett akik elötte az FC3-at prevgenen tolták.
    A sztori harmatos gyenge volt, a játékmenet megint vontatott mint az FC2 esetében. Szinte semmi új ötletet nem tudtak felmutatni pár ostoba nevetséges mellékküldetésen kívül.
    Pár óra után már arra törekedtem hogy végigrepkedjek a kishelivel és gyorsan végigvigyen mondván talán majd a sztori üt...Elpocsékolt pár óra volt...
  • Moby
    Te, ez az idővel nem lesz jobb ám :)
    Dying Light...tudom, uncsimár, de az tényleg fasza :)
  • Moby
    Tehát szerinted nem kihagyhatatlan valami, amiről te sem tudsz semmit, max annyit, hogy valamelyik részében arconcsúsztál 20 percig.
    Mmmkay... :)
  • darkSectorxxx #22238
    Ezeknél a játékoknál nem értem ezt a kifejezést hogy ps3 kölcsönkér, meg letol.

Ezeknek semmi közük egymáshoz , azon kívül hogy kibaszottirritáló a harc, meg a gameplay, .......ja bocs akarom mondani, nehéz a játék.

Szentül meg vagyok győződve hogy akárcsak én aki most mint ujonc (vagyis lehet belekostólt a többibe de valamiért nem vitte végig) a Bloodborne-t mert éppen látványra befogadta, a régi részeket nem fogja ettől jobban szeretni, nem fogja érdekelni azért mert hú az is borzasztó nehéz akkor játszunk azzal is.
    Az egy full más világ, full más stílus, ami ott csúnya, gagyi, monoton, érdektelen, annak itt nyoma nincs, a hasonló stílusú harcot kivéve.
    Azoknál más miatt fordult fel a gyomrom mint itt a Bloodborne-t nézve.

Ajánlani lehet, de szerintem ez nem az a "kihagytad, muszáj pótolni mert huhamirőlmaradtál le kategória".
  • Kongy
    Akkor találjanak ki valamit, hogy el lehessen adni. Pl lehessen igényelni serialt, amit pénzért árulhatsz, és nem játszhatsz vele többet, ha valaki más beaktiválja a profiljára :) Tudom, bilibe lóg a kezem, de simán megléphetnék..
  • Kandurex
    Nem szeretem a digitális vásárlást játékok terén, ez volt az egyik legfontosabb ok, hogy leléptem PC -ről. Ha következő generáció erre akar lépni, lehet ott ér véget számomra a játék.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.24. 16:04:47
  • Kongy
    Jó neked, igaz csak 7k-t fizettem érte, de azt is kurvára bánom :) Digit úgyhogy eladni se tudom a francba :(
  • partizan182
    Én most fejeztem be (najó csak 99,93% mert 1 fegyó még hiányzik) egyetlen darab buggal találkoztam: közvetlen egy cutscene előtt 1 másodperccel támadott be a sas, így a cutscene helyett az eget néztem míg az NPC pofázott :)

@Ulthane: saját magad fosztod meg egy megismételhetetlen élménytől, nem véletlen hogy csak 3 fajta ember létezik:

- Sose próbálta, sose fogja mert jajnehéz, fogalma sincs de ellene van
    - Eccer próbálta 1-2 óráig, úgy felhúzta magát hogy soha többet (legtöbben így kezdjük)
    - Adott neki egy második esélyt és azóta top10-ében benne van

Vicces hogy a legtöbb embert második nekifutásra húzza be, de teljesen. Hónapokig csak ez járt a fejemben, ezzel álmodtam, és nem csak én, fél-casual haverom is akinek esze ágában sem volt bepróbálni csak én forszíroztam.
  • Kandurex
    Nem miért miért jó az, miért érzi valaki jól magát, ha küzdelem nélkül szerzi meg az érdemet. Az élet minden területén akkor a legédesebb a győzelem, ha nehéz. Biztos ez egyeseknek nem vállalható tényező, de akkor minek játszik? Benne van a pakliba minden területen, hogy elpicsázzák az embert, na és?! Fel kell szívni magunkat, tanulni kell, edzeni és legközelebb jól odavágni, lásd: mint minden valós játékban.
  • partizan182
    Ja, látszik is az eredmény :)

