121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
PS4 alá kérek egy ilyet, most azonnal! :D
-
Reméljük sikerül majd.
Köszönöm az infót -
A felsőre lesz szükséged + arra amit linkeltem és még így is lehet szívás... -
Jól beszélsz...tetszik
Igen azzal a vezetékkel van gondom.
Ezért először egy ilyenre gondoltam
Vezeték
de ez is jó lehet
Adapter -
Jajlátommár...(letöltöttem a manuálját). Szóval ezen van még egy kimenet direkte az xbox kontrollernek mikrofonnak?
Na azzal nem lesz könnyű dolgod, ugyanis a ps4-en egy négypolúsú jack van, aminek ugyebár a legbelső púlusa a miki. Naszóval ehhez kell neked egy alőször is egy 4pólusú átalakító, aminek a mikibementét még le kell szűkítened 2.5-re, mer szerintem ilyenből olyant európában nem találsz, ami eleve 2.5-et fogad. Kicsit gányfíling lesz a végére, de működni fog. Vagy veszel egy olyan kábel az összeköttetéshez, asmi az egyik oldalán 2.5-es, a másikon meg 3.5-es. Így is egy kicsit gány lesz, de kevésbé :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.15. 18:03:24 -
Na figy, itt szerintem valami kavar van, tisztázzuk a helyzetet, mert ez így egy mondantonként nem fog menni.
Tehát ez egy wireless füles, aminek az adó oldalán van egy halom csatlakozás, de neked a ps4 szempontjából csak az optika érdekes. Tehát az adót összekötöd a ps4-el egy optikai kábelen, ezzel már van hangod a fülesben. Viszont neked chatre is kellene, tehát a mikrofont is szeretnéd bekötni, azt viszont az adó oldalán bekötni nemtudod, mert nincs bement a ps4-en. A mikrofon a fülesbe egy 2.5-es jacken megy be. Ez is világos. Namost innentől nem értem mit szeretnél. Ezt a mikrofont hogyan gondoltad bekötni a kontrollerbe?
Ha valami nem helyes az elméletemben, jelezd!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.15. 17:51:08 -
Nem vagy hibás :-)
Fejhallgató
Szóval ebbe a kell a vezetéket bedugni ( 2,5mm jack ) és össze kötni a kontrollerrel ( 3,5 jack ).
De ami gyárilag járt a Razerhez vezeték az 2,5-2,5 jack végűek.
-
Egy éjszakás "film".... -
De az egy szar játék, akkor meg minek akarsz egyáltalán vele játszani? -
8k körülre terveztem beszerezni egy jó ajánlattal és lehet nullszaldóval kijövök. Lentebb csak a valós értékén "hangos gondolkoztam". -
Hülyeség amit csinálsz. Meg akarod tartani? Nyilván nem. Akkor nem kikúrt mindegy mennyinêl ugrassz be egy vêgigjátszásra? -
Biztos bennem van a hiba, de én továbbra sem értem :)
>ami a füleshez van mikrofon kábel az 2,5mm jack,a kontrollerbe azonban 3,5mm jack való.
Tehát akkor csak a mikrofont akarod a kontrollerbe kötni? -
Nem hiszem, h addig várni kell, ez 9k ár alig egy hónap alatt jött össze. Szerintem még két esetleg 3 hó.
Szerk.: ezt a 60 dolláros szöveget nem értem, nem leírtam, hogy 9k a most beszerezhető ára?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.15. 16:24:53 -
Ilyen osztást csak single alapon alkalmazok. -
Ilyen alapon wowozz. Az árat leosztod 60*24-gyel és milyen jóra kijön -
Két lehetőséged van. Ha kell veszed, ha nem akkor meg ne küzdj... a valós értéke egészen pontosan 60 dollár, se több se kevesebb. Hogy neked forint/óra amit kiszámolsz mennyi ebből a szempontból lényegtelen. Várj decemberig, akkor biztos olcsóbb lesz ( proTIPP )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.15. 16:11:13 -
Gondolom működni fog. Nekem PX5 van ami ugye bluetoothos ps3 esetében. PS4-re egy pár dolláros kábellal tudom rákötni és xbox360 módban működik :D -
Eljutottunk a 9000 Ft árig az orderben, de ez még mindig nem jó ár, a valós értéke kb. 6000 és még mindig túl értékelem, óránként ezer forint? -
Úgy hogy a fejhallgatót össze kell dugni a kontrollerrel.
