121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #22936
    az egy fos autó... mellesleg a driftelés is az a játékban.
  • Moby
    De az ott azon a gépen eléggé bitanggul nézett ki, kvázi elnézhető volt. Nekem legalábbis rohadtul tetszett. Amit aztán a darkok műveltek pécén...na az nem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.06. 12:15:04
  • partizan182
    Áh értem, szóval casual, így már mindjárt más :P

DeS-nek is volt bőven technikai gondja, olyan szaggatásokat tudott produkálni, hogy ihaj.
  • Moby
    Én ennyire nem vagyok ráfüggve. Sőt. Kicsit kíváncsi vagyok ezúttal hol és mit sikerült elbaszniuk menet közben, merhogy eddig teknóban nagyon bukdácsoltak (DeS-t leszámítva). Kedvelem a souls szériát, de nem mindenek felett. Megvan a helye.
  • partizan182
    Nálam csak 18 nap van előtte semmimás, ha előző nap kijönne egy Uncharted 4 / Half Life 3 / GTA 6 bundli 20 centért azt is kb leszarnám :)
  • Moby
    Egyelőre annyi minden van még előtte, hogy így is a polcnak veszem.
  • partizan182
    Áhh, az a legjobb időszak továbbra is tartom. Az online biztos döcögős lesz eleinte (PSN + From ultrakombó nem sok reménnyel kecsegtet), de jó lesz együtt felfedezni a játékot a komjünitivel.

Pont BB-n garasoskodni... Namind1.
  • Moby
    Valami azt súgja, hogy két-három nap alatt csak csetlésbotlás leszen, szóval szerintem nem maradok én ki semmiből :D
  • partizan182
    És kimaradsz a Zeitgeist-ból? A legkirályabb a DS2-ben is az első pár nap volt amikor még a harcedzett Souls fanatikusok is fejetlen csirkeként szaladgáltak annyira nem ismerte ki még senki a játékot.

Belfry Sol-ban pedig Bell covenantosként 10-ből 9 meccset lazán lehetett vinni totál unupgraded fegyverekkel (bevallom nálam haldberd volt, később olvastam hogy a 2-kezes R2 "Spin to win" taktika azóta elég lenézett lett). Próbálj most invadelni ugyanott. Azonnal szétkapnak a chameleon gank squad-ok :)
  • Moby
    Én asszem megvárok pár rage quit indukált ajánlatot a jatekaim.hu-n :DDD
  • Moby
    Szerintem haljon meg. Éééés nyugi. Megfog.
  • Amiga
    Én meg tudtam csinálni, szóval inkább éljen, ok? Nézz youtube videót róla, ha nem boldogulsz. Ha úgy se megy, gyakorolj tovább.
  • partizan182
    Jááj, nekem 25, akkor is csak koradélutántól mert a kiscsaládot még el kell fuvarozni a nagyszülőkhöz. Addig vegyetek fel, 25-28 kizárólag Bloodborne-ra van szánva 0-24 :)
  • Tatyla
    24.-én online chat launch party lesz így akikkel együtt játszunk szabadság lefixálva...
    Ja aki nem tudná lemezesen és magyar store 25.-e
  • Kandurex
    Nahát ja. De megjelenés napján, ha ilyen képek lesznek itt spoiler tag nélkül, esküszöm felpanttintom a ban ládát, pedig már évek óta nem osztok pontot.
  • n000rbi
    Hajjaj és a dlc-t még nem is láttad :D
  • heady
    "cooperative play for up to 3 players" a borito alapjan nincs 4 fos coop.
  • Tatyla
    Gondolom négyes coopba bejöhet plusz egy invader
  • Kongy
    :DDDDDDDD
  • Moby
    Remélem, szeretném hinni, hogy ott az evolution-nél, aki a marussia drift eventert kitalálta, az azóta meghalt. Lassan és fájdalmasan.
  • Kongy
    Milyen jó, hogy engem ez a Bloodborne hidegen hagy, az Ordertől meg elvették a kedvem... :D Így nem esek csábításba... Na majd az Uncharted 4 !
  • darkSectorxxx #22915
    1-5 player a lényeg a képen? :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Ja hát PSen technikai jellegű problémák nem voltak.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.05. 21:53:30
  • yesname #22912
    Nagy nehezen felfogtam hogyan is game sharehez accountokat megcsinálni. Na de van egy olyan megjegyzés, hogy annak az accnak amin a játékok megvásárlásra kerülnek online kell lenni, hogy játszhatóak legyenek a secondary accountokkal. Ez mit jelent? A PS4-nek állandóan bekapcsolva kell lennie? Ha kikapcsolom a vásárlós accot, akkor a többi nem tud játszani velük? Vagy elég ha neteléréses standby-ban van a gép? Esetleg az is elég, ha mondjuk az androidos PS4 appban van az acc bejelntkezve?
  • Moby
    De. Miután ezek a fakezű barmok szétbaszták a pécé portot.
  • TDC Geronimo
    Tavalyi év egyik legjobb játéka volt és az utóbbi évek egyik legkellemesebb fps kampánya... A másik nagy "meglepetés" a mordor volt bár én arról már láttam, hogy jó lesz.
  • Kongy
    Húha... nem fog tetszeni! :D
  • TDC Geronimo
    ???

Nem te voltál aki lehordta a sárga földig anno? Bár mondanám, hogy már meg se lepődök.
  • Moby
    Nem bírtam ki, pc-n geciszar port sajnos, és bár ekéztem sokat azért kíváncsi vagyok rá: vettem ma egy wolfenstein-t :D
    Remélem nem bánom meg...
  • TDC Geronimo
    Azért raktam be, mert múltkor már beraktak videót róla és látta a képet úgyhogy... Gondoltam megmutatom jobb minőségbe :D
  • darkSectorxxx #22905
    Szerintem már rég törölte az internetet a gépéről. :D
  • Moby
    Kandurex örülni fog! :DD
  • TDC Geronimo

• darkSectorxxx #22902
    Jó de a zene sokkal jobb enyimbe. :D

Télleg nem tudod a címét.
  • TDC Geronimo
    Hát pont azért :D
  • darkSectorxxx #22900
    A zene a lényeg. :D
    amúgy tudja valaki milyen zene megy alatta, a videó második felétől?
  • TDC Geronimo
    Azért lassan mondhatnák hogy gold, nem szeretnék több halasztást :y
  • TDC Geronimo
    Pont legratyibb trailert raktad ne :p

• darkSectorxxx #22897
    Bloodborne