121469
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát kíváncsian várom, hogy fog ez nekem feküdni. :)
Az elején biztos, oda meg vissza leszek. Már csak a hangulata miatt is. Na de 1 hét múlva a megjelenés után, majd kiderül, játszom e még vele. :D -
Pedig ekkora önismerettel simán neki is vághatsz :D -
>Hozzá teszem, ha nem leszek agyon jutalmazva...
>Aztán lehet az első 2 óra után szétverem a gépet.
Hihi :D A posztod jól mutatja mennyire új területre fogol tévedni evvel a játékkal :D Az élet-játékok egyetlen jutalma a túlélés :D Minden cselekedeted, minden mozdulatod ez az egyetlen cél vezérli :) És nem is fogsz semmi másra vágyni, csak arra, ami ebben segít :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.14. 22:22:27 -
Jutalmazni nem fog a játék egy Boss leverésért, viszont amit abba a pillanatba érezni fogsz..."csettint"....a győzelem íze, az lesz az igazi. -
Mellesleg szerintem is hülye, aki szerint a BB jó játék lesz, de csak azért mert én túl casual vagyok hozzá.. :D Dizájn nekem is tetszik, csak a játékmenet nem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.14. 22:18:22 -
Tudom jól. De valamiért most ez hiányzik nekem. :D
Taktikát kitalálni. Rájönni magamtól a dolgokra. Szépen haladni előre és egyre erősebbnek lenni. Hozzá teszem, ha nem leszek agyon jutalmazva (elég egy új ruha vagy fegyver is egy-egy boss után) akkor lehet elfogy idővel az érdeklődésem a játék iránt.
Aztán lehet az első 2 óra után szétverem a gépet. De esélyt adok neki.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.14. 22:15:26 -
Avval nincs semmi baj. A baj ottvan, hogy szopni fogtok, triplán, mert day1 nem lesz hozzá SEMMI. Nem lesznek gájdok, statok, semmi. Vakrepülés. És harapni fog a cucc, ez mostanra elég nyilvánvaló :)
/mindenki szopni fog, csak a veteránok mosolygva szopnak majd, és örömmel hánynak vért. -
Hát izé...annyira nem is kell az én megoldóképletem, mert dark a tökéletes lenyomata, mintavétele a mai ps4 tulajoknak, egyúttal az én abszolut reciprokom. Ő mindent szeretni AKAR ami szoni, egyfajta szoni kötelékben érzi magát. És megy is neki! Duty. A BB-vel viszont gond van, ahogy gond volt a DeaS-ekkel is: nehéz szeretni. Mármint nem nehéz, csak előtte le kell győzni az egót. Azt az egót, amit a pont ez a kötelék húz. Szóval nem könnyű ez, ezerszámra fogja kitermelni a második-harmadik napon a játékaim.hu-n landoló példányokat :D De egyúttal nem is baj, lesz aki ennek kapcsán merül bele a stílusba. De nem lesznek sokan :) -
Nekem is ez lesz az első ilyen stílusú játékom. Lehet kövezni!
-
De, bakker, ha nem jön be akkor mine... 
... bedobtam a Moby translate -be... most már világos -
De van egy pécéd, amivel a sok hulladékot le bírod játszani.
2: miután elmondtam, hogy van egy lavór samsung tévém, meg azt is, hogy itthon mégsem ilyen van, szerinted mit fogok válaszolni anélkül, hogy elolvasnám, vagy érdekelne a pontos típust? :) Jóban vagyok velük, néha együtt járunk kiállítani, bírom őket, de magamnak tévét nem veszek tőlük. Szerinted mé? :D
/mégmielőtt a torkomnak ugranának a samsung tévé tulajok: tök jó tévétek van, elhiszem, megminden! :) Nem csak a samu nem tetszik, jóformán egyik sem, az lcd a világszara, amit a gyártók csak tovább rombolnak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.14. 21:55:00 -
Nem kell neki mindent ám elhinni....:D
Amúgy 8-10 órát játszhattam kb az első ds1-el, a másodikkal annyit se...elég is volt, de nem éppen azért mert a harc megcsinálhatatlan, hanem nem jött be a stílusa. -
Majd kiderül, hidd el, nem ezért vettem meg.
Hanem mert volt felesleges 7800ft-om amit elvileg odaadtam volna neked, csak Antival inkább megvettem a játékot. :D
Ja meg hogy láss szenvedni, mert arról volt szó régebben. :) -
, jah hát így világos.
-
Hogy igénytelen felemet is kiszolgálja a tv...azt hiszed mindent leszedek 50kb/s-el 4d-ben? :D
Amúgy havernak ilyen tv-je van ez jónak számít? :)
samsung ue40es6100 -
:DD -
Fordítok dark-o-insanity-ről emberi nyelvre, mer ilyet a google translate sem tud:
A des-t nem ösmeri. A dasok szerinte meg szar játékok. De azért a BB-t megveszi, mer....
