121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez random generált cucc, nemspoiler! :D -
Hallom, ahogy Kandurex feltépett vénáiból falrafröccsenő vére a padló kövére csordogál :DD -
Chalice dungeon
-
Mivel telefonon vagyok. (Meló köszbe ezert könyebb volt kérni :D)
Na de reddit a barátom. :) -
ezzaz, te elmaradt a név számlaszámod, léccike ird majd meg. :) -
Jó döntés. -
Amúgy meg manapság nem tudtok megtalálni egy videót de tényleg? google, youtube, cím beír. Voálá. Menő tipp mi? :D -
Okos vagyok megtalaltam :p BB láááncs trélör -
Kabe. :D -
Hátha valakit érdekel
Multi-Platform Titanfall 2 Confirmed
Respawn has confirmed a new Titanfall game is in development, and if it could do it again it wouldn't have platform exclusivity. -
Sosenem!4! Majd holnap rendes minőségbe. Nekem is kár volt így megnéznem. Bár párszor meg fogom még holnap :D -
Ja amúgy Sony-t hozatok t-home-tól, neked és mindenki másnak is köszönöm a segítségeket!!! -
Most! :D -
Linket :D -
atyaég kikerült holnapi BB launch trailer offscreen videóba. Hideg kirázott :D
Na majd holnap jó miőségbe :y -
Nem rossz, ja mondjuk gondolom 40-42 colos fullhd tv-k közt nincs akkora brutál eltérés, amit nagyon észrevenni gondolom.
Mindegyikkel ellennék énis. -
Aha. :) -
LG 39LA620S-em van és imádom. Biztos van jobb, szebb, okosabb, nagyobb ( ennyi a max ami elfér, de nem vágyom most nagyobbra ), viszont nagyon szép a képe, TruMotion zseniális, 3D nagyon jó, USBről HDDről mindent lejátszik, mindent tud, sosem volt még probléma velem sosem hagyott cserben. Hangzása kellemes, sok minden állítható testreszabható. Előző évben a Forma 1et, TVről netezve néztem a hivatalos MTVA M1 HD streamról, patentul ment.
Nagyon megvagyok elégedve. -
Lg tévéim vannak napi használatra, abból igzából 1-et használok konzolpécével, azt a bizonyos lb650-et, amit utálok. Vannak ezenkívül samsung tévéim, 2011-14 közötti modellek, azokat nem használom, kiállításra cipelem néha, médiaszolgáltatással is foglalkozom, van egy alkalmazásom a samu smart rendszerében, azt szoktam velük promótálni. -
TomStorm #23200 Az élénk üzemmód tud még gyönyörű tűéles képet mutatni csak azt nem igazán engedi állítani inkább gyári beállítást alkalmaz ami engem több óra után már zavar tehát valamit elcsesztek benne de próbáld ki hátha eltalálod és jó lesz neked -
Kösz, kösz. :) -
Halli nem tudom kérdeztelek-e de most milyen tv-d van vagy mennyi?
Vagyis ha nem titok, milyen kütyüid vannak? :D
Persze ha nem túl intim kérdés. -
Ja nekem 30-al sem megy sokszor. :D -
TomStorm #23196 Ja ismerem azt a YT videot de ő nem konzolhoz használja így felejtős.
Nálam nagy vonalakban:
Üzemmód-Eredeti
C10-es színhőmérséklethez a következők:
háttérfény+kontraszt 75
fényerő 47
élesség 30
színmélység 65 árnyalat 0
dinamikus beállítások(kontraszt+szín) KI
preferált szinek mind 0
színskála széles
szuperfelbontás Off és gamma közepes
zajcsökkentés KI
fekete szint alacsony
ITT jön egy lényeges lépés ami kicsit kényes megoldás a szemkimélő funkció VAGY kinnt menüben az energia takarékosság Minimálisra állítása.Vagy éppen semelyik.Próbáld ki őket vagy kapcsold ki mindkettőt!
TruMotion-t csak TV adáshoz vagy filmekhez használd,játékhoz soha!