Így fogja a hangomat tovább küldeni
Utoljára szerkesztette: tojas1, 2015.03.15. 15:34:28 -
Hogy jön ide a mikrofon kábele? -
És azt hova tudnám dugni? -
Szerintem működhet, de jobban jársz ha usb-s átalakitőt veszel.
-
Sziasztok
Használ esetleg Valaki PS4-hez Razer Chimaera fejhallgatót?
Kérdésem ezzel kapcsolatban,hogy ami a füleshez van mikrofon kábel az 2,5mm jack,a kontrollerbe azonban 3,5mm jack való.
Vajon működhet-e átalakítóval vagy új kábel 2,5mm-3,5mm vásárlásával?
Köszönöm
-
:DDDD -
A sony a büdöséletben nem fog olyan szolgáltatást csinálni, ahol bármilyen ponton megjelenik olyan mondat, hogy neked van egy pécéd :) -
Ezeket már kérdeztem tőled is nem? :D -
Hőőő háde figy, a Youtube az egy dolog, nekem a merevlemezre dobja le 60fps-re, utána azt feltlhatd egy pc-n is a youtube-ra nem? :D -
Ugyanaz a teknó csinálja a felvételt, a remoteplayt, az egész szart. Ha az ehyik tudni fogja, mind tudni fogja. Persze ahhoz kéne yt integráció is, mer az tud 60fps-t. -
Hát ja de én a 60dfps-t már elnézést inkább a videófelvételnél kérném inkább, stream-nél nem igazán érdekes szerintem amíg szó van kikockásodásról meg felbontásromlásról. :D
Igazából nem is értem a lényegét, nemhogy youtube-ra netán felvehetnél akár 1080p 60fps-el, erre a buta stream-re pararolnak időt.
Ja meg shared play is faszság, legalábbis nekünk halandóknak...legalábbis én még senkivel nem tudtam normálisan müködtetni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:50:44 -
Semmi olyanra nem alkalmas, amire a pécéd használod. De ez itt nagyon off. -
Fogsincs. Bénázás. De nem ment ez jobban addig sem, amíg gaikai-nak hívták. Ugyanez a helybentopi volt.
Amúgy abban bízok, hogy a 2.50-el valamit okosítanak a streamingen, és nem ebbe a dögvészbe akarják a 60fps-t belelapátolni. -
Ja RP 2B-t akarok venni kemény gép. Ezzel a PC-t majddnemhogy sarokba állítom, mert lassan ott tatok hogy csak cod4 megy rajta.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:34:25 -
Ja csak akkor mi akadálya hogy ez a ps now menjen? Jogi vagy kisországprobléma? -
Limelight van raspberry pi-re is, és tökéletes. A tévékben négyszer-ötször erősebb a hw. -
Ennek már rég működnie kellene. Évek óta képesek lennének a tévék erre. Ahogy képesek a telefonok is, meg lassan a mosógépem is. -
Igen, ezzel akkor azt mondod, hogy a PS NOW, ami stream-el régi játékokat simán egy sony tv smart részéből vagy egy BR lejátszón ami sony futtatható lesz? Ez valami vicc nem?
2035-ben vagy mikor?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:28:52 -
A ps now menni fog tévéken meg bluray lejátszókon is. -
Ja Vita oké hogy nem lehet rákötni.
Amúgy jó hogy említed, még nem értek még 1 dolgot.
Mégpedig olvastam a tv-knél hogy van blútusz, ami állítólag csak DS kontrollereket kezel, se telefont se semmit.
Mégis mi a farkamnak kell kntroller a tv-hez?
Azzal váltani csatornákat? LOL
Vagy összerendeled és a konzollal együtt kapcsol be a tv is?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:19:54 -
De. Az azért merül fel, mert a ds4 telefonhoz illesztése, és a telefon tévére illesztése sajnos nem triviális. Bár mostanra okafogyott, de hogy így került a látókörbe.
/a vitát meg egyáltalán nem lehet tévére kötni, és mibt kontroller is borzalmas. -
No várj!
Akkor a PSTV, az nem egy fekete kis eszköz neve?
Ha nem akkor azt a kütyüt magát hogy hívják?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:13:20