-mindenki megveszi
-exkluzív
-tetszik neki a grafja(amit úgysem fog látni, az első bossnál feladja)
-mindenki megveszi...jat ez mán vót
-mindenki megv....hypetrain, amin ő amúgy sosem ül Istenbizony!
Belenéztem a varázsgömbömbe, és megláttam a 25-i első posztját: "mindenki hülye, aki szerint ez jó!" :DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.14. 21:44:29 -
Akkor meg nem világos a "sok minden nem lesz",... A Fromsoft tálalja a DeS alapjain nyugvó folytatást, ennyi nem több. De ez bőven elég. Nem kell csilliárd perk, meg Kevin Spacey
, hogy legyen valami.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.14. 21:43:59 -
Mégis ki a gecit érdekel a divx? Nem kilencvennyócat írunk jóreggeltkívánok. Van benne kéklézer*? Van.
Ennyike. Warezolásra ott a pécéd.
*ps4-ben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.14. 21:38:37 -
A pöcsöd volt 5 perc. :D
Hallod mi a faszt várok a PS4-től, ha a Sony tv alapon nem támogat divx-et? :DDDDDDDD
Most néztem csak.
Persze nem baj Mediabox mellett. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.14. 21:34:24 -
Nekem a négy bő nyállal elég volt ennek az elmeháborodott baromnak a munkásságából egy életre. Pedig ezer éve a régiekkel nyomtam, de nem rémlik, hogy század ennyire kiverték volna a biztit. -
5 percet, DaS-al :D -
DS 1 és 2. -
játszottál valamelyik előddel DeS, DaS?
-
Frame rate wise, its been a solid 30 fps so far and I’m already used to the control and love the speed of the game. everything you do, and what the enemies do is just at least 2-3 times faster than the previous entries. -
Jó csak mondom sok minden nem lesz itt. :D -
Jó kis játék ez :D
-
Igen, ez, plusz az atmoszféra és önmagad fejlődése, ez a Souls, ezt várjuk. -
Te bajod :) -
És pontosan ez garantálja, hogy teleszkópos bottal se... :) -
Most épp parancsra szart a ló az utra valami speciálisat, mert egy auto megcsúszott rajta.. ez valami robot ló?? -
Kojima... MGSbe mindig voltak beteg dolgok. -
Úgy tudod a pályáról tudtommal eltüntetni a hullákat, szerintem jópofa, ezek a japók a mgs-b a indig tesznek humort. :) -
De nem rosszindulatból, most őszintén, mit vártatok, vagy vártok.
Elmondják hogy szép a játék meg kibaszott nehéz, ez a játék semmi mást nem tud csak ezt, ezekben jó, semmi mást nem lehet mondani róla, ezt meg vagy 3000 féle tálalásban leírták. Én ezért félek hogy csalódom kicsit majd. -
MGS5 gameplay-t nézek.. és hát. jónak néz ki, de mik ezek a léggömbös szarok? :DD Még egy lovat is felküldött a picsába :DD -
Na gyors vélemény egy új souls játékostól. Spoiler mentes teljesen, de azért berakom spoilerbe. Képek is vannak legelejéről, de azt nem rakom már be, láttuk ezerszer.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ok.
I like it.
But I'm so confused its not even funny. Needless to say I need some advice and hopefully I can get some before continuing. I will save those questions until the end because right now your all you want are impressions.
Here goes;
Coming from a first time "souls" player take these very vague and baseless opinions as just that.
- its HARD. Every single enemy is a challenge and I have yet to encounter an easy enemy
- controls seems responsive but it seems there are slight delays here and there, as if a animation needs to finish or something before I can initiate another input ( such as fighting/healing )
- graphics are great, obviously not the order great but much improved from the previous gameplay clips I have seen in the past. Aliassing is slightly noticable but on a whole new level of improvement from older gameplay clips we have seen.
- character customization is rediculously complex. Every single aspect can be adjusted with your character without any real constraints. To me it was far to overwhelming due to my OCD with making decisions like this. I hope I can go back and make adjustments later.....
- load times between death are satisfactory, not too long but not fast either.
- sound design is awesome. Really good environmental sound effects as well as positioning.
- perfect atmosphere. I purchased the game for the theme and it does not disappoint.
I have only played an hour or two so my impressions will drastically change and become more in depth as time goes on. Right now I'm too confused to comment on a majority of issues and need more time with the game to base an opinion. If as an outsider the series I'm pressed and enjoying it, you can imagine what that says for the diehard fans. -
-
Meg a faszom... -
Nekem is. -
Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon fog bejönni neked.