121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SweeneyTodd
    Sőőőt ezt is megnézem, itthon 1párt szoktak ennyiért adni..
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.07. 13:45:58
  • darkSectorxxx #22977
    :D
  • SweeneyTodd
    de ilyen kell ! 2görbe orrúért ajándék
  • darkSectorxxx #22975
    Ne csezd el az életed. :D
  • darkSectorxxx #22974
    4. képre először azt hittem ASSASSINS CREED
  • warass
    Negyedik :O <3
  • AntiHero
    Ejh, de varom, hogy széttörjem végre elsőnek a DS4-et. :D
  • SweeneyTodd
    Egy kis BloodBorn buzulás

Haza érek, rendelem meg azonnal... lehet megjelenés napjára meg is kapom.
  • SweeneyTodd
    Másik fülessel próbáltad (telefon fülessel pl.) ? Esetleg van 2 controllered , nézd meg akkor ,hogy a másiknál is fenálle a probléma...

Semmi hangot nem ad ha bedugod vagy csak a beállítási opció nem jön be ?

Vidd vissza ha még garis cseréltesd ki a controllert, valószínüleg az lesz a ludas...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.07. 13:24:49
  • daario01
    Azt a rohadt, sose fog összejönni a headset megcsinálása...:'D
  • darkSectorxxx #22967
    :D
  • TDC Geronimo
    Mondjuk Back upot ír. Remélem nem csak menteni lehet azt elrakni porosodni.
  • TDC Geronimo
    WAT

2.50el jön külső HDD támogatás. VÉGRE.

Ilyenkor verném fejbe azt aki 2 USBt rakott a gépre és mind a kettőt ELŐRE. Gratulálok.
  • SweeneyTodd
    Csak semmi trollkodás és félre értés ne essék nincs bajom a játékkal ,de ez nagyon jóó

• Moby
    Ajókurvaéletbe! :)
  • Kongy
    Nagyon tetszik a játék dizájnja... végignézném szívesen ahogy más szop vele előben a tv előtt :D de hogy én bele nem vágnék az is fix.
  • TDC Geronimo
    BB chalice dungeon képek

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.07. 01:02:38
  • darkSectorxxx #22960
    Zsír.
  • TDC Geronimo
    2.50ös updateba...
  • darkSectorxxx #22958
    Chappie filmet megnéztem, háááát. :D

Mindenesetre igen érdekes dolgokra jó 10-12 darab PS4. :DDDDDDDDDd
  • darkSectorxxx #22957
    Ez merre van? :)
  • darkSectorxxx #22956
    :)
  • TDC Geronimo
    :O

• TDC Geronimo
    Állítólag csak áprilisban jön... Nem sietik el tény.
  • TDC Geronimo
    Sonyról beszélünk. Az majd jövőre :D

1080p rögzítés szerintem nem lesz. Talán jobb képkészítés majd egyszer igen
  • darkSectorxxx #22952
    És 1080p-ben? Meg tudjon png-be fotózni?
  • TDC Geronimo
    60 fps shareplay remélem azt jelenti, hogy mostantól 60fpsel is tud felvenni a gép. Jó lenne.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk minden tiszteletem azoké, akik le mernek tölteni sony beta fw frissítést. Én még a hivatalosat is félve teszem :D
  • TDC Geronimo
    Engem az érdekel, hogy a FRIEND NOTIFICATION bekerült-e már végre, mert erről még nem mondtak semmit...
  • Totti5
    "delete trophies with 0%"

Egy volt MS alkalmazott náluk talált munkát?:)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.06. 21:21:21
  • daario01
    Valaki tudna segíteni? mert most már tényleg szét b*sz az ideg.. az lenne a problémám, hogy a standard headsetet amit kaptam a ps-hez csatlakoztatom a kontrollerbe (érzékeli, hogy be van dugva) viszont hiába, mert nem megy se a voice operation, se az hogy az audió a fülesbe menjen annak ellenére, hogy beállítottam..nem tudok rájönni hogy mi a baj..már hetek óta minden nap próbálgatom.
  • TDC Geronimo
    Jönnek infók folyamatosan

delete trophies with 0%, search trophies details on internet, screenshots of scenes w/ trophies

share play 60fps
  • TDC Geronimo
    Na megéltük ezt is bejelentés után 2 évvel

"Main Features

- The system can now enter rest mode without closing any applications. You can adjust this setting in [Power Save Settings] > [Set Fuctions Available in Rest Mode]

- [Accessibility] has been added to [Settings]. You can adjust accessibility settings such as zooming and button assignments."

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.06. 21:01:11
  • TDC Geronimo
    "PSA: Sony now doing beta tests for PS4 firmware"

wow megéltük ezt is. Tanulnak 1-2 dolgot MStől azért úgy látszik...

Please remember that this is a private and confidential Beta and any information regarding this Beta are not to be discussed outside of the 2.50 System Software Beta Private Beta Forum and Issue Tracker.

2.04 ből lépünk 2.50re. Remélem elég nagy update lesz, mert 5 hónapja volt utolsó. Szerintem nemsokára jön leakelt changelog is...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.06. 20:42:05
  • Kandurex
    BB Day/Night cycle the new World Tendency? Ez jó lenne!
  • TDC Geronimo
  • SweeneyTodd
    Hosszú út lesz nagyon

Főleg ,hogy mindennap leírja valaki még ennyi nap még annyi nap
  • TDC Geronimo
    Én már rég a vonaton tartózkodom :D
  • Kandurex
    Lassan beindul a hype vonat BB... azt hiszem veszek jegyet az I. osztályra
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.06. 16:51:19
  • SweeneyTodd
    "Rengeteg új információ látott napvilágot a Bloodborne játékmenetét illetően, így okosabbak lettünk a PvP-vel és a kooperatív játékmóddal kapcsolatban is.
    Néhány nappal ezelőtt futott be a Bloodborne sztori trailere, a fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt, hogy újabb információkat osszanak meg a rajongókkal a kevesebb mint 3 hét múlva érkező játékkal kapcsolatban.
    Kiderült például, hogy akár hárman is tolhatjuk együtt a játékot, a hosthoz ugyanis két másik játékos csatlakozhat. A móka azonban csak addig tart, amíg valaki meg nem hal, ekkor ugyanis mindenki visszakerül a saját világába. Emellett egy "Parting Shot" névre keresztelt funkcióról is szó esett, erről azonban egyelőre csak annyit tudunk, hogy a kooperatív játékmód mellett a PvP-t is megszakíthatjuk vele.
    Ahogy a korábbi Souls játékokban, itt is megidézhetünk majd másokat, akik a bossok leverése után valamilyen jutalommal visszatérnek majd a saját világukba. Hogy ne csatlakozhasson hozzánk boldog-boldogtalan, beállíthatunk egy jelszót, így csak azok léphetnek be, akiket mi szeretnénk; ez azonban csak kooperatív módban működik.
    A PvP szintén a korábbi Souls játékokhoz hasonlóan működik, egyszerre akár ketten is nekünk ugorhatnak. Most is hagyhatunk üzeneteket, amik ezúttal nem vértócsaként, hanem sírokként jelennek meg. A Chalice Dungeon két formában áll majd rendelkezésünkre, a normál mellett egy egyedi, generált változatot is kipróbálhatunk. Generálni csak online tudunk, de mindkettőt kipróbálhatjuk offline módban, sőt, a generált változatokat meg is osztatjuk a többiekkel. A japán oldalon egy Day 1 patch is szóba került, így biztosan számíthatunk majd letöltésre a telepítés után. "

Forrás