121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bedugaszolod a kontrollerbe, ps gomb asszem hosszan, és ott az audio menüben lehet átkapcsolni hogy menjen a hang a fülesbe, ha nem ott van akkor a settings-ben.....
de meg lehet oldani. -
daario01 #22856 Ömm nem tudja valaki, hogy az alap headsetet amit kaptam a PS-hez, hogy tudom megcsinálni, hogy a fülesbe halljam az audiót és tudjak beszélgetni in-gameben a többi csapat társal? -
Árpitallica #22855 Volt már reset is de semmi,ám megjegyzem hogy amikor ps3-am volt meg ps4 launch-kor is még megtudtam nyitni ezt az oldalt és most nemértem miért nem tudom egyik gépen sem.Szolgáltató nevét spoilerbe teszem: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UPC -
Én anno a Spore-t vettem meg 500Ft-ért, amikor máshol még 5-6 ezerbe került :D Viszont van, ami a Tescoban 20 ezer, máshol meg 3 mondjuk :D -
Ne tedd... -
Majd figyelek. :D -
Neeem, a tesco csinál időnként ilyet. Vettem egy lavórral sg-seknek. Időnként ha eszembe jzt, be szoktam menni körülnézni, érdemes. -
Ökörség.
:) -
Igazából azért szar ilyenre válaszolni mert a maga nemében mind2-ő jó játék, csak egy szakadék tátong a 2 stílus közt. -
Hát engem nem szórakoztatott a Destiny, mert iszonyat repetitív egy idő (fél óra mondjuk) után. -
Nekem egy bajom van csak Destinyve ami vissza tart hogy, megvegyem az pedig a moslék dlc... ami nem mellesleg rohadt drága és iszonyat kevés tartalmat hoz a játékba (nem játszottam vele ,csupán olvastam mindenhol hogy elégedetlenek voltak vele az emberek...)
, de biztos azért jó pár órát bele lehet lökni az alapjátékba is ami bizonyára jól el is szórakoztatja az embert ,de ha meg tartani akarja a tempót a többiekkel, kényetlen vagy megvenni.. -
Hmm gondolkozom hogy elcserélem a Driveclub lemezt, Destinyre, szerintetek? :) -
Az kemény! :D Tesco szokásos elárazása? -
Modem / Roooter reset ?
Milyen szolgáltatónál vagy ? -
-
Árpitallica #22841 Egyik se blokkolja se vírusírtó se tűzfal, megnéztem és kivételek közé is hozzáraktam eme oldalt most,de sajnos továbbra is fennáll ez a probléma!El is keseredtem. :( Eleve a PS4emen se lehet megnyitni a SEN akk. oldalt ami fura,minden más oldalt rögtön megnyit de ezt nem,aztán mindig kiirja ezt az időtúllépést kapcsolat megszakadt dolgot. -
Fakkje jön standalone 20 dollaros wolfenstein majusba. New order prequel. Gameplay paxon majd pénteken -
"PlayStation még nem fogyott ilyen jól - már 20 millió felett a PS4!
Sosem látott sikereket ér el életciklusának korai szakaszában a PlayStation 4, és még a hagyományosan lassabb hónapokban is rengeteg konzolt sikerült eladnia a Sonynak." -
Mégis negyedszerre veszed. Az igazi bohóc valójában Te vagy. :D -
Vírus írtó, vagy winfos tűzfal nem blokkolja ? Próbáltad már betenni az oldalt a kivételek közé ? -
100 font. -
Ez hangulatos trailer.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 16:00:52 -
Árpitallica #22834 Sziasztok! Sajnos már több böngészőt használva(köztük a ps4-ét is) meg a saját laptopomon(winXP alatt),meg báttyám számítógépén(win7 alatt) továbbra sem akarja betölteni a SEN Account oldalát vagyis ezt: SEN Akk.oldala Mit lehetne tenni szerintetek? Bosszantó, hogy hónapok óta nem tudom megnyitni sehogyse mert kiirja, hogy: "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" :( -
Hehe, tiszta T-800 alkar-fíling, kár, hogy nagy eséllyel egy vagyonba fog kerülni. -
Nem sok, csak például a Tomb Raider esetében is így indult először kiírták 6-7körül és végül a 4600 pénzért adták. Úgy még boldogabb lenne a kis lelkem...
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.04. 15:42:35 -
-
Hova még, hatezerpárszáz sok? -
Mit tudnak szenvedni a magyar storeall... fél nap mire át írkálják az új akciókat
remélem megy még lejjebb a Last of Us ára, és akkor behúzom...
-
Ódemégmilyen. A másodikból van egy szépséges díszdobozos kiadásom, kétezezér, egyenesen a teszkóból
(nemvicc)
-
Előző 2 is baromi jó :) -
Miez a lastgen szar...?! (amúgy kurvajó, pedig én nem játszottam az előző kettő résszel sem, de ez lehet beszerzős lesz :) ) -
Lávolom. De nagyon. -
Ok, tehát a bullshit, ahogy sejtettem :) -
Jaj neee :D Nem megyek bele :P -
Húúú... de messze van még basszus :( -
Helyes helyes :P -
Hmmmmmm, ez de jó lesz. :) -
Na told, mit töltsek le a telefonomra. De ne ilyen cardboard, meg ilyen fosokkal gyere. Olyan dobj, ami megcsinálja a chromatikus eltolást, ahogy az oculus, meg a morpheus(ami valójában szétkúrja a képet, cserébe a 3d élmény kimaxolásáért). Dobd a linket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 12:07:42 -
Szerinted :) Igen hülyének és laikusnak nézel sokakat. Szerintem _Te nézz körül mit lehet vele csinálni már. Ismétlem pont ugyanaz a felépítésük és funkcóik teljesen.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.03.04. 11:59:11 -
Nos, semmit nem láttál az egész témakörből. Ami a telefonokra letölthető VR demók, és ahogy az OR/Morpheus működik, semmi, ismétlem SE MMI közük egymáshoz. A telefonos VR szarok szimplán egymás mellett rendelegetnek. Az úgy persze hogy olvasható bármilyen szaron is :)
Szerezz fingot róla. Már csak azért is érdemes, mert ezzel a telefonos viccel a téma kérgét sem kapargattad meg.