121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #23017
    diavetitő ez a gif. :D
  • heady
    Ha ez a jatek olyan allapotban lett volna launchkor, mint most, iszonyat siker lett volna. Nagy kar erte. Anno hamar megvettem, es meg hamarabb felretettem. Az utobbi idoben viszont alig tudom letenni, vettem season passt, maxolom a dlcket stb.

Szerk.: nagyon varos ez is, brutal hangjuk van.
    Utoljára szerkesztette: heady, 2015.03.09. 13:55:33
  • samsung123
    WOW!
  • mucsácsó
    Gondom úgy nekem se, kivéve az egyszeri pályáról kiesést... :D Csak olyan kiábrándítóan hatnak ezek, főleg a gamebreaker bugok... bár a legdurvább ilyen téren az Assassin's Creed 3 volt, ott legalább egy 6-7-tel találkoztam a végigjátszás során (GAMEBREAKER buggal!), és nem túlzok... nagyon gáz volt :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.09. 10:07:19
  • SweeneyTodd
  • AntiHero
    Nekem eddig nem volt vele gondom. :)
  • mucsácsó
    Az se rossz... :D Érdekes... most legutóbb is volt egy furcsa bug, igazából nem volt gamebreaker, de nem nagyon tudtam hogy mi történik... :| :D Kijöttem egy benti helyszínről, és valahogy arrébbteleportálódtam pár kilóméterre :D :D
    fel is vettem, bár semmi extra, de nagyot néztem...

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.09. 00:29:18
  • Paranoia
    Egyszer volt komolyabb bugom,egy side quest alatt.Azt hiszem vmi szellőző rendszerben mászkáltam,történt egy robbanás és én fönt "akadtam". Gondolom ott le kellett volna esne vagy vmi...Kilépés menübe újra betöltés megoldotta.
  • mucsácsó
    Dying Light nálatok mennyire bugzott? Én már beestem a pálya alá meg hasonlók, de ezt már sikerült Infamous SS-ben is valahogy anno ... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.08. 22:36:04
  • Ra1n
    Aha, hasonló DLC-ket más játékokban pénzért vesztegetnek. Egyébként vicces hogy egy hozzád hasonló birkának remeg a szemöldöke pont egy ilyen dolog miatt, miközben a vérlázító dolgokra legyintesz...:D
    Továbbá ha olvasnál is: MINDEN DLC ingyen lesz MINDENKINEK.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.08. 19:38:36
  • Totti5
    Mindig megremeg a szemöldököm amikor a Witcher 3 DLC-t hozza fel valaki. Nos nekem ne kedveskedjenek olyan DLCvel amit fél éve bemutattak képekkel pontosan hogy mi lesz. Arcszkin meg a társai... bullshit a köbön. Ha akarnak ingyenes DLCt adni fejezzék be a játékot adják ki és hónapok múlva adják a fasza story DLCket ingyen. Nyilván pénzért fogják, ha lesz ilyen.
  • Ra1n
    Rég nem vettem, a Witchernél megfogadtam annó hogy ha lesz 3-ból CE megveszem, főleg ha jó a csomag. Értékesebbnek tartom mint mondjuk a COD féle madeinchina szemeteit (éjellátó,stb) hasonló árért.
    Ráadásul az egyik ha nem a legértelmesebb fejlesztőcsapat, akik eddig csak komoly stuffot tettek az asztalra és még az ilyen dögvész DLC időkben is megmutatták hogy ők ingyen egészitgetik ki a játékot nem holmi season passal meg egyéb szarokkal.
  • Kongy
    One does not simply walk in Mordor :D Igazi netes mémmé vált, jóhogy ez a platina szövege :D

Amúgy a Witcher 3 40 ezres CE-je szerintem nem vészes. Alapból 20k lenne a játék, +20k-t meg szerintem simán megér, amit adnak hozzá. Egy olyan szobor pl eleve 10k alatt nincs meg... szerintem.
  • Tatyla
    Akcióban lesz a season pass behuzzuk
  • Moby
    40-ért??? Beteg :)
  • TDC Geronimo
    haha platina szövege.

Gz amúgy akkor gondolom tetszett is. Nekem egyik tavalyi kedvencem. Biztos reszelik már a folytatást nagyban.
  • Tatyla
  • Ra1n
    2014 júniusban rendeltem elő ,én kapom az tuti, vagy szétb*szok mindent a boltban.:)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Tatyla
    Igen de ezt már a múltkor említettem ,és már el is adtam mert lemezes volt de majd esetleg akcióban digitálisan behúzom mert elkezdtem new game pluszba
  • Kandurex
    Csak egy picit...
  • Moby
    Toktad a lotfallent?
  • Tatyla
    csak az pár fokkal nehezebb lesz...
  • Totti5
    Xboxosat akarok, ha lesz valahol. Teszek itt is egy próbát.
  • arsmarci89
    Megvettem storeon a Lords of the Fallent.Hangulatba ès grafikába nagyon ott van.DSokkal nem játszottam ìgy nincs viszonyìtási alapom:)A játèk elèg nehèz nrkrm ìgy elsőre de gondolom belejövök:)Ha kivittem jöhet Bloodborn:)
  • Kandurex
    Májszter racest akarsz? Mert kokszos változat, amit elviekben preferálsz, kapható a konzolok szervízénél.
  • Kandurex
    Vagyis nem, a térkép és a pakli csak a 'kokszos' változathoz van.
  • Totti5
    Lehet még valahol előrendeli?

10 boltnál csak az elfogyott van kiírva, 1nél nem, ott megtettem tegnap, de túl sok reményt nem fűzük hozzá.
  • Moby
    Úristen de szép!
    CSakhát az ára :(((
    (pc:40, ps4:45, xone: 47)
  • Kandurex
    Na, ezt nevezem gyűjtői változatnak! (term.u.e a PS változat is)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.07. 21:14:37
  • darkSectorxxx #22986
    Nem mondtam hogy vétkeztés, csak annyi hogy az PS3-ra lesz. :)
  • soundsonic
    Bocsi akkor
  • darkSectorxxx #22984
    PS3
  • soundsonic
    Jövő hónapban ,ha minden igaz az egyik ps plus gamma a Dishonored lesz. Link
  • Moby
    Csodálatos, hogy pont a vágásba sikerült beleszerkeszteni a feliratot, az igénytelen agyhalott kínai fattyúparasztjának.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo

Shu <3
  • SweeneyTodd
    Megőrültök... kár volt elkezdenem keresgélni milyen kacatokat lehet találni ezen az oldalon.
  • SweeneyTodd
    Sőőőt ezt is megnézem, itthon 1párt szoktak ennyiért adni..
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.07. 13:45:58