121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nálam szívesebben senki nem írná le, hogy egy csodás műszaki produktum. SENKI.
Ez ilyen...olcsónszar. És ez elindul onnan a fejekben, hogy áááá nem szar ez, majd kicsi vita után _mindig_eljutunk oda, hogy oké, nade az ára!!!!négy! Oké értem én. Az ára. Tehát olcsónszar. Ha kivonom az árat, akkor csak szimplánszar. Ami szar az meg nem jó. De legalábbis nem csodás műszaki produktum.
Nemdebár?
Elég a két usb? Ja. Faszra se. Day1 launchkor az összes kínai retekgyáró kínálta hozzá az usb hubokat. Nyilván, mert elég a két usb.
Van baj a lemezkiadó/kibekapcsolgató érzékelőkkel? ÁÁÁÁ nincs. A négy gépemből kettőn volt hibás valamelyik.
Üvöltő, hajszárító, visító geciszar az alultervezett hűtés miatt? PONTOSAN AZ!
Úgy veszi be a lemezt a drive, mint egy utolsó bazári fos? Úgy, hiszen nyilvánvalóan az is, cserébe legalább úgy rázza a gépet a lemezek pörgése, mint a kurvaélet, bár ezt nem tudom egyérttelmű hibaként felróni, 10 slotines driveból 10 ilyen.
Ezek lennének egy csodás műszaki produktum ismérvei? Felénk sajna nem :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.03. 21:44:52 -
Igen, mondtam hogy max ennyi különbség van.
És ha van ha nincs szerinted ki vette volna észre? :D
Kisebb modosítás, valszeg akkor nem a festésre gondoltak, max nem egészen más, csak kicsit....
Amúgymeg rég volt már, azota utasítottam a sony-t hogy erősítsék meg.
Keci egy banda holnaptól rendet rakok köztük. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.03. 21:36:03 -
>absolutely no official announcement...we still don’t precisely know...
ROFL
Te amúgy érted is amiket copypésztelsz? :D -
-
Na akkor támogatlak, mostmár énis kíváncsi vagyok, mennyire lesz nehéz. -
Mondja ezt az aki leszarozta az összes modell-t válaszképen....igazad van mint oly kevésszer más topikokban amiket azóta bezártak. :D -
Nemtudom mit írnak a neten. Biztos rengeteg sok okosságot. Ezért is van az internet, elég csak megnézni pl. a posztjaidat :D
Nekem elég a kezembe fogni, hogy tudjam a miújságot. Én nem tudni vélem. Még csak nem is tudom. Én _tapasztalom_. Vilinger? :) -
Hm.... minden adott egy jó játékhoz...majd kiderül a megjelenéskor,....könyörtelen leszek vele, és ha nem hozza a fejlesztők által állandóan hangoztatott Demon Souls szintet, (folyton azt emlegetik, hogy inkább a Demon -ra hajaz, mint a Dark -ra)...szétfikázom. Szent küldetésnek fogom venni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.03. 21:42:54 -
Darkhoz hozzá kell szoknod. Ő a topik trollja, és egyben bohóca is :)) -
Oks akkor legyen igazad, nincs változás....:D
Neten hülyeségeket írtak. :)
Igazad van pontatlanul fogalmaztam.
"Considering that Sony made absolutely no official announcement about it, we still don’t precisely know what parts were changed, besides the Wi-Fi component revealed by the FCC, lack of any word from the manufacturer seems to indicate just a minor revision."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.03. 21:30:57 -
Mondtam: mindegyik gép ugyanaz az ordenáré retekszar. Sajnos. Ezta fost védeni az agyatlan fanbojság csimborasszója. Egyúttal az igénytelenségé is. -
Egyetértek. -
Alakulunk :-)))
Jó kis hely ez
-
Hagy már ezeket az ostoba dezinformációkat. Az hogy te mit vélsz tudni az századlagos dolog. Inkább tízezredleges. Nincs apró változtatás. Egyáltalán semmilyen változtatás nincs. NINCS. Ugyanaz. Molekulára. -
Nézőpont kérdése
Amúgy addig amíg nem jön Slim verzió kurvára mindegy melyiket veszitek :D -
Úgy írd hogy semmi lényeges.
Mindegyik gép tökéletes. :) -
Amúgy igazából az 1004A van nekem az sem rossz, apró változások vannak, az 1116A-nál ha jól tudom a wifit cserélték jobbra. -
Tökéletesen. A negyediket taposom, ez most épp 1116A, ugyanaz az üvöltő, hajszárító retek, mint az előző akármelyik. SEMMI különbség nincs semmiben.
SEM.
MI. -
JAJ :-)) -
Ne hallgass rá.
1116A -
Hát degeci vagy. :D -
Akkor ezek szerint mindegy melyiket vegyem?? -
Ugyanaz a fos mind :D -
Sziasztok
PS4 vásárlásnál számít milyen modellt választok
pl.:Model: CUH-1004A-B01
CUH-1000A sorozat
CUH-1116A
Köszönöm
-
Tőlem sem áll távol az ügyeskedés, de elgondolkodtató, folyamatosan ott lebegő kérdés, hogy vajon nem kifizetődőbb-e, jobb-e, élhetőbb megoldás-e az önuralomba energiát fektetni, és megvenni akkor, amikor az ára is jó, és a kivitel is pofás, mint energiát fektetni az ügyeskedésbe.
