121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jóó lesz, ég és föld a 27-es monitorod ( vagy amid van ) az asztalon és egy nagy TV között. Ha látni fogsz recét akkor az a játék miatt lesz... -
Na csa hogy mire számtsak, nem mintha a mai játékokban sok rece lenne, de nem mertem először ekkora tvt venni mert féltem mivan ha a fullhd-t ekkorába nézem. -
Én kb 2,5 méterről játszom 42-es TV-n. -
Bazd és ti nagyok akik 40 colba már játszotok régóta, milyen messziről szép a képe a játéknak, vagy filmnek, vagyis az 1080p ekkora nagysában hogy érdemes nézni? mert a 720p-s tv-mert 3-4 méterről kellett néznem hogy azért szépen nézzen ki. :D -
Az XR Pro jelentése: ez a tévé kell neked.
:)
De most, hogy szóba került a téma, meg is érett bennem az elhatározás: lecserélem ezt a webos-es poklot egy szotyira. -
Na nem értesz egyet vele? :)
Vagy a komment poénjára ment a lol? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.11. 23:57:22 -
Hát ja meggondolandó nekem a 3d eddig sem hiányzott, most sem hiányozna, az mondjuk erősen 700ft-al húzósabb....háthát. :D
Hát mondjuk elég csábító nem mondom.
4HDMI adott. Megaztán a PS4 is a japók gépe.
Te figy ez a XR Pro vagy mi ez micsoda? Valami képmozgásjívító vagy mi, ez kihatással van a játékokra is? -
lol -
If you’re a gamer, the 42W705B is a brilliant monitor for your consoles and PCs. This is because our tests revealed an input lag figure of just 12ms – one of the lowest the TV world has produced. The only downside to this is that every single time you get shot in the face on Battlefield 4, the only thing you can blame is yourself…
ROFL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.11. 23:53:20 -
Eze. Igen, ennyivel. Ők még tévét akarnak gyártani, nem kirakatbanparasztbait hupirózsaszín tetveket. Nincs benne 3d, de 2d-ben felmossa a padlót a kóreaiakkal, neked meg ez számít. Játékra NINCS JOBB ebben a kínálatban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.11. 23:50:22 -
Melyik ez a tv?
Ja a legalsó....annak ennyivel szebb a képe vagy miért érné meg? -
5k passzív szemüveg? Moziból mindig elhoztam 1k volt kb, van otthon már vagy 5 :) -
Na jó ismerem ezt a támát, aranyosak vagytok de most a 3 , már csak 2 olcsó szarból akarom a kevésbé szart kiválasztani. :D -
Hát te nem egy évre veszed. 10-el drágább. Szerintem itt nincs több kérdés. -
Feles...igen de ha már van tudjam mit vveszek, ha eszembe jut venni szemüveget nem mindegy hogy 20k-s szemüveget veszek vagy passzív 5k-st, csak ugye a 3d kép melyiknél jobb megéri az aktív vagy akkora eltérés nincs?
Neten olyat is néztem hogy a passzív sokkal jobb és 1 hátránya hogy a fullhd felbontás picit csökken, de jobb mint az aktiv nem lesz a kép sötét nem villog.
Szóval eddig LG ellen max a menü van mint negatívum. :D -
Én 300k alatt nem vennék tvt. Nem 1-2 évre veszed és ha már lúd legyen kövér :D
-
De az nagyon húzosd bazze...tudom az lenne a legjobb de ez a 140k is izzasztó nekem. :D -
Na ezt jó hallani....hát meg vagyok kavarodva.
