121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is. Ha gondolod majd multiba halhatunk együtt is. :D -
24.-én egyenes adásban fogom közvetíteni az esés-kelést... :D -
Az enyemhez alapból járt 2 szemüveg. Teljesen jó azzal is.
De én is első 3 nap néztem veli 3D-s demo videokat meg 2 filmet (60gb/film). Azóta hozzá sem nyúltam. Minden csoda 3 napig tart. :D -
New Game Plus, the mode we’ve come to expect from certain games – including Souls games – will be included with Bloodborne. New game Plus lets players start the game all over, keeping all their weapons and allocated points. They will however be faced with a much greater challenge as enemies will be much tougher.
“Yes, there will be a New Game Plus mode,” game director Hidetaka Miyazaki told MCV in an interview. “We’re having trouble beating it, though.”
Miyazaki did not reveal whether the mode will start as soon the initial play-through is finished, or be activated manually by the player. Though it’s probably safe to assume the latter, given the extra content like Chalice Dungeon and how it can be played even after the main game is finished.
Holnap elvileg launch trailer -
partizan182 #23175 Na, nézem a Vaati videót és boldog vagyok.
Ha havert idézel jön az automatikus invade! Néhány teruleten dettó amint belépsz jön a fantom. Aki persze én leszek. Jesssszzzz! -
Szeretem a vámpíros témát. -
Utálod a vámpiros témát vagy a spoiler végett? :) -
Hát. Izé....nem, de ne olvasd el, mer elég sok a spoiler :) Amúgy jó nagy túlzásokba esnek ám, de jó lesz ez. -
Nem tudom, automatikusan a végét olvastam és a második mondat végén elolvastam egy szót, amitől megfagyott bennem a szar és arra jutottam, hogy inkább nem...
...a szó egyébként:
"Dracula"
(tudom, hogy inspiráció de akkor is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 12:12:39 -
Jókat írnak? -
Uraim, az Edge magazin Bloodborne -al foglalkozó mai száma. -
En is úgy veszem. Storeba kivételesen ugyanannyiba kerül mint a boltba. -
Lehet ennél pont jó lesz digitálisan is. Amikor épp van hozzá idegrendszerem, elindítom. :) -
Hamár BB, igyekezzetek az előrendelésekkel, a Nightmare mellett most már a Collector változatot se lehet nagyon kapni... lehet, hogy majd az alapverzió is hiány lesz az első héten!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 09:35:25 -
Namost itt azért nagy kérdés, hogy mi a bánatot csináltak a negyven órában. Mer ha pixelsightseeing túrán voltak, akkor pont semmit nem jelent. -
Jó, hát őszintén szólva a DaS -ba se használtam 2, max. 3 fegyvernél többet...szóval ez akár single szinten, ami számomra a LEGFONTOSABB!, nem is befolyásol,...viszont a multiplayer lehetőségeit szorítja :/
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 09:20:03 -
-
Te...ez nem durva spoiler?
