121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #23380
    Ezeket már kérdeztem tőled is nem? :D
  • darkSectorxxx #23379
    Hőőő háde figy, a Youtube az egy dolog, nekem a merevlemezre dobja le 60fps-re, utána azt feltlhatd egy pc-n is a youtube-ra nem? :D
  • Moby
    Ugyanaz a teknó csinálja a felvételt, a remoteplayt, az egész szart. Ha az ehyik tudni fogja, mind tudni fogja. Persze ahhoz kéne yt integráció is, mer az tud 60fps-t.
  • darkSectorxxx #23377
    Hát ja de én a 60dfps-t már elnézést inkább a videófelvételnél kérném inkább, stream-nél nem igazán érdekes szerintem amíg szó van kikockásodásról meg felbontásromlásról. :D
    Igazából nem is értem a lényegét, nemhogy youtube-ra netán felvehetnél akár 1080p 60fps-el, erre a buta stream-re pararolnak időt.

Ja meg shared play is faszság, legalábbis nekünk halandóknak...legalábbis én még senkivel nem tudtam normálisan müködtetni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:50:44
  • Moby
    Semmi olyanra nem alkalmas, amire a pécéd használod. De ez itt nagyon off.
  • Moby
    Fogsincs. Bénázás. De nem ment ez jobban addig sem, amíg gaikai-nak hívták. Ugyanez a helybentopi volt.
    Amúgy abban bízok, hogy a 2.50-el valamit okosítanak a streamingen, és nem ebbe a dögvészbe akarják a 60fps-t belelapátolni.
  • darkSectorxxx #23374
    Ja RP 2B-t akarok venni kemény gép. Ezzel a PC-t majddnemhogy sarokba állítom, mert lassan ott tatok hogy csak cod4 megy rajta.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:34:25
  • darkSectorxxx #23373
    Ja csak akkor mi akadálya hogy ez a ps now menjen? Jogi vagy kisországprobléma?
  • Moby
    Limelight van raspberry pi-re is, és tökéletes. A tévékben négyszer-ötször erősebb a hw.
  • Moby
    Ennek már rég működnie kellene. Évek óta képesek lennének a tévék erre. Ahogy képesek a telefonok is, meg lassan a mosógépem is.
  • darkSectorxxx #23370
    Igen, ezzel akkor azt mondod, hogy a PS NOW, ami stream-el régi játékokat simán egy sony tv smart részéből vagy egy BR lejátszón ami sony futtatható lesz? Ez valami vicc nem?
    2035-ben vagy mikor?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:28:52
  • Moby
    A ps now menni fog tévéken meg bluray lejátszókon is.
  • darkSectorxxx #23368
    Ja Vita oké hogy nem lehet rákötni.
    Amúgy jó hogy említed, még nem értek még 1 dolgot.
    Mégpedig olvastam a tv-knél hogy van blútusz, ami állítólag csak DS kontrollereket kezel, se telefont se semmit.

Mégis mi a farkamnak kell kntroller a tv-hez?
    Azzal váltani csatornákat? LOL

Vagy összerendeled és a konzollal együtt kapcsol be a tv is?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:19:54
  • Moby
    De. Az azért merül fel, mert a ds4 telefonhoz illesztése, és a telefon tévére illesztése sajnos nem triviális. Bár mostanra okafogyott, de hogy így került a látókörbe.

/a vitát meg egyáltalán nem lehet tévére kötni, és mibt kontroller is borzalmas.
  • darkSectorxxx #23366
    No várj!

Akkor a PSTV, az nem egy fekete kis eszköz neve?
    Ha nem akkor azt a kütyüt magát hogy hívják?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:13:20
  • Moby
    Ez a szolgáltatás neve(és az eszköz neve is, de azt ne keverjük ide). Mint a szoninál a remoteplay.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.15. 13:11:23
  • darkSectorxxx #23364
    Akkor miről van szó, te hoztad szóba a shield-et, vagy te a pstv-re írtad? :D

A PStv az ugyanolyan hülyeség, főleg nálunk magyarországon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 13:08:33
  • Moby
    Fogalmad sincs megint, miről van szó...LOL
    NINCS. SHIELD.
    A küldő oldal meg pontosan azt maxolja ki, amibe a ps4 csak belefingik. Mi az istenről hadoválsz megint? :D mi itt a kenyérvágó kés? A lolwut ps tv? Vagy a mégszarabb vita? Esetleg a sony androidos telefon?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.15. 13:06:29
  • darkSectorxxx #23362
    Oks de érted mit mondok a Shield-nél tök más háttér van gondolom, eleve más a készülék, ott a stream a lényeg hiszen tidtommal az semmit nem tud futtatni önnálóan max android játékot, akkor mi is nehéz neki amit küldeni kell? :D
    Szerintem legalábbis tök más célra van a 2 dolog.

