121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #22897
    Bloodborne

• Kandurex
    PS4 első értékelhető címe?
  • darkSectorxxx #22895
    Ja 19 :) elszámoltam akkor magam, tegnapelőtt írtam akkor mutatott 20-at. :D
  • TomStorm
    Nem pattogunk,csak beszéltünk róla.

Mihez kell még 19 nap?
  • AntiHero
    19. Nap. 24.-én már tolhatjuk.
  • Totti5
    Frontier chief David Braben has confirmed Elite: Dangerous will release on PlayStation 4 eventually.

Braben tweeted to clarify yesterday's announcement that the space game would launch this year on Xbox One.

The Xbox One version is a timed console exclusive, Braben said, and "down the line" Frontier will release Elite: Dangerous on PS4.
  • darkSectorxxx #22891
    Nem 18?
  • TDC Geronimo
    ja és 19 nap már csak! :y
  • TDC Geronimo
    Ezen kár pattogni, fehér, fekete, kék, zöld. Mindegy. Előfordulhat selejtes termék mindegyiknél. Rendeld meg amit akarsz azt kész...
  • Moby
    És az újabb jelentése jobb?
    Ez egyre kevésbé igaz bármiben is :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.05. 18:03:38
  • TomStorm
    Hát pedig a fehérek gondolom újabbak mint a feketék:)Abból miért lehet gond?
  • Mr Manson
    Van aki vesz Zombie Army-t?
  • Moby
    Egyébként beszéltem a hireltech-el, előfordul náluk is fehér cserére, de ha nem, akkor meg cserél a bolt, tehát ez kipipálva. Így aztmondom oké. Egyébként szép a fehér, de az a k.rva 20th anniversary, az kéne nagyon :D
  • Moby
    A problémát nyilván az érti, akinek nem jó :)
  • Paranoia
    hogy micsoda?nekem is fehér van,nem értem mi a probléma?
  • TDC Geronimo
  • ppista
    Szintén. Nagyon jó volna, ha kreálnának egy Crash/Jak szerű vadiúj 3D platformjátékot, mert egyszerűen nincs semmi hasonló a piacon jelenleg.
  • Moby
    A fehér ps4-ekre még többet panaszkodnak, nagyon sok a kehes, és nem tudják fehérre cserélni, mert olyan csak a kereskedőnêl van, a szervizhálózatban nincs!
    Én nem vennék...
  • ppista
    Kibaszottul jól néz ki!
  • arsmarci89
    Valaki nem szeretne velem digitális játèkokat venni?(Nekem egy profilom van ami másodlagos , a haveromnak van megadva elsődlegesnek,ès èn veszem a gameket.)Igy viszont nekem vkitől egy elsődleges profil kellene amire ő veszi a játèkokat,èn meg utalnám a pènzt.(otp) legjobban blodborn,lord of fallen(akcios),dying light èrdekelne:)
  • TomStorm
    Nem semmi,szerintem veszek megint egy PS4-et de most fehér színben(X1 mellé).DriveC,Bloodborne,UC4,Knack,Helldivers,Infamous amiket azonnal megvennék+Wasteland 2,így hirtelen:)
    Meg mintha az FPS játékok jobban tetszettek ha jól emlékszem DS4-el,ezért is gondolkozok rajta.Most megnéztem az acc.-t és van rajta játék is amiket simán folytathatnék..
  • TDC Geronimo
    Legjobb stúdió ever <3

• Tikal #22875
    pff, egy fos. el ne cseréld. inkább 100 kör akármelyik Driveclub pályán mint egy óra Destiny. Egy repetitiv moslék, lehuzos DLC-kkel. Persze ha szeretsz grindelni, hogy eggyel jobb fegyvered legyen mint tegnap, hogy aztán ha meg van akkor megint grindelhess egy jobb fegyverért akkor cseréld el...
  • Paranoia
    istnem mekkora vicc ez a kálofduti....
  • AntiHero
    Privát
  • Moby
    Nincs valakinek kölcsönbe egy wolfenstein-je? :D
  • darkSectorxxx #22871
    Bloodborne, még ~19 nap.

• darkSectorxxx #22870
    Jó csak nekem mint karakter "skin" jobban tetszik. :D
  • Kongy
    Raiden sem valami nagy szám, ugyanazt tudja mint Snake kb, csak gyorsabban fut, meg más a skin, aztán ennyi.
  • mucsácsó
    Na nembírtam a pofámmal, és megvettem a Helldrivers-t SweeneyToddal felesben.. :D Valakit érdekel még? (miafasznakkellennyijátéknekem???!)

Amúgy OlliOlli2 igencsak fasza (és legalább annyira geciidegesítő is), és az Oddworld is nagyon adja :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.04. 21:26:20
  • darkSectorxxx #22867
    Nebazz, pedig kibaszottunalmas. :D
    Nekem kibebaszott Raiden kéne csak, de valamiért nem adja be, állítólag 9 kibebaszott fox medál kell, összeszedtem mégsem kaptam meg.
  • TDC Geronimo
    Na jön PSre is

Wasteland 2 coming to PS4

Game of the Year Edition will add new visuals, new customisation options to this RPG classic.
  • AntiHero
    Nem tudom. Én még a "demo"-val se játszottam amit anno megvettünk. :D
  • darkSectorxxx #22864
    Miért félek tőle hogy uncsi játék lesz a végére?
  • AntiHero
  • darkSectorxxx #22862
  • AntiHero
    Metal Gear Solid V csak Ázsiában lesz majd kapható. :D

Ja és szept 1. jön az MGS V. Gondolom vesszük. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.04. 20:37:48
  • darkSectorxxx #22860
    JAJJ basszameg! :D

Minek a dizájnja ez? Mert piszok jól néz ki...nézegettem a festett gépeket, eddig ez a legjobb, annyi hogy az arany csík helyett ezüstre fujatnám .:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 20:34:57
  • AntiHero
    Kéne mi? :D

• darkSectorxxx #22858