121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nos, semmit nem láttál az egész témakörből. Ami a telefonokra letölthető VR demók, és ahogy az OR/Morpheus működik, semmi, ismétlem SE MMI közük egymáshoz. A telefonos VR szarok szimplán egymás mellett rendelegetnek. Az úgy persze hogy olvasható bármilyen szaron is :)
Szerezz fingot róla. Már csak azért is érdemes, mert ezzel a telefonos viccel a téma kérgét sem kapargattad meg. -
Telefonnal próbáltam a VR-t, amim van 720p a kijelzője DK1-hez hasonlóan, de meglepően használható így is. Persze a FullHD (mert ugye az is valójában csak kicsit több, mint a HD ready/szem) a minimum az jó képhez, de hogy azon se tudnátok elolvasni a felirtot meg a HUD-ot ott már baj van, ha Én HD 720-n immel ámmal elolvasom.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.03.04. 11:42:39 -
Akkor pont jó lesz mire kiforrott. 5év múlva. -
Najó, hagyjuk a baromságokat. Ott a simcity, elmentek kipróbáljátok. Utána dumálunk. Ennyike. Vagy ott az OR topik. Én is egy kedves fórumtársnál próbáltam ki, mert kértem próbalehetőséget a fórumon, mert akartam OR-et venni. Akarok ma is, csak egy crescent bay-t. Vagy azutánit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 11:26:49 -
>és nem is full HD kijelzőn néztem feliratos filme
MIVAAAAAAAAAN? -
partizan182 #22812 Uhh, nagyon másról beszélsz.
Jómagam csak a DK1-et próbáltam anno a lent említett sim-city-ben, ugyan az is "HD ready" de nemhogy a feliratot nem tudtam elolvasni a HUD-on de néha azt is nehéz volt kisilabizálni, hogy az út merre kanyarog. -
Rossz a szemed :D Simán olvasható ha, jól be van állítva a lencse és kép/felirat, és nem is full HD kijelzőn néztem feliratos filmet, hanem csak HD ready-n. Ne keltsünk hisztériát. -
sim-city.hu
Ittendt lehet bérelni. Érdemes belekóstolni, gecijó cuccok lesznek ezek egyszer. Az élmény fegeteges, teljesen újfajta tapasztalás, érzékelés. Csak még alfaállapot. -
>Nemhinném hogy csak az... latency meg frém szerintem fontosabb1
A hit, a szerintem itt nem játszik. Én szántam rá időd, elmentem és kipróbáltam. Ugyanezt javaslom neked is, utána beszélgethetünka felbontás fontosságáról :)
/hint: a DK2-n az átlag feliratok, HUD stb ol_vas_ha_tat_lanok. Nem picikét, és nem hiszti. Aki nem hiszi járjon utána. Érdemes.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 10:17:23 -
Én viszont megnézem, és borítékolhatóan ugyanúgy fogok eljárni vele, mint az OR DK2-vel: skippelem. Majd valamilyen használható minőségűt behúzok, mert amúgy a teknó az kikúrtjó, csak nem ezekkel a retek felbontásokkal. Sajnos egyelőre bejelentve senkinek nincs olyanja, meg nagyon hardver sem, ami meghajtaná őket. -
Nemhinném hogy csak az... latency meg frém szerintem fontosabb
Key changes:
OLED display – In exchange for the 5 inch LCD, the new Morpheus VR headset is equipped with a 5.7 inch 1920 X RGB X 1080 resolution OLED display. This new screen expands the field of view and enables low persistence, removing motion blur.
120hz refresh rate – The previous refresh rate spec has been doubled for this new prototype, which means games for Morpheus can be rendered at 120fps. When combined with the OLED display’s high refresh rate and the power of PS4, Morpheus is able to output amazingly smooth visuals.
Super low latency – We know how critical low latency is to delivering a great VR experience, and we’ve reduced latency to less than 18ms, about half of what the first Morpheus prototype had. Low latency is critical to deliver a sense of presence, at the same time making the VR experience comfortable to players.
More accurate tracking- To make positional tracking more precise, we’ve added three LEDs to the headset – one on the front and two on the side – for a total of nine LEDs to support robust 360 degree tracking.
User-friendly design – We’ve made the Morpheus VR headset easier to put on and take off, with a single band design and quick release button. The headband supports the weight of the unit on the top of your head, so there is no pressure on your face. Other components have also been adjusted and configured to make the headset lighter, so that players do not find the headset cumbersome or uncomfortable to use.