Mintha egy zsebkést ami tud vágni kenyeret, összenéznénk egy kenyérvágó késsel. :D
  • Moby
    Szó nincs itt shieldről. Ugyanarra a telefonra streamol, mint a ps4 (limelight).
  • darkSectorxxx #23360
    Jó egyetértek, de Shield direkt erre van. Míg ez csak egy plusz. :D
    Lag az van egyetértünk ebben is, sajnos.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.15. 12:45:45
  • Moby
    Streaming oldalról egy nvidia shield-limelight-hoz képest szánalmasan szar. Ami jó, ahogy összefogja a psn a szolgáltatást, de valazeg pontosan ettől szar: valami központi szerveren keresztül megy, mert agylövéses módon úgy is működik, hogy egyik oldalnak sincs publikus ip-je. Ugyanettől szar a lag is.
  • darkSectorxxx #23358
    Akkor még jó hogy nem vettem Vita-t, de én undorodon a tapis irnányitástól, kurvagáz, inkább másodlagos kijelzőnek szoktam használni, arra viszont kurvajó.

Pl:

Megy egy sorozatom, és a telón játszok, persze ez a játék nem úgy hogy egy új játékkal, mert akkor elsőnek ugye nagyképernyőn, hanem ha van egy játék mondjuk aminél már nem érdekel a látnivaló csak mondjuk farmolás vagy acsik, arra kiváló alternatíva....

Mármint azt kivéve hogy van 1mp lagg kb...ami pl RE-nél nem zavar.
  • darkSectorxxx #23357
    Hát énnekem a hang akadt csak, amúgy nem volt vészeds akkor nem tudom.
    Persze nem játszottam mindennl, Resident Evil Remastered pl.

Amúgy helyesbítek, a Sony telefonokon kívül más telefonra egy humpákolt szoftver, ha sony telón nézted akkor nem szóltam.

Ezt nem értem amúgy akkor.
  • Moby
    Volt vitám erre, ugyanilyen lóhugy volt az is. Centire. Nem a fogadóoldallal van itt a probléma, ami egy yotube sztrímet le tud játszani ezt is le tudja.
  • Moby
    Jaja nyilván az. 1 megával zsír, hússzal meg szar LOL
  • darkSectorxxx #23354
    PStv-t ne nézd banyaek a fosszar android-hoz, az android app egy felhasználónak a portja, NEM HIVATALOS!
    Ezt ne feledd!
  • darkSectorxxx #23353
    Nekem 1 megával zsir, 1 baja van laggos az irányítás, meg a hang néha recen.
  • Moby
    Gondoltam veszek az irodába egy ilyen ps tv-t, dehát áhhh...ez egy vicc.
  • Moby
    Kipróbáltam ezt az androidos remoteplay appot.
    Jajmekkoraszarezmégmindig 20 mega uploaddal akad, kockásodik...blöe. Fos. Ahogy mindig is az volt.
  • darkSectorxxx #23350
    Ja ez igaz. :) Én sem 1 fillért sem, én dollárt adtam érte. :D
  • Kongy
    Csak kettőnk között az a különbség, hogy én egy fillért nem adnék érte soha az életben, max ha pisztolyt tartanak a fejemhez.
  • darkSectorxxx #23348
    De van egy pécéd, amivel a sok hulladékot le bírod játszani.

Erre vana mediaboxom, de nem para mondom, csak minden fos lejátszik mindent csak a sanyi nem. :D
    Elvi kérdés volt nem azért mert nem tudok ezen túllendülni. :)

Samu tv-t vett haver talán 1-2 éve, 220-ról volt leértékelve 180-ra, de most közben kiderült ahogy néztem 40colos, 6cm-el kisebb, igaz van 3D, de úgye más nem sokminden, csak a 2d-s minőségére lettem volna kíváncsi, mondjuk azért remélem a Sony-nál ez a sok kutyafaszminden megéri a pénzt, ami fícsöök vannak, mert a Samuja havernak 120k körül van most.....

Bár sok funkciót nem tud szerintem, pl az 1080/24p-et sem.
    Bár fingomsincs miaz de jól hangzik...:D
  • darkSectorxxx #23347
    Együtt ugrunk a dunába. :D
  • darkSectorxxx #23346
    Na ez jogos, a szépség egy dolog, ezért nem játszom Witcher-t, mert nem rossz játék, csak nekem nem elég hogy brutál szép.
  • darkSectorxxx #23345
    Valhogy így érzek egyelőre én is. :D
  • darkSectorxxx #23344
    Ha nem jön be a DS 1-2 stílusa?

Hát te a stílust erre értelmezted, én meg aarra ahogy kinéz, meg a pályákra, ellenfelekre, karakterekre. :D
    Irányításra. :D

moby nem ért semmit. :D
  • balee4
    A Dark Souls első része szerintem minden idők egyik legjobb játéka. És ha az ember beletanul a játékmenetbe, már nem olyan nehéz. A Souls játékokhoz, így nyilván majd a BB-hez is csak türelem és kitartás kell, minden ellen, boss kitanulható. Második végigvitelre már egyenesen könnyűnek éreztem a DS 1-et. A DS2 meg lényegesen könnyebb mint az első rész. (Sajnos sok minden másban is elmarad tőle.)
  • AntiHero
  • Totti5
    Aki nem tolta le, vagy legalább is nem élvezte, nem tapasztalta a Souls játékokat, az sokra nem fog menni a BB-vel. Felőlem mindegy mit csinál a From, amikor a mechanika adott a játékaikban amin ugyan úgy elvérzek teljesen mindegy hogy PS3 ex, multiplat vagy PS4 ex, illetve huszadrangú dolog hogy mennyire látványos vagy szép, ha nem tudom játszani.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.14. 22:32:30