-
"Only found 6 or so weapons and 6 or so guns in 40 hours"
-
Bár egy valódi render szerintem jobb megközelítés. Egy order már egészen frankó film lehet. -
Jelen állapot szerint nem is lesz, csak a távoli jövőben. Előbb megvalósítható (akár ma is), hogy az előszereplős felvételt rátextúrázzák a realtime 3d scanre, és abban már lehet közlekedni. Gyermeki szinten csináltak már ilyeneket kinektetk segítségével, de normális minőségben ez sem mostan lesz, de az mondjuk belátható idő. -
még.... -
oszt a kényelmet pont leszarom, amikor meklén* mellett ülök a kocsiba ahogy üldözi az aktuális gonoszokat 
-
Az OR-ben eleve nincs is értelme a 2D leképzett 3D filmnek. Oda valódi 3d filmek kellenek majd, realtime renderelve. Szóval ott inkább majd az order felé tolódik a filmezés témája, élőszereplős filmre nincs teknó ilyen kontextusban. -
-
Ez így azé már sokkal-sokkal közelebb áll a valósághoz ;)
Én bírom a 3D-t, de csak a passzívot. Az aktív crosstalkja a sírba tesz, és bár van crosstalk mentes tévéje a samunak is, csak éppeszű ember annyi pénzt nem ad érte. Az OR...nos az viszont nem mérhető össze ezekkel, semmilyen módon. Mondjuk ott kényelemről nem köll álmodni 10+ éven belül :) -
4et. EDGEnél nagy souls fanok vannak. -
Hát igen, én is....pedig először úgy voltunk vele, hogy szétnézzük az agyunkat...de valahogy ez a 3D...nem jó, nem kényelmes...talán majd az Oculus Rift -es mozik...genyó sok év múlva, beváltják a reményeket. -
Paranoia #23151 nem mondtam,h nincs jobb...erre volt keret.Megvan,működik teszi a dolgát. -
Paranoia #23150 3D.. megvettem akkor néztük 10percig(avatart)azóta se...engem teljesen hidegen hagy.Csak úgy mint,h smart legyen egy tv...lehet én vagyok maradi.
Színek,ez megint olyan dolog,h ki milyennek látja... -
Jajhagyjátok már ezeket az önigazolásokat ezekkel a belépőszintű retkekkel, de komolyan :D Tökömet nem vennél mást, ezekhez képest annyival jobbak vannak, hogy beszrnál élve. Ezek is használhatók, van nekem is nem is egy, olcsók, teszik a dolgukat, deeee ne vicceljünk már-e :) A "jó" meg a "gyönyörű" az piszkosul nem itt kezdődik. Hű de mennyire nem. -
Egy problémám van a Samuval, eléggé túlszaturált a képe, a színek harsányak, a végeredmény kissé plasztik hatású és természetellenes. 3D -je meg köpettel ér fel, igaz, az manapság már nem trendi.
Szerk: ja és van otthon egy Samu 6400 47" meg egy LG 790V 47"....szal
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.12. 08:52:10 -
Paranoia #23147 nekem is samsung van(UE48H6400) nem vennék mást.
Anyáméknak is vettem 3évvel ezelőtt szintén samsung d5xx azóta is teszi a dolgát...nem értem a sok fikázást.
LGvel annál rosszabb tapasztalataim vannak.... -
Hát dejó. Ezek szerint a 42-esbe a panel az lg-től veszik, a többibe meg a samutól (vagy valakitől). Jól nyomják ezek is...Legalább ugyanazon modellszámon lehetnének egységesek a paraméterek. -
Nekem 55-ös W829B van egy ideje, jó cucc. Egyébként a linkelt modell aktív 3d-s, csak a 42-es méretben van passzív. (a 42-esben IPS panel van, míg a nagyobbakban VA -> ez utóbbiaknak jobb a feketéje, de gyatrább a betekintési szög)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.12. 08:36:28 -
én ezzel szemezek egy ideje várom hogy kicsit olcsóbb legyen -
Az Edge mennyit is adott az Order -re? Mert ha esetleg valami pozitív volt a review akkor nem túl kompetensek a témába és kezdhetünk aggódni. -
>fasza a 3D.
3 samum van, abból kettő 3D-s. Aktívra pénzért SE írnám le, hogy fasza. Konkrétan egy áthallásos mocsokszar. Kisebb-nagyobb mértékben, de mind az. Picit lehetnétek kritikusabbak a világ dolgaival. Ez itt nem a neogaf :D
-
Nekem is KDL42W705B van már fél éve, és marad is, révbe értem a sok szutyok után. Legyen is elég ennyi :D -
heady #23140 Ha mar tv, en nagyon ajanlom a Samsung H6400-as sorozatot. Nekem a 48-as van, gyonyoru kepe van, korrekt az OS, fasza a 3D.