Jól is néz ki -
>Felbontástól eltekintve
Nemtudom hogyan tudunk eltekinteni ettől. Végülis csak ez a lelke :) -
DF iromány morpheusról. Nagyon pozitív. Nekem ez day 1 lesz jövőre. -
Felbontástól eltekintve a jelenlegi morpheus többi paramétere szerintem nagyon rendben van. Sony bejelentette azt is hogy 20 milla fölött jár már az eladott PS4ek száma...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.04. 10:02:15 -
Megy a kínszarás, de ez erre a generációra kicseszettül nem való. Majd talán a következőre. De oda sem hulladékfelbontásban. -
Ez a Morpheus-témához tartozna? -
Paranoia #22801
-
22 perc múlva kezdődik a 4 órás Morpheus prezentáció
Live blog lesz itt
Stream sajna nem. -
Eddig a kedvenc pályám. :)
Volt egy tag aki kifejezetten twitch-en mondta hogy az első zenére álljak meg és csak táncoljak. :D (hadonásszak a kezével. :D)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.03. 22:55:10 -
Óóó emlékszem én. :D Majd elélveztem amikor először a DS4-et a kezembe vettem az előző kontroller után :D -
Egy képkockával ki tudlak segíteni belőle :D -
Haha.... a régi szép idők... :D Akkor még az újdonság varázsa megvolt :D
Én még videóra is vettem ahogy kibontom, csak az a tablet amivel felvettem már szintén ezer éve eladásra került :D -
Én is emlékszem minden részletre :D Felderítőjáratokat iktattam be a napomba, mert a KV-t nem lehetett elérni telefonon, és itt már mindenki azt vízonálta, hogy leléptek az előre beizetett pénzeinkkel :D
/ezt csak az később jövőknek mondom: akkora volt az érdeklődés launchkor, hogy előrendelni már nem volt elég, valami 10 vagy 20K-t kellett letenni hónapokkal előtte, csak akkor volt gép. Ha szar gépet kaptál szoptad, mert hónapokat kellett várni az újabb szállítmányra. Eszméletlen hiszti volt a gép körül launchkor. Nem csak nálunk, worldwide.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.03. 22:17:26 -
Mai napig emlékszek minden percre. Kiraktam földre gépet és fél órát hagytam, mert párás volt. Előtte bedugtam hátulra HDMI csatit de kurvára beparáztam, mert félig alul kilógott és voltak HDMI hibás gépek is. Aztán kiderült alul ki kell lógnia a ferde design miatt, de azért a szar megállt bennem és alig vártam ,hogy bedugjam végre :D -
Ez a baj az internettel: lehet itt utólag kampózni, meg színezgetni, de ami tapad az ragad :D ÖBLÖSEN a gatyába volt szarva mindenki a gépek működését illetően. Ez a nagy retkes igazság :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.03. 22:10:01 -
Nyugalom van, kapod Te is a magadét, kedves "nekemday1gépmégműködik" barátom :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.03. 22:07:47 -
#3328 :D -
Nyugika, megvan a tied is :D
#3268 -
Nem voltam rest, és kikerestem. Az utolsó mondat nem véletlenül került bele...^.^
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.03. 21:58:50 -
Na igen, tiszta orosz rulett feeling volt. Emlékszem mennyire örültem, mikor először bejött a PS logo.. priceless... :') -
na nekem meg majdnem minden nap megy órákat :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.03. 21:56:25 -
Kaf, kaf!
vót az 60 is
..??
-
Jó de te mennyit használtad? 30 órát? :D
-
Tudjuk, hogy a MO-i rajtra jó gépeket hoztak, de ezt már csak utólag tudjuk, és be vokt szarva mindenki. Én is :) -
Viszont joy már nem az igazi. X gomb mintha már néha ki-kihagyna és az R2 is nyikorog meg kicsit akadozik. Veszek s egy fehéret nemsokára. -
Jelen :D
Sajna rég eladtam a startos gépemet... :D (nem tudom működik-e még)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.03. 21:53:50 -
Ennyim is él. -
Igen, mi akkor nyertünk, az én launchgépem is él még, de kérdezzük meg Slick-et is?
-
Nekem day 1 gép és még tökéletesen szuperál :y
-
És most már istenes a helyzet, mert launchkor 2013.dec.13-án izzadtunk keményen, hogy vajon a mi gépeink bekapcsolnak-e, miután az eu lanchkor a gépek jórésze döglötten került kiszállításra :DD
Ez mamár tényleg nincs, és kevesen vagyunk már itt, akik akkor végigélték ezt az egészet.