- Programming staff nagy átfedés: jószar is lett, PS3-on a 20-at karcolgatja alulról, Xboxon töri a képet mint az állat

- Game design: 2 fő ugyanaz, meg is látszik rajta, különösen a pályatervezésen (ill annak hiányán)

A DLC-vel kicsit visszahozták azt amiért a stílust szeretjük, csak emiatt féláron majd egyszer beszerzem a Scholar of the First Sin-t.
  • Kongy
    Na pár hónap kihagyás után újra nekiálltam a FC4-nek, de hányingerrel abba is hagytam 1 óra után. Most komolyan ennyi fantázia se szorult beléjük? Menj el, égess el X drogot... -.- De ez még nem is lenne baj, csak a játék olyan bugos mint a dögvész. Valamit ki kellett volna lootolnom egy emberből, erre tele az inventorym nem adta be, de mire helyet csináltam eltűnt a hulla... persze a jel ott maradt, hogy lootoljam... lootoljam a semmit..... Nem bírom, rosszul vagyok, sohatöbbet.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 15:48:19
  • Ulthane
    Soha nem játszanék ilyen játékkal, én szórakozni akarok, nem szivatni magam, meg frusztrálni.
  • Moby
    DeS atmoszféra roxx.

• Kandurex
    Íme, kik készítették a DaS 1 és 2 -őt valamint a DeS 1 -t.
  • partizan182
    Nagy hiba. PS3 havertól kölcsönkér, DeS letol, farkának örül. :)

Ott figyel kéz-a-kézben a DaS-al az előző generáció tetején. Hangulatban, pályatervezésben talán még veri is.

BB eddig sokkal inkább hajaz a DeS-re mint a nagytestvérére.
  • Tatyla
    Demon Souls kimaradt nem volt PS3-am
  • AntiHero
    Kövezettek meg de tetszik a RESIDENT EVIL REVELATIONS 2. :O (itt co-opba tolja a a gyerek.)

Vagyis már Raidbe..az nem jó :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 14:29:41
  • partizan182
    Úgyérted mindhárom :)

Nem kell félni Miazaki mester garancia a minőségre a DS2 csak a futottak még bécsapat ügyetlen próbálkozása volt. Nem lesz senem könnyű senem casual.

Ha igen, akkor részemről lehet hogy ennyi volt a 20+ éves videojátékos karrier.

@Moby: biztos ilyen preview demó kód volt még, anno a dark souls demók is úgy mentek hogy ránézére kb SL100-as karival szerencsétlenkedett a nép az E3 booth-ban.
  • kill3r21
    Bocsi :D
  • Moby
    >Na lepörgött az Order 1866

Alfa?
  • Tatyla
    Mindkét részben volt kábé 100-100 órám...
  • Kandurex
    "mennyi tapasztalatod van a Souls cuccokkal"

....tolta a Lords Of The Fallen -t....

na jó, biztos tolta az előző Souls -kat is
  • kill3r21
    Na lepörgött az Order 1886 credits....EPIC volt, nem bántam meg :)
    Jöhet a newyorki epizód :D
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.02.24. 13:44:53
  • Moby
    Én is vártháynásra készülök, de tény, láttam már fogalmatlan BB-t nyomni, és meglepően sokáig eljutott esve-kelve.
  • partizan182
    Csak meg ne lepődj :) Igen, a defenzív helyett az offenzív stílust fogja jobban értékelni a játék, de az "agresszív csapkodással" kb a harmadik ellenfélig fogsz csak eljutni.

Nem tudom mennyi tapasztalatod van a Souls cuccokkal, veterán community emberkék hánytak vért sugárban az első boss-től a preview eventen pár hónapja.
  • Tatyla
    Szerintem meg pont nem, casualosabb lesz sokkal agresszív csapkodást jobban fogja díjazni a játék ezért a pajzs csak dísz lesz mint előny videók alapján tuti könnyebb lesz...