Képarány levágás nélkül-re kell állítani filmekhez pedig 16:9 -
Az a baj, hogy 60fp-el MO-n nem nagyon lehet majd osztogatni. Siralmas a feltöltés minden szolgáltatónál. -
PlayStation 4 - ezt hozza az új frissítés
A Sony hivatalosan bejelentette a 2.50-es firmware update újdonságait. Játékfelfüggesztés, Facebook barátok keresése, és sok egyéb más izgalmas funkció jön.
A PlayStation 4 2.50-es frissítése, a Yukimura tartalmáról korábban hallottunk pletykákat, viszont mivel közeleg a megjelenés, a Sony is időszerűnek látta bejelenteni, mivel teszi még jobbá a PS4-tulajok számára az élményt.
Megjelenési dátum még nincs, és a lista is bővülhet még, de ami biztos, hogy jön a játékfelfüggesztés, avagy a Suspend/Resume, minek köszönhetően ha Rest módba raktuk a gépet, a játékot pont onnan folytathatjuk, ahol abbahagytunk, nem kell várni, hogy újra betöltődön. Ezt a legtöbb játék támogatja, nem feltétlenül mindegyik. Emellett a továbbiakra lehet még számítani:
Sub-account mester-accounttá változtatása
Aki Sub-accountot regisztrált, ha betölti a 18-at, közvetlenül a PS4-en válthatja át masterre, így megszüntetheti a chat korlátozásait, feltöltheti saját virtuális pénztárcáját, vásárolgathat, satöbbi.
Facebook barátkereső
Ha PSN fiókunkat összekapcsoljuk Facebook fiókunkkal, már azon barátainkat is könnyen megtalálhatjuk, akik ugyanígy tettek.
Remote Play és Share Play akár 60 fps-sel
Ezentúl lehetőségünk lesz váltani a 30 és a 60 fps között a Remote Play és Share Play használata esetén, hogy méginkább sávszélességünkhöz igazíthassuk a szolgáltatásokat.
Kisegítő lehetőségek
Lehetővé válik többek között a szövegfelolvasás, a betűméret növelése, a betűk vastagítása, a kontrasztosabb kezelőfelület, a megjelenített képken zoomolás, a színek invertálása, és átrendezhetjük a gombkiosztást is.
Trophy fejlesztések
A Yukimura után ahányszor kapunk egy trophyt, automatikusan screenshot készül, továbbá eltávolíthatjuk listánkról azokat a játékokat, amikben a trófeák 0%-át szereztük meg.
Videók megosztása a Dailymotionön
A 2.50 után közvetlenül a Dailymotionre is feltöthetjük videóinkat.
Ez még nem minden, a további újdonságokról az előttünk álló napokban, hetekben mesélnek. -
Hogy kalibráltad? Mert én anno egy youtube-os video által.
Csak kivancsi vagyok te milyen beállitásokkal játszol. -
TomStorm #23192 Mindenképp be kell menni ahol van több TV is bekapcsolva és úgy választani.Így találomra semmit ne rendelj.Én LG-t választottam,42 LB650V.A menü rohadt lassú de már kalibráltam TV adásra külön ill.játékokhoz és 3D-re is így már nem kell hozzányúlni.Optikán szépen adja le a hangot 5.1-re,képminőség ebben az árkategoriában profi.WebOS használhatatlan én ki is kapcsoltam a netet rajta. -
Igen irogatták hogy a passzínagyon jó. :)
De asszem maradok a Sony-nál 3d majd ha lesz szemüveg nélkül. :)
Amúgy jó az a tv az LG ami neked van, csak nekem ugye 3D nem fontos. :) -
nm -
Ebbe az évben mar mi nem csúszik? Maximum a jég mert már nincs :D -
Project Cars csúszás -
Paranoia #23187 na neeeeeeee -
Project Cars májusba jön:) -
Paranoia #23185 muhahah non várós!engem a BB sajnos nem fog meg...így április lesz a hónapom(mkx,project cars)
-
Sleeping Dogs™ Definitive Edition 3690Ft, szerintem ennyit simán megèr.Mostmár jöhetne ilyen árbana Knack is:) -
27 giga lesz BB. Fasza éjjel le is jön majd :y -
Töfi a linket! :) -
Oké -
Dat fatality