Igazából a 4k télleg jobban megvézve nem nagy előny, és 1.....IGEN 1 kibaszott HDMI van rajta...ez kurta ki nekem a biztosítékot. -
3 hdmi van :) Szemüveget felveszed aztán nézed a 3D-t. Én 2 nap múlva meguntam. Felesleges a 3D. :) -
Jaja, innentől csak sony. -
Akartam is írni, hogy játékra új sony tvk a legjobbak. Szép kép, legkisebb input lag. Köv tvm nekem is Sony lesz -
Az is még kurvajó széria volt(az LM előtti, 2011-es). -
Most látom, van a trénél sony. Vedd azt, ezeket meg felejtsd el. -
Nekem LG47LW659Sem van. Passzív 3D. Tegnap néztem hobbitot 1080p/3Dbe. sírtam a gyönyörtől. Nem mai TV már ,de gyönyörű képe van. -
Faszt nem gáz. Soha-de-soha-desoha többé nem veszek meg olyan tévét amiben ez a hányás van. Pedig semmi, SEMMI smart funkciót nem használok rajta, csak az alapdolgokat. Vagy inkább azt sem, mert néha fosok, hogy elszakad a cérna nálam, és átütöm a falon ezt a fost. Bárcsak lehetne még kapni az LM szériát :(( -
Igen csak ha már 3d-s tv, legyen inkább aktív azt gondolnám, de francse tudja, pont ezaz amit mondazs ehhez képest jobb lesz, csak azt néztem mintha azt írnák neten hogy LG-nek IPS panel van míg Samu nem. -
Figy nem gáz a webos, elleszek vele, a képe fontosabb meg tetszik a 4 HDMI.
Figy és a 3d? szemüveg hogy megy? mert hallottam hogy passzivos. -
Te figyi, ezek ilyen alsőkategóriás tévék. Nagy csodát nem kell tőlük elvárni, de a mostanidhoz képest egy csoda lesz bármelyik. Geronak igaza van, megnéztem, annak a 4k-s cuccnak az inputlagja horror, de kb minden szinten szar (nem véletlenül kerül annyiba) :)
Bár jobb a passzív3d lényegesen(amit alig fogsz használni), meg kiszámíthatóbban tartom az lg-t (kevesebb a panellottó), de a webos miatt én inkább a samut venném ebből a kettőből, úgyis hogy nem ismerem ezt a konkrét típust. -
LG 42LB650V tv-m van szerintem jó. Vagyis Ps4-hez baromi szép képet ad. Webos nem olyan gáz (igaz "tv-t" nem néztek rajta, meg smartot sem használom) -
Akkor Samsung? :D
Jól értem? Amúgy ja meg ha már 3D az passzívos.
Samsung-nak van valami baja? Igazából a képe legyen szép azt ennyi. Csak ugye az meg LG felé mutat.
Basszus most faszomsetudja mit válasszak. :D
PS4-hez meg filmhez kéne, +D nembaj ha van de nem lényeges annyira, csak a képe legyen szép.
Ha azt mondod vagy mondjátok játékra nem igazán jó a 4k, akkor LG megint problémás, akkor Samsung maradd ezekszerint. csak az zavar hogy a Samsungnak mintha a képe nem lenne olyan szép mint a 2 másik LG. :D
4k-n meg az a baj nem tudom a játékok milyenek lennének. kb 2 méterről nézem minimum.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.11. 23:27:05 -
Rosszul teszed. Olyanom van, a webos miatt embernek én ezt nem ajánlanám. A pokol maga. Van, hogy egy bemenetválasztás egy perc, ha bekapcsolást után szeretnéd megtenni. Soha-de-soha nem volt még ennyire használhatatlan moslékgeciszar tévém. A képe amúgy nem rossz, bár az elődje, egy 2012-es LM620 agyonverte képminőségben. -
LG
versus
Samsung
Én valamiért az LG felé hajlok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.11. 23:04:41 -
Én még nagyon sokáig nem veszek 4k tévét. Majd ha lesz belőle normális, meg ami meghajtja. -
-
LG 42LB650
Samsung UE40H6200
1 árban vannak.
Még nincs semmi lefixálva. Válasszak ezek közül? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.11. 22:37:17 -
input lag az arra gondolod hogy irányításra lagg vagy a kép akad? -
4k tv játékra lál. Okádék képminőség és okádék input lag. -
Hallod még gyors annyit hogy neked milyen tv-d van?
4k-nál hogy szuperálnak a játékok? :S mert félek az 1080p meg fosmosott lesz rjta. :D -
Lennének ott jó dolgok is, de olyan idegtépően fanboybait az egész, hogy az internet törlését velük kezdeném :) -
Igen értem, de könnyebb fáradtan este olvasnom magyarul mint pár nehezebb (számomra nehezebb) szón filózni, ez nem órák kérdése, csak jobban szereten magyarul.
De nem Gamestar-ra gondolok, vannak rosszabb oldalak is. :D