Tudjuk a választ, nem kell leírni :) -
Nem, inkább azt mondom ne találgassunk, mert rossz lesz a hangulatom...degonosz vagy! :D -
Pont ugyanakkora találgatás a talán-nem, csak azt könnyebb befogadnod :D -
Amúgy ha megunják max annyit vezstünk hogy a már megvettekkel megegyezve ami nem olyan nehéz az én játékstílusommal, mmegbeszélem anti-val hogy na játszol , azt ha meguntad játszok én....én amúgyis alkalmazkodó vagyok, de egyelőre ez csak egy találgatás, hogy talán.
Azért ne keverjük ám ezt azzal mikor volt Microsoft-nak a GOD-ozás, mert az HEKK volt, és ott nem 2 ember osztozkodott, hanem VÉGTELEN.....
Nehogy párhuzamot vonj azért azzal a bannolási esettel.
Amúgy hányszor javíthatták volna már sony-nál is akár....nekik meg amúgyis ez volt a nagy szám hogy cserélgethetsz, eladhatsz.
Juteszembe egy csávó azt mondta ő azt olvasta régen hogy a digitális játékokat is elcserélhetik majd a játékosok egymás közt, bár ez kb ugyanaz mint a feles vásárlás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.03. 21:11:02 -
>Őszintén kit érdekel ekkora bevétel mellett?
A kiadókat. -
Vagy igen, vagy nem.Kongyval a boxfiókjainkba uszkve 2 hónap alatt belevertünk vagy 50K-t fejenként. Pöpit rizikós játék ez. Előbb-vagy utóbb megunják a platform holderek, és olyan nagyon nem is kellene ezt agyonszabályzni, csak annyira, hogy egyidőben nem lehet használni éééééés ennyi volt.
De a fő baj nem ez. A fő baj az, hogy amit bármilyen elvakult játékos is meg kellett, hogy tanuljon az elmúlt években: a játékokkal egy dolgot biztos megérni tenni: VÁRNI. Namerhogy szinte minden játék félkészen, herélve, csonkítva, taknyolva-gányolva jelenik meg, amire meg már minden szempontból készen van az ára amúgy is a béka picsája alatt van. -
Jaj azért nem olyan rossz ám az, nekem egész egyszerűen ahoz több időre le kéne ülnöm, nem Order, hogy pikk-pakk belépek 1-2 chapterre, és nem vesztem el a fonalat. :) -
Persze hogy tud, előbb megtudják, mire mi magyarországon.
Őszintén kit érdekel ekkora bevétel mellett? Ráadásul azért ez nem annyira übermindenkinek megoldás, mert kell korrekt partner akiben kölcsönösen megbízol, meg azért kompromisszumok, amiket sokan nem szeretnek, én bevállaltam hogy lemondok arról hogy a magyar eredeti profilomra játszak mindennel, pl a Resi tök máshol 100%-os, mint a TR vagy Order.
De engem nem izgat, átengedtem ilyen szemszögből Anti-nak az előnyt.
Szóval vannak ám akiknek ez nem tetszetős. -
Én az AC4-gyel voltam még így, hogy egyszer majd jó lesz, de...de nem lett az jó, ott rohadjon meg ahol van... :D -
Miért, szerinted szétfogják baszni a sharinget? Mondjuk tuti tud róla amúgy a SONY, ők sem hülyék... (vagyishogyizé...) :D -
És 10-edannyi játékkal.
AC Unity pont az amitől én is félek nem, de a többi vagy megvolt vagy éppen játszok, az Unity meg majd jó lesz 1x. Ne légy pesszimista...amúgy ja steam 500-600 játékkal nem játszom nagyon ez tény. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.03. 21:02:02 -
Nem is fogsz, nyugi. Nem mondok sokat, hogy végig sem fogod tolni. Jól hangzó marhaságok,sosem lesznek igazak. Ugyanaz mint a steam fiók, csak az ár tízszeres. -
Ráérek akkor rimánkodni, de valszeg akciókban potolnánk a játékokat.
Én is néha gondoltam rá, de egyenlőre még túl jó a szitu, élünk a mának. :D -
Ja értem egyszer letolom és ennyi? :)
Nem te vagyok. :D Én aki 100+ órát ölt egy Resident Evil-be???? Még nem ismersz.
Unity-vel játszottam napokat és még sehol nem vagyok a főstory-ban. -
Ráadásul ha egyszer szétkúrják a sharinget, akkor mindez gecidrága lesz. -
Lbp3-at egyszer tolod le, sohatöbbet. Unityt szintúgy. Dc, cod ok. Tr talán.
Időben meg tarzalomban ugyanaz a lemezes is. Fasság. Az egyetlen értelme, hogy day1 lehet "olcsón" tolni. Aztán nézegetni a fiókon...csináltam én is boxon. Értelme nem volt.